Telecomshop

Oceniono na 1 z 5

meget dårlig kundeservice. de aldrig har et svar til dig. til tider de selv bebrejde dig for problemet og tror thats ok at gøre. Jeg ville ikke bruge igen.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har bestilt en mobil for en uge siden, leveringstiden ifølge hjemmesiden er 1-3 dage. Hvis der går længere tid skal man ifølge hjemmesiden ringe til dem - hvilket jeg nu har gjort cirka 50 ga... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

Pakken kom egentlig som den skulle, MEN når man får den sendt til sin arbejdsplads skal man kunne skrive att. person på, så vil den nå helt frem til den forventede dag. I stedet fik jeg den først ef... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Købte min SE hos telecomshop sidste år, fik ikke headset med som der nu ellers stod at der medfølger plus at min mobil startede op med alle mulige underlige tegn. Først efter et par gange at den begyn... Zobacz więcej

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Helt perfekt

Bestilte varen søndag, og fik den leveret tirsdag.

Skal jeg absolut finde noget der trækker ned, så undrer det altid når plomberingen på æsken har været brudt og så er det træls at der ikke er dansk manual med - denne er dog nem nok at finde på producentens hjemmeside (Nokia).

29 maja 2011

Billige telefoner + hurtig levering

Billige telefoner og hurtig levering (arbejder/sender også om lørdagen!).

Da jeg modtog min telefon, kunne jeg dog konstatere, at sikkerhedstapen var brudt og erstattet med et hvidt stykke tape. Derudover var manual + Samsungs klistermærke uden på kassen på romansk!

Jeg oplyste dette til Telecomshop og fik hurtigt at vide, at der ikke var noget galt fordi det var dem, som havde brudt kassen op, for at få den til at "snakke" dansk.

Telefonen virkede også perfekt, og den så ikke ud til at være brugt da jeg åbnede kassen, og så kan man jo hente den danske manual på deres hjemmeside.
Men jeg må inddrømme, at man når lige at blive en smule mistænksom, når man ser de forskellige ting beskrevet ovenover...

29 maja 2011

Jan

Jeg bestilt en nokai c7 torsdag og fik den fredag men der er et lille minus den kom med engelsk bruganvisning men jeg så på hjemmme siden at man kumme finde den på dansk men lige den telefon var der ikke men så er det at google er opfundet så der fandt jeg en manual

28 maja 2011

Perfekt handel

Jeg købte en Sony Ericsson mobil - hjemmesiden er let og overskuelig. Jeg fik varen inden for 2 dage. Fantastisk at kunne vælge GLS til at levere pakken hos en vinhandler i nærheden - det var gratis, så der sparede jeg 49,- :-)

28 maja 2011

Hurtig levering - Ungarnsk manual

God pris og hurtig, effektiv levering til pakkeshop. Telefonen blev bestilt mandag kort før midnat og jeg kunne hente den torsdag formiddag.

Det trækker dog lidt ned at den medfølgende manual var på ungarnsk! Det kunne selvfølgelig løses ved at google sig frem til en dansk manual på nettet og Telecomshop sendte da også hurtigt et link på forespørgsel. Jeg vil dog foretrække en dansk manual i æsken - eller en orientering på forhånd, så jeg kunne være forberedt.

24 maja 2011

Respekt

Bestilt mobil fredag aften, leveret med post mandag morgen. Prisen helt ok.
Kan ikke gøres bedre.

24 maja 2011
Oceniono na 3 z 5

Middelmådig

Jeg havde nogle spørgsmål angående leveringen af min vare, sende dem så en mail, men fik intet brugbart svar.
Brugsanvisning var på tysk!

23 maja 2011

Er fuld tilfreds

Jeg er fuld tilfreds, jeg er synes det er rigtig dejligt at i har fri levering, det er også en af de grunde til jeg valgt jer.

23 maja 2011
Oceniono na 5 z 5

Sådan skal nethandel foregå!

Fra, at jeg valgte at købe produktet hos jer, (på grung af prisen), og til jeg havde afsluttet handlen med produktet i hånden, gik der kun 2 dage. Jeg blev løbende orienteret om hvor varen befandt sig. - Sådan skal det være.

21 maja 2011

Fint lavering, dog uden GLS

Jeg bestilte en samsung wave på deres side klokken halv tolv. Jeg valgte GLS fordi PostDK altid levere når jeg ikke er hjemme :)

(GLS tilbyder at aflevere pakken på nogle afleverings steder).

Jeg ringede så da klokken var 16 bare for at høre om de sendte samme dag "Ja vores GLS maskine er desværre gået i stykker igår, så der går op til 14 dage før det bliver med GLS ellers er det PostDK", lidt skuffet valgte jeg så PostDK og fik sendt til min firma adresse.

Indpakningen telefonen ligger i var kommet lidt til skade (ikke meget) og jeg måtte vendte 1-2 dage ekstra på at få fingrene i min nye telefon.

Alt i alt er min oplevelse god :)

18 maja 2011

super

En virkelig god oplevelse, bestilte varen mandag form og fik den lev. næste dag, det kan ikke gøres bedre.

17 maja 2011

******

Virkelig flot service. Fik en mobil der ikke virkede og havde fået den ombyttet på 4. dage, flot.

17 maja 2011
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej