Fiduciaire LINC & PARTNERS nv Recenzje 9

1. Księgowy
  2. Urząd
  3. Doradca podatkowy

Napisane przez firmę

Fiduciaire LINC & PARTNERS begeleidt zelfstandigen, vrije beroepen en kmo’s met professionele boekhouding en fiscaal advies. Wij zorgen voor een correcte en duidelijke financiële opvolging, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw onderneming. Van btw-aangiftes tot jaarrekeningen en fiscale optimalisatie: wij staan naast u met persoonlijk advies, discretie en een snelle, praktische aanpak.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Twijfel je welk boekhoudkantoor bij jou past?

Twijfel je over welk boekhoudkantoor bij jou past?

Die keuze was voor mij ook lastig om te maken, na mijn eerste gesprek (maar ondertussen al vele meetings verder) had ik een opgelucht gevoel. Ik wist namelijk dat mijn dossier in de juiste handen terecht ging komen!

Als ik de deuren van Fiduciaire Linc & Partners binnenwandel met duizend-en-één vragen, wandel ik altijd met een goed gevoel naar buiten met mijn beantwoorde vragen.

Twijfel niet langer, breng je dossier in de juiste handen bij Fiduciaire Linc & Partners! Oprecht de moeite waard.

2 kwietnia 2026

Odpowiedź od Fiduciaire LINC & PARTNERS nv

Heel fijn om te lezen dat je vanaf het eerste gesprek meteen een gerust gevoel had en vandaag nog steeds met vertrouwen kan rekenen op onze begeleiding.

Bij Fiduciaire LINC & Partners vinden we het belangrijk dat ondernemers niet alleen antwoorden krijgen op hun vragen, maar ook duidelijkheid, ondersteuning en een goed gevoel ervaren bij elke stap. Fijn dat je dat zo sterk hebt ervaren binnen onze samenwerking.

Bedankt voor het vertrouwen en de warme aanbeveling. We blijven ons elke dag inzetten om ondernemers professioneel én persoonlijk te begeleiden.

+5jaar tevreden klant

Ik werk nu al bijna 5 jaar samen met Fiduciaire LINC & PARTNERS en ben echt tevreden!

Toen ik net begon met mijn onderneming, had ik eigenlijk geen idee waar ik mee bezig was op boekhoudkundig vlak. Zij hebben me vanaf het begin goed op weg geholpen en namen altijd de tijd om dingen rustig uit te leggen. Als ik ergens niet uitkwam, kon ik gewoon even bellen of een meeting inplannen.

Wat ik fijn vind, is dat het niet alleen om de cijfers draait. Ze denken echt mee over waar mijn bedrijf naartoe kan en helpen me met strategische beslissingen om verder te groeien. Dat heeft me niet alleen als ondernemer vooruit geholpen, maar ook mijn bedrijf naar een hoger niveau gebracht.

Het is ook leuk om te zien hoe hun team over de jaren is gegroeid. Toen ik begon waren ze nog een stuk kleiner, en nu zie je dat ze echt uitgebreid zijn. Het voelt goed om samen met hen gegroeid te zijn.

Ondertussen heb ik ook een paar mensen uit mijn netwerk naar hen doorgestuurd, en die zijn ook tevreden. Dat zegt wel iets, denk ik. :)

Al met al ben ik blij met de keuze die ik 5 jaar geleden maakte.

22 maja 2026

Odpowiedź od Fiduciaire LINC & PARTNERS nv

Bedankt voor het vertrouwen doorheen de afgelopen 5 jaar, Hamza!
Het betekent veel om te lezen dat we jou vanaf de opstart van je onderneming hebben kunnen begeleiden en mee helpen groeien tot waar je vandaag staat.

Wij geloven sterk dat accountancy verder gaat dan enkel cijfers en administratie. Echt meedenken met ondernemers, strategisch begeleiden en bereikbaar zijn op belangrijke momenten maakt volgens ons het verschil. Fijn dat je dat ook zo hebt ervaren binnen onze samenwerking met Fiduciaire LINC & Partners.

Ook bijzonder mooi om te lezen dat je ondertussen mensen uit je netwerk hebt doorgestuurd die eveneens tevreden zijn. Mond aan mond vertrouwen blijft voor ons één van de mooiste vormen van waardering.

Bedankt voor de jarenlange samenwerking en het vertrouwen in ons team. Op naar nog veel mooie stappen samen! Zoals je weet van in het begin (1ste vestiging) We rise by Lifting Others!

Top boekhouder

Top boekhouder, zeker een aanrader voor iedereen. Je kunt hun iedere dag iedere moment contacteren. Ze staan altijd klaar voor hun klanten en helpen waar het nodig is. Geven goede raad.

22 maja 2026

Odpowiedź od Fiduciaire LINC & PARTNERS nv

Superbedankt voor je reactie Gaby!

Een echte aanrader!

Een echte aanrader!
Fatih Linc brengt complexe boekhoudkundige en fiscale onderwerpen op een duidelijke, praktische en toegankelijke manier. Geen droge theorie, maar concrete voorbeelden waar je als ondernemer of zelfstandige écht iets aan hebt.

Tijdens de keynote nam hij uitgebreid de tijd om vragen te beantwoorden en gaf hij bruikbare tips rond fiscaliteit, digitalisering, Peppol en administratie. Zijn uitleg was professioneel, helder en tegelijk heel aangenaam om naar te luisteren.

Bedankt voor de waardevolle inzichten en de motiverende sessie! Zeker voor herhaling vatbaar.

2 maja 2026

Odpowiedź od Fiduciaire LINC & PARTNERS nv

Bedankt voor de fijne feedback. Mooi om te horen dat de keynote rond fiscaliteit, digitalisering en Peppol als praktisch en duidelijk werd ervaren. We vinden het belangrijk dat ondernemers niet alleen informatie krijgen, maar er ook meteen mee aan de slag kunnen.

Oceniono na 5 z 5

Ik heb een heel fijne ervaring met…

Ik heb een heel fijne ervaring met Fatih als boekhouder. Hij staat altijd klaar om te helpen en neemt echt de tijd om naar je te luisteren. Je kunt met al je vragen bij hem terecht en hij denkt oprecht met je mee.
Je merkt dat hij het beste voor zijn klanten wil en hen echt wil helpen groeien. Mijn boekhouding is altijd correct en zorgvuldig in orde.
Dankzij zijn eerlijke, menselijke aanpak heb ik altijd veel vertrouwen in hem gehad.

12 maja 2026

Odpowiedź od Fiduciaire LINC & PARTNERS nv

Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden. Persoonlijke begeleiding, correcte boekhouding en sterk ondernemersadvies blijven voor ons de basis van een duurzame samenwerking.

Toppers

Top ! Zeer goede boekhouders, een aanrader voor iedereen !

29 kwietnia 2026

Odpowiedź od Fiduciaire LINC & PARTNERS nv

Bedankt voor het vertrouwen, Ozan. Fijn om te horen dat onze boekhouding en ondernemersadvies gewaardeerd worden. We blijven elke ondernemer zo goed mogelijk begeleiden

Een betrouwbare partner

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Alles verloopt steeds vlot en professioneel. We krijgen telkens waardevol advies en nuttige tips die echt een meerwaarde bieden. De service die zij leveren is van hoge kwaliteit, en wij doen ons best om dit op dezelfde manier te beantwoorden. Een betrouwbare partner waar we graag mee blijven samenwerken!

25 kwietnia 2026

Odpowiedź od Fiduciaire LINC & PARTNERS nv

Bedankt voor de fijne samenwerking en het vertrouwen. Mooi om te horen dat onze aanpak en het advies voor jullie een echte meerwaarde betekenen.

Ondernemersadvies en opstart

Al jaar en dag klant. Zeer content, van opstart tot ondernemersadvies.

11 lipca 2025

Odpowiedź od Fiduciaire LINC & PARTNERS nv

Bedankt voor het vertrouwen al die jaren. Fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel de opstart als het verdere ondernemersadvies.

Oceniono na 5 z 5

Topservice voor boekhouding en ondernemersadvies

Alleen maar positieve woorden over Linc & partners. Doorheen heel de organisatie zijn ze heel behulpzaam en staan ze steeds klaar voor onze vragen. Het management bestaat uit gepassioneerde mensen met ervaring uit verschillende sectoren, waardoor ze ook gericht kunnen antwoorden op vragen over ondernemen, los van het boekhoudgebeuren.
Speciaal dank ook aan onze dossierbeheerder Yakup Burakcin, die ervoor zorgt dat ons dossier prima in orde is.

25 kwietnia 2026

Odpowiedź od Fiduciaire LINC & PARTNERS nv

Bedankt voor deze uitgebreide en oprechte review.
Fijn om te horen dat onze begeleiding, bereikbaarheid en ondernemersgerichte aanpak zo geapprecieerd worden. Ook super om de vermelding van Yakup te lezen, we geven dit zeker intern door. Bedankt voor het vertrouwen.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej