WOW!!! Vilken lycka att få så GRYM hjälp, jag är verkligen supernöjd med det bemötande, den nivå på kunskap och vilja att hjälpa till att lösa ett problem som uppstod. Jag vill anställa den här killen... Zobacz więcej
OK - man får generelt, hvad man betaler for! Men hos SURFTOWN får man faktisk en hel del mere. Jeg har i flere omgange modtaget super-hurtig og meget kompetent support, selvom jeg faktisk har valgt bi... Zobacz więcej
Surftown har jeg brugt gentagende gange, og jeg vil for intet overveje at skifte! De har endnu engang ydet mig den bedste, hurtigste og høfligste kundeservice, og self løst mit problem som altid! Jeg... Zobacz więcej
- Hosting internetowy
- Dostawca DNS
- Dostawca rozwiązań e-commerce
- Dostawca skrzynek email
- Projektowanie stron WWW
O Surftown
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Surftown leverer kvalitetshosting til din hjemmeside og e-mail. Vi har været på markedet siden 2003 og er i dag en af de største webhotel-udbydere i Norden, med kunder i hele Skandinavien.
Vores produkter
Vi tilbyder en række produkter, som henvender sig til et bredt spektrum af kunder. Vores webhoteller inkluderer masser af plads til hjemmeside og e-mail, samt muligheden for op til 20 domæner samlet på én konto.Kundeservice
Vi gør alt hvad vi kan for at levere markedets bedste kundeservice. Du kan få fat i os her:Brug chatten
Live Chat på Surftown.com
Find os på Facebook
facebook.com/surftown.com
Følg os på Twitter
twitter.com/surftown
c/o KLP Ørestad 5H A/S Arne Jacobsens Allé 15, 2 sal , 2300 , København S, Dania
- +45 7070 2474
- marketing@surftown.com
- www.surftown.com/da
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Altid hurtig svar på chatten
Altid hurtig svar på chatten, og kompetent hjælp der løser udfordringerne. Altså hvis der er mulighed for det.
Fin service
Hej allesammen. Jeg har haft nogle problemer med min webmail, idet jeg havde rodet rundt i konfigurationerne. Så hermed lige et gratis tip: opsæt ALLE dine enheder med IMAP :) Heldigvis var Henrik D mig behjælpelig. Selvom chat support er temmelig kortfattet og langhåret, så lykkedes det os at forstå hinanden til sidst. Jeg har altid lidt en fornemmelse af at stille dumme spørgsmål, men der svares med tålmodighed. Tak for fin service, Henry.
Server var nede
Havde udfordringer med vores hostede server søndag med middagstid. På 3 min over chatten havde de os oppe at køre igen. Kanon service og kundevejledning!
Super og hurtig support
Super effektiv og hjælpsom support ;-)
Venlig og imødekommende service
Venlig og imødekommende service.
Surftown er super gode til at yde hurtig og præcis hjælp når det er nødvendigt. Meget mere kan man ikke bede om som kunde.
Akut hjælp!
Jeg var helt fortabt og Henrik D. hjalp mig mere end jeg kunne forvente! Siden skulle være klar til om eftermiddagen og kodningen var rodet men takket være hjælpen hos Surftown så blev alt ordnet til tiden!
Bondefangeri refunderer ikke beløber under 2000 DKK
fik i dag besked om at jeg havde betalt for 1 år frem i tiden,
Derfor ville jeg opsige mit abonement og fik denne mail
Hej Mads,
Tak for henvendelsen.
Dit webhotel slettes d. 21/09/2019
Du kan ikke få refunderet dit køb af webhotel, vi refunderer ikke beløber under 2000 DKK, du kan læse mere om det i vores forretningsbetingelser:
Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive.
Hav en god dag,
Med venlig hilsen/Best Regards
Alex
Customer Service Coordinator
Har nu snakket med en fra kunde service og fået en undskylning og mine penge retur.
Men at det skal gå via en bedømmelse på trust pilot før der sker noget
er desværre tendens mange firmaer gemmer sig bag.
Hurtig og god websupport :)
Altid hurtige og fornuftige svar og god…
Altid hurtige og fornuftige svar og god hjælp :-)
Super fin hjælp :-)
God og hurtig betalt support
Snakkede med Henrik D og han ydede den god og personlig service, udover hvad man kune forvente af supporten, og det var jeg glad for.
God service, super hurtig hjælp til en justering af min aftale.
Superservice
Jeg har en række domæner samt såvel, mail som webhotel hos Surftown !
I en verden med megen teknik opstår der af og til problemer! Jeg har tilkøbt VIP service.
Men som oftest anvender jeg blot chatten. Idag har jeg modtaget superservice fra Emil og Henrik D!
Jeg er glad for at bruge surftown!
Pas på når I ønsker at stoppe et…
Pas på når I ønsker at stoppe et domæne.
Jeg ønskede at opsige et domæne, forventede dog det ville løbe aftale perioden ud inden det var væk, men skete ikke.
Der er ikke en funktion der hedder opsig, der er kun 2 valg muligheder, hvilket er "forny" eller "slet".
Jeg vælger slet, fordi det ikke lader til ordet opsig er til rådighed.
Fra samme sekund er alt slettet der havde med domænet at gøre, hjemmeside + mail lukket ned.
Ja det var min hensigt, men sgu ikk før aftalen ophørte.
Samme dag trækkes 708 fra surftown, jeg beder dem naturligvis tilbage betalt straks, meeeen næ nej.
Hverken penge, mail eller hjemmeside var mulig at få retur, de tog det hele med deres motto "We are here to help!"
Må desværre sige jeres kommentar er rystende forkert og langt fra hvad jeres behjælpelige supporter afdeling gjorde.
Fakta: I har trukket kr. 708 for en ydelse jeg ikke har adgang til. Jeg var ifølge jer timer for sent med min sletning, derfor låser det griske selskab mine penge samt har slettet min mail og hjemmeside, selvom udløbsdatoen ikke er overskredet.
Det hele virker underligt, men pas på derude. Hos Surftown findes der 2 knapper, forny og slet, altså 2 muligheder, men vil I ikke være der, så pas på med at klikke slet, så bliver I fuldstændighed lagt for had i det penge sugende selskab.

Odpowiedź od Surftown
Henrik D gav mig hurtig hjælp, da jeg ikke kunne modtage e-mails. 1000 tak - kan bestemt anbefales :)
Henrik D gavHurtig hjælp, når man er i nød - kan bestemt anbefales :-)
Hurtig hjælp efter lille fejl i…
Hurtig hjælp efter lille fejl i betaling.
I love the suport from Surftown
I love the suport from Surftown, the best
God chat support
Tak, Jonathan, for ypperlig support i chatten!
I øvrigt er det generelt kompetente og hjælpsomme mennesker, der sidder i chatten. Har kun oplevet enkelte skuffelser.