Sydjysk Sparekasse Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Efter en frygtelig oplevelse med min tidligere bank, kontaktede jeg Sydjysk Sparekasse efter et tilbud gennem Mybanker. Det var onsdag inden påske kl. 14, og jeg var presset, da jeg havde brug for en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har generelt en god oplevelse 😃 med vores lokale afdeling Brørup. En bank der lytter og forstår vores behov. Altid hurtigt svar og god kommunikation En særlig varm anbefaling til Svend Erik Sa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil gerne give mine største anbefalinger til Sydjysk Sparekasse og især min bankrådgiver, Nicolai Bønnelykke. Nicolai hjalp mig med at gøre det muligt for mig at købe sommerhus, efter flere and... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Var inde i Kolding afdelingen fredag lige før lukketid, da jeg var blevet anbefalet banken af flere. Da jeg ønsker at skifte væk fra min nuværende bank, blev godt nok skuffet, man kunne ikke bruge... Zobacz więcej

1. Bank
  2. Zarządzanie aktywami
  3. Finansowanie samochodów
  4. Zarządzanie funduszami
  5. Agencja kredytowa
  6. Bank – konta oszczędnościowe

Napisane przez firmę

Vi er Sydjysk Sparekasse – et godt sted at være. Vi er mere end en bank – vi er en del af Syd- og Sønderjylland. Som en moderne, selvstændig og demokratisk ejet sparekasse arbejder vi hver dag for at skabe vækst, tryghed og overskud i hverdagen for vores kunder og lokalsamfund. Vi tror på mennesker før ren profitmaksimering. For ja, vi skal sikre økonomisk overskud, men vi tror på, at vi også er sat i verden for at skabe overskud i hverdagen. For vores kunder, kolleger og lokale foreninger. Vores rødder går dybt. Broager Sparekasse blev grundlagt i 1845 og Frøs Sparekasse i 1872. I 2023 gik vi sammen og skabte Sydjysk Sparekasse – et stærkt lokalt pengeinstitut med stolte traditioner og et klart blik mod fremtiden. Historien binder os til området, og den lokale forankring er stadig kernen i alt, vi gør. I dag er vi en fri, robust og digitaliseret sparekasse med afdelinger på tværs af hele Syd- og Sønderjylland. Vi rådgiver, inspirerer og udfordrer privat- og erhvervskunder – altid med fokus på, hvad der skaber værdi og tryghed for både kunder og sparekassen. Vi elsker det sydjyske – her, hvor viljen til at kæmpe for vores værdier og måde at leve på er stor, og hvor det er en del af vores hverdag. Hvor vi mærker vigtigheden af friheden til at vælge en lokal sparekasse, der forstår de mennesker, der bor her. Vi er stolte af at være en garantsparekasse. Det betyder, at vi ejer os selv – og at en del af vores overskud bliver investeret i fællesskabet. Vi bakker op om lokale initiativer, foreninger og erhvervsliv, fordi vi tror på, at et stærkt fællesskab skaber en stærk landsdel og så vi i fremtiden fortsat er: Et godt sted at være.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 170

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Peasant experience and highly recommend

It was a very pleasant experience from the first meeting with Rune. He was proactive, patient to find solutions and gave great advice as a banker that anyone would expect! Highly recommend working with the branch and Rune in specific.

Thanks for making our banking experience pleasant.

23 października 2025

Hi Arun

Thank you for your positive review and 5 stars.

I will pass on your feedback on proactive and great advice to Rune.

Thank you very much for recommending Sydjysk Sparekasse.

Have a great day.

Best regards

Oceniono na 5 z 5

Altid god service og rådgivning

Endnu en gang en god oplevelse at samarbejde med Sydjysk Sparrekasse ,tidligere Frøes Herreds Sparrekasse og rådgiver Gitte Caspers. Et samarbejde gennem en 10 års tid,som vi holder fast i.

Hej Tina

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Vi sætter stor pris på jeres opbakning og loyalitet til sparekassen, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Professionel rådgivning

Yderst professionel rådgivning med fokus på mine behov. Har under hele processen følt mig hørt og set. De bedste anbefalinger herfra.

1 października 2025

Hej

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os, at du oplever god og professionel rådgivning hos os, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive anmeldelsen.

Oceniono na 5 z 5

Min nye rådgivere har haft forståelse…

Min nye rådgivere har haft forståelse for min situation/økonomi og har givet mig den mest optimale løsning. Overførsel fra andet pengeinstitut er gået hurtigt og smertefrit

12 września 2025

Hej Diana

Velkommen til sparekassen og tusind tak for den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at det har været en god oplevelse at flytte her til os i Sydjysk Sparekasse.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os her.

Super god service

Vi har haft en særdeles god oplevelse med Sydjysk Sparekasse i forbindelse med bankskifte og refinansiering af boliglån. Jeg vil især fremhæve den gode service og dialog med Jesper Neumann. Han fik på kort skabt super god tillid til ham og banken. Det, der også gør Jesper super god er, at, han gør sit for at afsøge de forskellige muligheder - muligheder som man ikke selv har tænkt over eller er blevet introduceret til før. Stor thumps up herfra.

Hej Christoffer

Velkommen til sparekassen og tusind tak for den flotte anmeldelse.

Vi sender naturligvis jeres ros for god service og tillidsfuld rådgivning til Jesper, som helt sikkert også bliver glad for, at I har taget dig tid til at dele jeres oplevelse med os her.

Oceniono na 5 z 5

Susanne Steiner er en kanon…

Susanne Steiner er en kanon privatrådgiver

Jeg og familien har haft Susanne i alt hendes tid hos Sydjysk Sparekasse, og hun har altid været super god til at svare os på vores spørgsmål og reagere hurtigt. Hun er altid hjælpsom om tager sig altid tid til en god snak.

Hej Jonas

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre om jeres oplevelse, og jeg vil straks sende jeres positive feedback på god og hjælpsom rådgivning videre til Susanne, som helt sikkert også bliver glad for, at I har taget jer tid til at skrive anmeldelsen.

Vi sætter stor pris på jeres anmeldelse og opbakning til sparekassen.

Oceniono na 5 z 5

Kunne jeg give 10 stjerner ville…

Kunne jeg give 10 stjerner ville Sydjysk Sparekasse få det!
Jeg har skiftet bank fra Danske Bank til Sydjysk Sparekasse bl.a. fordi jeg skal bruge et andelslån. Fornuftig pris og servicen er uovertruffen.
Bankskiftet har været gnidningsløst. Alt fungerer så jeg er en glad kunde 😊

21 października 2025

Hej Gitte

Velkommen til sparekassen og tusind tak for den flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at det har været en god oplevelse at flytte her til os i Sydjysk Sparekasse.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde 😊

Enestående rådgivning fra start til slut - TAK til Jesper Neumann Jensen

Jeg har haft fornøjelsen af at få hjælp af bankrådgiver Jesper Neumann Jensen i forbindelse med et førstegangs - boligkøb. Jesper er en rådgiver i særklasse!

Jesper er meget imødekommende, personlig, grundig og interesseret i skabe de bedste løsninger for sine kunder.
Jeg følte mig tryg og godt vejledt gennem hele processen. Selv komplekse emner for en førstegangskøber formåede Jesper at forklare på en letforståelig måde.
Jeg sætter pris på hans oprigtige interesse og tilgængelighed, som gjorde processen tryg, nem og hurtig.

Ikke mindst en stor tak til Sydjysk Sparekasse for de muligheder, der gjorde, at jeg nu er blevet ny kunde hos Jer.

Sydjysk Sparekasse og Jesper Neumann Jensen kan absolut anbefales!! :-)

6 października 2025

Hej Daniela

Velkommen til sparekassen og tusind tak for den varme anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at det har været en god og tryg oplevelse at flytte her til os i Sydjysk Sparekasse.

Vi sender naturligvis din ros for imødekommende, personlig og grundig rådgivning videre til Jesper, som helt sikkert også bliver glad for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os her.

Husrenovering og ny bil

I forbindelse med en stor husrenovering og en ny bil, blev vi mødt som altid af en meget behjælpelig Jesper. Igennem hele forløbet blev vi mødt af en hurtig og god service :)

6 października 2025

Hej Michael

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Vi arbejder hver dag på at give en god service, så det er dejligt at høre, at I er blevet mødt af hurtig, god og behjælpelig rådgivning.

Vi vil dele jeres ros med Jesper, som helt sikkert også bliver glad for, at I har taget jer tid til at skrive denne anmeldelse.

Venlig hilsen, Anja, Sydjysk Sparekasse

Boligfinansierering

Jesper Neumann havde fået til opgave at fremlægge et oplæg til os på et evt. boligkøb.
Jesper var godt forberedt og vi gennemgik flere muligheder, som har gjort at vi kan gå velforberedt videre ifm. et evt. nyt køb af hus.
Vi var lidt på bar bund iht vores pensioner. Også her fik vi et godt indblik i hvordan det ser ud for os.
Jesper er nem at snakke med og meget lyttende, hvilket gør at møderne/samtalerne vi har med ham altid giver os en god tryghed. Vi kan give Jesper stor ros for hans måde at tilgå en opgave på, men også på den måde han har taget imod os på.

18 września 2025

Hej Tina og Poul Erik

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Vi arbejder hver dag på at give en god service, så det er dejligt at høre, at I har følt jer trygge og mødt med god og velforberedt rådgivning.

Held og lykke med evt. huskøb

Venlig hilsen, Anja, Sydjysk Sparekasse

Oceniono na 4 z 5

Behjælpelig

Jeg har haft Sydjysk sparekasse siden 2007.
Min kunderådgiver Susanne Steiner Schelde har altid været behjælpelig.
4 stjerner fordi jeg indimellem godt kunne have brugt lidt mere kunderådgivning omkring mine midler i banken.

20 września 2025

Hej Connie

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre din positive feedback, som vi naturligvis vil sende videre til din rådgiver Susanne, som vil se på din anmeldelse.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

God rådgiver

Jeg har altid en god dialog , både i banken og telefonisk med vores rådgiver Susanne Steiner . God til rådgivning og møder os på en professionel og konstruktiv måde. Kan klart anbefales

17 września 2025

Hej Morten

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet god, konstruktiv og professionel rådgivning hos os.

Vi sender naturligvis din ros videre Susanne, som helt sikkert også bliver glad for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os her.

Oceniono na 5 z 5

Altid kompetent rådgivning og gode…

Altid kompetent rådgivning og gode løsninger når man snakker med folkene i Brørup afdelingen.

10 września 2025

Hej Kim

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre din positive feedback, som vi naturligvis vil sende videre til afdelingen i Brørup.

Vi sætter stor pris på, at du vil dele din oplevelse med os her.

God sparekasse

God sparekasse, er i nærheden.
Fin orientering af min pension, af min Rådgiver Henrik.
Det eneste jeg er træt af er navnet, Sydjysk sparekasse, forveksles med tit med Sydbank.
Frøs, var et unikt navn.Forstår ikke hvorfor navneforandringen. Bor i den nordlige del af sparekassens område.

9 września 2025

Hej Kurt

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre din positive feedback, som vi naturligvis vil dele med din rådgiver Henrik.

Tilbage i 2023 fusionerede Broager Sparekasse og Frøs Sparekasse under det nye fælles navn Sydjysk Sparekasse.
Vi håber du med tiden også bliver glad for det nye navn😊

Venlig hilsen Anja, Sydjysk Sparekasse

I sydjysk sparekasse Brørup afd

I sydjysk sparekasse Brørup afd
Bliver man lytte til og får råd og vejledning . Man bliver hørt som kunde og sammen fandt vi den bedste løsning til vores økonomi

8 września 2025

Hej Katja

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du vil dele din oplevelse med os her.

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan næsten ikke få armene ned

Jeg kan næsten ikke få armene ned. Det er længe siden jeg har haft så god kemi og forståelse for min vision om økonomi både med hus bil osv i en bank. Idag har jeg snakket med min bankrådgiver Nicolai Bønnelykke. Snakken gik på et mastercard. Og vi endte i et låne omlægnings tilbud hvor jeg får maksimal udbytte og skal af med en lille rimelig sum penge den anden vej. Kort sagt min plan var og betale max af på hus. Så jeg kunne side sikkert når jeg bliver ældre. Det hjalp Nicolai med og først fordoble. Og der er noget mere i støbeskeen så det måske blive endnu mere jeg kan spare og, samtidig få et billigere hus til min alderdom.
Så alt i alt flere penge fri og mere afdrag på hus uden og skulle spænde livremmen ind

Så står du og mangler en bankrådgiver der tager dig vision og din økonomi seriøst. Og gerne går lidt ekstra for og høre dig hverdag sjovere krone for krone. Så giv Nicolai Bønnelykke et kald.
Han sider i Sydjysk Sparekasse i Kolding.

5 września 2025

Hej Anders

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Dejligt at du vil dele din oplevelse med os her.

Vi sørger naturligvis for at dele din ros med din rådgiver Nicolai - det vil uden tvivl bringe glæde 😊

Stor tryghed og overblik

Min rådgiver, Gitte, er altid venlig, behagelig og hjælpsom. Hun tager sig god tid, og giver grundig vejledning i økonomi, lån mv.
Man kan altid forvente hun sætter sig grundigt ind i tingene, hvad end det drejer sig om, og det giver en stor tryghed som kunde i Sydjysk Sparekasse.

1 września 2025

Hej Karen

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Dejligt at du vil dele din oplevelse med os her.

Vi sørger naturligvis for at dele din ros for venlig, behagelig og tryg rådgivning med din rådgiver Gitte - det vil uden tvivl bringe glæde 😊

God og venlig service

2 kwietnia 2025

Hej Lone

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os, at du oplever god og venlig service hos og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive anmeldelsen.

Oceniono na 5 z 5

Vi har den bedste rådgiver

Vi har den bedste rådgiver. Vi oplever altid en super god service og vi føler vi får den bedste hjælp når der er brug for det.

29 sierpnia 2025

Hej Sine

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre den positive feedback om jeres rådgiver, og vi sætter stor pris på, at I vil dele jeres oplevelse med os her.

Oceniono na 1 z 5

Ringe netbank

Desværre er jeres netbank nede hver gang der er lønningsdag, dette er sket de sidste mange måneder og lover at der er styr på det hver gang. Jeg håber i får styr på det.

29 sierpnia 2025

Hej Martina

Det er rigtigt, at vi har nogle udfordringer med netbank.
Det er vi rigtig kede af, og vi beklager det bøvl, det giver.

Vores datacentral arbejder på at få det løst, og vi håber meget på, at det snart er på plads.

Du ønskes en god dag.

Anja, Sydjysk Sparekasse

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej