Oceniono na 1 z 5

Jeg har igennem 15 år været kunde hos Sumisura, og i rigtig mange år har der været stort udvalg af skjorter, og i virkelig god kvalitet og god service. De sidste par år er det gået rigtig meget ned a... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Sikkert udemærkede produkter, men ventetid og kunde"service" lader en del tilbage at ønske. Jeg antager at jeg på et tidspunkt modtager det produkt, jeg bestilte.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god kundeservice. Der var problemer to gange med min ordre, men forløbet var hurtigt og effektivt. Først blev den forkerte skjorte sendt, og derefter var den afsendte skjorte snavset. Sumisura... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą męską
  2. Sklep odzieżowy
  3. Sklep z koszulkami
  4. Sklep z bielizną
  5. Sklep z odzieżą pracowniczą

O Sumisura

Napisane przez firmę

Velkommen til det nye Sumisura

Sumisura forhandler stilsikre og tidløse skjorter, T-shirts og undertøj. Ingen hurtige trends eller fast fashion – men fokus på faste modeller og klassiske snit, som vi konstant kvalitetsudvikler.

Vi har brugt mange, mange timer på at researche de krav, som en god skjorte skal opfylde – og gået benhårdt efter at integrere dem i vores skjorter.

Med Sumisura er du derfor hverken under- eller over-dressed – du er well-dressed. Uanset lejligheden og dagens program.

Vi forhandler kun tøj, der ikke går af mode. Tøj med god holdbarhed og meget høj bomuldskvalitet.

Skjorterne er produceret i ægte egyptisk bomuld, hvis kvalitet er blandt de bedste 3% i verden. Den høje bomuldskvalitet betyder, at tøjet krøller mindre og understøtter dit behov for bevægelighed og komfort.

Vi har eksisteret siden 2006 og har via kontinuerlig produktudvikling og ekstraordinær kundeservice opbygget en ekstremt loyal kundebase, der handler hverdagsuniformen ind hvert eneste år.

Det er en helt unik oplevelse at drive Sumisura. Vores kunder er nemlig nogle af Danmarks absolut mest tilfredse. Det kan aflæses tydeligt her på Trustpilot.

Mvh Teamet bag Sumisura

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

3,1

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 12

Napisz recenzję

Kvalitet og hurtig ekspedition

Jeg har handlet MANGE gange hos Sumisura. Jeg har været tilfreds alle gangene. Kvaliteten i produkterne er i top. Det er pullovers, skjorter og undertrøjer 'Florence' tror jeg de hedder. Skjorter er 'Paris' eller 'Birmingham'. lækkert stof de er lavet af. Du kan med ro handle her hos Sumisura. Leveringen er osse i top :-) Vh Jesper

22 lutego 2023
Oceniono na 3 z 5

Udsalgsskjorter af sløj kvalitet

Jeg har handlet Sumisura i mange år og har haft et hav af gode skjorter.
Desværre oplever jeg ofte at når der er udsalg ala Black Friday, får man skjorter ril en fin pris. MEN, udsalgsskjorterne er ofte af en helt anden og ringere kvalitet.

Jeg forstår ikke man vil udvande sit eget produkt på den måde.
Jeg er personligt blevet mere forbeholden med at handle udsalgsskjorter hos Sumisura og tvivlen nager da også en smule på de sædvanlige skjorter nu.

31 grudnia 2022
Opinia niezależna
Oceniono na 1 z 5

6 skjorter blev 27/11-22 bestilt og…

6 skjorter blev 27/11-22 bestilt og købt på Black Friday tilbud på Sumisuras hjemmeside. Ordren blev umiddelbart efter bekræftet af Sumisura. Dagen efter oplyste Sumusura i en mail, at man annullerede 5 ud af de 6 skjorter. Sumisura fremstår uvederhæftig.

28 listopada 2022
Opinia niezależna
Logo Sumisura

Odpowiedź od Sumisura

Hej Per,

Vi er oprigtigt ked af at du havde en ekstraordinær dårlig første oplevelse med Sumisura. Det er heldigvis ikke sådan flertallet af vores kunder oplever os. Der var desværre en fejl i vores leverandørs system som gjorde at solgte varer, pludselig dukkede op i shoppen igen i weekenden. Dette har selvfølgelig været til stor gene for både vores kunder og os selv, men på ingen måde gjort af ond vilje.

Nu ønskede du jo ikke at tage imod det tilbudte plaster på såret og den sidste skjorte, men valgte i stedet at annullere hele ordren. Men hvis du skriver til os på info@sumisura.com vil jeg gerne finde en løsning til dig som jeg håber du kan blive tilfreds med.

Mvh Steen fra Sumisura.com

Oceniono na 5 z 5

Stærk kvalitet og en webshop der bare…

Stærk kvalitet og en webshop der bare fungere, lige fra bestilling til levering, meget hurtig ekspedition og levering FLOT. Eneste ulempe for Sumisura er at kvaliteten på deres skjorter er for høj = længere mellem bestillingerne.

17 listopada 2022

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej