W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Onbetrouwbaar!
Na te bellen, een week op voorhand, heeft deze any-time, of beter NO-TIME, ons zomaar laten zitten, zelfs de telefoon stond uit... Na een telefoontje werden we dan ook absoluut onvriendelijk behandeld en uitgescholden. Deze man is het enkel om het geld te doen, en laat mensen met een afspraak zomaar zitten.

Odpowiedź od Taxi Anytime
Niet komen opdagen en uitgescholden
Als we 0 sterren konden geven deden we dat. Na onze trouw hadden we een taxi geregeld(een week op voorhand) de dag zelf nog eens bevestigd, was geen probleem. En een uur op voorhand nog eens, was ook geen probleem. Toen kwam de tijd dat meneer ons moest ophalen. Na 10 min te laat dachten we, we gaan eens bellen. Meneer had dus gewoon zijn telefoon uit gezet en was zelf gaan slapen. Wij stonden dus Na ons trouwfeest in het donker, midden in de nacht op een locatie te wachten op een taxi die nooit kwam. De volgende dag hebben we gebeld naar het bedrijf en kregen we gewoon een simpele.. oh ja sorry.. Ik vind dit niet gepast en vroeg voor een vergoeding, of toch iets waar wij zelf iets aan hadden. Vervolgens heeft de zaakvoerder mij uitgemaakt voor schooier en meer. 'Durf je wel voor een taxirit die nooitheeft plaatsgevonden!' Nee inderdaad, de rit heeft nooit plaatsgevonden, wij stonden midden in de nacht, als laatste aanwezig op ons trouwfeest te wachten op de taxi die ons beloof was.. we konden pas een uur later een andere rit krijgen, met geluk dat we überhaupt nog een rit konden krijgen via Uber.

Onbetrouwbare service
Er werd een prijs afgesproken voor een groep van 12 personen (2 busjes van 6), er werd een prijs afgesproken en die werd op voorhand betaald.
Bij aankomst bleek er één taxi aanwezig voor 4 personen + één privé-auto voor 4 personen. We hadden dus 4 zitplaatsen tekort. We moesten dus zelf toch nog rijden.
Halverwege het traject stopte de taxi en eiste dat er €400 cash zou bijbetaald worden. Indien we dit niet deden, zou de rit daar stranden. We konden dus niet anders dan dit ook te betalen. Zeer onbetrouwbare en louche service!

afspraak niet nagekomen
wij gingen een avondje stappen, wij hadden na telefonisch contact een taxi gereserveerd via sms. Plaats en uur doorgegeven, alles was ok, de taxi ging aanwezig zijn.
Nog even gevraagd of we mochten bellen indien we vroeger naar huis wouden, geen probleem.
Op het afgesproken uur stond er geen taxi. telefonisch contact opgenomen, er werd ons gezegd dat wij 30min op voorhand moesten bellen wanneer we afgehaald wilden worden. Nergens is dit gecommuniceerd geweest, het sms verkeer kan nagekeken worden, ik had nog specifiek gevraagd, moet ik nog iets doen? Neen, men zou er staan op afgesproken uur.
Helaas zat de taxi op het afgesproken uur in Waregem en zou het nog een minimum 45min duren.
Waarschijnlijk een betere rit dan de onze....
Dus in het midden van de nacht een andere oplossing moeten zoeken.

Uitstekende taxi service!
Uitstekende taxi service!
zeer vriendelijk en komt afspraak na.

Odpowiedź od Taxi Anytime
Echt een top rit met deze taxi en goede…
Echt een top rit met deze taxi en goede prijs! Zeer aardige kerel en behulpzaam aan de luchthaven.

Odpowiedź od Taxi Anytime
Geweldig taxi service.chauffeur was erg…
Geweldig taxi service.chauffeur was erg vriendelijk en professioneel. Goede prijs en op tijd!

no shame
345 euro (5 times the normal price) they asked from Lokeren to Brussels airport...and really they do not feel shame

Doświadczenie Trustpilot