Zobacz, co mówią recenzenci
Helt igennem super fantastisk service. Købte skjorte til kæresten, desværre for stor - bestilte ny, og allerede dagen efter blev den modtaget på adressen. Hele tiden opdateret via mails, hvor langt... Zobacz więcej
Kan kun anbefale at handle på skjorten.dk De leverer top kundeservice og et lækkert produkt. Jeg kontaktede dem ang. en trøje, der skulle være gave til min kæreste. Den stod ikke på lager, på hjemm... Zobacz więcej
Skulle man have betalt normalprisen på 800kr ville det have været voldsomt overbetalt. Tyndt stof, billige knapper og en lidt for kort længde på skjorten. Kig imod Sumisura.dk de sælger kvalitetssk... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Hos Skjorten.dk har vi en klar mission : Vi vil levere skjorter i høj kvalitet til en fantastisk pris. Og når du først har én, vil du have flere. Vi er ikke bare en skjorte, vi er SKJORTEN. Du vil blive husket og lagt mærke til og vigtigst af alt, så er du aldrig kedelig. Vi brænder for at levere skjorter i høj kvalitet med et godt håndværk. På den måde hjælper vi dig med at udstråle en afslappet selvtillid, når du viser, hvem du er. K.H.V - Skjorten.dk
Dane kontaktowe
Tyrsbakke 13, 2840, Holte, Dania
- +45 53816313
- info@skjorten.dk
- skjorten.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Når succes bliver til arrogance
Når succes bliver til arrogance
Jeg har tidligere givet Skjorten.dk min bedste anbefaling her på Trustpilot (17. juli 2022), fordi kvaliteten dengang var på niveau med nogle af de bedste mærker på markedet. Derfor gør det mig også ekstra ærgerlig at skrive denne anmeldelse i dag.
Min oplevelse nu er desværre, at succesen er steget dem til hovedet. Jeg har sendt en reklamation den 19. februar 2026 med vedhæftet dokumentation og billeder. Da jeg ikke hørte noget, fulgte jeg op igen den 24. februar 2026. Vi er nu nået til medio april 2026 – og der er stadig ikke kommet noget svar.
Det er simpelthen ikke i orden.
Jeg har ikke været en kæmpe kunde målt på omsætning, men jeg har været en stabil kunde og har anbefalet virksomheden til mange i min omgangskreds. Med en baggrund som tidligere B2B-konsulent inden for profilbeklædning ved jeg, hvor vigtigt det er at tage sine kunder seriøst – også når der opstår problemer.
Det her handler ikke kun om en reklamation, men om manglende respekt for kunden.
Jeg har nu valgt at gå tilbage til andre kvalitetsmærker, hvor der også følger en ordentlig kundeservice og et bagland med, som står inde for deres produkter.
Hvorfor giver jeg så 2 stjerner og ikke 1?
Fordi jeg må være fair: De skjorter, jeg tidligere har købt, holder stadig en god kvalitet. Det er derfor ekstra skuffende at opleve, hvordan kundeservicen er faldet.
Skrevet af en nu tidligere kunde.
Min oplevelse af K.H.V
Min oplevelse af K.H.V. skjorter er at udsalgsprisen - ca 200-300 - svarer til kvaliteten. Jeg har købt to og kommer ikke til at købe flere. Stoffet opleves billigt og opsamler støv og smuds efter vask, så pas på med de mørke farver. Knapperne er for tykke, så det er svært at knappe ved håndleddet. De er meget behagelige, men udviser ikke kvalitet. Efter 3-4 vaske begynder farverne at forsvinde.
De leverer top kundeservice og et lækkert produkt!
Jeg kontaktede dem ang. en trøje, der skulle være gave til min kæreste. Den stod ikke på lager, på hjemmesiden, men efter en effektiv og venlig sms-korrespondance, fandt de en ekstra trøje, som jeg måtte købe. Udover hurtig og problemfri levering, fik jeg tilmed lidt rabat på trøjen!
Fantastisk Firma. Her handler jeg helt klart igen - de har mange lækre varer
Her burde det være muligt at give 6…
Her burde det være muligt at give 6 stjerner. Bestilling, levering, pasform, og kvalitet matcher prisen 100%. Men efter jeg havde modtaget de to første skjorter bestilte jeg straks to mere. Samme aften ringer en meget flink og behagelig herre og spørger om jeg har bestilt i forkert størrelse. Grunden er at første ordre var i størrelse L og nu havde jeg ved en fejl bestilt størrelse S super flot service 👍👍👍
God kvalitet og service
Fantastiske skjorter
God kvalitet og hurtig levering
Kan anbefales
Har modtaget en vare som ikke passer
Har modtaget en vare som ikke passer. Har nu forsøgt at returnere, men bliver kun mødt at bortforklaringer om at jeg kan få rabat på varen. Man skal selv bestille og betale returlabel. Meget uprofessionelt
Super service, nem at få i tale og god kvalitet
Har nu handlet tøj her et antal gange, det har været en fornøjelse hver gang, super service, hurtig levering, rigtig god kvalitet, rigtig meget værdi for pengene, et dansk internet firma man kan ringe til og få i tale på en meget ordentlig måde. Det er trygt at handle her, min varmeste anbefaling.
En flot, personlig og serviceminded oplevelse
Her handler man trygt beklædning på nettet. Ingen tøven når det gælder ombytning af forkerte størrelser. Kenn tog endda noget tilbage og byttede på trods af, at det var pakket ud.
Og nu er der kommet T-shirts hjem i min størrelse til tilbudspris på trods af, at de er bestilt ekstra til mig da produktet var udsolgt. Størrelser er store, men oplever oftest, at det modsatte er udfordringen.
Kenn er en guttermand og super serviceminded.
Hurtig levering. Lækker vare. God pris.
Bestilte 4. marts 2 striktrøjer nedsat med 63 % og modtog dem i dag den 6. marts. Trøjerne er så lækre og i god kvalitet, at jeg bestilte to trøjer mere i dag. Hurtig leverin - lækker vare - god pris.
En god internetoplevelse
Så opslag i Facebook. Har altid problemer med at få skjorter i den rette størrelse som ikke er for fine. Jeg undersøgte skjorter.dk via Trust.pilot. Bestilte et par skjorter, de kom på ikke meget mere end et døgn til mit vanlige leveringssted - kiosken lige overfor - har prøvet dem, de passer. Fulgte et råd her fra Trust.pilot, så jeg bestilte dem et nummer større, end jeg normalt ville have gjort.
Tak for jeres altid gode service
Tak for jeres altid gode service, fede skjorter, god jul til hele teamet
Super skjorter
Super god betjening, lækre varer i høj kvalitet.
Hurtig
levering og betjening, kan varmt anbefales
Super fine skjorter og godt udvalg
Super fine skjorter og godt udvalg. De bedste priser i forhold til kvalitet og levering dag til dag. Hvad mere kan man forlange? Stor anbefaling her fra....
Lækker kvalitet og bedste service jeg har oplevet!
Har købt 2 gange hos dem og synes de fleste af deres skjorter er lækre og strygefri. Dog havde jeg købt 2 som ikke var strygefri og selvom jeg havde vasket dem fik jeg lov at bytte dem til nogle dyrere modeller helt uden beregning. Fantastisk service! Vil helt sikkert købe her igen.
Første gang jeg handler her
Første gang jeg handler her. Meget hurtigt respons og modtagelse af det bestilte, der levede mere end forventet op til kvaliteten. Genialt at der er en hank i posen - som en bærepose. Nemt at gå hjem med, når pakken afhentes. Kan varmt anbefales at handle her
Har fået skjorter igen og det er mega…
Har fået skjorter igen og det er mega hurtig levering og alt spiller bare og mega flotte skjorter :)
Her kan du trygt handle :)
Fuldstændig genial butik
Fuldstændig genial butik. De fedeste skjorter til langt under den pris man giver andre steder. Har snart udskiftet hele min garderobe og giver min bedste anbefaling
Bestilte en skjorte til mit bryllup
Bestilte en skjorte til mit bryllup. Den kom efter 2 dage til Bornholm. Jeg var så glad for kvaliteten af skjorten at jeg bestilte en til som jeg skal have på til vores bryllup middag i aften.
Der går 4 dage men skjorten kommer ikke. Jeg sender en mail og de svare at, som det fremgår af hjemmesiden havde de desværre ferie og sendte ikke vare i uge 30. Men.... Lørdag morgen for jeg besked på at skjorten nu ligger klar til afhentning !! Wow, den er så sendt ekspress til Bornholm 🤩
Mega god kundeservice og en side jeg uden tvivl vil anbefale til alle !!!
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside, let bestilling og hurtig levering. God oplevelse.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.