Sydjysk Sparekasse Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Efter en frygtelig oplevelse med min tidligere bank, kontaktede jeg Sydjysk Sparekasse efter et tilbud gennem Mybanker. Det var onsdag inden påske kl. 14, og jeg var presset, da jeg havde brug for en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har generelt en god oplevelse 😃 med vores lokale afdeling Brørup. En bank der lytter og forstår vores behov. Altid hurtigt svar og god kommunikation En særlig varm anbefaling til Svend Erik Sa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil gerne give mine største anbefalinger til Sydjysk Sparekasse og især min bankrådgiver, Nicolai Bønnelykke. Nicolai hjalp mig med at gøre det muligt for mig at købe sommerhus, efter flere and... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Var inde i Kolding afdelingen fredag lige før lukketid, da jeg var blevet anbefalet banken af flere. Da jeg ønsker at skifte væk fra min nuværende bank, blev godt nok skuffet, man kunne ikke bruge... Zobacz więcej

1. Bank
  2. Zarządzanie aktywami
  3. Finansowanie samochodów
  4. Zarządzanie funduszami
  5. Agencja kredytowa
  6. Bank – konta oszczędnościowe

Napisane przez firmę

Vi er Sydjysk Sparekasse – et godt sted at være. Vi er mere end en bank – vi er en del af Syd- og Sønderjylland. Som en moderne, selvstændig og demokratisk ejet sparekasse arbejder vi hver dag for at skabe vækst, tryghed og overskud i hverdagen for vores kunder og lokalsamfund. Vi tror på mennesker før ren profitmaksimering. For ja, vi skal sikre økonomisk overskud, men vi tror på, at vi også er sat i verden for at skabe overskud i hverdagen. For vores kunder, kolleger og lokale foreninger. Vores rødder går dybt. Broager Sparekasse blev grundlagt i 1845 og Frøs Sparekasse i 1872. I 2023 gik vi sammen og skabte Sydjysk Sparekasse – et stærkt lokalt pengeinstitut med stolte traditioner og et klart blik mod fremtiden. Historien binder os til området, og den lokale forankring er stadig kernen i alt, vi gør. I dag er vi en fri, robust og digitaliseret sparekasse med afdelinger på tværs af hele Syd- og Sønderjylland. Vi rådgiver, inspirerer og udfordrer privat- og erhvervskunder – altid med fokus på, hvad der skaber værdi og tryghed for både kunder og sparekassen. Vi elsker det sydjyske – her, hvor viljen til at kæmpe for vores værdier og måde at leve på er stor, og hvor det er en del af vores hverdag. Hvor vi mærker vigtigheden af friheden til at vælge en lokal sparekasse, der forstår de mennesker, der bor her. Vi er stolte af at være en garantsparekasse. Det betyder, at vi ejer os selv – og at en del af vores overskud bliver investeret i fællesskabet. Vi bakker op om lokale initiativer, foreninger og erhvervsliv, fordi vi tror på, at et stærkt fællesskab skaber en stærk landsdel og så vi i fremtiden fortsat er: Et godt sted at være.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 170

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Vi har fået den absolutte bedste…

Vi har fået den absolutte bedste oplevelse, ved at skifte til sydjysksparekasse.

Vi blev kontaktet af Malene Arnum, som har været super hjælpsom med hele bankskiftet, det vi sætter stor pris på hos Malene er at hun altid lytter til ens ønsker og behov og rådgiver os ud fra det.

Sidst men ikke mindst, er hun altid lyn hurtig til at vende tilbage og svare altid samme dag.

Sydjysksparekasse er en bank som møder kunderne i øjenhøjde, hvilket vi mærkede allerede ved første samtale.

Vi kan kun anbefale at skifte til Sydjysksparekasse.

10 lutego 2026

Hej Jesper

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at det har været en god oplevelse at flytte her til os i Sydjysk Sparekasse, og at I er glade for skiftet og jeres rådgiver.

Vi vil straks dele jeres positive anmeldelse på hjælpsom og lyttende rådgivning i øjenhøjde med jeres rådgiver Malene. Hun vil helt sikkert også sætte pris på, at I har taget jer tid til at skrive anmeldelsen.

I ønskes en dejlig dag, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Oceniono na 5 z 5

Rådgiver Benn Vestergaard reagerede…

Rådgiver Benn Vestergaard reagerede hurtigt på vores henvendelse om et møde. Til mødet var han super godt forberedt, havde gode løsningsforslag til os og leverede generelt en fremragende service. 6 stjerner herfra!

6 lutego 2026

Hej Michael

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 6 stjerner 😉

Vi sætter stor pris på, at du vil dele din oplevelse med os her, og vil straks sende anmeldelsen videre til Benn.

Oceniono na 5 z 5

Personlig kontakt er en afgørende…

Personlig kontakt er en afgørende faktor, og det mestrer de til fulde ud.

6 lutego 2026

Hej Simon

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever personlig kontakt hos os.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive anmeldelsen.

Oceniono na 5 z 5

Exceptionel service og personlig rådgivning

Jeg er for nylig skiftet bank fra en af de største banker i Danmark efter at have brugt en sammenligningstjeneste og det viste sig at være et virkelig godt valg.

Jesper Neumann Jensen fra Sydjysk Sparekasse tog selv kontakt, viste oprigtig interesse og var med hele vejen fra start til slut.

Jeg bor i København og havde ærligt talt ikke forventet den her form for personlig service, men Jesper var ekstremt grundig, tilgængelig og engageret gennem hele processen. Jeg følte mig behandlet som et menneske ikke bare et kundenummer i mængden.

Resultatet blev et rigtig godt lån med konkurrencedygtige renter og vilkår, men det der virkelig gør forskellen er serviceniveauet.

Exceptionel rådgivning og en rådgiver, der faktisk følger op og tager ansvar.

Kan kun give mine varmeste anbefalinger – især til Jesper Neumann Jensen.

15 grudnia 2025

Hej Jonas

Velkommen til sparekassen og tusind tak for den varme anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at det har været en god oplevelse at flytte her til os i Sydjysk Sparekasse.

Vi vil straks dele din positive feedback på exceptionel service og personlig rådgivning med din rådgiver, Jesper, som helt sikkert også bliver glad for, at du har taget dig tid til at skrive anmeldelsen.

Oceniono na 5 z 5

Stor ros til sydjysk bank

Jeg har været kunde i Sydjysk Bank i omkring 6 måneder og jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger. Servicen har været helt i top fra start – altid hurtigt respons og en virkelig grundig og forståelig vejledning.

En særlig stor ros skal gå til min bankrådgiver Yvonne, som er yderst professionel, imødekommende og kompetent. Hun tager sig tid, lytter og giver tryg og kvalificeret rådgivning, så man virkelig føler sig i gode hænder.

Alt i alt en fantastisk bankoplevelse.

30 stycznia 2026

Hej Elisabeth

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at det har været en god oplevelse at flytte her til os i Sydjysk Sparekasse, og at du er glad for skiftet og din rådgiver.

Vi vil dele din positive anmeldelse på imødekommende, professionel og kompetent rådgivning med din rådgiver Yvonne. Hun vil helt sikkert også sætte pris på, at du har taget dig tid til at skrive anmeldelsen.

Du ønskes en dejlig dag, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Oceniono na 5 z 5

Helt fra start har der været en god…

Helt fra start har der været en god kommunikation, hvor jeg har følt mig hørt.
Grundig forklaring omkring bankens tilbud til mig som ny kunde af Jesper Neuman Jensen.
Jeg kan varmt anbefale folk at tage en dialog med Sydjysk Sparekasse, hvis I ønsker en bank i øjenhøjde.

28 stycznia 2026

Hej Dorthe

Velkommen til sparekassen og tusind tak for den varme anmeldelse.

Vi sender din positive anmeldelse videre til Jesper, som helt sikkert også bliver glad for, at du har taget dig tid til at skrive anmeldelsen.

Oceniono na 5 z 5

Glad for at jeg endelig fik skiftet bank

For 1,5 år siden skiftede jeg fra en af landets største banker til Sydjysk Sparekasse, og jeg fortryder intet. De gjorde gennemførslen af bankskiftet nemt for mig, de tilbød mig en lavere rente på mit andelsboliglån og så har min rådgiver været yderst hjælpsom og effektiv med at hjælpe med godt igennem salg og køb af ny andelsbolig. Er meget tilfreds som kunde hos Sydjysk Sparekasse.

21 stycznia 2026

Hej Magnus

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Du ønskes en dejlig dag, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Oceniono na 5 z 5

Professionelt og samtidig personligt.

Professionel og kompetent hjælp fra første samtale i forbindelse med ønsket bankskifte.
Der blev kommunikeret i øjenhøjde med fokus på hvilke løsninger der var mulige, samt hvilke ønsker og behov vi havde. TAK Susanne S, for en god oplevelse, vi ser frem til at være kunde i Sydjysk Sparekasse fremover.

20 stycznia 2026

Hej Jens Frank

Velkommen til sparekassen og tusind tak for den flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at I havde en god oplevelse med skiftet her til os i Sydjysk Sparekasse.

Vi vil straks dele den positive feedback på professionel og kompetent rådgivning med jeres rådgiver Susanne. Hun vil helt sikkert også sætte pris på, at I har taget jer tid til at skrive anmeldelsen - det er et dejligt skulderklap at få i en travl hverdag.

Oceniono na 5 z 5

Jeg stod overfor et bankskifte

Jeg stod overfor et bankskifte, som føltes helt uoverskueligt fordi jeg kort forinden havde optaget et andelsboliglån i en anden bank. Jeg kom i kontakt med Malene Arnum, som på absolut bedste manér tog mig i hånden og fik guidet mig igennem bankskiftet - og fik mig ud på den anden side med et mere fordelagtigt lån og meget mere luft i budgettet. Jeg blev mødt i øjenhøjde og med en forståelse for alle mine spørgsmål hele vejen igennem. Aldrig har jeg følt mig så imødekommet af en bankrådgiver før!
Kontakten var god, kemien var god, hurtig kommunikation og bare supertryg behandling.
Jeg vil på det VARMESTE anbefale at være kunde i Sydjysk Sparekasse!

1 października 2025

Hej Maria

Velkommen til sparekassen og tusind tak for din varme anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at skiftet her til os i Sydjysk Sparekasse var en god oplevelse – det betyder meget for os.

Vi arbejder hver dag på at give en god service, så det er dejligt at høre, at du har følt dig mødt med god og tryg rådgivning fra din rådgiver Malene, som helt sikkert også bliver glad for, at du har taget dig tid til at skrive anmeldelsen.

Oceniono na 5 z 5

Susanne Steiner er som altid en…

Susanne Steiner er som altid en fremragende rådgiver.
Vi kommer tit vidt omkring i vores samtale, men vi får også dækket alle områder samt set tingene fra forskellige vinkler. Jeg er utrolig glad for hendes ærlighed og ikke mindst det fantastiske samarbejde jeg altid har haft med hende. Jeg ser bestemt ikke frem til, når hun engang vælger at gå på pension.

17 września 2025

Hej Anne

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre om din oplevelse med god og ærlig rådgivning, og vi vil straks sende din positive feedback videre til Susanne – det er et dejligt skulderklap at få i en travl hverdag.

Vi sætter stor pris på din anmeldelse og opbakning til sparekassen.

Vores varmeste anbefalinger

I forbindelse med omlægning af lån er vi nu kunder i Sydjysk Sparekasse. Her har Jesper Neumann taget sig overordentligt godt af os i processen, og vi har fået en helt anden service end vi har været vant til fra tidligere banker. Det har gjort skiftet trygt og godt, og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.

19 stycznia 2026

Hej Berit

Velkommen til sparekassen og tusind tak for den varme anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at det har været en god og tryg oplevelse at flytte her til os i Sydjysk Sparekasse.

Vi sender jeres positive anbefaling videre til Jesper, som helt sikkert også bliver glad for, at I har taget jer tid til at skrive anmeldelsen.

I ønskes en dejlig dag.

Oceniono na 1 z 5

Den værste bank

Den værste bank - vores bank rådgiver hævede uden at have myndighed til dette. Han erkendte det, men inden pengene kunne komme retur- skulle lånet laves om til højere rente - flyttede det hele ! Til sidst stod der 150 kr som forsvandt da de lukkede kontoen … håber da at kagen smagte godt !!! Griner nu har de så svaret og desværre kan vi ikke se de 150 kr på vores konto - men tag dem da endelig som bank hvis I vil snydes - VI har altid betalt vores og ikke snydt nogen - men deres rådgiver mente at det var okay at hæve 30.000 kr hvert år uden belæg… så tag en ny bank for jeres egen skyld !!!

31 grudnia 2025

Hej Isabel

Vi er kede af at høre om din opfattelse af sparekassen. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Det er selvfølgelig ikke korrekt, at dine penge er forsvundet. Det beløb som stod på din konto, da vi opgjorde denne, er naturligvis overført til din konto i dit nye pengeinstitut. Vi har overført beløbet den 4. december 2025.

Når du har haft mulighed for at se, at det er korrekt, at beløbet er indgået på din konto, så håber vi naturligvis, at du fjerner din anmeldelse igen.

Du ønskes en god dag.

Anja, Sydjysk Sparekasse

Oceniono na 5 z 5

Enormt god oplevelse og service

Enormt god oplevelse og service! Som førstegangskøber bliver man taget i hånden og hjulpet hele vejen. Tilmed med en rigtig god rente! Brian har virkelig været en stjerne i alle tider!

7 stycznia 2026

Hej Kalle

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre din positive feedback, som vi naturligvis vil sende videre til Brian, som helt sikkert også bliver glad for, at du har taget dig tid til at skrive anmeldelsen.

Oceniono na 1 z 5

Dårlig bank ring til banken for kunne se…

Dårlig bank ring til banken for kunne se mit kort var blive spærret for så fandt i en sur dame der var blevet overtræk penge har altid sat penge ind har aldrig være i minus skal Aldrig havde den BANK IGEN

6 stycznia 2026

Hej Charlotte

Vi vil gerne høre mere om hændelsen med dit kort og vil bede dig sende en mail til ac@sjspar.dk, så vi har mulighed for at følge op på sagen.

Du ønskes en god dag.

Anja, Sydjysk Sparekasse

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en rigtig god rådgivning…

Jeg har haft en rigtig god rådgivning ved salg og køber en ny bolig
Særdeles tilfreds med min rådgiver

12 grudnia 2025

Hej Jakob

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever god rådgivning hos os.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive anmeldelsen.

Enestående højt serviceniveau

Jeg kan give mine allerbedste anbefalinger af Sydjysk Sparekasse, og især af min bankrådgiver, Alex Valdis.

Alex Valdis har været min rådgiver gennem mere end 20 år. Det har været et helt usædvanligt godt samarbejde, og han bl.a. hjulpet med finansieringen af tre huskøb og senest en større lånomlægning. Fra første kontakt har jeg oplevet en høj grad af professionalisme, imødekommenhed og oprigtig interesse for min situation. Valdis er venlig, velforberedt og tager sig den nødvendige tid til at forklare tingene. Han har altid formået at finde gode økonomiske løsninger, der passer til mine og min families behov, og serviceniveauet er klasser over det, jeg har oplevet de få gange, jeg kortvarigt har haft andre rådgivere i andre banker.

En rådgiver som Valdis – og en bank som Sydjysk Sparekasse – giver ganske enkelt højere livskvalitet til deres kunder, og det er en sparekasse og en rådgiver, jeg uden tøven kan anbefale til andre.

1 grudnia 2025

Hej Cecilie

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre om din oplevelse med os. Vi vil straks dele de rosende ord med din rådgiver Alex, som helt sikkert også bliver glad for, at du har taget dig tid til at skrive anmeldelsen.

Verdens bedste bank

Min gode bankrådgiver Lasse ! Dygtigt rar og selv en talblind ku han få til at forstå tingene. Alt i alt mega godt

17 grudnia 2025

Hej Kim

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du vil dele din oplevelse med os her, og vil straks sende anmeldelsen videre til din rådgiver Lasse.

Rigtig god Sparekasse

Rigtig god Sparekasse, hjælpsom, imødekommende og bedste rådgivning.

15 grudnia 2025

Hej Kim

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du vil dele din oplevelse med os her.

Oceniono na 5 z 5

En Bankmand der fortjener 5 Store…

En Bankmand der fortjener 5 Store Stjerner fra Sydjysk Sparekasse Brørup afd.

I januar 2025 havde vi en samtale med Svend Erik Sandager om at skifte bank, det er den bedste beslutning vi nogensinde har taget.
Professionel rådgivning af en bankmand, der er helt nede på jorden og var klar at hjælpe en presset familie.
Han gav os den chance ingen andre ville på det tidspunkt.
I samarbejde med Svend Erik Sandager og gensidig tillid fik vi vores økonomi på ret køl.
Den oplevelse glemmer vi aldrig og i dag har vi stadigvæk et fantastisk samarbejde med Svend Erik Sandager.
Ole og Marianne Rasmussen

6 stycznia 2025

Hej Ole og Marianne

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at I er glade for skiftet til Sydjysk Sparekasse og oplever professionel og tillidsfuld rådgivning.

Vi vil dele anmeldelsen med jeres rådgiver Svend Erik. Han vil helt sikkert også sætte pris på, at I har taget jer tid til at skrive anmeldelsen - det er et dejligt skulderklap at få i en travl hverdag.

Perfekt bank

Perfekt bank. Professionel service hos Sydjysk Sparekasse, og Benn giver klar og tryg rådgivning.

11 grudnia 2025

Hej Joel

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du vil dele din oplevelse med os her, og vi vil straks give den videre til din rådgiver Benn.

De bedste hilsner Anja, Sydjysk Sparekasse

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej