WOW!!! Vilken lycka att få så GRYM hjälp, jag är verkligen supernöjd med det bemötande, den nivå på kunskap och vilja att hjälpa till att lösa ett problem som uppstod. Jag vill anställa den här killen... Zobacz więcej
OK - man får generelt, hvad man betaler for! Men hos SURFTOWN får man faktisk en hel del mere. Jeg har i flere omgange modtaget super-hurtig og meget kompetent support, selvom jeg faktisk har valgt bi... Zobacz więcej
Surftown har jeg brugt gentagende gange, og jeg vil for intet overveje at skifte! De har endnu engang ydet mig den bedste, hurtigste og høfligste kundeservice, og self løst mit problem som altid! Jeg... Zobacz więcej
Hej allesammen. Jeg har haft nogle problemer med min webmail, idet jeg havde rodet rundt i konfigurationerne. Så hermed lige et gratis tip: opsæt ALLE dine enheder med IMAP :) Heldigvis var Henrik D m... Zobacz więcej
- Hosting internetowy
- Dostawca DNS
- Dostawca rozwiązań e-commerce
- Dostawca skrzynek email
- Projektowanie stron WWW
O Surftown
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Surftown leverer kvalitetshosting til din hjemmeside og e-mail. Vi har været på markedet siden 2003 og er i dag en af de største webhotel-udbydere i Norden, med kunder i hele Skandinavien.
Vores produkter
Vi tilbyder en række produkter, som henvender sig til et bredt spektrum af kunder. Vores webhoteller inkluderer masser af plads til hjemmeside og e-mail, samt muligheden for op til 20 domæner samlet på én konto.Kundeservice
Vi gør alt hvad vi kan for at levere markedets bedste kundeservice. Du kan få fat i os her:Brug chatten
Live Chat på Surftown.com
Find os på Facebook
facebook.com/surftown.com
Følg os på Twitter
twitter.com/surftown
c/o KLP Ørestad 5H A/S Arne Jacobsens Allé 15, 2 sal , 2300 , København S, Dania
- +45 7070 2474
- marketing@surftown.com
- www.surftown.com/da
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Hurtig og professionel…
Hurtig og professionel assistance......Rigtig god kundeservice
Henrik.D var bare en konge i dag. 1000tak
Henrik.D var bare en konge, en lille dum plugin hade lavet en fejl så hvores side var nede men på grund af arbejde kunde vi ikke bruge tid på at finde ud af hvad vi skulle gøre, fejlen var vores men surftown Redde os 1000tak
Fantastisk chat-support
Fantastisk chat-support. Rigtig god service :-)
God oplevelse i chat service!
Super løsningsorienteret support
Super løsningsorienteret support, som hjalp mig med et løse et tilsyneladende uløseligt problem.
Problem med login til Wordpress
Henrik D. fra Surftown fik hurtig sat sig ind i min udfordring og løst problemet. Oven i hatten fik jeg en forklaring på løsningen. Det er god service.
BIP med BIP på..
BIP med lo... på... jeg var ikke glad for det da jeg "ufrivilligt" blev flyttet over til dem da de opkøbte min tidligere udbyder, sikkerheden er ringere, Man kan ikke bruge specieltegn i adgangskoder, ingen spamfilter på mail... og nu ryger jeg sku videre til en ny udbyder igen... Har modtaget en fin mail fra dem om hvordan flytningen kommer til at forgå, og der er endda oprette en speciel portal man kan logge ind på og følge med i tingene... eneste problem er bare jeg ikke kan logge ind, den melder forkert adgangskode... og i mailen står der man skal bruge samme konto som man plejer..... MEN DET VIRKER IKKE!!! og jeg kan ikke få lov til at ændre koden under konto indstillinger (i surftowns kontrolpanel) den siger gammel password er ukorrekt... vel og mærke det password jeg netop har brugt til at logge ind i kontrolpanelet med!!! Selvom jeg igen ufrivilligt sendes videre til en ny udbyder kan det sku kun blive bedre...
Vi er IKKE imponeret!!!

Odpowiedź od Surftown
Excellen support
Altid hurtig og hjælpsom support!
Super professionel
Super professionel - meget hjælpsom.
kom med gode forslag.
jeg vil anbefale dem :-)
Kanon service
Kanon service - havde problemer med et SSL certifikat som manglede sidste justering. Det blev klaret på under 2 min. af en meget kompetent medarbejder over chatten.
Mange tak, E.
Super service. Henrik D hjalp mig hele vejen igennem med bestilling af både WebHotel, DNS Service og ekstra domæne. Hvis man har problemer kan Henrik klare den :)
Super venlige og hurtige.
God support!
Har flere gange har behov for support, og hver gang har Surftown hjulpet på god måde!
Hurtig og nem support:)
Hurtig og effektiv support også i…
Hurtig og effektiv support også i weekenden :-)
Rigtig god service og gav sig tid til…
Rigtig god service og gav sig tid til at hjælpe og forklare
Har i dag fået en super fin service af…
Har i dag fået en super fin service af Henrik D.
Har altid været tilfreds med Surftown
Johan- Great customer service