Allan er sku en fantastisk mand, allerede fra start af får man et fantastisk førstehåndsindtryk som er mere end fantastisk🤩🤩 her skal han allerede fra start af få ros for hans arbejde og personlighe... Zobacz więcej
Vi håber at andre vil holde sig langt væk fra dette firma! Vi betalte 45.000 kr. for vores studenterkørsel og fik en dag, der startede med fejl på fejl: Vi fik ikke den aftalte vogn, musikanlæg... Zobacz więcej
Chaufføren Tommy var hjælpsom, tålmodig og et varmt menneske - han bidrog til en endnu sjovere og fantastisk studenterdag. Sikkerheden var iorden, han hjalp "de mest fulde" - faktisk så meget, at han... Zobacz więcej
Anmeldelserne lyver. Sula.dk er min y. Vi kan foreslå at anmode om Martin k og jonas b. De er meeeeeega chill, behandl dem pænt ellers kommer 3.a potentielt efter jer 😜 vi elsker dem, de kører pæn... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Landsdækkende professionel studenterkørsel med over 20 års erfaring. Vi bestræber os på at gøre jeres dag til en fest i aldrig glemmer!
Gl. Allervej 7, 6070, Christiansfeld, Dania
- sula@sula.dk
- www.sula.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Fantastisk chauffør Calle!
Fantastisk chauffør Calle!
Det er de bedste og Sula har givet os den bedste dag!<3
Han er den bedste chaffør
Han er den bedste chaffør. Og vognen er mega fed. De tager deres tid og interesserer sig for dem de kører for.
Fantastisk service
Fantastisk service og super fede chaufførere. Kan klar anbelfales

De bedste turer!!
To dag med Calle og Polizei bilen = To sygt hyggelige og fede dage! God bil og super sød chauffør. God stemning er garanteret! Kan kun anbefales hvis man ønsker en fed studenterkørelse!

DE FEDESTE DAGE!!
Tusind tusind tak for den fedeste vogntur, med den flotteste vogn, og sødeste chauffør. Kæmpe credit til Calle for at give os to fede dage. 10/10 oplevelse, kan helt klart anbefales :))

Super fed studentervogn
Super fed studentervogn, helt perfekt til vores klasse på 21. Vi kørte med Calle, super hyggelig chauffør, kunne ikke sætte en finger på noget. Kan klart anbefales

Studenterkørsel d. 25-06-2020
Tusind tak for den vildeste og fornemmeste dag i livet. Stor ros til firmaet, og specielt en stor tak til chaufføren Benjamin, man kunne ikke havde ønsket sig en bedre chauffør! Alt i alt en virkelig god dag!
Eneste minus er at firmaet godt må stramme mere op, så det fremstår mere professionelt! Især med henblik på kommunikation, deres hjemmeside samt handelsbetingelser og vilkår!

juni 2020
Deres kommunikation er ikke den beste, vi nåede at blive bange for fusk og snyd, da de fx vil have 20.000kr kontaktbetaling på dagen, men i sidste ende dukkede vognen op som den skulle, med en skøn vognmand (ved navn Mads) som gav os lov til at lave om på hele ruten på dagen. Selvom vi gik over tid under rengøring blev der ikke opkrævet betaling. Vi følte os sindsygt heldig med den søde chauffør, men firmaet skal have styr på deres kommunikation.

Tak for tømmermænd Calle
SKÅÅL for verdens bedste vogntur - mit liv er fuldendt
Man får den fedeste chauffør!!
Man får den fedeste chauffør!!! Den fedeste fest og fedeste vogn! Aldrig har man haft sjovere, federe eller festligere en chauffør eller vogntur!! #calleforever #kærlighedhvorkragernevender
Studenterkørsel
Aller bedste vogntur og med ingen anden end Calle fra “Kærlig hvor kragerne vender”!!!
wuHUE for en weekend ❤️❤️❤️
Fedeste nogensinde
Det sjoveste
Så fed en studenter-runde
Så fed en studenter-runde!
- takke være Calle (chauffør)
Runde 2020
Vi var på runde, og kunne risikere at skulle have ny vogn og ny chauffør, men med en enkelt opringning fik vi Calle igen!
God service!!!
Den bedste tur i mit liv