Sydtrafik Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Min datter købte ungdomskort da hun skulle starte i skole efter sommerferien 3/8. Det kunne hun kun bruge indtil 5/8 men betalte alligevel fuld pris. Bagefter fandt hun ud af at bussen slet ikke k... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

⭐ 1 stjerne, og det er faktisk kun fordi man ikke kan give 0 Rute 180 fra Esbjerg til Grindsted. Sydtrafik er efterhånden blevet en øvelse i tålmodighed. Busserne er forsinkede, afgan... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Buslinje 112 i dag fra Aabenraa station kl. 15:40. Jeg foreslår Sydtrafiks busdrift omdøbt til KVALME-EXPRESSEN. Hvor råddent kan man tillade sig at køre med ansvaret for potentielt 52 passa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En stor tak til buschaufføren på den gule bus fra i morges kl. 07.18 in Højer. Tak, fordi du ventede specifikt på min datter. Det er virkelig flot gjort. Mange tak!

1. Usługa transportowa

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Sydtrafik er det fælleskommunale trafikselskab i den jyske del af Region Syddanmark. Vi står for den regionale bustrafik i blå busser og bybuskørsel i gule busser. Sydtrafik driver Vestbanen fra Varde til Nr. Nebel, og kører Flextrafik, som er behovsstyret kollektiv trafik med mindre vogne.

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

397 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 33

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Det er åndsvagt at der står 2 forskellig ting…

Forfærdelig. Få styr på jeres rejseplan, det vil hjælpe en del. Jeg skal til at tage bussen, jeg kom 15 før. Bussen kom aldrig. Jeg ringer så til Sydtrafik kundeservice og de siger at i følge deres rejseplan kørte bussen først senere. Men i følge deres hjemmeside kørte den 13.32 men de mente at den først ville komme 14.32. Det er så nederen at de har en hjemmeside som så ikke fungere, for tiderne er åbenbart ikke de samme. Hvis i har en hjemmeside så få styr på den for en gangs skyld. Det er mega nederen at mine planer skal ændre sig pga. I har ikke det samme stående på jeres hjemmeside og app. Det er virkelig dårlig service fra min side af! Jeg ville ønske jeg kunne sætte billede ind, så jeg kunne forklare min situation bedre.

4 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

jeg op levet igen min datte kom hjem…

jeg op levet igen min datte kom hjem hun kunde ikke få cyklen med i skolen der måtte kun være 2 cykler med bussen men denher gang fik hun en skiballe af buschføren jeg kontakter sytrifik vejle og gørre dem op mæksom på problemet men der sad en meget afgant kontor mejderbejter man kan ikke være sikker på at få cyklen med alså ikke kunde venlig mvh stefan

20 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

De kører som vinden den blæser

De kører som vinden den blæser, og der vil sige til tider slet ikke! Fuldstændig umuligt og nå sine skift til anden bus eller tog! De har kostet mig over 15 togbilleter fordi de er op til 20min forsinket!

7 kwietnia 2025

Ærligt

Ærligt, vi havde en uheldig oplevelse den 14 februar i 2A i Esbjerg og det kunne være gået helt galt.
En hård opbremsning fordi chaufføren, /der er ansat ved Tide Bus tog, han overså en personbil.
Vi havde børnehavebørn med og heldigvis sad de ned.
Vi andre væltede rundt i bussen og slog os.
Chaufføren kørte videre uden så meget som at spørge til os.
Jeg er målløs
Det svarer til at jeg sætter igang inden min passager er inde i bilen og døren er lukket 😳

14 lutego 2025

Super mærkelig busselskab

Super mærkelig busselskab, - skal fra Vejle til Jelling.. har lige penge til billetten, men får simpelhen ikke lov til at købe en billet da chaufføren irriteret siger at han ikke kan giv penge tilbage. Jeg prøver at forklar ham at jeg har lige penge til billetten, men bliver mere irriteret og siger “ ind i bussen” mens han vifter med armen.. i det jeg er på vej ind i bussen får jeg lige en kommentar med på vejen, at det jo ikke er nogen bank, - jeg går tilbage til chaufføren og spøge om kommentaren var til mig.. hvad er det dog for et ubehøvlede busselskab

3 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

I får 0 stjerner for nedlæggelsen af…

I får 0 stjerner for nedlæggelsen af busrute 248.
Men .....
I landsbyen Grimstrup burde den nedlagte rute 248 have været erstattet ved, at lade bus 144, fra Korskroen, køre om ad Grimstrup og videre til Roust, på dens rute mod Billund. (Samt retur).
Dette ville øge rutens længde med 3 km, samt kunne bevare den offentlige befordring alle ugedage. - Et fint supplement til busrute 148.

2 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Jeg ville have givet 0 stjerner, hvis jeg kunne.

Da det desværre ikke er muligt at give nul stjerner, er jeg nødt til at give én, meget mod min vilje. For hold nu op, hvor er jeg træt af Sydtrafik. Men lad mig gøre det helt klart, hvad der er galt:

1.) Tidsplanen er tilsyneladende kun en vejledning. Bussernes tidsplan bliver KONSEKVENT ikke overholdt.

2.) Afgangstiderne i appen passer ikke med virkeligheden. Der er op til 7 minutters forskel fra appen’s tidsplan til når den faktisk er der.

3.) Buschaufførerne vælger at bruge kørertiderne på at ryge i stedet for at overholde tiderne. Jeg har egentlig stor respekt for chaufførerne, men når kørertiderne bliver brugt på at ryge, mister jeg virkelig tålmodigheden.

4.) Gratis busser er ikke lig med bedre busser. Fredericia kommune vil gøre busserne gratis fra Juli, men prøv lige at få styr på driften, før I begynder at prale af “gratis” fiaskoer.

Få nu folk frem til tiden. Det burde ikke være så svært.

11 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Igen så forsinket chaufføren (rute 116…

Igen så forsinket chaufføren (rute 116 Tønder-Aabenra) iigen kke havde tid til at standse og tage mig med fra Hovedgaden v Gammel Vippelvej i Tinglev kl. 8.22 (inkl forsinkelse). Jeg stod ellers og viftede med buskort og lommelygte
Ringede og klagede. Fik at vide, jeg kunne tage en taxi, og så ville jeg få beløbet refunderet.
Bare nej. Som sagt det er ikke første gang, og jeg har aldrig fået beløbet refunderet, da chaufføren påstår, jeg ikke stod der! Og naturligvis vælger Sydtrafik at tro på chaufføren, da det er billigere eller rettere sagt gratis for dem.

14 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Chaufføren der kørte rute 5 fra kolding…

Chaufføren der kørte rute 5 fra kolding station mod seest d.18/12-2024 kl: 7:15 er åbenbart helt ligeglad med at man står og giver signal med armen. Hun har også vist den form for opførsel før imens jeg har været passager. Generelt virker hun totalt væk fra omverdenen...

18 grudnia 2024
Oceniono na 2 z 5

To stjerner fordi jeg er glad for ruten…

To stjerner fordi jeg er glad for ruten og busserne er ok. Men nujjjj en forsamling der kører deres busser. Kører specifikt rute 138 to gange om dagen

Ingen service. Sure chauffører som ikke ejer plig og man kan til tider tænke om de overhovedet må køre bussen.

Der bliver talt i mobil højlydt hvor de skaber sig over virksomheden de er ansat i, så alle får det med. Der tales også grimt til passagerer der trods alt er deres levebrød.

3 gange indenfor de sidste to måneder har jeg oplevet chaufføren glemmer Skodborg og Jels som er byer de skal ind i.

Der køres ræs. Der slingres. Der bremses voldsomt fremfor normalt. Jeg døjer ikke med køresyge, men nogen af chaufførerne klarer det.

Ikke undrer jer i bliver fravalgt. Det er sørgeligt hvordan jeres chauffører er

17 grudnia 2024

Ned ad bakke….

Jeg har fuld forståelse for, at busser kan komme for sent en gang imellem.

MEN…. Når det drejer sig om en halv times forsinkelse hele fem gange på en uge (hvilket jo bare er min oplevelse) synes jeg alligevel de trækker den.

YDERLIGERE oplevede jeg en morgen, at bussen bare kørte forbi det stoppested, hvor der dagligt står 5+ stamkunder og skal med om morgenen. Bussen stopper så for rødt 3 meter fra stoppestedet, og ignorerer kunderne, der desperat løber imod den med viftende arme.

Jeg skrev til deres kundeservice for at klage, men ligesom deres busser for tiden, er svar noget forsinket….

Som prikken over i’et er deres priser lige ENDNU engang steget… hvis nu bare servicen kunne følge med

28 listopada 2024

Chaufføren for vild

Chaufføren for vild. Kendte ikke ruten. Forvildede sig rundt i et vilkakvarter. Kørte som død og h……. for at indhente forsinkelselsen, men kom alligevel for sent.

7 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårlig selskab og kundeservice!

Virkelig dårlig selskab og kundeservice!
Vi har mistet meget værdifuld genstand. Der var en enkel passagere ud over mig så buschauffør. Passagere steg ud før mig og buschauffør mener at han har ikke fundet genstand. Det var sidste tur for den dag og jeg steg ud på sidste stop. Ingen andre kunne tage genstanden. Jeg kunne præcist pege hvor jeg sad. Jeg er meget skuffet og ingen hjælp fra kundeservice, de var direkte ligeglad.

1 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Det mest største Skod selskab man er…

Det mest største Skod selskab man er tvunget til at køre med. Altid forsinkelser. Chaufførerne er ligeglad med tiderne og har ingen respekt for god behandling af de rejsende. gentage fejl som igen i dag at man bliver jaget ud af bussen som skal køre efter rejseplanen men nej det en fejl og Chaufføren skal holde pause og han kan ikke fortælle hvordan man så skal komme vidre. Behandle jeres rejsende ordenligt.

27 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

I går rejste jeg fra Sønderborg til…

I går rejste jeg fra Sønderborg til Vejle og fortsætter min rejse til Aalborg. På grund af det dårlige vejr stoppede bussen i Kolding. Og jeg skal finde en ny billet fra Kolding til Aalborg med tog. Jeg ringede til Sydtrafik kundeservice og spurgte, om jeg får refunderet min billet. Det, jeg får, er meget dårlig kommunikation, og kvinderne talte så groft. For mig, hvis kundeservicen talte pænt og sagde at de ikke kan gøre noget.. så havde jeg forstået og accepteret.. men det mode hun kommunikerer på... meget uhøfligt..
Meget ringe service på flere niveauer. Lige fra antallet af ruter og placeringen af disse, frekvensen for afgange, til betjeningen på deres tlf.linje hvor man får en sur medarbejder i tlf. Hvorfor taler I ikke ordentligt til kunderne 🙄🙄🙄..

21 listopada 2024
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej