meget dårlig kundeservice. de aldrig har et svar til dig. til tider de selv bebrejde dig for problemet og tror thats ok at gøre. Jeg ville ikke bruge igen.
Telecomshop
Jeg har bestilt en mobil for en uge siden, leveringstiden ifølge hjemmesiden er 1-3 dage. Hvis der går længere tid skal man ifølge hjemmesiden ringe til dem - hvilket jeg nu har gjort cirka 50 ga... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Pakken kom egentlig som den skulle, MEN når man får den sendt til sin arbejdsplads skal man kunne skrive att. person på, så vil den nå helt frem til den forventede dag. I stedet fik jeg den først ef... Zobacz więcej
Købte min SE hos telecomshop sidste år, fik ikke headset med som der nu ellers stod at der medfølger plus at min mobil startede op med alle mulige underlige tegn. Først efter et par gange at den begyn... Zobacz więcej
- Sklep z telefonami komórkowymi
- Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
- Dostawca usług telekomunikacyjnych
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Ny Butik
frederikssundsvej 53, 2400, København NV
- info@telecomshop.dk
- www.telecomshop.dk
Ordre behandling efter bogen
Bestilte en mobiltelefon ved overstående firma. Ingen problemer ved behandling af ordren.
Hurtigt og effektivt
superlevering
Tak til Telecomshop for en meget hurtig levering. Super god telefon. Tak til jer alle hos Telecomshop
God kontakt og hurtig levering
God og hurtigt tilbagemelding om at varen jeg havde bestilt var i restordre pr. telefon, således at jeg kunne træffe et andet valg og få min vare hurtigt.
ud over al forventning
jeg bestilte og inden dagen var omme, fik jeg at vide at pakken var afsendt. Der gik 2 dage til og pakken var på matriklen. Godt gået. telecomshop og gls.
Hurtigt og godt kom inden for et døgn
hurtig levering, præcis og billig.
Bestilte en Nokia N8 mandag og fik den leveret tirsdag kl.9 i en GLS pakkeshop. Super god service.
Maximal levering
der gik lige et døgn, fra bestilling til levering! det bliver ikke bedre!
købte btw. en samsung galaxy s til en super pris!! :)
Superhurtig service
Kun positiv respons. Virkede som sådan noget skal virke. Hvis der skulle blive noget med telefonen, håber jeg bare på, at den samme hastighed og service virker ligeså godt.
Enkel og hurtig vej til et godt standardprodukt
Jeg havde i forvejen studeret markedet og besluttet hvilken mobil jeg ville have. Gik ind og søgte - og fandt det billigste tilbud på nettet - det var så en butik, som jeg kendte beliggenheden af - og ja så tre dage senere kom PostDanmark med en lille fiks kuvert. Kan det være enklere? Telefonen er præcis som jeg havde forventet - lige til at gå til!
Super Service
Firmaet levere varen hurtigt, vi havde en fejl på telefonen og skrev en mail til dem, de svarede samme dag og vi sendte tlf. retur, den kom tilbage inden 2 dage og virker perfekt.