Ni är riktiga tjuvar , jag tipsa inte någon kommer till er …….. Ni har dåliga tjänster jag har köpt flera tjänster hos de. för början de sa kommer inget extra avgifter men nu de har skicka faktura 114... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Har fått hjälp att starta en enskild firma och sedan hjälp med att starta mitt aktiebolag. Det var många frågor och funderingar jag hade när jag startade då jag inte känner någon som har ett föret... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ja vad ska man säga ? jag har fått jätte mkt hjälp med min mail som har strulat lite gran, men det löste dom snabbt, dom har också gjort en hemsida så jag kan nå ut till mina blivande kunder.. s... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Svensk Bolagsförmedling Ekonomi AB verkar för att göra det enklare för Sveriges entreprenörer att starta, driva och utveckla sin verksamhet. Vår mission är att vara med som en naturlig partner genom hela bolagsresan och har därför samlat ihop vårt erbjudande med nödvändiga tjänster längst vägen.
Dane kontaktowe
Pramvägen 6, 178 30 Ekerö, STOCKHOLM, Szwecja
- 08-12350329
- support@svenskbolagsformedling.se
- www.svenskbolagsformedling.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Verkligen en av de bästa tjänsterna är…
Verkligen en av de bästa tjänsterna är hastigheten på prestanda och deras intresse för kunder
Scam company that tries to charge you…
Scam company that tries to charge you for services that are free. You can see here on Trustpilot that they do their best to censor negative reviews.
Address goes to residential area, where the CEO seems to live, and they hide their organisation number on their website. Stay away at all costs. They will probably flag this review as well, and TP will request me for some document that I don't have.
EDIT: you can see the company has fake positive reviews with the exact same content :D
No only are they scammers, they suck at scamming to.
Edit2: On negative reviews, they respond IMMEDIATELY, which also shows that Trustpilot's routines help scammers keep up censorship
Mycket trevlig bemötande
Mycket trevlig bemötande. Lyssnar och förstår en väldigt bra. hjälper noggrant till och förstår en

Allinclusive
Kom i kontakt med Svenskbolagsförening vid tiden för när jag behövde hjälp med att starta företag. Mitt tidigare gick i konkurs under corona. Behövde något nytt och fräscht. Svensk bolagsförmedling gjorde allt det och lite till ! Erbjöds totallösning med både bolagsbildande och snygg hemsida! 5 stjärnor.

Mycket bra service
Mycket bra service, är riktigt nöjd med svensk bolagsförmedling speciellt nisvet som hjälpt och hjälper till när jag än behöver!

Tack för hjälpen!
Om du osäker på hur man skaffar ett företag men har dina idéer och drömmar så har Svenskbolagförmedling alla verktyg du behöver, de strävar uppfylla dina krav på att bygga tex din hemsida som du vill. Enkel kommunikation och ger dig massa bra tips som du ibland som nybörjare inte har tänkt på så ifall du vill ha service där du känner dig mer än kund så är detta bolaget för dig.

Nöjd kund
Under processen med att skapa en hemsida och en företagsmail så har Nisvet varit till stor hjälp, väldigt bra återkoppling på både mail och telefon.
Som ny företagare bör man fundera innan på vad man behöver ha hjälp med eftersom det finns mängder med olika tjänster som Svensk bolagsförmedling erbjuder.
Jag är nöjd och har nu kommit igång med mitt företag och hemsidan.

Odpowiedź od Svensk Bolagsförmedling
Förstklassigt bemötande, förstklassigare kompetens!!
Att starta företag är alltid en läskig process som ofta innebär att man famlar i mörker. En vill alltid därför undvika onödiga fallgropar, omvägar och segdragna processer. Där har ni, Svensk Bolagsförmedling i allmänhet, Oskar & Oliwer i synnerhet varit klippor. Ni har svarat på mina jobbiga frågor med nöje, stöttat och stärkt upp men framförallt hjälpt mig att gå från dröm och vision till verk och substans!
Genom allt har ni varit MASKINER, bolagsform, hemsida, mail etc.
Tips från coachen, låt inte snålheten bedra visheten. Be om hjälp, fråga efter Oskar och Oliwer, hugget som stucket vem det blir!

Odpowiedź od Svensk Bolagsförmedling
Nöjd med hemsida tack så mycket

Odpowiedź od Svensk Bolagsförmedling
Tack för hjälpen mycket snabbt service

Odpowiedź od Svensk Bolagsförmedling
Måste säja att utan hjälp från Nisvet S…
Måste säja att utan hjälp från Nisvet S på Svensk Bostadsförmedling att få ordning på konfiguration till både dator och mobiltelefonen,så hade jag haft problem att använda tekniken.Kan också nämna att all kontakt med SvenskBostadsförmedling har fungerat utomordentligt från starten.

Starta eget
Bestämde mig för att starta eget märkte direkt att jag har noll koll. Att hitta svensk bolagsförmedling var en dröm! Fick hjälp med allt ja ville och lite till. Otroligt bra och snabb service. Fick hjälp med hemsida mail samt marknadsföring av Nisvet på IT. Kan inte beskriva hur glad ja är över hemsidan. Otroligt proffsigt och enkelt. Tack till alla er kommer sprida vidare ryktet om er som en dröm för oss som startar eget första gången.

ANVÄND INTE DE!
Det är ett mycket dåligt företag enligt min erfarenhet.
ANVÄND INTE DE!

Odpowiedź od Svensk Bolagsförmedling
Varning bluff företag, hot om inkasso
Varnar ha ej med dessa människor att gör,
De skickar hot om inkassokrav påhittade skulder
Osv
För något man ej godkänt
Polisanmälan kommer inom snar framtid
AKTA ER FÖR DESSA

Odpowiedź od Svensk Bolagsförmedling
Jag registrerade mig hos dessa för 3 år…
Jag registrerade mig hos dessa för 3 år sedan. Sade upp tjänsten direkt med en handläggare jag pratade med via mail då jag ångrat mig.
Trots detta så får jag än idag en månadskostnad på 500kr varje månad. dem påstår att jag har uteblivna betalningar hos dem för över 15000kr trots att jag avslutat allt hos dom. Allt finns på mail och kommer att polisanmälas samt föras vidare juridiskt.

Odpowiedź od Svensk Bolagsförmedling
Bestämde mig för att starta eget märkte…

Odpowiedź od Svensk Bolagsförmedling
Tack så mycket för att hjälpte mig med…
Tack så mycket för att hjälpte mig med uppdatering och tålamod.

Doświadczenie Trustpilot