SunCharter Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 4 z 5

Vi rejste til Kreta fra Aalborg og tilbragte en uge med all inclusive på Galini Sea View Hotel. Hotellet er fint, maden ok og der er masser af det, hvilket gør at mange ikke kan begrænse sig og der de... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vi har rejst 3 gange med Suncharter og alle 3 gange har vi været meget tilfredse med alt fra opholdet, informationer om stedet, vejledning til oplevelser, hjælp i lufthavnen osv. Deres unge vejleder... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har i Sivota med SunCharter i august 2026. Alt spillede. Kundeservice ved SunCharter var nem at få kontakt til og meget hjælpsomme, personale i Ålborg lufthavn var smilende og hjælpsomme. Personal... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vær opmærksom når du bestiller rejsen på nettet! Børnerabatten varierer fra hotel til hotel, det er den forklaring man får når man kontakter kundeservice. Så den pris der kommer frem umiddelbart, kan... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Biuro podróży

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

SunCharter er dit valg når alt på ferien skal være i top. Fuld valuta for pengene, og med danske værdier. SunCharter - Mere ferie. Mindre "pangl"

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

825 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 41

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Venlige og rare guider og gode hoteller…

Venlige og rare guider og gode hoteller udgør rygraden af Suncharter. Vi nyder at rejse med dem hver gang. Vi har været på forskellige destinationer med dem og sidst i Paleros. Og vi havde kun gode ferieminder med hjem.

8 września 2023

Kære Jens

Mange tak for din fantastiske anmeldelse af os!

Vi er taknemmelige for jeres fortsatte støtte og for at have haft fornøjelsen af at byde jer velkommen på flere af vores destinationer. Det er dejligt at vide, at I har skabt gode ferieminder med os, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen på endnu flere uforglemmelige eventyr.

Oceniono na 5 z 5

Vi havde en god oplevelse gennem…

Vi havde en god oplevelse gennem SunCharter, på vores tur til Parga, Grækenland. Dejligt med informative guider kunne hjælpe os på hele turen.

10 września 2023

Kære Peter

Tusind tak for dine rosende ord om din tur til skønne Parga med os. Vi er glade for at høre, at du nød godt af vores informative rejseledere og havde en god rejseoplevelse.

Hvis du nogensinde har brug for at booke en rejse igen eller har spørgsmål, er vi her altid for at hjælpe.

Oceniono na 5 z 5

Dejligt at flyve fra Aalborg.

Dejligt at flyve fra Aalborg.
Gode flyvetimer, og søde guider
Kan varmt anbefale Suncharter til
Venner og bekendte.

18 września 2023

Kære Gitte

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du havde en god oplevelse med både vores fly og vores søde rejseledere.

Vi sætter stor pris på din anbefaling til venner og bekendte. Det betyder meget for os at vide, at vores gæster har haft en behagelig oplevelse med SunCharter.

Hvis du nogensinde har brug for at booke en rejse igen eller har spørgsmål, er vi her altid for at hjælpe :-)

Tak fordi du valgte at rejse med os!

Fantastisk skøn ferieoplevelse på Kreta

Sun Charters hjemmeside, er nem og overskuelig, der samtidig gør det let at booke rejsen online.
Søde og hjælpsomme guider, der tog imod, og hjalp os bl.a. med at leje en bil, samt svarede på de spørgsmål vi havde.
Mange spændende og interessante udflugter.
Der er noget for alle!
Vi kan varmt anbefale at rejse med Sun Charter

13 sierpnia 2023

Kære Charlotte

Tusind tak for din fantastiske feedback! Det glæder os at høre, at din ferieoplevelse på Kreta med os var en succes fra start til slut.

Vi er glade for, at vores hjemmeside gjorde det nemt for dig at booke din rejse, og at vores rejseledere var søde og hjælpsomme under hele dit ophold. Det er vigtigt for os, at vores gæster føler sig velkomne og godt taget hånd om.

Det er også dejligt at høre, at du nød de spændende udflugter, vi tilbyder. Vi arbejder hårdt på at tilbyde et bredt udvalg af oplevelser, så der er noget for alle vores gæster.

Vi sætter stor pris på din anbefaling, og vi ser frem til at byde dig velkommen på endnu flere rejser med SunCharter i fremtiden.

Oceniono na 4 z 5

Altid en fornøjelse at rejse med Sun Charter alt er altid i orden og de har altid søde og hjælpsomme guider 👍

19 sierpnia 2023

Kære Henrik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på din støtte og feedback. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelser og at vores rejseledere har været søde og hjælpsomme under rejsen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på endnu flere rejser med SunCharter i fremtiden :-)

forkerte billeder og misvejledning

Vi ringede og blev vejledt til at vælge en rejse. Fik en venlig mand i telefonen. Han kendte hotellet og havde boet der, oplyste han.
Vi valgte - med hans hjælp - en rejse og et værelse. Desværre huskede han forkert.
Suncharter 'forstår godt' at jeg føler mig snydt. Suncharter indrømmer fejlen.
De medgiver at han gav forkerte oplysninger (at han har misvejledt os, som de siger).
De medgiver, at de ikke har de rigtige billeder på hjemmesiden, så vi ingen chance havde for at forudse, hvordan værelser faktisk var.
Men, ak: Suncharter har ikke brudt deres egne interne retningslinjer, og vurderer derfor, at det ikke er deres problem. Det er mit problem.
Jeg er meget utilfreds med at suncharter misvejleder og viser forkerte billeder, erkender dette og stadig ikke tager ansvar for så store fejl.
Vi ville have valgt en anden rejse, hvis vi havde kendt sandheden

Kære Nanna - sikke dog et svar. Det var jo ikke fordi døren var tynd.. men fordi den var af glas, så man kunne se hinanden sidde på toilettet og høre lyde fra både bad og toilet meget tydeligt. og fordi døren ikke gik helt ned til gulvet. Ikke just en optimal familieferie for vores teenager. Vores behov for råd og vejledning gik netop på privatliv, fordi vi IKKE ville være i samme rum men have hvert vores værelse og da vi ringede til din kollega udtrykte jeg netop et behov for privatliv. At vejlede os til at tage et værelse hvor der ikke er et lukket badeværelse, men derimod en brusekabine af glas, ET TOILET MED GLASVÆG/vinduesvæg så man kan se den, der sidder på toilet og en håndvask i køkkenet til at børste tænder.. det er altså ikke rimeligt at få det til at lyde som om det er os der er sarte. Når vores søn lå i sin seng var det med udsigt (og lyde fra) til den der badede eller den der sad på toilet. Det er simpelthen ikke privat. og dermed slet ikke det vi havde som ENESTE kriterium (ud over sol og pool).
Du afviser at forholde dig til rimeligheden med henvisning til jeres interne retningslinjer, det er da præcist at fortælle mig, at det udelukkende er mit, og ikke jeres problem. At jeres billeder på hjemmesiden ikke er af de rigtige værelser, takker du for, så I kan lære og nu I vil opdatere - den del er jo ret ligegyldig for mig. Jeg er ikke interesseret i jeres læring, men derimod utilfreds med at jeg har betalt penge for en ferie, som ikke levede op til det, I lovede. Jeg beder om en andel af pengene retur, fordi det simpelthen var en elendig måde at indkvartere os på. Og slet ikke det vi bad om.

7 sierpnia 2023

Kære "PLZ"

Vi beklager dybt at læse, at I har en følelse af at være blevet misvejledt. Vores hensigt har bestemt aldrig været at skabe den slags opfattelse.

Selvfølgelig beklager vi, at jeres ophold ikke levede op til jeres forventninger, og vi er opmærksomme på eventuelle misforståelser eller mangler i de oplysninger, I modtog under bestillingen af jeres rejse. Som jeg tidligere har nævnt, har det på ingen måde været hensigten at give jer en forkert vejledning - faktisk modsat. Da I kontaktede min kollega, havde I et stort ønske om privatliv i form af separate soveforhold. I blev vejledt til at vælge det værelse I fik, da lejligheden havde et separat soveværelse, hvor man kunne lukke døren ind til. Modsat alternativet, som var en lejlighed hvor soveværelset var på en åben hems.

At høre, at tykkelsen på toiletdøren så ikke levede op til jeres forventninger om privatliv og det tilsyneladende havde meget stor betydning for jeres ophold, er naturligvis ærgerligt. Men vi kan ikke vejlede i noget, vi ikke bliver gjort opmærksom på. Jeres henvendelse drejede sig om soveforholdene i de forskellige lejligheder. Desuden forsøger vi så vidt muligt at afhjælpe problemet nede på destinationen. Det er også derfor vi fastholder at have dansktalende rejseledere nede på alle vores destinationer, da de vil kunne tage dialogen med hotellerne for vores gæster. Rejselederne kan findes på vores hoteller hver dag, så det er enormt ærgerligt at se, at I ikke tog fat i vores rejseledere, som kunne have hjulpet jer.

Vi er faktisk kede af at læse, at du skriver, at vi skulle have givet til udtryk for, at det ikke er vores problem, men dit problem. Det har aldrig været vores mening - tværtimod og det synes jeg faktisk heller ikke, at vi har givet til udtryk for. Det er korrekt, at vi har afvist din forslåede kompensation på 50% af rejsens pris. Som vi skrev til dig, er vi nødt til at tage alle faktorer i betragtning, når det kommer til kompensation, men eventuelle misforståelser har vi beklaget for flere gange og som vi har skrevet, tager vi naturligvis dine pointer til efterretning for at undgå lignende situationer i fremtiden. Vi har desuden også takket for din feedback, da det er en hjælp for os til at identificere områder, hvor vi kan forbedre os.

Vi beklager igen oprigtigt den frustration og skuffelse dette har medført.

I ønskes en god dag.

Oceniono na 4 z 5

Havde en god rejse med SunCharter til…

Havde en god rejse med SunCharter til meganisi👍🌞 super lækkert hotel og sødt personale.
Dog gik den ene guide mere op i buffeten og fortælle hendes familie om underlige turister og opførslen fra ture, pænt højlydt i restauranten🙈end at hjælpe med spørgsmål 🤪
Hun virkede meget ung og meget ny🙈
Men ellers en dejlig rejse

7 lipca 2023

Kære Betina,

Tusind tak for din tilbagemelding om din ferie til Meganisi. Det glæder os at høre, at du nød dit ophold og havde en god uge.

Vi beklager dog dybt den situation, du beskrev med en af vores rejseledere. Det er på ingen måde acceptabelt, at skulle udtrykke negative kommentarer om turister eller andre emner på en uhensigtsmæssig måde foran vores gæster. Vi undskylder for enhver ubehagelighed, dette måtte have medført.

Vi håber, at dette enkeltstående problem ikke overskygger din samlede oplevelse, og at du trods dette stadig havde en dejlig rejse. Hvis der er yderligere detaljer du gerne vil dele, er du velkommen til at kontakte os.

Endnu engang tak for din tilbagemelding. Jeg håber vi kan byde dig velkommen på en fremtidig rejse :-)

Fantastisk ferie på Rhodes.🌞

Fantastisk ferie på Rhodes.🌞
Super hotel, med den bedste beliggenhed 👍.
Sødt og utroligt venligt personale.
Hjælpsomme guider. Har aldrig rejst med Sun Charter før, men det bliver bestemt ikke sidste gang. 😎

5 sierpnia 2023

Kære Pia,

Tusind tak for din fine anmeldelse :-)

Det lyder som om du har haft en utrolig dejlig ferie på skønne Rhodes! Det er virkelig dejligt at høre. Vi er glade for, at vores rejseledere var hjælpsomme og bidrog til en positiv rejseoplevelse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Rigtig dejlig dag til dig.

Bedste ferie på Rhodos

Bedste ferie på Rhodos
Vi har haft den bedste ferie med Sun Charter på Rhodos og specielt vores guide Alexander gjorde rejsen mindeværdig
Vi glæder os til endnu engang at rejse med Sun Charter

Tak for en dejlig ferie

9 sierpnia 2023

Kære Morten

Tusind tak for de varme ord og den dejlige feedback! Det er fantastisk at høre, at du havde den bedste ferie med os på Rhodos. Vi er desuden også glad for at vide, at jeres rejse blev gjort mindeværdig af vores dedikerede rejseleder, Alexander. Vi er stolte af vores team, og det glæder os, at de/han kunne bidrage til jeres positive rejseoplevelse.

Tak for at vælge os som jeres rejsepartner. Vi ser frem til at skabe flere fantastiske minder sammen med jer i fremtiden!

Rigtig dejlig sommer til jer :-)

Svindel og vildledning

I forhold til Suncharters svar:
Sjovt, at I vil kommenter på at jeg kalder en guide buttet men I gider ikke svare på i jeres tilbagemelding på mail, som bare er en sludder for en sladder, at I sælger et hotel som 5 stjernet, der i virkeligheden kun er 3 stjernet. Det havde været på sin plads at I forholdte jer til at I snyder jeres kunder! Jeg må jo bare gå videre med min klage så, for vores ophold hos jer var under al kritik, når I sælgerhotellet som et 5 stjernet hotel. I får ikke lov til at fjerne fokus fra jeres store vildledning. Gad vide hvad I havde skrevet hvis jeg havde betegnet guiden som Slank? Jeg kan desuden berette at guiden havde badetøj på så der var ikke et navneskilt på tøjet!
SunCharter sælger 3 stjernede hoteller som 5 stjernede og de er fuldstændig lige glade med nedenstående mail som jeg har sendt til dem. REJS ALDRIG MED SUNCHARTER; ÅRHUS CHARTER ELLER PRIMO TOURS!!!
Har skrevet følgende mail til SunCharter:
Til Suncharter.

Vi er lige kommet hjem fra en rejse til Sivota. Vi boede på det "5" stjernede hotel, Sivota Diamond Spa Resort. Vi har rejst mange gange, dog aldrig med jer, og det kommer vi så heller aldrig til igen!

Vi er fuldstændig uforstående overfor, at I sælger det hotel som værende 5 stjernet, det hotel kan max få 3 stjerner, og så er det endda kun udsigten, der trækker det op på 3 stjerner.

Hermed vores klager over vores ophold:

1. Inden informationsmødet spørger jeg en buttet guide fra Primo tours, hvor vi kan lægge os henne ved poolen, når der ligger håndklæder og optager samtlige liggestole? Hun svarer:
"Ja, vil du måske have, at jeg lige tager ud og køber 20 liggestole?"
Det er da så flabet at svare på den måde!

2. Herefter retter vi kun kontakt til jeres guider en gang mere. Denne gang bliver min mand mødt med:
"HVAD VIL DU?" og det er inden han overhovedet får sagt hej! Hvor er det dog uprofessionelt og flabet.

3. De to gange vi bestiller i poolbaren venter vi 25 min på henholdsvis 2 kopper kaffe og 4 øl!

4. En pooltjener siger F... til os og sviner os til, fordi vi havde taget glas med til poolen! Det kunne sagtens være sagt på en pæn måde, andre gæster havde også glas ved poolen.

5. En morgenmads tjener, fjerner vores drengs tallerken IMENS han sidder og spiser! Klokken er 10.06., og der sidder grækere ved 3 andre borde og spiser, her bliver tallerknerne først fjernet, da de går kl 10.30. Hvor er det bare uforskammet.

6. Der lukkes for drikkevandet i restauranten lige efter morgenmaden, det hører ingen steder hjemme i over 30 grader og på et "5" stjernet hotel.

7. Der er beskidt i og ved hele poolområdet. Både liggestole, pools og gulvene burde spules hver dag. Se vedhæftet billede af klam bæ der var ved poolen, HELE den uge vi var der!

8. Se vedhæftet billede af klamt pool toilet med dør der ikke kan låses, og løst toiletbræt.

9. På værelse 801 virkede Air Con ikke ordentligt, da terrassen døren var vredet skæv, og den derfor ikke lukkede ordentligt.

10. Køleskab på værelse 802 kølede kun til 10 grader.

11. Køleskab og aircon på værelse 801 larmede så meget, at man blev vækket om natten, især køleskabet var en gene, da det larmede endnu mere end den gamle aircon!

12. Det allerværste var dog den ensformige, Uappetitlige mad til alle måltider.
På ingen måder lækkert anrettet. På ingen måder et varieret udvalg. På ingen måder et lækkert udvalg af frugt. På ingen måder børnemad. På ingen måder sund. På ingen måder lækkert friskbagt brød. På ingen måder pengene værd!

Vi spiste nede i Sivota by 3 gange, da maden var så elendig på hotellet, og hver gang mødte vi mange af de andre gæster, der heller ikke kunne holde maden på hotellet ud.

Refunderer I alle de penge vi endte med at bruge på mad nede i Sivota by?

Hvordan drager vi jer til ansvar for, at vi mener I direkte har vildledt/snydt os, ved at sælge jeres hotel som 5 stjernet?

For at hjælpe jer, vil vi anbefale jer, at rejse til Mallorca og bo på det FIRE stjernede hotel, Zafiro Bahia i Muro. Det koster det samme, men standarden er 10 stjernet, hvis vi skal sammenligne det, med jeres "5" stjernede Diamond Spa Resort.

Ser frem til at høre fra jer hurtigst muligt.

Hilsen Jane Juul Simonsen og familie.

23 czerwca 2023

Kære Jane

Først og fremmest vil jeg gerne påpege vigtigheden i at respektere og tage hensyn til andre mennesker - i dette tilfælde vores rejseleder. Kommentarer om en persons kropstype, er for jeres sag fuldstændig uvedkommende og kommentarer som denne, kan være yderst sårende. Hvis det var vigtigt for jer at fremhæve rejselederens kommentar omkring liggestolene, kunne I med fordel have noteret hendes navn, som fremgår meget tydeligt på hendes navneskilt.

Jeg vil undlade at kommentere yderligere, da du allerede har været i dialog med vores kundeservice, som har håndteret din henvendelse.

Du og familien ønskes en god sommer.

Rigtig fint rejsebureau

Rigtig fint rejsebureau. Sødt personale da rejsen skulle købes, gode guider. Det er absolut ikke sidste gang vi rejser med dem.

Kære Dorthe

Mange tak for de venlige ord og den positive feedback! Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med os.

Din tilfredshed og støtte betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen på en fremtidig rejse.

Du ønskes en rigtig dejlig sommer :-)

Oceniono na 1 z 5

I uge 29 rejste vi til Alanya med…

I uge 29 rejste vi til Alanya med SunCharter. Vi boede på lejligheder Akman Apts. Vi ankom mandag aften og allerede tirsdag hørte vi om gæster der var syge med diarre og opkast. Tirsdag nat blev min kæreste og jeg også syge med diarre. Jeg var syg hele resten af min ferie med både diarre og opkast. Hver dag hørte vi fra andre gæster at de også var syge. Der var sågar en familie, der måtte indlægges på sygehuset. Vi oplevede at hovedparten af hotellet var syge med samme symptomer. Da det var en lejlighed vi boede i, så delte gæsterne på hotellet ikke den samme mad. Vi købte vores mad i et supermarked. Vi er overbevist om, at årsagen til sygdomme skal findes på hotellet enten i form af rengøringen eller poolen. Vi fandt også ud af at gæsterne i den forgangende uge ligeledes var syge - dette blev vi ikke informeret om ved ankomst mandag, så vi kunne tage nogle foranstaltninger ift. dette. Det var kun fordi vi rettede henvendelse til guiderne omkring vores bekymringer om alle de syge gæster. Her blev vi spist af med at det var en virus i Alanya. Vi talte med andre gæster på andre hoteller og her var der ikke nævneværdig sygdom. Vi undre os over at en så smitsom virus ikke gør hverken personalet eller guiderne syge. Vi er overbevist om, at vi blev syge pga. faktorer på vores hotel og vi mener ikke at SunCharter har levet op til deres ansvar og passe på deres gæster, når et hotel ikke lever op til en hygiejne og gæsterne bliver så syge. Vi skulle slet ikke have boet på et hotel, hvor gæsterne på anden blev syge fra en side af. En sidste ting, der ligeledes bekræfter os i den manglende ansvarlighed er at, de nye gæster, der ankom på vores afrejsedag heller ikke blev orienteret omkring tilstanden på hotellet i transfer bussen. Dette er under al kritik. Vi vil ikke anbefale SunCharter til andre gæster fremadrettet.

Kære Christian,

Tak for at dele dine oplevelser med os. Vi er meget kede af at høre om den ubehagelige situation, du og din kæreste oplevede under jeres ophold på Akman Apts i Alanya. Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores service og sikre bedre oplevelser for vores gæster.

Vi beklager dybt de problemer I stødte på under jeres ferie. Vi har fuld forståelse for, hvor frustrerende det må have været, og vi tager situationen meget alvorligt. Jeg kan informere jer om, at vi har undersøgt sagen nærmere og har været i dialog med hotellet.

Vi er ked af, at vores reaktion på situationen ikke har været tilfredsstillende for jer. Vi vil gerne tage jeres bemærkning heromkring til efterretning, så vi kan forbedre vores håndtering af lignende situationer i fremtiden og sikre, at vores gæster altid føler sig taget hånd om.

Endnu engang tak for at dele dine bekymringer med os.

Jeg ønsker jer en god sommer.

Vi rejste med SunCharter til Alanya

Vi rejste med SunCharter til Alanya. Vi oplevede at, hovedparten af gæsterne på vores hotel blev syge med opkast og diarre. Det kom til vores vished, at gæsterne, der havde været på hotellet ugen forinden ligeledes havde været syge. Dette blev vi ikke informeret om og vi formoder, at der har været en fællesnævner på vores hotel, som gør gæsterne syge, men dette blev afvist af guiderne. Vi ved at der ikke kan være tale om maden, da det var lejligheder vi boede i og derved ikke havde fælles mad. Da vi skulle rejse hjem, snakkede vi med de nye gæster, der kom til hotellet og ligesom os, så var de heller ikke blevet informeret om tilstandene på hotellet og de mange syge gæster. Vi mener ikke SunCharter har levet op til deres ansvar og har taget vare på deres gæster, så de ikke tager på ferie for at blive syge.

Kære Lykke

Vi er faktisk meget bekymrede over de informationer, du har delt om de mange syge gæster på vores hotel. Det er naturligvis ikke en situation, vi ønsker, at vores gæster skal opleve, og vi forstår fuldt ud jeres frustration over dette.

Jeg er ked af at læse, at du ikke føler vi lever op til vores ansvar og tager vare på vores gæster. Vores gæster er altid vores 1. prioritet, men eftersom du hverken har kontaktet os direkte, noteret dit bookingnummer (som er anonymt for andre) eller oplyser os om, hvilket hotel der er tale om, giver du os heller ikke muligheden for at tage hånd om sagen. Det er vi egentlig ret ærgerlige over.

Vi vil sætte stor pris på, hvis du vil kontakte vores kundeserviceafdeling på kundeservice@suncharter.dk med de relevante oplysninger, så vi kan tage hånd om sagen og forhindre lignende problemer i fremtiden.

Du ønskes en god sommer.

Super godt tilfreds.

Rejste med SunCharter til Alanya i uge 28. Alt gik som det skulle, guiderne var meget venlige og hjælpsomme. Der var ikke noget at sætte en finger på 👌

10 lipca 2023

Kære Thomas

Tusind tak for din fantastiske tilbagemelding på din ferie med os til Alanya i uge 28! Vi er glade for at høre, at hele din rejseoplevelse forløb problemfrit, og at vores guider var venlige og hjælpsomme.

Vi vil gerne takke dig for at vælge os som din rejsearrangør, og hvis du har planer om at rejse igen i fremtiden, vil vi med glæde hjælpe dig med at finde endnu en ferie.

Du ønskes en rigtig dejlig sommer :-)

Oceniono na 5 z 5

Suncharter havde et billigt tilbud til…

Suncharter havde et billigt tilbud til Alanya, som vi lod os friste af, hvilket vi bestemt ikke har fortrudt.
Servicen var rigtig god hele vejen igennem.
Guiderne var venlige og imødekommende. Var inde i tingene fra start til slut.

3 lipca 2023

Kære Kirsten,

Tusind tak for din positive feedback om din rejseoplevelse med SunCharter til Alanya! Vi er glade for at høre, at du ikke fortrød at lade dig friste af vores billige tilbud og at servicen var rigtig god hele vejen igennem :-)

Vi er glade for, at vores rejseledere var venlige, imødekommende og kunne hjælpe jer med at få den bedste oplevelse på jeres rejse. Vores team gør alt for at være inde i tingene og sikre, at vores gæster føler sig trygge og velinformerede under hele deres rejse, så det er dejligt, når det bliver anerkendt og lagt mærke til.

Vi glæder os til at tage imod jer igen en god anden gang.

Dejlig sommer til jer :-)

Alt forgik som planlagt

Alt forgik som planlagt, let og gnidnings frit! Super flinke og snaksaglige guider der kom rundt og spurgte ind til om hvordan man havde det og om alt var som forventet. Er meget tilfreds 👌🏻

2 lipca 2023

Kære Lasse

Tusind tak for din positive feedback! Vi er utroligt glade for at høre, at din rejse forløb uden problemer og at du havde en behagelig oplevelse med os. Det betyder meget for os at vide, at vores guider gjorde et godt indtryk på dig og bidrog til at gøre din rejse endnu mere mindeværdig.

Tak for de rosende ord. Det er tilbagemeldinger som din, der motiverer os til at fortsætte med det vi elsker - nemlig at sende glade gæster på ferie :-)

Jeg håber vi får fornøjelsen af at sende dig på ferie igen en god anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Altid fin service fra gaidernes side…

Altid fin service fra gaidernes side og skønne hoteller, dejligt med rabat i laugen i lufthavnen , her er det fuld valuta for pengene
Søde og smilende personale alle steder

25 czerwca 2023

Kære Hanne

Tusind tak for din fantastiske feedback! Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores guider og nød opholdet på vores skønne hotel. Det glæder os også at høre, at du satte pris på rabatten i loungen i lufthavnen.

Vi sætter pris på din ros, og det vil blive delt med vores guider og personalet på hotellet.

Tak fordi du valgte os som din rejsearrangør. Vi ser frem til at byde dig velkommen til flere uforglemmelige rejser i fremtiden.

Oceniono na 2 z 5

Forventet mere for 18.000 kr.

Jeg og min rejsepartner besluttede os for at tage på en afbudsrejse til Kreta gennem Suncharter, og valget faldt på Hotel Platanias Village, da vi havde hørt gode ting om det fra nogle bekendte, der havde besøgt hotellet for nogle år siden.

Vi fløj direkte fra Aalborg lufthavn til Kreta og havde købt transfer, så vi blev kørt i bus til hotellet. Det var en god oplevelse, især på grund af vores rejseguide Oliver og de andre ansatte, som var meget sociale og venlige.

Desværre var vi mindre tilfredse med selve flyveturen. Vi havde aldrig prøvet at sidde så klemt før, da der ikke var meget benplads, især for mig, der er knap 190 cm høj. Min kæreste, som er 167 cm høj, havde ikke så mange problemer. Vi havde ikke forventet, at benpladsen ville være så begrænset, så vi havde ikke købt ekstra benplads.

Da vi ankom til Kreta, blev vi kørt i bus til Platanias Village. Vi blev tildelt vores værelse. Dog skulle man betale ekstra for aircondition, hvilket kostede 600 kr. pr. uge pr. værelse. Det var lidt dyrt efter vores mening, men vi kunne ikke klare os uden aircondition i 35 graders varme. Vi var glade for, at vi ikke havde bestilt et større værelse, da prisen for aircondition på disse værelser var 1.200 kr. pr. uge pr. værelse. Desuden kunne aircondition kun bruges, når vi var på værelset, da kortet skulle sidde i en holder. Det var lidt besværligt at komme tilbage til et varmt værelse efter en varm dag og skulle vente i 30-45 minutter, indtil det blev køligt. Airconditionen skulle køle både soveværelset, stuen og toilettet.

Den første nat oplevede vi blinkende lys i soveværelset, hvilket var virkelig irriterende. Jeg nævnte problemet ved receptionen på dag to. Sammen med knirkende dør og manglende lys i badeværelset på grund af en sprunget pære.

På tredjedagen blev døren, lyset på badeværelset og i soveværelset repareret. Men om natten begyndte lyset at blinke igen, så jeg var nødt til at fjerne lampen om natten, så vi kunne sove ordentligt.

På fjerdedagen ringede jeg til Suncharters servicetelefon og talte med Cecilie. Vi blev enige om, at hun ville kontakte receptionen for at forklare problemet. Lyset holdt ud i en dag efter reparationen, men begyndte derefter igen. Til sidst opgav vi bare at have lys i soveværelset, da det var irriterende at skulle bruge vores ferie på det.

Vi stod altid op kl. 8:15, og poolen åbnede kl. 9. Allerede kl. 8:45 var der folk, der ventede på at få solstole ved poolen ved at lægge deres håndklæder på dem. Vi blev derfor nødt til at skynde os med at spise morgenmad. Ofte var det børnefamilierne, der reserverede solstolene, så deres børn kunne sidde på dem en til to gange i løbet af dagen for at få deres cola eller is. Håndklæderne blev selvfølgelig liggende, når de spiste frokost.

Det er ærgerligt, at det ikke er muligt at uploade billeder her på Trustpilot, da jeg har billeder af 15 solstole i en række med kun tre personer på næsten hele dagen.

Jeg sov utrolig dårligt på ferien. Sengen knirkede, og det føltes som at ligge på fjedre. Puden var også meget hård.

Hotellet tilbyder all-inclusive, men maden var meget ensartet, og alt, der blev friteret, var blødt. Deres sodavand var ikke særlig gode og smagte værre end Harbo cola. Deres "drinks" smagte slet ikke som forventet. Da jeg bestilte en pina colada, fik jeg en væske-agtig drink, og bartenderen forstod ikke helt engelsk. Da min kæreste bestilte vand, fik hun først lemon sodavand, og næste gang fik hun en sex on the beach drink. Da jeg bestilte, fik jeg danskvand.

Jeg giver denne anmeldelse til Suncharter, da de er ansvarlige for at vælge hoteller til deres rejser, og deres sedler hang også rundt på hotellet.

8 lipca 2023

Kære Mikkel

Tak for din feedback om jeres rejseoplevelse med os til Kreta. Vi vil gerne beklage for de udfordringer I stod overfor på jeres ferieophold på Hotel Troulakis Village. Vi værdsætter altid en ærlig feedback fra vores gæster, og jeg vil gerne påpege, at vi sætter stor pris på din indsigt.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at have tilskrækkelig benplads, især på længere flyvninger. Målene mellem sæderne er standardmål, som opfylder alle regler. Vi kan dog hurtigt blive enige om, at de mål ikke efterlader meget plads, hvis man har en højde på 190cm. Der har man dog som gæst mulighed for at tilkøbe sæder med ekstra benplads, for netop at undgå dette problem. For at forbedre flyveturen en anden gang, vil jeg klart råde dig til at tilkøbe dette.

Vi beklager hvis omkostningerne for aircondition har været uventet for jer. Vi har forsøgt at kommunikere det tydeligt på vores hjemmeside i hotelteksten, at hotellet opkræver mellem 80-150 EURO for aircondition, således disse omkostninger ikke kommer uventet for vores gæster. Det er naturligvis meget ærgerligt, hvis I ikke lige har fået læst dette inden I bestilte rejsen. I forhold til, at man kun kan tænde for aircondition (og lys), når nøglekortet er i, er det af hensyn til klimaet og er faktisk ganske almindeligt på mange hoteller.

Angående værelsets vedligeholdelse, er det beklageligt at høre om de gentagne problemer med lys og dør, som I oplevede. Vi ved vores rejseleder har taget dette op med hotellet for at sikre, at sådanne situationer håndteres mere effektivt i fremtiden.

Reservering af solstole ved poolen er en udfordring, vi og hotellet er opmærksomme på, og vi vil gerne tage denne feedback med videre til hotellet igen. Der skal være plads til, at alle vores gæster kan nyde ferien ved poolen.

Hvad angår kvaliteten af maden og drikkevarerne, er vi kede af at læse, at det ikke levede op til jeres forventninger. Vi vil gerne lade en bemærkning gå videre til hotellet, så de har mulighed for at forbedre kvaliteten og variationen af mad og drikkevarer.

Her til sidst, vil jeg venligst bede dig om at kontakte vores kundeservice vedr. prisen på jeres rejse. Vi kan nemlig ikke genkende dit økonomiske regnestykke ud fra de oplysninger vi kan tilgå på jeres billet.

Vi vil gerne takke dig igen for din feedback og for at have tillid til os som rejsearrangør. Vi håber, at I vil give os en chance til en god anden gang.

Oceniono na 1 z 5

De sælger dobbetværelser til familier ...

Et dobbeltværelse og et Superior dobbeltværelse er nøjagtigt lige store, og det er er åbenbart en hemmelighed at man kan få familieværelser på Irene Palace på Rhodos
- Suncharter tilbød det slet ikke i tilbuddet ...

Det kostede os en dårlig start på ferien og €245 for at opgradere de værelser vi var udstyret med ifølge bookningen. Læg dertil at medarbejderne ikke læser bookningen, kalder kunderne ved forkert navn og også forsøger at ændre et dobbeltværelse til et enkeltværelse
- jeg har købt rejse til ca. 65.000 kr og forventede mere

Og svaret fra Suncharter er der intet nyt i ...
- de glider bare af og gør ingenting !

15 czerwca 2023

Kære John

Vi er meget kede af at læse din anmeldelse. Jeg kan se, at I har bestilt Dobbeltvær. superior (2-3 personer) samt dobbeltvær. Superior (2 voksne + 2 børn).

I vores hoteltekst, som også er med billetten skriver vi:
Man indlogeres i pæne superior dobbeltværelser med plads til 2-3 voksne eller 2 voksne og 2 børn (2-12 år), hvor tredje eller fjerde person sover på opredning på sovesofa.

At et værelse kan huse op til 4 personer behøver ikke at betyde, at det har flere m2 end et værelse til 3 personer, Det kan være et spørgsmål om indretningen af værelset i forhold til antallet af mulige opredninger.

Når vi tegner kontrakt med et hotel, får vi ikke altid adgang til alle værelsestyper, og vi har ingen familieværelser på kontrakt på Irene Palace. Derfor har vores ferierådgiver ikke haft mulighed for at tilbyde dette. Hotellerne har typisk mange forskellige værelsestyper, men vi kan desværre kun sælge af dem, vi har tegnet kontrakt på, så jeg håber, at dette giver forklaringen på, at du ikke har fået tilbudt et familieværelse hjemmefra.

Du skriver, at I ikke har fået de værelser, I har bestilt, og det er jeg meget ked af, og det vil vi naturligvis gerne se på, hvis det er tilfældet. Dog må I ikke forvente at få tildelt et familieværelse, når I har bestilt dobbeltværelser med opredning som beskrevet ovenfor. Er tilfældet, at i har fået et enkeltværelse og ikke de bestilte dobbeltværelser, så er det naturligvis en fejl, og i så fald hører vi gerne fra dig på kundeservice@suncharter.dk. Så kigger vi naturligvis på sagen.

Vi beklager meget, at I er blevet benævnt med forkert navn. Det er en menneskelig fejl, og det er vi meget kede af.

Jeg håber, at ovenstående har givet en bedre forståelse mht. værelser, og som sagt står vi altid til rådighed for en dialog, hvis I har fået forkerte værelser under opholdet.

SunCharter

Pengemaskinen

Jeg må sande, at man kan KUN gennemfører en bestilling hos Suncharter, hvis man tilkøber deres mange forskellige services.. Ellers gør de nok rejsen sur for en.

19 czerwca 2023

Kære Lars

Vi er meget kede af at læse din anmeldelse og er uforstående overfor, at vi skulle gøre rejsen sur for vores gæster. Vi lever af vores gæster, og derfor gør vi også alt for at give dem en fantastisk ferie.

Vores service er fuldstændig uafhængig af, om man har tilkøbt mad på flyet, rejseforsikringer, indtjekket bagage osv, da jeg går ud fra, at det er disse services, du referer til.

Vores grundpriser dækker flyrejsen, hotelopholdet, den nævnte forplejning og guideservice. Så er der mulighed for at tilkøbe ekstra-ydelser alt efter, om man ønsker mad og bestemte pladser på flyet, samt ønsker transfer til/fra lufthavnen. Det er lavet således for at imødekomme de gæster, der f.eks. lejer bil i lufthavnen eller de gæster, som ikke ønsker mad på flyet.

Hos SunCharter synes vi, at valgfrihed er vigtigt, og det er da også den gængse standard for branchen, vi følger, så vi er meget kede af, at ikke lever op til det, du har forventet.

Vores ferierådgivere sidder klar ved telefonen og vejleder dig gerne, og ønsker du at få sendt et tilbud kan vi naturligvis inkludere de services, der er relevante for dig, så du får den reelle pris fra start. Det hjælper vi meget gerne med, for vi kan naturligvis godt forstå det er ærgerligt at regne med én pris og så ende med en anden, og det ønsker vi på ingen måde. Derfor endelig tag fat i os, hvis vi kan hjælpe dig videre.

Britta, SunCharter

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej