Svensk Bolagsförmedling Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Har fått hjälp att starta en enskild firma och sedan hjälp med att starta mitt aktiebolag. Det var många frågor och funderingar jag hade när jag startade då jag inte känner någon som har ett föret... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Om du osäker på hur man skaffar ett företag men har dina idéer och drömmar så har Svenskbolagförmedling alla verktyg du behöver, de strävar uppfylla dina krav på att bygga tex din hemsida som du vill.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ja vad ska man säga ? jag har fått jätte mkt hjälp med min mail som har strulat lite gran, men det löste dom snabbt, dom har också gjort en hemsida så jag kan nå ut till mina blivande kunder.. s... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi zarządzania firmą

Napisane przez firmę

Svensk Bolagsförmedling Ekonomi AB verkar för att göra det enklare för Sveriges entreprenörer att starta, driva och utveckla sin verksamhet. Vår mission är att vara med som en naturlig partner genom hela bolagsresan och har därför samlat ihop vårt erbjudande med nödvändiga tjänster längst vägen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Ni är riktiga tjuvar

Ni är riktiga tjuvar , jag tipsa inte någon kommer till er …….. Ni har dåliga tjänster jag har köpt flera tjänster hos de. för början de sa kommer inget extra avgifter men nu de har skicka faktura 1149 kr hemsida har gjort till mig den var färdig rekommenderar inte den företag de är inte seriös de lurar folk varning ⚠️ er De ta saker gratis från internet och sälja till folk och ofta de funkar inte

2 lipca 2025

Bedrägeri

Ville ha hjälp med uppstart av ett företag, dessa påstod sig kunna hjälpa till med den administrativa biten. Blev fakturerad ca 1500-2000 kr i månaden. När jag gick till banken för att göra sista biten blev jag utskrattad. Ingen hade registrerat något bolag, ingen hade varit inne på Bolagsverket eller verksamt.se. Rent 100% bluffbolag, håll er borta och polisanmäl.

30 listopada 2023

They do nothing.

They do nothing.
You lose both your time and your money. Don't get help from them.
All they do is fill in the form, which you can do yourself.
They got approx. DKK 4,000 from me and did nothing, not filling out the case.

2 października 2024

Ni är riktiga tjuvar

7 czerwca 2024

Helt jäkla hopplösa!

Helt jäkla hopplösa!! Har försökt att avsluta deras premium support i två år!! Men dom har inte fattat något överhuvudtaget.

15 maja 2024

Odpowiedź od Svensk Bolagsförmedling

Hej Pär, tack för ditt omdöme och jag beklagar att du känner på detta vis, jag kan dessvärre inte hitta din kundprofil men du får gärna kontakta oss så att vi kan se närmare på ärendet för att se vad som har skett. Vi brukar självklart hjälpa att säga upp en tjänst om man så önskar. Ser fram emot ditt svar.Tack på förhand.

Oceniono na 5 z 5

Jag gillar dom starkt om ni ska starta…

Jag gillar dom starkt om ni ska starta enget dom hjälper till 100% tack så mycket för eran hjälp

Mvh: DANNE'S MEDUA

25 kwietnia 2024

Odpowiedź od Svensk Bolagsförmedling

Hej Daniel, tack för ditt omdöme!Tveka inte att kontakta oss om du ha fler frågor. Tack på förhand.

Oceniono na 1 z 5

Ombedd att plocka ned review + Skulle få hjälp med F-skatt sedeln…

Uppdatering:
"Jag ser även att du har lagt en review på trustpilot och för att jag ska kunna assistera dig vidare så måste vi sammarbeta och skulle uppskatta om du tog ner den med tanke på att vi fortfarande har ett pågående ärende. Man behöver inte gå ut och skriva när du också ser att vi har nöjda kunder som uppskattar vår hjälp och är nöjd med den hjälpen dom får utav oss.
Ser fram emot ditt svar.

Tack på förhand,

B[censurerad]
Vänliga hälsningar
Kundtjänst - Svensk Bolagsförmedling"

Så om ni undrar varför google ser så mycket bättre ut än trustpilot är för att de aktivt försöker städa upp och dölja deras problem. Hade jag kunnat lägga in en bild här så hade jag gjort det.

‐--------
Original inlägget:

Skulle få hjälp med F-skatt sedeln (notera att detta är en betalningstjänst). Får veta att är några problem eller frågor så är det bara att ringa in till kundtjänst. SPOILER de har inte kundtjänst via telefon.
Det stavades fel på företaget, efter flera bokstaveringar och uttalande samt hänvisning till efternamn. Personen rättade sig själv senare från felaktiga till det rätta och trodde då att det nu var rätt. Nej fortfarande fel...
Mailar om att få sakerna rättat för det var mer saker som inte korrekt.
Jag bad om hjälp med att ordna sakerna för underlätta för mig själv och nu måste jag göra dubbelarbete som dessutom kostar mig pengar. I slutändan hade det varit bättre om jag hade trasslat mig igenom allt detta själv för nu behöver jag sitta och väntar på att de ska rätta till deras egna fel.

Så nej, inte rekommenderat . Tried it, not impressed, never again.

18 kwietnia 2024

Odpowiedź od Svensk Bolagsförmedling

Hej Luna, tack för ditt omdöme, jätte tråkgit att du känner på detta vis och vi ser alltid till att hitta en lösning om det har blivit något missförstånd kring ditt ärende och sen kan man ta beslutet om man fortfarande känner på samma sätt eller om man tillsamans har kommit fram till en lösning och därav fick du det svaret då du fortfarande hade ett pågående ärende hos oss när du skrev detta som vi kan se men jag hoppas att du kan kontakta oss vid eventuella frågor i framtiden om du skulle ha några funderingar. Tack på förhand.

Oceniono na 1 z 5

Jag flyttade nyligen från London och…

Jag flyttade nyligen från London och jag planerade att öppna ett företag i sverige och jag fick det nummer och kontakta dem och personen jag pratade med frågade mig direkt vad ditt nya företag kommer att heta och jag sa till honom att jag har 3 olika en och han sa till mig att ge honom ett enda namn och be mig att ge hans mitt personliga nummer och sedan sa han till mig att öppna min bank. Jag sa till honom att den inte fungerar och jag har inte konfigurera mitt bankkonto fungerar inte så han sa åt mig att fixa det och han kommer att ringa tillbaka om några dagar för att slutföra så jag lade på luren efter 10 minuter senare fick jag e-post och hyra meddelande i min mobiltelefon som sa att jag måste betala 4157 så snart som möjligt blev jag väldigt förvirrad och försökte ringa dem men telefonen de tillhandahåller på webbplatsen fungerar inte så jag gick till online kundtjänst skickade e-post till dem och berättade vad som pågick så efter 3 dagar senare kontaktade de mig och sa vi gjorde det åt dig och du måste betala Jag sa till dem att jag inte kommer att behöva din tjänst eftersom jag inte kommer att öppna affärer längre så han sa till mig att vi gjorde det så du måste betala eller så sa jag till honom att jag inte gjorde det till och med slutföra processen och försöka lura mig för att jag inte är från sverige nu gick jag och pratade med loyer och sa till mig att vi kan dra dem inför rätta, det är inte första gången de gjorde mot forgeners vi kommer att vinna så nu är jag redo att ta dom upp 31572

2 lutego 2024

Odpowiedź od Svensk Bolagsförmedling

Hej Akram, Tack för ditt omdöme, jag beklagar du känner på detta vis, jag kan dock inte hitta din kundprofil i vårt system med det uppgifter du har lämnat för att vi ska kunna se vad som har hänt ditt ärende eller komma fram till en lösning. Jag skulle uppskatta om du kunde kontakta oss på 08- 123 503 29 eller support@svenskbolagsformedling.se så att vi kan assisera dig på bästa möjliga sätt. Tack på förhand.

Oceniono na 5 z 5

Otroligt bra service och snabb…

Otroligt bra service och snabb hantering.
Svarar på alla typer av frågor kring företagande.
Rekommenderar starkt!

11 grudnia 2023

Odpowiedź od Svensk Bolagsförmedling

Hej Vanessa, tack för ditt omdöme, är glad att du är nöjd med vår service så tveka inte att kontakta oss om du har fler frågor eller funderingar, God jul!

Otroligt oseriöst företag

Otroligt oseriöst företag. Tar betalt för saker som på andra ställen är gratis. I mitt fall fakturerar dom mig 1 gång om året för en maildomän som är gratis. Och aldrig fungerar. Otroligt dålig service när saker krånglar. Med andra ord bra på att sälja, helt omöjliga att få service eller funktion av. Detta har varit ett genomgående koncept från 2018 tills dags datum...

13 grudnia 2023

Odpowiedź od Svensk Bolagsförmedling

Hej Linus, tack för ditt omdöme, jag beklagar att höra detta, jag ser att du varit i kontakt med vår kundtjänst och där vi även hjälper er med mejlen, vänligen kontakta vår kundtjänst så att vi kan se vad som har skett tidigare och hitta en lösning. Tack på förhand.

Oceniono na 5 z 5

Rekommenderar starkt till dom som vill…

Rekommenderar starkt till dom som vill öppna företag på ett snabbt och smidigt sätt. Professionella och väldigt hjälpsamma!

30 listopada 2023

Odpowiedź od Svensk Bolagsförmedling

Hej Linus! Tack för ditt omdöme och glad att du är nöjd med vår service! Skulle du ha fler frågor så är det bara att kontakta oss. Tack!

Katastrofalt dåligt

Katastrofalt dåligt, känner mig grundlurad av dem. Fick information som sedan inte stämmer med de muntliga avtalen. Ska betala flera tusen för tjänster som jag inte har tackat ja till. De drar pengar utan att få lov bara för att om man har betalat (om så bara en liten del) så har man under alla omständigheter godkänt deras allmänna villkor. Och utan att ge någon som helst information om det så drar de 499:- i månaden för tjänsten Bolagssupport premium. De svara inte på mail men skyller på att det är jag som uppenbarligen inte får deras svar (men det är bara svaren som inte kommer fram!?). Trotts allt som var fel med missinformation, muntliga avtal som är så otydliga så att de absolut inte gäller, det gäller framförallt samtal med en norrbagge som snabbt och på norska pratar på, avgifter som jag inte har en aning om vad det är jag betalar för, så blev allt i slutändan mitt eget fel, och det var jag som inte svarade på deras mail, det var jag som inte svarade på deras samtal, jag hade inte varit tydlig nog när jag inte var intresserad. Passa er för dessa blodsugare.

21 lutego 2024

Odpowiedź od Svensk Bolagsförmedling

Hej David, tack för ditt omdöme och beklagar att höra att du känner på detta vis och om det uppstått några missförstånd, jag kan se att du har ett aktivt ärende hos oss och där du även mottagit avtalen som är grunden till dina beställningar och hade du inte tackat ja hade vi verkligen inte gått vidare med din beställning, angående tjänsten " Bolagssupport" så är det också något du har tackat ja till men finns det några missförstånd eller funderingar kring det så är det bara att kontakta oss så hittar vi en lösning för dig, men jag ber dig att kontakta oss så att vi kan titta närmare på ditt ärende och se steg för steg vad som har hänt och hitta en lösning för dig. Du kan kontakta oss på 08 - 123 503 29 eller support@svenskbolagsformedling.se, tack på förhand.

Tusen Tack för Er hjälp!

Tusen Tack för Er hjälp!! Mycket bra Service!!!

Ett extra Stort Tack till Samantha! :)

17 listopada 2023

Odpowiedź od Svensk Bolagsförmedling

Hej Dario! Tack för ditt omdöme, vi är glada med att du är nöjd med vår service, skulle du ha några frågor i framtiden eller funderingar så är det välkommen att kontakta oss på 08 - 123 503 29 eller support@svenskbolagsformedling.se, ha det så fint så länge!

Mycket nöjd kund

Jag har fått en riktigt bra service och support med snabb återkoppling från registrering till andra företagstjänster. Goda råd och bra förebyggande tips.
Trevligt och kompetent bemötande från dem, bla från Samantha och Nisvet

1 listopada 2023

Odpowiedź od Svensk Bolagsförmedling

Hej Mattias, tack för ditt omdöme och är glad att du är nöjd och uppskattar services. Skulle du ha fler frågor i framtiden är du välkommen att kontakta oss. Ha en fin dag! Tack på förhand.

Oceniono na 1 z 5

Dom här är riktigt oseriösa

Detta är faktiskt ett bolag som kan lura en kraftigt för pengar! Själv har man var tvungen att bråka en massa med dom för att få pengarna tillbaka, när det är dom själva som har gjort fel! En av dom (en kvinna på S) va riktigt otrevlig och det är pga henne och hennes attityd att jag ALDRIG kommer att använda mig av dom igen!
Det va däremot en kvinna med namn Beatrice, som tillslut ordna upp i pengarna (fick nästan allt tillbaka- 1000kr kvar) men hon visade iallafall vilja att ordna upp i sakerna & göra rätt. Men är riktigt tråkigt att få en sån behandling & att använda så mkt krafter för saker dom hade gjort fel..
Ett tips är att kolla upp saker INNAN man tar kontakt med detta bolag, så det inte händer samma sak för er

10 listopada 2023

Odpowiedź od Svensk Bolagsförmedling

Hej Johanna! Beklagar att höra att du känner på detta vis, jag kan se att vi har ett aktivt ärende hos oss angående det och hänvisar till det så vi kan se vad som har hänt och hitta en lösning framåt. Tack på förhand.

Oceniono na 5 z 5

Jag hade ett stort projekt som legat på…

Jag hade ett stort projekt som legat på is i två månader på grund av alla frågor som snurrade i mitt huvud: hur startar jag företaget? Hur fyller jag i ansökningsblanketterna? Plötsligt ringer de och inom en månad är allt klart! Nu är det dags att skicka fakturor till kunderna. Tack till Svensk Bolagsförmedling, och särskilt till Oskar Bladh!

28 października 2023

Odpowiedź od Svensk Bolagsförmedling

Hej Mohamad! Tack för ditt omdöme, är glad att du är nöjd med vår service, det är bara att kontakta oss om det dyker upp några frågor. Tack på förhand och ha det så bra!

Oceniono na 5 z 5

Det vara enkelt och snabbt

Det vara enkelt och snabbt, jättetrevligt personer

2 listopada 2023

Odpowiedź od Svensk Bolagsförmedling

Hej Arafat, tack för ditt omdöme! Är glad att du är nöjd med vår service och dyker det upp frågor i framtiden är det bara att kontakta oss igen. Tack på förhand.

Oceniono na 5 z 5

Genuin och snabb hjälp och support

Genuin och snabb hjälp och support. Bra samtal med tydlig kommunikation som ger en trygghet under processens gång. Bra kontinuitet i uppföljningar.

Tack Oskar!

31 października 2023

Odpowiedź od Svensk Bolagsförmedling

Hej Ellinor, tack för ditt omdöme och glad att du är nöjd med vår service, tveka inte att kontakta oss om du har fler frågor i framtiden. Tack på förhand.

Oceniono na 1 z 5

Gav ett dåligt betyg då jag skulle…

Gav ett dåligt betyg då jag skulle registerna ett företag, Avslutade mitt i registeringen och gick en annan väg, Där av blev man ringd flera gånger om dagen i veckor,

Fick ringa och be dom 3 gånger att ta bort mig från samtalslistor.

Fick nyss mail att min tidigare upplevelse/Omdöme blev borttagen. Där av ett sämre betyg denna gång.

30 marca 2023

Hej Munken Twitch,

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att du känner på detta vis, men det är lite svårt för oss att assistera dig vidare i ditt ärende när du inte uppger ditt fullständiga namn, vi kan tyvärr inte hitta dig i vårat system och enligt vad du skriver så är du inte heller vår kund.

Om vi har kontaktat dig så är det endast för att ni själva varit inne på vår hemsida och visat ert intresse om att starta företag.

Vi skulle uppskatta om du tog kontakt med oss för att lösa ditt ärende om det skall ha skett något missförstånd du kan kontakta vår kundtjänst på 08- 123 503 29 eller via vår mejl på support@svenskbolagsformedling.se så vi kan vi titta vidare på ärendet.

Tack på förhand,

Oceniono na 5 z 5

Oskar på svensk bolagsförmedling har…

Oskar på svensk bolagsförmedling har varit super från dag ett och under hela tiden sen jag startade bolag, bar ringt och fått hjälp direkt.
Och även nu med hjälp att starta AB

26 października 2023

Odpowiedź od Svensk Bolagsförmedling

Hej Mattias! Tack för ditt omdöme, glad att du är nöjd med vår service, tveka inte att kontakta oss i framtiden om det dyker upp några frågor. Tack på förhand.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej