Svanevinduespudsning: pudser vinduerne så fint, sviner ikke på mine vindueskarme. Vigtigt for mig: vinduespudseren ridser ikke mit nyslebede trægulv med en stige (som tidl. vinduespudser gjorde) Su... Zobacz więcej
Anmeldelse af vores vinduespudser – fantastisk arbejde! Vi har haft den bedste oplevelse med Svanevinduespudsning. De leverede et virkelig flot stykke arbejde, hvor hver eneste rude stod skinne... Zobacz więcej
Jeg er faktisk temlige utilfreds. Der er altid mange vanddropper hængene på ruder efter, og når de tørrer bliver de til små hvide kalkpletter!! Måske Svanevinduespudsning bør bruge mere avancereret u... Zobacz więcej
Pæne, rene vinduer hver ottende uge, til en fornuftig pris 👍
Napisane przez firmę
Hos Svane Vinduespudsning ApS sætter vi en ære i at levere en skinnende klar service til vores kunder. Som en familieejet virksomhed, drevet af min kone og jeg, lægger vi vægt på personlig kontakt og høj kvalitet. Vi har fokus på at skabe tilfredshed gennem grundighed, pålidelighed og en unik, familiær tilgang til vores kunder. Vi tilbyder professionel vinduespudsning til både private og virksomheder og skræddersyr løsninger, der passer til dine behov – uanset om du er fast kunde eller ønsker en enkelt behandling.
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Meget våde vinduer og sidste gang fik…
Meget våde vinduer og sidste gang fik min nabo pudset vinduer i steden for mig 😩

Odpowiedź od Svanevinduespudsning
Et veludført vinduespudsning
Et veludført arbejde med vinduespudsning, udført af overordentlig venlige medarbejdere. Alle aftaler overholdt.
god oplevelse.
Altid rare og venlig
Altid rare og venlig. Udføre arbejdet yderst tilfredsstillende. Får besked når næste besøg forventes.
Jeg er ny kunde hos dette søde…
Jeg er ny kunde hos dette søde vinduespudser par som gør deres arbejde til UG nu er mit butiksvindue rent og flot igen TAK
Mvh Sofie fra MEMI Shoes
Dygtige og venlige vinduespudsere
Super sødt, og venligt, par, som pudsede vores besværlige vinduer så flot 😊
Meget rimelig pris.
Kan klart anbefales.
Flot resultat, fin pris og søde mennesker.
Jeg fik pudset glasset rundt om min altan og alle mine døre og vinduer med et super flot resultat og til en absolut rimelig pris. Parret er de sødeste mennesker man kan forestille sig. Den fineste anbefaling herfra!
Dygtige og venlige til en fin pris.
Dygtige, venlige og til en rimelig pris.
Dem bruger vi igen, når vinduerne skal pudses igen.
100 procents tilfredshed👍
Wow wow de er SUPER grundige og meget…
Wow wow de er SUPER grundige og meget dygtige samt hensynsfulde mht underbo / nabo.
De levere et verdens klasse virkelig flot arbejde! Jeg kan 100% varmt anbefale dem. Jeg var heldig at det var mand og konen som kom ud til mig.
Altid super fint og gennemført arbejde..👌✨
Skinnende vinduer 🤩
Anmeldelse af vores vinduespudser – fantastisk arbejde!
Vi har haft den bedste oplevelse med Svanevinduespudsning. De leverede et virkelig flot stykke arbejde, hvor hver eneste rude stod skinnende ren. Det var tydeligt, at de gjorde sig umage og lagde stor omhu i deres arbejde – ikke en eneste stribe eller plet var at finde.
Resultatet var så pænt, at vi næsten ikke kunne tro det. Vores vinduer har aldrig set bedre ud! Derudover var de både venlige og professionelle, og hele oplevelsen var simpelthen en fornøjelse.
Vi kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker en grundig og kvalitetsbevidst vinduespudsning. Vi glæder os til at de kommer igen 😍
Virkelig søde og servicemindede…
Virkelig søde og servicemindede vinduespudsere. De udfører et flot arbejde og er meget fleksible med tidspunktet.
Jeg er tilmeldt fast pudsning hver 3. Måned til en rigtig fin pris.
Super gode
Super gode, grundige og søde. Vi er meget tilfreds med deres arbejde her hos os 👍🏻
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.