Efter en frygtelig oplevelse med min tidligere bank, kontaktede jeg Sydjysk Sparekasse efter et tilbud gennem Mybanker. Det var onsdag inden påske kl. 14, og jeg var presset, da jeg havde brug for en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har generelt en god oplevelse 😃 med vores lokale afdeling Brørup. En bank der lytter og forstår vores behov. Altid hurtigt svar og god kommunikation En særlig varm anbefaling til Svend Erik Sa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg vil gerne give mine største anbefalinger til Sydjysk Sparekasse og især min bankrådgiver, Nicolai Bønnelykke. Nicolai hjalp mig med at gøre det muligt for mig at købe sommerhus, efter flere and... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Var inde i Kolding afdelingen fredag lige før lukketid, da jeg var blevet anbefalet banken af flere. Da jeg ønsker at skifte væk fra min nuværende bank, blev godt nok skuffet, man kunne ikke bruge... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi er Sydjysk Sparekasse – et godt sted at være. Vi er mere end en bank – vi er en del af Syd- og Sønderjylland. Som en moderne, selvstændig og demokratisk ejet sparekasse arbejder vi hver dag for at skabe vækst, tryghed og overskud i hverdagen for vores kunder og lokalsamfund. Vi tror på mennesker før ren profitmaksimering. For ja, vi skal sikre økonomisk overskud, men vi tror på, at vi også er sat i verden for at skabe overskud i hverdagen. For vores kunder, kolleger og lokale foreninger. Vores rødder går dybt. Broager Sparekasse blev grundlagt i 1845 og Frøs Sparekasse i 1872. I 2023 gik vi sammen og skabte Sydjysk Sparekasse – et stærkt lokalt pengeinstitut med stolte traditioner og et klart blik mod fremtiden. Historien binder os til området, og den lokale forankring er stadig kernen i alt, vi gør. I dag er vi en fri, robust og digitaliseret sparekasse med afdelinger på tværs af hele Syd- og Sønderjylland. Vi rådgiver, inspirerer og udfordrer privat- og erhvervskunder – altid med fokus på, hvad der skaber værdi og tryghed for både kunder og sparekassen. Vi elsker det sydjyske – her, hvor viljen til at kæmpe for vores værdier og måde at leve på er stor, og hvor det er en del af vores hverdag. Hvor vi mærker vigtigheden af friheden til at vælge en lokal sparekasse, der forstår de mennesker, der bor her. Vi er stolte af at være en garantsparekasse. Det betyder, at vi ejer os selv – og at en del af vores overskud bliver investeret i fællesskabet. Vi bakker op om lokale initiativer, foreninger og erhvervsliv, fordi vi tror på, at et stærkt fællesskab skaber en stærk landsdel og så vi i fremtiden fortsat er: Et godt sted at være.
Frøsvej 1, 6630, Rødding, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
En super god Sparekasse. Min/vores rådgiver har aldrig svigtet. Tak til Svend Erik Sandager.

Odpowiedź od Sydjysk Sparekasse
Jeg er så tilfreds med Sydjyske Sparekasse. Søde og venlig og hjælpsom.

Odpowiedź od Sydjysk Sparekasse
Vi besøgte Henrik Straarup i "Frøs"(;-) -Vejle afdelingen, for gennemgang og opdatering af vores investeringsaftaler. Vi fik en rigtig god gennemgang, fik ajourført, så det passer til vores nuværende situation. Der blev også tid til at tale budget, i forhold til vore øvrige opsparinger . Vi gik hjem med en god mavefornemmelse, og med en oplevelse af at der var interesse omkring vores samlede arrangement med sparekassen. Den gode oplevelse og interesse for vore forhold flugter med det samarbejde vi (med et kort ophold) har haft siden vi første gang mødte Henrik for mere end 40 år siden.

Odpowiedź od Sydjysk Sparekasse
Solid indsats i forbindelse med sommerhuskøb. Rune Larsen fra Sydjysk Sparekasse i Ribe leverede en hurtig og effektiv support som trods en presset tidsplan gjorde købet muligt til tiden. Kæmpe anbefaling herfra. Min 6 stjerner :-)

Odpowiedź od Sydjysk Sparekasse
Sydjysk sparekasse er en fantastisk bank 🙏🏼 Det er en sparekasse der er i højde med deres kunder og deres service er i top 🤩
Kun positive ting her fra 🙏🏼

Odpowiedź od Sydjysk Sparekasse
Jeg har altid fået super god service hos Sydjysk Sparekasse, for såvel privatkonti som erhvervskonti. Min rådgiver Henrik Straarup er altid til at få fat på, og løser de fleste ting hurtigt over telefonen. Kontooprettelser går glat og lige efter bogen, og priserne er meget fair. Jeg vil til hver en tid anbefale Sydjysk Sparekasse!

Odpowiedź od Sydjysk Sparekasse
Virkelig god bank med god kundeservice!
Vi hr følt os trygge gennem hele overflytningen og Mette, vores rådgiver, er virkelig ordentlig og finder gode løsninger.
Jeg anbefaler Sydjysk Sparekasse, hvis du ønsker en bank uden bøvl

Odpowiedź od Sydjysk Sparekasse
Vi har haft en helt fantastisk oplevelse hos sydjysk Sparrekasse.
Endelig en bank der lytter og forstår vores behov.
Vi har, via sydjysk Sparrekasse fået mulighed for at købe vores drømmebolig, og samtidig fået en bank der giver kundeservice i verdensklasse. Altid hurtigt svar og god kommunikation
En varm anbefaling til Ole og Sydjysk Sparrekasse.

Top Dollar,
I forbindelse med huskøb har jeg skiftet til Sydjysk Sparekasse.
Rådgiveren jeg er blevet tildelt er lyttende, og har forståelse for den virkelige verden. Det kan jeg ikke sige om de andre banker jeg har haft kontakt med i denne process.
Kan varmt anbefale Sydjysk Sparekasse (Jeg er kunde i Vejle afdelingen)

Odpowiedź od Sydjysk Sparekasse
Da vi skulle købe hus, var vi i kontakt med flere forskellige banker, men her mødte vi en helt anden hjælpsomhed og vejledning, end vi oplevede andre steder. Det betød meget for os i den proces.
I dag sætter vi især stor pris på, at vi kan ringe direkte til vores rådgiver, Benn, i stedet for at skulle igennem en lang omstilling eller tale med en sælger først. Han har en meget løsningsorienteret indstilling, og det er i høj grad hans fortjeneste, at vi er så glade for at have bank her.

Danmarks bedste rådgiver -> Susanne Steiner Schelde

Odpowiedź od Sydjysk Sparekasse
Vi har i de seneste 9 år været kunde i banken og har hele tiden haft Brian Nielsen som vores rådgiver. Vi har af flere omgange renoveret vores hus. Her har vi hele tiden været i tæt dialog med Brian der har været god til at råde og vejlede os.
Brian har helt styr på vores situation. Vi har i alle henseender følt os i meget trygge hænder, og vi er altid blevet klædt godt på af ham.
Vi sender vores varmeste anbefalinger til både bank og rådgiver herfra.

Odpowiedź od Sydjysk Sparekasse
Jeg har haft en virkelig fantastisk oplevelse med banken, og jeg vil især fremhæve den enestående service, jeg har modtaget i Ribe afdelingen.
Rune Larsen har ydet en særdeles professionel, effektiv og imødekommende service gennem hele forløbet. Fra første kontakt oplevede jeg en høj grad af engagement, kompetence og ægte interesse i at finde den bedste løsning for mig. Kommunikation var klar og hurtig, og alle spørgsmål blev besvaret grundigt og forståeligt.
Det er sjældent, man oplever så høj effektivitet kombineret med en personlig og tillidsvækkende tilgang. Rune skabte tryghed i processen og leverede en service, der oversteg mine forventninger.
Stor anbefaling herfra!

Odpowiedź od Sydjysk Sparekasse
Lasse Barth Hansen har været super hjælpsom, tålmodig, lydhør og venlig i forbindelse med oprettelse af boliglån. Jeg har talt med flere banker- ingen slår Sydjysk sparekasses service. Lasse er grundig og altid tilgængelig og lydhør, uendelige stjerner herfra🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Odpowiedź od Sydjysk Sparekasse
Sydjysk Sparrekasse er en fantastisk bank. Havde vi kendt til den noget før, havde vi skiftet for år tilbage. Ikke mindst på grund af vores bankrådgiver ole Andreasen i vejle afdelingen, en helt igennem kompetent og super dygtig rådgiver, så en kæmpe tak til ham for at gøre det muligt for os at komme i mål med lån og ombygning. Jeg kan på det varmeste anbefale Sydjysk Sparrekasse, og får man så en rådgiver som Ole, ja så er lykken gjort. mange tak.

Odpowiedź od Sydjysk Sparekasse
Vi har for nylig skiftet bank i forbindelse med boligkøb, og i den forbindelse har vi fået Janni Kragh som bankrådgiver i Sydjysk Sparekasse. Det har været en virkelig god oplevelse hele vejen igennem.
Janni har været enormt dygtig til at vejlede os og forklare tingene i øjenhøjde, så vi har følt os helt trygge i processen. Hun svarer altid hurtigt og er grundig i sine tilbagemeldinger, hvilket har betydet rigtig meget i en periode med mange beslutninger og spørgsmål.
Vi føler os i meget trygge hænder og er meget tilfredse med vores valg af både bank og rådgiver. Kæmpe anbefaling herfra.

Odpowiedź od Sydjysk Sparekasse
Fantastisk oplevelse fra start til slut
Jeg har haft et virkelig godt forløb med boliglån hos Ole Andreasen, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Fra første kontakt har Ole fulgt mig trygt gennem hele processen. Han har svaret grundigt på alle mine spørgsmål – store som små – og jeg har hele tiden følt mig i trygge og professionelle hænder. Det har betydet meget for mig, især fordi et boliglån er en stor beslutning.
Inden jeg kom i dialog med Ole, var jeg i kontakt med to andre banker, men der måtte jeg springe fra, da svartiderne var alt for lange, og kundeservicen ikke levede op til mine forventninger. Forskellen var tydelig. Hos Ole fik jeg hurtige svar, høj tilgængelighed og en professionel behandling hele vejen igennem.
Jeg har følt mig prioriteret og taget seriøst gennem hele forløbet – og det har gjort hele processen både nemmere og mere overskuelig.
Stor anbefaling herfra!

Odpowiedź od Sydjysk Sparekasse
Kæmpe ros til Jeppe Honoré Gjerding fra Sydjysk Sparekasse - Vi følte os prioriteret og lyttet til fra første samtale!
Processen var gennemsigtig, og vi fik et virkelig stærkt udspil uden knuder og indvendinger undervejs. At vi endte med at blive i vores nuværende bank grundet modbud, ændrer ikke på, at servicen i Sydjysk Sparekasse var i topklasse og jeg helt sikkert gemmer Jeppes nummer til en anden gang. En klar 6-stjernet oplevelse!

Odpowiedź od Sydjysk Sparekasse
Fantastisk kundemøde med Sydjysk Sparekasse med dejligt nærværd.
Jeg forstår godt alle dem som er kunde her så jeg glæder mig til at modtage et tilbud fra jer.

Odpowiedź od Sydjysk Sparekasse
Jeg vil varmt anbefale Sydjysk Sparekasse. Mit bankskifte blev trygt håndteret af Brian A fra Ribe og jeg ser frem til mange års godt samarbejde