Kunne desværre ikke få varen jeg havde bestilt, da der var fejl på den sidste de havde. Heldigvis kunne de huske mig, for jeg blev ringet op 1-2 uger senere, da de havde fået en vare magen til retur.... Zobacz więcej
Taskeeksperten
Zobacz, co mówią recenzenci
Sparede gud ved hvor mange timer, ved at lade knægten gå listen med skoletasker igennem og bestille den online fremfor at skulle trave flere butikker igennem indtil han fandt den han ville have.... Zobacz więcej
Taskeeksperten kan jeg varmt anbefale, varerne jeg bestilte var ordentlig pakket ind, og kom derfor helskindet til min adresse uden fejl og mangler. Allerede dagen efter min online bestilling... Zobacz więcej
Fandt en flot jeva taske på deres hjemmeside som var 150 kr billigere end andre. Fik bekræftede mail med det samme samt besked om hvornår pakken blev afsendt og hvornår jeg kunne hente den. Jeg... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Taskeeksperten har Danmarks største udvalg af skoletasker, rygsække og computertasker fra alle de kendte mærkevarer! Hos os finder du altid det bedste udvalg fra anerkendte producenter som: Eastpak - North Face - Bergans - Fjällräven - Caterpillar Haglöfs - Quiksilver - Republic - Converse - ikube Topmodel - Lego - Jeva - Ticket To Heaven - Diddl - Paul Frank - Hello Kitty - Tuoin - Horses Dreams. Tjek os! Hver eneste uge udvider vi sortimentet med mange spændende nyheder!
Dane kontaktowe
Skrågade 10, 9400, Nørresundby
- info@taskeeksperten.dk
- www.taskeeksperten.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Alt klappede
Overskuelig hjemmeside, bestilling nem. Pakke ankom præcist 3 dage efter bestilingen. Det ku ikke blive nemmere.
Super god service og god/ høflig medarbejder
Super tilfreds med hjælpen jeg fik, da en vare var udsolgt. Den blev hurtigt skaffet hjem da jeg ringede og forspurgte på varen.
Super service
God rådgivning og service.
Supergod oplevelse, kan kun anbefale taske eksperten.
anbefales
du kan roligt handle hos taskeeksperten
god service- hurtig levering - rimelige priser
alt OK
fantastisk kundeservice
De sender hvad der bliver lovet, og behagelige og nemme at snakke med i forbindelse med evt fejl. Var kommet til at bestille en skoletaske et nummer mindre end det skulle have været. men ingen problemer med at bytte eller sure toner. 2 dage efter havde jeg den rigtige og følte jeg havde fået en rigtig god behandling
Proffesionel og hurtig betjening.
100% i orden. Hurtig forsendelse og gode info mails. Kan anbefales. Købte en Eastpak rygsæk og fuld tilfreds med produktet.
Super orientering om hvor langt min bestilling er nået og korrekt dato for levering
Det er ikke ofte at jeg handler på nettet.
Taskeeksperten har ydet super service med at orientere mig omkring leveringstidspunkt - der i øvrigt blev før end det jeg havde fået stillet i udsigt.
Så ikke sidste gang jeg handler der
Fantastisk service
Min datters skoletaske gik - efter et års tid - i sømmen, og jeg skrev til Taskeeksperten for at få hjælp. Hurtigt fik jeg besked på, at tasken kunne byttes til en ny. Sikke en service. Her handler jeg helt sikkert igen!!. Tak til Michael :-)
God kundeservice
Flotte produkter og hurtig levering. God kundeservice ved kontakt til dem.
Hurtig ekspedition
Det er en nem og overskuelig hjemmeside. Taskerne kunne godt være beskrevet lidt bedre.
Modtog pakken 2 dage efter bestilling.
super god service! absolut anbefalelsesværdig.
Ringede med et spørgsmål og endte med en længere vejledning og fandt de helt rigtige tasker til vores børn. Da forsendelsen blev forsinket en dag, sendte sælger Thomas en gave med til børnene. Desuden ringede han og beklagede. Super service!
Personlig venlig betjening, super service.
Jeg bestilte en skoletaske med penalhus.
Dagen efter blev jeg ringet op, idet man oplyste, at jeg kunne få penalhuset i same farve som skoletasken, hvis jeg ønskede.
Super betænksomt.
Poul
Taskeeksperten. kan anbefales til alle.
Jeg bestilte en dejlig rygsæk hos Taskeeksperten dagen efter fik jeg en SMS jeg kunne hente den et sted jeg selv havde valgt det kostede ikke noget i porto ,det kunne ikke være bedre.
Super
Alt fungerede perfekt. Lige fra bestilling til afhentning tæt på min bopæl.
Det hele tog 4 dage, og blev fulgt op af orienterende mails, så man hele tiden vidste, hvor pakken var.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.