SunCharter Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 4 z 5

Vi rejste til Kreta fra Aalborg og tilbragte en uge med all inclusive på Galini Sea View Hotel. Hotellet er fint, maden ok og der er masser af det, hvilket gør at mange ikke kan begrænse sig og der de... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vi har rejst 3 gange med Suncharter og alle 3 gange har vi været meget tilfredse med alt fra opholdet, informationer om stedet, vejledning til oplevelser, hjælp i lufthavnen osv. Deres unge vejleder... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har i Sivota med SunCharter i august 2026. Alt spillede. Kundeservice ved SunCharter var nem at få kontakt til og meget hjælpsomme, personale i Ålborg lufthavn var smilende og hjælpsomme. Personal... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vær opmærksom når du bestiller rejsen på nettet! Børnerabatten varierer fra hotel til hotel, det er den forklaring man får når man kontakter kundeservice. Så den pris der kommer frem umiddelbart, kan... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Biuro podróży

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

SunCharter er dit valg når alt på ferien skal være i top. Fuld valuta for pengene, og med danske værdier. SunCharter - Mere ferie. Mindre "pangl"

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

825 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 40

Napisz recenzję

Fik mere end forventet

Fik mere end forventet, nærværende Guides, kigger ihvertfald efter rejser der igen 👍

12 lipca 2025

Kære Jan,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at rejsen gav dig mere end forventet, og at vores rejseledere gjorde en forskel😊

Hvor er det dejligt, at du allerede kigger efter nye rejser med os. Vi vil glæde os til at tage godt imod dig igen✈️

Solrige hilsner

Rejse til Kreta

Vi var med SunCharter 1 uge på Kreta i uge 27. Fantastisk ferie med super service fra SunCharter og god info på turen og søde og hyggelige rejseledere.
Fantastisk hotel (Troulakis Village), meget familie venligt, dejlig all-inclusive, virkelig sødt personale som var meget hjælpsomme.
Skønt poolområde, og meget flot rengøring over alt.
Alt i alt en helt kanon oplevelse!

29 czerwca 2025

Kære Maria,

Tusind tak for din fine anmeldelse!⭐ Vi er rigtig glade for, at du havde en skøn ferie med os og håber at byde dig velkommen igen.

Ønsker dig en rigtig god sommer.

Oceniono na 4 z 5

Styr på det og hjælp når man har brug…

Styr på det og hjælp når man har brug for det.

6 lipca 2025

Kære Hanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du føler, vi har styr på det og er der, når der er brug for hjælp. Det betyder meget for os😊

Ønsker dig en rigtig god sommer.

Oceniono na 1 z 5

The worst experience ever...

The worst experience ever they gave us a hotel with uneatable food and didn't want to do anything about it didn't even help os a little bit worst company ever never travel with suncharter nothing can be worse

12 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Super god betjening, hele vejen, fra start til slut.

Min søn bestilte ferien for mig til Meganisi, 7 dage på hotellet Esperides Resort med All inklusive for os 9 personer.
Super godt hotel med skønne værelser, flot udsigt og venligt personale, lige meget, hvor man befandt sig på hotellet. Altid søde, hjælpsomme og smilende.
Kan varmt anbefale rejsen til dette sted.
Ikke sidste gang jeg er der.

4 lipca 2025

Kære Hanne,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at både hotellet, personalet og hele rejsen til Meganisi levede op til jeres forventninger.

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen!😊

Oceniono na 5 z 5

Dejlige og søde unge mennesker

Dejlige og søde guider altid hjælpsomme, har rejst med suncharter 2 gange til Kreta i år og skal med dem til Rhodos senere i år,
Super rejseselskab.

22 czerwca 2025

Kære Per,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft gode oplevelser med vores søde rejseledere og ser frem til at byde dig velkommen på Rhodos senere i år😊

Oceniono na 5 z 5

Oliver var ikke bare en guide

Oliver var ikke bare en guide – han var hjertet af vores oplevelse på Kreta. Med sin dybe viden om øens historie, kultur og skjulte perler formåede han at gøre hver eneste dag både spændende og meningsfuld. Hans varme personlighed, humor og evne til at engagere alle i gruppen gjorde turen uforglemmelig. Det føltes ikke som en rundvisning – det føltes som at udforske Kreta med en god ven. En oplevelse i verdensklasse. Tak, Oliver!

29 czerwca 2025

Kære Andreas,

Mange tak for din skønne feedback! Det er fantastisk at høre, at Oliver ikke bare var en guide, men en oplevelse i sig selv, som gjorde jeres tur på Kreta helt særlig. Hans engagement og personlighed betyder meget for os, og vi er glade for, at det smittede af på jeres rejse😊

Vi ønsker jer en rigtig dejlig sommer☀️

Fuld valuta for pengene

Fuld valuta for pengene. Dog lidt bøvlet med spisning i flere afdelinger.

9 czerwca 2025

Kære Finn,

Mange tak for din feedback. Det er dejligt at høre, at du føler, du har fået fuld valuta for pengene. Vi beklager, hvis spisningen har været lidt bøvlet. Du er meget velkommen til at kontakte os for at uddybe dette nærmere, hvis du har brug for det.

Du ønskes en rigtig god sommer☀️

Nærværende guider

Nærværende guider, fantastisk service, de reagerer med det samme, ringer til dig en uge før du skal afsted for at høre om du er klar og om du glæder dig, for det gør de. Bestemt ikke sidste gang vi rejser med SunCharter, de kan varmt anbefales

1 czerwca 2025

Kære Anders og Gitte,

Tusind tak for de fine ord! Det glæder os meget at høre, at vores guider har gjort en positiv forskel med deres nærvær og service.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og glæder os til at byde jer velkommen igen☀️😊

Oceniono na 5 z 5

Super dejlig rejse til Grækenland med…

Super dejlig rejse til Grækenland med søde og imødekommende guider

1 czerwca 2025

Kære Dennis,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!☀️ Det betyder meget for os, at I havde en god rejse og oplevede vores guider som søde og imødekommende. Vi håber at kunne give jer mange flere gode rejseoplevelser i fremtiden.

Kreta

Kreta
Super godt selskab hvor alt bare fungerede
Kan anbefales

18 maja 2025

Kære Jan,

Mange tak for din fine anmeldelse!😊 Det glæder os rigtig meget at høre, at alt fungerede godt, og at du havde en god oplevelse med os. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at byde dig velkommen på endnu en dejlig rejse med SunCharter.

Oceniono na 2 z 5

Ferie på Zakynthos uge 21 2025

Ferie på Zakynthos uge 21 2025
Meget dårlig mad og service på hotellerne Planos og Porto Planos
Hotellerne er slet ikke klar til at modtage gæster.
Flere fejl og mangler på både inventar og betjening.
Buffetter var under al kritik, ikke værdigt til all inclusive.
Flinke guider som dog ikke tog vores klager alvorligt.
Godt værelse vi havde.
Er blevet tilbudt en, efter vor opfattelse en lille kompensation.
Dårlig rejseoplevelse.
“Mere pangl og mindre ferie” ØV
Kan ikke anbefale Sun Charter.

20 maja 2025

Kære Frede,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. For god orden skyld, vil jeg gerne minde om, at vi har behandlet jeres sag i vores klageafdeling og tilbudt en kompensation.

Vi tager jeres feedback alvorligt og beklager meget, at I ikke følte, at jeres klager blev håndteret tilstrækkeligt under opholdet. Det tager vi med videre i vores interne opfølgning.

Vi håber, at kompensationen kan være med til at rette lidt op på oplevelsen, og at I på sigt vil give os en chance for at byde jer velkommen igen.

Hej med Kreta

Hej med jer.
Fra første færd i Aalborg lufthavn, indtjekning nemt.
Airseven skulle fragte os sikkert til Kreta.
Personalet var imødekommende og meget flinke.
Morgenmaden var ok, dog missede rugbrødet sin ankomst😉.
Ankomst til Kreta, i lufthavnen blev vi mødt at forventningsfulde guider. 😉
Alle gjorde deres til, at ferien skulle blive perfekt.
Indlogeringen på Troulakis Village i Platanias gik hurtigt.
Værelset var perfekt med kæmpe altan og udsigt til havet fra flere sider.
All inklusive.
Morgenmad perfekt
Middagsmad ok
Aftensmad perfekt
Drinks kunne dog være bedre, men prisen taget i betragtning må der være ok.
Så alt i alt en perfekt ferie, og vi rejser helt sikkert med SUNCHARTER igen.

11 maja 2025

Kære Torben,

Mange tak for din fine anmeldelse☀️ Det glæder os meget at høre, at I havde en god oplevelse fra start til slut – både med personalet, indkvarteringen og maden. Vi sætter stor pris på, at I valgte at rejse med SunCharter, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen på en kommende ferie.

Tur Kreta

Tur Kreta
Første dårlige indtryk er når man komme ind i Airseven fly, det er sæderne, av for den der er næsten ingen plads, sad fastklemt og kunne ikke bevæge mig i lidt over 3 timer, jeg er 185 cm høj, dette fly vi var med var egnet til personer med max højde 160 cm. Så skal der være god rejse så tjek sæderne i flyet før du bestiller

11 maja 2025

Kære Bruno,

Tak for din feedback i forbindelse med din rejse til Kreta.

Vi er kede af at høre, at du oplevede ubehag på flyveturen, og vi forstår godt, at det kan føles trangt, når man er højere end gennemsnittet.

Vi vil dog gerne understrege, at Airseven overholder alle gældende retningslinjer for sædeafstand og komfortniveau i charterfly. Der er ikke mindre plads ombord hos os end hos andre flyselskaber i samme kategori. Sædeafstanden svarer til den standard, der bruges bredt i charterbranchen – også hos de selskaber, vi ofte sammenlignes med.

Vi sætter naturligvis pris på din kommentar og tager den med videre i vores løbende evalueringer af rejseoplevelsen. Hvis man ønsker ekstra komfort, kan man ved flere afgange tilvælge sæder med ekstra benplads.

Vi håber, at resten af din ferie har levet op til forventningerne.

Oceniono na 1 z 5

Manglende affaldssortering og svineri med engangsplastik

Har været med Suncharter til Kreta. Ja jeg må nok indrømme at selskabets praksis i fht affaldssortering og storforbrug af plastik ikke er noget som jeg fremadrettet vil støtte. Vi kunne se i flyet Airseven - som Suncharer via sit hovedselskab er medejer af - at der ikke sker affaldssortering af det affald der skabes ombord. - Andre flyselskaber indsamler og sorterer affaldet - i hvert fald dem jeg har rejst med. Endnu værre blev det dog på selve feriestedet - hvor jeg havde all-inclusive. Altså det er bigtime miljø - og klimasvineri at barerne serverede alt i engangsplastik krus - som blot blev smidt i sammen med alt andet affald. Det kan gøres bedre i 2025. - Og såfremt jeg havde vidst det - havde jeg nok valgt et andet rejseselskab - det er relativt nemt - hvis kreta er destinationen. Der er behov for - og meget plads til forbedring. Og ja - det er faktisk rejseselskaberne der kan stille krav til hotellerne.

13 maja 2025

Kære Susanne,

Tak for din engagerede anmeldelse.

Vi er helt med på, at bæredygtighed er vigtigt – og vi er faktisk allerede i gang med at se nærmere på, hvordan vi kan samarbejde endnu bedre med både flyselskaber og hoteller omkring mere miljøvenlige løsninger. Som du selv nævner, kan det gøres bedre – og det arbejder vi også på.

Men vi håber trods alt, at du havde lidt ferieglæde med hjem i bagagen🌞

Hervorragender Service

Wir hatten vom 03. - 10. Mai 2025 eine Bavaria 46 Cruiser (Casandra) gechartert. Das war bisher die beste Erfahrung beim Chartern. Es war jederzeit jemand erreichbar und das Schiff war in einem perfekten Zustand. Während des Törns war das Display vom Anlasser des Dieselmotors defekt, welches sofort durch Suncharter (Axel) unterwegs getauscht wurde, so dass kein Tag des Törns verloren ging. Danke dafür nochmals an Heinz und Axel. Wir werden Euch gerne weiterempfehlen.

Liebe Grüße von Wolfgang und Crew

9 maja 2025

Lieber Wolfgang

Vielen herzlichen Dank für die tolle Rückmeldung – wir freuen uns sehr und hoffen, Euch bald wieder an Bord begrüßen zu dürfen!

Liebe Grüße

Oceniono na 5 z 5

Alt i alt en rigtig dejlig ferie med…

Alt i alt en rigtig dejlig ferie med SunCharter. Alt forløb perfekt både før og under rejsen.
Vi smutter afsted igen i Juni🇬🇷🥰

30 marca 2025

Kære Mette,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at alt forløb perfekt både før og under rejsen!🧡

Vi bliver så glade for at vide, at du allerede har en ny rejse i kalenderen – vi glæder os til at sende dig afsted igen til juni☀️

Det er ikke sidste gang

Det er ikke sidste gang, jeg rejser med SunCharter. Jeg havde en fabelagtig rejse til Kreta og alt klappede bare. Deres kundeservice er i øvrigt super hjælpsomme

1 lutego 2025

Kære Thomas,

Tusind tak for din skønne anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du havde en dejlig rejse til Kreta, og at alt spillede fra start til slut!☀️

Det betyder også meget for os at høre, at du har følt dig godt hjulpet af vores kundeservice!

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang!😊

Oceniono na 5 z 5

Gode forhold, hotel og uden tvivl den bedste service!!

Min kæreste og jeg havde en skøn tur til Kreta med SunCharter. Lige fra besvarelse af vores spørgsmål inden booking, under booking og på selve rejsen og vores ophold, har vi kun mødt hjælpsomt personale og god service.

Vi har allerede bestilt vores efterårsrejse, fordi vi havde sådan en god oplevelse sidst.

8 marca 2025

Kære Maja,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!⭐ Det glæder os virkelig, at I havde en skøn tur til Kreta, og at vores service både før, under og efter rejsen levede op til jeres forventninger. Vi er også utrolig glade for, at I allerede har bestilt jeres næste ferie med os!

Vi ser frem til at tage godt imod jer til efteråret!☀️

Oceniono na 5 z 5

Super behagelige sælgere til ferie for…

Super behagelige sælgere til ferie for alle messen, som rådgav mig om min næste ferie

22 lutego 2025

Kære Simon,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores sælgere på Ferie for Alle messen, og at de kunne rådgive dig godt til din næste ferie😊

Vi glæder os til at sende jer afsted på ferie☀️

Nanna, SunCharter

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej