Sydjysk Sparekasse Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Efter en frygtelig oplevelse med min tidligere bank, kontaktede jeg Sydjysk Sparekasse efter et tilbud gennem Mybanker. Det var onsdag inden påske kl. 14, og jeg var presset, da jeg havde brug for en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har generelt en god oplevelse 😃 med vores lokale afdeling Brørup. En bank der lytter og forstår vores behov. Altid hurtigt svar og god kommunikation En særlig varm anbefaling til Svend Erik Sa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil gerne give mine største anbefalinger til Sydjysk Sparekasse og især min bankrådgiver, Nicolai Bønnelykke. Nicolai hjalp mig med at gøre det muligt for mig at købe sommerhus, efter flere and... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Var inde i Kolding afdelingen fredag lige før lukketid, da jeg var blevet anbefalet banken af flere. Da jeg ønsker at skifte væk fra min nuværende bank, blev godt nok skuffet, man kunne ikke bruge... Zobacz więcej

1. Bank
  2. Zarządzanie aktywami
  3. Finansowanie samochodów
  4. Zarządzanie funduszami
  5. Agencja kredytowa
  6. Bank – konta oszczędnościowe

Napisane przez firmę

Vi er Sydjysk Sparekasse – et godt sted at være. Vi er mere end en bank – vi er en del af Syd- og Sønderjylland. Som en moderne, selvstændig og demokratisk ejet sparekasse arbejder vi hver dag for at skabe vækst, tryghed og overskud i hverdagen for vores kunder og lokalsamfund. Vi tror på mennesker før ren profitmaksimering. For ja, vi skal sikre økonomisk overskud, men vi tror på, at vi også er sat i verden for at skabe overskud i hverdagen. For vores kunder, kolleger og lokale foreninger. Vores rødder går dybt. Broager Sparekasse blev grundlagt i 1845 og Frøs Sparekasse i 1872. I 2023 gik vi sammen og skabte Sydjysk Sparekasse – et stærkt lokalt pengeinstitut med stolte traditioner og et klart blik mod fremtiden. Historien binder os til området, og den lokale forankring er stadig kernen i alt, vi gør. I dag er vi en fri, robust og digitaliseret sparekasse med afdelinger på tværs af hele Syd- og Sønderjylland. Vi rådgiver, inspirerer og udfordrer privat- og erhvervskunder – altid med fokus på, hvad der skaber værdi og tryghed for både kunder og sparekassen. Vi elsker det sydjyske – her, hvor viljen til at kæmpe for vores værdier og måde at leve på er stor, og hvor det er en del af vores hverdag. Hvor vi mærker vigtigheden af friheden til at vælge en lokal sparekasse, der forstår de mennesker, der bor her. Vi er stolte af at være en garantsparekasse. Det betyder, at vi ejer os selv – og at en del af vores overskud bliver investeret i fællesskabet. Vi bakker op om lokale initiativer, foreninger og erhvervsliv, fordi vi tror på, at et stærkt fællesskab skaber en stærk landsdel og så vi i fremtiden fortsat er: Et godt sted at være.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 170

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Det jyske Dream-Team fortjener stor ros!

Jeg vil gerne give en stor anbefaling til både Benn (min privatrådgiver) og Kent (erhvervsrådgiver), som begge har leveret en service langt over det forventede.

Benn har siden jeg/vi flyttede bank leveret en virkelig god service, han er utroligt nem og snakke med og helt nede på jorden, man føler sig både hørt og set,uanset hvilke ideer man får! Primære årsag til vores valg er Benn’s responstid! Tror aldrig jeg har ventet på svar i mere end 24 timer! Og det fortsatte efter bankskiftet!

Kent har jeg stiftet bekendtskab med efter opstart af min virksomhed, hvilket også har været en virkelig positiv oplevelse, hurtig respons, ikke så meget pjat og hurtig eksekvering.

Kæmpe ros til det jyske Dream-Team 😀

16 listopada 2025

Hej Jannick

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du/I er glade for skiftet til Sydjysk Sparekasse og oplever god og hurtig service og rådgivning, både med jeres privat- og erhvervsrådgiver.

Vi vil dele anmeldelsen med ”det jyske Dream-Team, Benn og Kent. De vil helt sikkert også sætte pris på, at du har taget dig tid til at skrive anmeldelsen - det er et dejligt skulderklap at få i en travl hverdag.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde 😊

Stor ros til Dennis From Hansen

Stor ros til Dennis From Hansen
Dennis har hjulpet os med at skifte bank og omlægge vores realkreditlån.
Vi ønskede en bank der hjalp med rådgivning, og svarede sine kunder,
Der har igennem hele processen været lynhurtig service, og Dennis har forstået vores behov og ønsker. Hele processen har været gnidningsfri og let.

Tak for hjælpen! 5 stjerner herfra

13 listopada 2025

Hej Emil

Velkommen til sparekassen og tusind tak for den varme anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at det har været en god oplevelse at flytte her til os i Sydjysk Sparekasse.

Vi sender jeres positive feedback på god og lynhurtig service samt rådgivning videre til Dennis – det vil uden tvivl bringe glæde😊

Rigtig god Weekend.

Imødekommende

Blev rigtig godt modtaget som ny kunde i Esbjerg afdelingen, som er lokal for mig

11 listopada 2025

Hej Børge

Velkommen til sparekassen og tusind tak for den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at det har været en god oplevelse at flytte her til os i Sydjysk Sparekasse.

Vi vil dele din anmeldelse med afdelingen i Esbjerg - de vil helt sikkert også sætte pris på, at du har taget dig tid til at skrive anmeldelsen.

Du ønskes en dejlig dag.

Oceniono na 2 z 5

Svingende oplevelse

I de 35 år jeg nåede at være kunde har der været gode og dårlige rådgivere .

Det sluttede dog dårligt med at vi i forbindelse med et bankskifte væk fra Sydjysk Sparekasse. Vi fik i den forbindelse ingen kontoudskrift, svar og de havde roddet forskellige konti sammen i forbindelse med overførslen til den nye bank. Derudover var garantbeviset solgt uden at jeg fået det oplyst og beløbet var blot lagt oveni en anden konto.

11 listopada 2025

Hej Daniel

Vi er kede af at høre om din opfattelse af det afsluttende forløb i sparekassen.
Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg er ny kunde i Sydjysk Sparekasse

Jeg er ny kunde i Sydjysk Sparekasse. Jeg har fået en virkelig god og kyndig rådgivning. Min rådgiver, Yvonne, har været helt fantastisk. Hun lytter og forstår, hvor man står, i stedet for bare at tale tal og regler. Hun tager sig tid til at forklare alt, så det giver mening. Hun får tingene til at ske. Jeg kan varmt anbefale Sydjysk Sparekasse

Hej Christian

Velkommen til sparekassen og tusind tak for den varme anbefaling.

Vi vil dele din anmeldelse med Yvonne - det vil uden tvivl bringe glæde 😊.

Nærværende og trygt!

I det vi ønskede at skifte bank, havde vi en rigtig god dialog med Sydjysk. Benn gjorde både samtaler og selve skifte som en nærværende oplevelse og vi er sikre på, at hér er vi i gode hænder.

2 listopada 2025

Hej Christian

Velkommen til sparekassen og tusind tak for den varme anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at det har været en god og nærværende oplevelse at flytte her til os i Sydjysk Sparekasse.

Vi sender jeres positive feedback videre til Benn, som helt sikkert også bliver glad for, at I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse med os her.

Vi fik Benn anbefalet

Vi fik Benn anbefalet, og kan også anbefale ham 100% . Han svarer med det samme og han klarede boligkøb og bankskifte nemt, trygt og smertefrit

5 listopada 2025

Hej Annette

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Dejligt at I vil dele jeres oplevelse med os her.

Vi sørger naturligvis for at dele jeres ros med jeres rådgiver Benn - det vil uden tvivl bringe glæde 😊

Kundeservice

Vores bedste anbefalinger af Sydjysk Sparekasse i Vejle.
Besluttede at ligge lån om i sidste øjeblik, og det blev så hurtig klaret af Henrik, også selvom de var max pressede af mange omlægninger.
Altid super hurtig professionel hjælp og vejledning også i pressede situationer.

31 października 2025

Hej Tina

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre om jeres oplevelse, og vi vil straks sende den positive feedback videre til Henrik, som helt sikkert også bliver glad for, at I har taget jer tid til at skrive anmeldelsen.

At skifte bank til Sydjysk Sparekasse

At skifte bank til Sydjysk Sparekasse, har været den bedste beslutning. At vi så oveni får Nanna Holst som bankrådgiver, der har fokus på den enkelte, men som samtidig også er realistisk, er mere end fantastisk. Tak for den bedste rådgivning Nanna, og tak for at været et rart menneske.

Hej Camilla

Velkommen til sparekassen og tusind tak for den fine anmeldelse.

Vi sender jeres positive feedback videre til Nanna, som helt sikkert også bliver glad for, at I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse med os her.

Ærlig rådgivning i øjenhøjde af Jesper N Jensen

Hvor er det rart at være kunde i en bank hvor man bliver set på som en person og ikke bare et nummer i et kartotek. Stor ros til Jesper Neumann Jensen for ærlig og gennemsigtig rådgivning i øjenhøjde. Stor anbefaling fra en glad og tilfreds lokal kunde
Vh. Casper

Hej Casper

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre din positive feedback på ærlig rådgivning i øjenhøjde, som vi naturligvis vil sende videre til Jesper.

Vi sætter stor pris på, at du vil dele din oplevelse med os her.

Benn - en rigtig god rådgiver v. Huskøb

Benn Vestergaard har fungeret som rigtig god rådgiver for os ved bankskifte og huskøb. Meget imødekommende, super hjælpsom og rigtig god til at forklare. I øvrigt hurtig til at vende tilbage og følge op på e-mails.

En klar anbefaling herfra 😊

Hej Julie

Velkommen til sparekassen og tusind tak for den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at det har været en god oplevelse at flytte her til os i Sydjysk Sparekasse – og tillykke med huskøbet.

Vi vil dele jeres anmeldelse med Benn - det vil uden tvivl bringe glæde 😊.

I ønskes en god dag.

Oceniono na 5 z 5

Jeg skiftet for et par år siden til…

Jeg skiftet for et par år siden til Sydjysk Sparekasse og det har været en fornøjelse hele vejen igennem.

Jeg har i perioden været igennem billån, køb og salg af rækkehus, samt køb af lejlighed.

Det er fedt at være kunde i en bank, hvor det er nemt at komme direkte i kontakt med en kyndig rådgiver (Martin Bøttcher Christensen i mit tilfælde). Hurtig og brugbar rådgivning hver gang 👏🏻

Hej Jesper

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre om din oplevelse, og vi vil straks sende din positive feedback videre til Martin, som helt sikkert også bliver glad for, at du har taget dig tid til at skrive anmeldelsen.

Du ønskes en rigtig god dag.

Stor tilfredshed med Sydjysk Sparekasse

Jeg skiftede bank fra Arbejdernes Landsbank, som jeg længe havde været utilfreds med. Jeg blev meget vel modtaget i Sydjysk Sparekasse, både mht venlighed og gode aftaler. Selvom jeg har en lille og relativt ukompliceret privatøkonomi får jeg en fin behandling. Min bankrådgiver Benn Vestergaard er særdeles kompetent, han svarer hurtigt, venligt og med stor faglighed. Jeg føler mig i meget trygge hænder. Det er vigtigt for mig, at have en personlig kontakt i banken, selvom jeg bor i København og al kommunikation foregår elektronisk eller over telefonen. Jeg kan varmt anbefale Sydjysk Sparekasse.

Hej Julie

Velkommen til sparekassen og tusind tak for din varme anmeldelse.

Vi sender din feedback på hurtig, tryg og kompetent rådgivning videre Benn, som helt sikkert også bliver glad for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os her.

Oceniono na 5 z 5

Vores bankrådgiver føles som en rigtig…

Vores bankrådgiver føles som en rigtig rådgiver og ikke bare en sælger som i så mange andre banker

Hej Kathrine

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har fundet den helt rigtige rådgiver hos os.

Vi sender din anmeldelse videre til Benn, som helt sikkert også bliver glad for, at du har taget dig tid til at skrive anmeldelsen.

Personlig og professionel rådgivning

Jeg ville have en bank hvor jeg har en personlig Rådgiver, gode vilkår på boliglån og en fleksibilitet med mine bankforretninger samt en professionel rådgivning og jeg gik i forhandlinger med forskellige banker, Frøs sparekasse (nu sydjysk sparekasse) gav mig alt det med Benn der er en fantastisk og dygtig Rådgiver som sætter sig ind i min situation og møder mig på mit niveau hver gang. Jeg har lige startet en virksomhed og har fået en rigtig god behandling gennem oprettelsesforløbet. Kan kun anbefale Benn.

Hej Dennis

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for skiftet til Sydjysk Sparekasse og oplever gode vilkår og personlig og professionel rådgivning.

Vi vil sende din anmeldelse videre til Benn – det er et dejligt skulderklap at få i en travl hverdag.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde 😊

Stor anbefaling

Vi er et par, som har været og fortsat er meget glade for at have Benn Vestergaard som bankrådgiver. I forbindelse med huskøb skiftede vi bank til Sydjysk Sparekasse, hvor vi fik Benn som rådgiver. Vi har haft flere gode møder med ham både inden og efter huskøb, og møder hvor han har rådet om fremtidig investering og økonomiske ting man skal overveje i forbindelse med familie-forøgelse. Benn er hurtig til at besvare e-mails, og er god til forklare ting flere gange, hvis man ikke forstår alt i tilsendte dokumenter. Han er hertil god til at forklare ting på et forståeligt sprog. Stor anbefaling herfra.

14 czerwca 2025

Hej Mikkel

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre om jeres oplevelse, og jeg vil straks sende jeres positive feedback på god, hurtig og let forståelig rådgivning videre til Benn, som helt sikkert også bliver glad for, at I har taget jer tid til at skrive anmeldelsen.

Vi sætter stor pris på jeres anmeldelse og opbakning til sparekassen.

Fantastisk kundeservice

Vi skiftede bank til Sydjysk sparekasse for at opnå mere fordelagtige kundefordele end vores tidligere bank kunne tilbyde. Vi har ikke fortrudt et øjeblik, der er altid øje for vores behov og stor fleksibilitet og imødekommenhed fra vores privatrådgiver, Benn :-)

1 sierpnia 2025

Hej Frida

Velkommen til sparekassen og tusind tak for den fine anmeldelse.

Vi sender din feedback på fleksibel og imødekommende rådgivning videre Benn, som helt sikkert også bliver glad for, at I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse med os her.

Oceniono na 1 z 5

Banken har udviklet sig til nogle gebyr-gribber

Først flytter banken fra Aabenraa til Rødekro, så man som ældre ikke mobil kunde nærmest er afskåret fra at komme i banken. Dernæst sætter de (uden nogen form for oplysning om det) gebyrerne op til noget, man skulle tro var løgn. At man som privatkunde skal betale 850 kr. årligt i gebyr for et Mastercard Debit er simpelt hen noget svineri!
Okay, har så fået at vide, at de 600 af dem er gebyrer for, at jeg allernådigst i det hele taget må have penge stående i banken (penge som I kan låne ud og tjene penge på). Jeg er godt klar over, at bankerne ikke tjener helt så meget på udlån, som de tidligere har gjort, men synes alligevel, at overskriften om gebyr-gribbe er meget passende. Desværre ser det ikke ud til, at andre banker er bedre, og man er jo tvunget til at have en nem-konto. I øvrigt synes jeg, at I burde have skrevet en besked i net-bank, da I for 4 måneder siden begyndte at trække et gebyr på 50 kr. hver måned. Så havde man i det mindste vidst hvorfor!

Hej Gerda

Vi har forsøgt at kontakte dig uden held. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte i afdelingen til en snak.

Vi vil også gerne præcisere, at et Mastercard Debit ikke koster 850 kr. årligt. Du kan se vores priser på vores hjemmeside.

Godt bank skifte

Super fin oplevelse at skifte til sydjysk sparekasse. Min rådgiver, Benn Vestergaard, var nem at få fat i og gav god rådgivning.

10 marca 2025

Hej Signe

Velkommen til sparekassen og tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi sender din feedback på god og tilgængelig rådgivning videre Benn, som helt sikkert også bliver glad for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os her.

Oceniono na 5 z 5

Vi er meget tilfredse med både banken…

Vi er meget tilfredse med både banken og særligt vores rådgiver Benn som sætter sig ind i vores private økonomi og rådgiver ud fra den. Det er netop den personlige relation der går en verden til forskel fra en stor bank som vi skiftede fra.

24 października 2025

Hej

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at I oplever god, personlig rådgivning hos os.

Vi sender selvfølgelig jeres ros videre til Benn – det er et dejligt skulderklap, som han helt sikkert bliver glad for.

Anja, Sydjysk Sparekasse

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej