Svanevinduespudsning: pudser vinduerne så fint, sviner ikke på mine vindueskarme. Vigtigt for mig: vinduespudseren ridser ikke mit nyslebede trægulv med en stige (som tidl. vinduespudser gjorde) Su... Zobacz więcej
Anmeldelse af vores vinduespudser – fantastisk arbejde! Vi har haft den bedste oplevelse med Svanevinduespudsning. De leverede et virkelig flot stykke arbejde, hvor hver eneste rude stod skinne... Zobacz więcej
Jeg er faktisk temlige utilfreds. Der er altid mange vanddropper hængene på ruder efter, og når de tørrer bliver de til små hvide kalkpletter!! Måske Svanevinduespudsning bør bruge mere avancereret u... Zobacz więcej
Virkelig søde og servicemindede vinduespudsere. De udfører et flot arbejde og er meget fleksible med tidspunktet. Jeg er tilmeldt fast pudsning hver 3. Måned til en rigtig fin pris.
Napisane przez firmę
Hos Svane Vinduespudsning ApS sætter vi en ære i at levere en skinnende klar service til vores kunder. Som en familieejet virksomhed, drevet af min kone og jeg, lægger vi vægt på personlig kontakt og høj kvalitet. Vi har fokus på at skabe tilfredshed gennem grundighed, pålidelighed og en unik, familiær tilgang til vores kunder. Vi tilbyder professionel vinduespudsning til både private og virksomheder og skræddersyr løsninger, der passer til dine behov – uanset om du er fast kunde eller ønsker en enkelt behandling.
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Altid godt stykke arbejde og god pris
Næmt hurtigt og billigt
Fast personale og flotte vinduer
At i kommer inden for tiden
Rigtig fin
Rigtig fin, effektiv vinduespudser og er meget tilfreds med det. Jeg giver de varmeste anbefalinger❤️
Virkelig god og faglig vinduespudning
Virkelig god og faglig vinduespudning.
Søde og rare i al kommunikation!!
Islands Brygge. De kommer som aftalt og laver et flot…
De kommer som aftalt og laver et flot arbejde👍
Gør et virkelig godt stykke arbejde
Gør et virkelig godt stykke arbejde, pålidelige og overraskende billige!
At alt var som det skal være
At alt var som det skal være, virkelig god service og flotte vinduer👍🥰
Svane Vinduespudsning kommer og pudser…
Svane Vinduespudsning kommer og pudser mine vinduer hver anden måned. Det er altid pæne rene vinduer 👍
Jeg har nu to gange oplevet at skrive…
Jeg har nu to gange oplevet at skrive til Svane for at aflyse eller flytte en tid fordi jeg ikke kunne være hjemme på den tid de havde meldt ud. Man får svar om at mail er modtaget men de møder alligevel op. De virker ligeglade med at kommunikere og sender efterfølgende regninger selvom de ikke har kunnet komme ind. Utroværdigt.
Det kan godt være at kunderne bliver…
Det kan godt være at kunderne bliver glade for jeres vindues puds. Men hvad med underboerne til dem der får pudset vinduer. Vores er fuldstændig møjet til efter i har vasket hos overboen igår. Vandet løber jo ned over murstenene og ned på vores vinduer. Det er bare ikke iorden

Odpowiedź od Svanevinduespudsning
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.