Surftown Recenzje

1960
Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

WOW!!! Vilken lycka att få så GRYM hjälp, jag är verkligen supernöjd med det bemötande, den nivå på kunskap och vilja att hjälpa till att lösa ett problem som uppstod. Jag vill anställa den här killen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

OK - man får generelt, hvad man betaler for! Men hos SURFTOWN får man faktisk en hel del mere. Jeg har i flere omgange modtaget super-hurtig og meget kompetent support, selvom jeg faktisk har valgt bi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Surftown har jeg brugt gentagende gange, og jeg vil for intet overveje at skifte! De har endnu engang ydet mig den bedste, hurtigste og høfligste kundeservice, og self løst mit problem som altid! Jeg... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Hej allesammen. Jeg har haft nogle problemer med min webmail, idet jeg havde rodet rundt i konfigurationerne. Så hermed lige et gratis tip: opsæt ALLE dine enheder med IMAP :) Heldigvis var Henrik D m... Zobacz więcej

1. Hosting internetowy
  2. Dostawca DNS
  3. Dostawca rozwiązań e-commerce
  4. Dostawca skrzynek email
  5. Projektowanie stron WWW

O Surftown

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Surftown leverer kvalitetshosting til din hjemmeside og e-mail. Vi har været på markedet siden 2003 og er i dag en af de største webhotel-udbydere i Norden, med kunder i hele Skandinavien.

Vores produkter

Vi tilbyder en række produkter, som henvender sig til et bredt spektrum af kunder. Vores webhoteller inkluderer masser af plads til hjemmeside og e-mail, samt muligheden for op til 20 domæner samlet på én konto.

Kundeservice

Vi gør alt hvad vi kan for at levere markedets bedste kundeservice. Du kan få fat i os her:

Brug chatten

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

(1960)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Uorden i automatisk betaling - under al kritik

I forbindelse med den ufrivillige overflytning af kunder til UNOEURO som Surftown foretog i slutningen af juni, har de brugt lejligheden til at charge - i hvert fald mig - for beløb, der dækker services jeg ikke længere kan benytte mig af, eftersom de har slettet min konto. Jeg kan derfor heller ikke logge ind på deres site.

Således har de hævet for VIP support to gange og webhotel ligeledes.
Når man vil ringe til dem på det nummer de opgiver på deres hjemmeside meldes nummeret ugyldigt.
Chatten kan ingenting gøre og til sidst må man oprette en supportsag.

Det er middelmådig - for ikke at sige - under al kritik, at ulejlige sine tidligere kunder på denne måde.

Få dog orden i tingene.

9 stycznia 2019
Oceniono na 5 z 5

Jeg har netop fået super hurtig hjælp…

Jeg har netop fået super hurtig hjælp…

Jeg har netop fået super hurtig hjælp af Emil fra Surftown. Han har med et snuptag flyttet indholdet fra et domæne til et andet - noget som virkede helt uoverskueligt for mig. Hele pakken har kostet under 500 kr. Hvor er det dejligt at der findes tec-folk der kan deres kram. Så kan jeg bruge tiden på det, jeg er god til: parterapi. Eva Biehe parterapeut

8 stycznia 2019
Oceniono na 3 z 5

Farvel og tak for alle de gode år.

Har været en meget glad kunde hos jer siden 2002 frem til nu,
Hvor I selv har valgt at smide mig over til unoeuro.com? Som ikke kan tilbyde samme opsætning og det vil komme til at koste mig 3 gange så meget hvis jeg vil blive hos dem. (Kommer bare ikke til at ske)
Men tak for alle de gode år jeg havde på mit 5 stjernet webhotel hos jer. Ville gerne kunne give 5 stjerner, da I prøvede at hjælpe i dag. Men 3 stjerner er også mange ud af 5. God vind på jeres unoeuro rejse. Glædelig jul til jer også.

12 grudnia 2018
Logo Surftown

Odpowiedź od Surftown

Hej Bjarke,

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde vores service og opdatere din anmeldelse, efter vores samtale.

Ja, desværre så kunne vi ikke helt komme i mål, men du skal naturligvis være velkommen, sådan som vi har aftalt, hos Unoeuro.
Ellers så kan vi kun sige i lige måde, og håbe på at vores veje mødes igen.

Henrik D, Surftown Support

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været kunde i Surftown siden de…

Jeg har været kunde i Surftown siden de startede, så det går vel 10-11 år tilbage. I forbindelse med migeringen over til Unoeuro, så har Emil givet en helt fantastisk support og hjælp. Han har hjulpet med alle de problemer som kom i forløbet med at flytte hjemmesiden. Tusinde tak!

10 grudnia 2018
Oceniono na 5 z 5

Emil oh Emil min blomst min white knight

Emil oh emil. Min helt min redningsmand.

Det var en mørk og stormfuld december aften, jeg husker det som var det idag...

Førstegangs-selvstændig, bedrøvet og usikker. tog han (Emil) min hånd og førte mig gennem the valley of shadow and death, uden frygt og uden hast. han forklarede og gik den ekstra mil for mig, som en rigtig prince charming. (dette er på trods af at jeg var så nærig at tage den mindste pakke til små 25 kr pr md.)

Jeg kan kun medgive mine bedste anbefalinger til surftown, men mest af alt Emil!

så befinder du dig på et tidspunkt i en kringlet situation, usikker? forladt ? fortabt ? i en verden af paragraffer og momsregistreringer ? så frygt ej. for trods de mange besværligheder der er når man skal opstarte virksomhed.... kan du ånde lettet op, og vide du ikke skal bekymrer dig om domæne. for på surftown er du aldrig alene! Der vogter Emil, og hans værste fjende uvidenhed og håbløshed. Han er for opgivende iværksættere, som batman er for gotham.

En rigtig helt.

Tak Emil! af hjertet tak!

5 stjerner herfra mine damer og herrer

7 grudnia 2018

Mega god service

Har lige fået hjælp af en medarbejder Henrik D, det er meget sjældent jeg er blevet betjent af så dygtig og venlig person. Mange tak for rigtig god service

22 listopada 2018

Super support

Kan anbefale surftown. Er webdesigner og har ellers sværget til one.com især pga af deres support, men surftown har også en virkelig god support. Jeg havde selv lavet en bommert i wordpress, er ikke programmør, havde lavet kuk i databasen (rør ikke ved felterne omkring permanente link, hvis du ikke ved præcis hvad du gør) og pludselig var alt stort set væk. Selvom det var selvforskyldt kørte de den til dørs og reddede mig ud af min pine. Det med at køre den til dørs er det der gør forskellen.

8 listopada 2018

God og klar support.

God og klar support.
Hurtig respons og fik svar på alle spørgsmål, og fik samtidig en snak om lidt af hver i forhold til password-sikkerhed.
Tak for det!

2 listopada 2018

Stor anbefaling af Surftown

Jeg vil varmt anbefale Surftown til enhver der overvejer udbyder eller at skifte, de har et stærkt og personligt personale, som man fuldt ud kan ligge sin tillid i hænderne på! Kæmpe ros herfra!

30 października 2018
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej