Telecomshop

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

meget dårlig kundeservice. de aldrig har et svar til dig. til tider de selv bebrejde dig for problemet og tror thats ok at gøre. Jeg ville ikke bruge igen.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har bestilt en mobil for en uge siden, leveringstiden ifølge hjemmesiden er 1-3 dage. Hvis der går længere tid skal man ifølge hjemmesiden ringe til dem - hvilket jeg nu har gjort cirka 50 ga... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

Pakken kom egentlig som den skulle, MEN når man får den sendt til sin arbejdsplads skal man kunne skrive att. person på, så vil den nå helt frem til den forventede dag. I stedet fik jeg den først ef... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Ingen problemer

Bestilte to telefoner tirsdag og hentede dem torsdag hos den lokale GLS pakkeshop. Telefoner var fine og havde fået installeret dansk software... Det kan vel ikke komme bag på nogen at når man handler telefoner til den pris, så må man jo forvente at manualer osv. ikke er på dansk... disse kan dog nemt hentes på telecomshop's hjemmeside... rigtig fine varer til en go' pris og med en god service som bonus...

Helt perfekt

Har købt en Samsung Galaxy S...For det første var det den biligste jeg overhovedet kunne finde. Bestilte søndag og modtog pakken tirsdag med et upåklageligt produkt..jeg er meget tilfreds og køber helt sikkert hos Telecomshop igen!!!

Postdanmark fejl

Ingen problemer med telecomshop, men posten har ikke været ved døren, vi fik heller ikke en afhentnings seddel, men jeg kunne via nettet se at pakken var afleveret til et afhentningssted, uden de først havde været ved vores dør.

Dårlig information ellers ok

Leveringstiden var ca. 4 dage, selvom der på hjemmesiden står 1-3 dage.

Bestilte varen torsdag. Får en mail lørdag, at varen er sendt. Skriver til dem mandag og spørger om hvordan jeg ved, hvornår jeg kan hente min pakke, da jeg ikke har modtaget noget trackingnummer. Får hurtigt svar, at pakken er sendt og, at jeg kan tjekke, om den er kommet samme dag (mandag) - det var den ikke. Skriver til dem igen og får så svaret, at den først er sendt mandag og, at jeg "nok" får en mail når pakken kan afhentes. Tirsdag får jeg en mail fra GLS, at jeg kan hente pakken.

Telefonen virker fint, selvom sproget lige skulle ændres fra russisk(?) inden jeg kunne bruge den.

+ Gratis levering med GLS
+ Billig
- (Lidt) længere leveringstid end opgivet
- Startsprog er ikke dansk
- Dårlige svar på mail (dog hurtigt svar)

28 czerwca 2011

Som lovet

Jeg ringede og spurgte til om det var muligt at hente en bestilt vare i butikken, da det ikke fremgår særligt tydeligt af hjemmeside. Jeg bestilte telefonen om formiddagen og hentede den sidst på eftermiddagen og det hele virkede som det skulle.
Telefonen var stadigvæk i en plomberet æske (i modsætning til andres oplevelser) og var indledningsvist på tysk og med nogle tyske genveje og andet installeret.

22 czerwca 2011

Manglende headset!

Købte min SE hos telecomshop sidste år, fik ikke headset med som der nu ellers stod at der medfølger plus at min mobil startede op med alle mulige underlige tegn. Først efter et par gange at den begyndte at fungere ordentlig. Synes det er for dårligt, men til den pris de sælger mobilerne, er det vel okay?

6 czerwca 2011

Hurtig levering men...

Det er en rigtig fin telefon jeg har fået. Nu skal jeg bare lære at bruge den. Hvilket nok havde været noget nemmere hvis jeg havde haft en brugsanvisning eller andet materiale på Dansk. Den har jeg virkelig manglet. Ellers har jeg kun godt at sige. Bestilte søndag eftermiddag og havde telefonen allerede tirsdag :-)

5 czerwca 2011
Oceniono na 4 z 5

Produktet levede op til forventningen

Var forberedt på at manual kunne være på udenlandsk og at telefonen var pakket op med det formål at installere dansk software - så ingen overraskelser der:) Telefonen virker som den skal og med dansk sprog og ordbog osv.
Dog var leveringen et par dage forsinket og savnede lidt et pakke nummer så jeg kunne følge min forsendelse - fik dog fin service og info herom da jeg kontaktede virksomheden pr. telefon.

1 czerwca 2011

Lav pris - hurtig levering

Jeg bestilte min Nokia 6303i hos Telecomshop, da den kunne skaffes her til en lav pris.

Selve bestillingen var nem af gennemføre.

Levering af telefonen gik meget hurtigt.

Da jeg åbnede for æsken viste det sig, at manualen var fransk. Selve mobilen var dog på forhånd opsat til dansk sprog. Tasterne på mobilen omfatter "Æ", "Ø" mv. - så derfor gør det ikke det store for mit vedkommende.

Jeg har været tilfreds med handlen og kunne sagtens finde på at handle med virksomheden en anden gang.

31 maja 2011
Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering til aftalt pris.

Bestilte en iphone 4 tirsdag formiddag. Blev allerede leveret onsdag ved middagstid. Hurtig levering.
Prisen var en af de laveste på det tidspunkt (har ikke checket efterfølgende) og iphonen blev leveret i original indpakning (urørt af "menneskehænder" - eller hvad man nu siger).
Alt i alt - en god oplevelse. Super.

31 maja 2011

Hurtig levering

Alt i alt en god oplevelse med lynhurtig respons. Betalte over nettet kl.16.30. Telefonen lå på mit bord næste dag kl.09.00!.

Nokia C3-01 Touch and Type

Hurtig handel. Varen var på lager og blev sendt inden for 2 dage. Fragten var gratis hvis man vælger at få sendt med GLS, hvor man så vælger et sted at få det leveret, som ligger nær ved en. Det fungerer fint og du får besked via mail når pakken er ankommet.
Eneste minus som jeg har er, at der kun var en tysk brugsanvisning med og det er ikke det jeg er bedst til. Er glad for at det ikke er ældre mennesker som har bestilt, for de har ikke haft en jordisk chance.
På deres hjemmeside, er det ellers så smart at der, når man finder den telefon man gerne vil have, kan downloade brugsanvisningen ved et lille klik...... Dog sendes man videre til en TDC side og der kan man så vælge sin model og hente vedledningen.. FINT men den model jeg har købt er der ikke, så det er ikke iorden.
Jeg fandt den på Nokia´s egen hjemmeside, men stadigvæk så skal der være bedre styr på det.

Super

Rart med en fysisk adresse, hvor jeg hentede varen og slap for porto.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej