Taskeeksperten

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Kunne desværre ikke få varen jeg havde bestilt, da der var fejl på den sidste de havde. Heldigvis kunne de huske mig, for jeg blev ringet op 1-2 uger senere, da de havde fået en vare magen til retur.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sparede gud ved hvor mange timer, ved at lade knægten gå listen med skoletasker igennem og bestille den online fremfor at skulle trave flere butikker igennem indtil han fandt den han ville have.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Taskeeksperten kan jeg varmt anbefale, varerne jeg bestilte var ordentlig pakket ind, og kom derfor helskindet til min adresse uden fejl og mangler. Allerede dagen efter min online bestilling... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fandt en flot jeva taske på deres hjemmeside som var 150 kr billigere end andre. Fik bekræftede mail med det samme samt besked om hvornår pakken blev afsendt og hvornår jeg kunne hente den. Jeg... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z wyrobami skórzanymi
  2. Sklep z walizkami i torbami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Taskeeksperten har Danmarks største udvalg af skoletasker, rygsække og computertasker fra alle de kendte mærkevarer! Hos os finder du altid det bedste udvalg fra anerkendte producenter som: Eastpak - North Face - Bergans - Fjällräven - Caterpillar Haglöfs - Quiksilver - Republic - Converse - ikube Topmodel - Lego - Jeva - Ticket To Heaven - Diddl - Paul Frank - Hello Kitty - Tuoin - Horses Dreams. Tjek os! Hver eneste uge udvider vi sortimentet med mange spændende nyheder!

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Hurlig levering

Jeg fik mine varer meget hurtigt, og da en af varerne, som jeg havde bestilt, var udsolgt, blev jeg ringet op af en medarbejder fra Taskeeksperten, som havde en løsning klar til mig.
Jeg er meget tilfreds.

27 września 2013

Sublimt

Jeg forventer altid meget af leverandører. Taskeeksperten formåede alligevel at overraske positivt 2 gange i træk. Det har jeg aldrig prøvet før !

19 września 2013

Super

Det var en rigtig go servic og de havde hvad jeg søgte, havde brugt længe på det andre steder hvor de ikke havde den vare jeg skulle bruge.

18 września 2013
Oceniono na 4 z 5

Super service trods ærgerlig lagerfejl

Jeg bestilte en taske til min datter. Denne viste sig dog desværre udsolgt, men de vendte hurtigt retur og tilbød enten en anden taske eller at annullere ordren. vi valgte tasken, og datteren er superglad for den :o)
Så er alt i alt godt tilfreds.

26 sierpnia 2013

Super

Fin beskrivelse af taskerne, nemt at bestille og hurtig levering. Perfekt!

15 sierpnia 2013

God information

Det eneste lille irritationspunkt: Den pakke jeg modtog var utroligt dårligt pakket, så den faldt fra hinanden, og man var i tvivl om der var ødelagt noget undervejs.

15 sierpnia 2013

Perfekt!

Fandt en skoletaske, som var sidste års model sat ned med 200 kr. Jeg bestilte en fredag og kunne hente den tirsdag på det lokale udleveringssted. Dejligt, nemt og velfungerende!

13 sierpnia 2013

Hurtig levering

Fin hjemmeside med et stort udvalg og en fin beskrivelse af varerne. Hurtig levering. Dog var det en anden model taske end ønsket (var fin og blev ikke forsøgt byttet).

11 sierpnia 2013

Kanon Service

Simpelhen en kanon service, bestildte tirsdag og da vi kom hjem torsdag eftermiddag var de landet... Utrolig flotte er de også, ikke sidste gang jeg handler der..

8 sierpnia 2013

Superservice

Det var superfedt at handle hos taskeeksperten. Der gik én dag og tasken som jeg havde bestilt var fremme....:) Så får man bestemt lyst til at handle hos dem igen:):)

8 sierpnia 2013

Fin service

Fint sted at handle. Hjemmesiden var overskuelig og gav mange grundige brugbare oplysninger om den købte vare. Leveringstiden var kort og ikke en finger at sætte på noget. Mine varmeste anbefalinger.

7 sierpnia 2013

Hurtigt, nemt og ligetil

Så kan vi jo bruge det gode sommervejr til noget mere spændende. ;o)

5 sierpnia 2013

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej