Sula Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Allan er sku en fantastisk mand, allerede fra start af får man et fantastisk førstehåndsindtryk som er mere end fantastisk🤩🤩 her skal han allerede fra start af få ros for hans arbejde og personlighe... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi håber at andre vil holde sig langt væk fra dette firma! Vi betalte 45.000 kr. for vores studenterkørsel og fik en dag, der startede med fejl på fejl: Vi fik ikke den aftalte vogn, musikanlæg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Chaufføren Tommy var hjælpsom, tålmodig og et varmt menneske - han bidrog til en endnu sjovere og fantastisk studenterdag. Sikkerheden var iorden, han hjalp "de mest fulde" - faktisk så meget, at han... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Anmeldelserne lyver. Sula.dk er min y. Vi kan foreslå at anmode om Martin k og jonas b. De er meeeeeega chill, behandl dem pænt ellers kommer 3.a potentielt efter jer 😜 vi elsker dem, de kører pæn... Zobacz więcej

1. Firma transportowa

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Landsdækkende professionel studenterkørsel med over 20 års erfaring. Vi bestræber os på at gøre jeres dag til en fest i aldrig glemmer!

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

166 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 17

Napisz recenzję

Kevin er genial

Vi havde en FANTASTISK OPLEVELSE med Kevin Rahbæk, han kan bakke som en professionel, han kan lave backflips ved alle vognstop, han skabte den vildeste fest og var bare genial at være sammen med! Kan kun anbefale Sula, og håb på at Kevin bliver jeres chauffør!!! Mvh. 3.B

Oceniono na 5 z 5

Calle Freytag fra Sula skaber en fest!

Calle Freytag er med til at skabe en uforglemmelig fest! Han er der virkelig for alle, om det så er at køre tilbage for at hente en tabt hue, eller for at bakke ind med den store lastbil de mest besværlige steder, for at alle kan prøve at få den flotte studentervogn på besøg hjemme hos sig selv!
Sula.dk kan helt klart anbefales, vi takker i hvert fald for en god tur!

30 czerwca 2025

Mega fed oplevelse med Jonas B

Mega fed oplevelse med Jonas B. som chaufføren. Mega gode vogne og søde vognmænd. Som en der nemt bliver køresyg blev jeg aldrig køresyg under kørslen med ham. Han tager sig meget af studenterne også, konge fyr.
Studenter kørsel 3.x Odder Gymnasium

30 czerwca 2025

Kenneth<3

Vi havde fornøjelsen på stenhus gymnasium at at køre med på Kenneths første studenterkørsel. Og vi må bare sige “kæft en guttermand, han er den rareste og sjoveste mand. Kæmpe anbefaling herfra, samt den gode kontakt der har været med Trine igennem hele studenterperioden.
Som Kenneth ville sige MOJN

Oceniono na 1 z 5

Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde jeg.

Vi kørte nemlig med deres vogn, og allerede fra starten af var vognmanden en nar. Han havde en utrolig flabet attitude imod os alle. Han stoppede turen hele tiden for at snakke til os omkring ting som i realiteten ikke var vores skyld. Han skulle på tissepause og på tanken for at købe smøger under vores køretid. Vi endte med at skulle betale ekstra timer, netop fordi han konstant havde et behov for at stoppe turen på grund af ligegyldige ting.
Vi alle har påvirket af alkohol og han prøvede bare at hive flere penge ud af os.

Vognen endte med at stoppe med at virke, og det endte med at klassen skulle skubbe vognen i en halv time, den halve time skulle vi så betale ekstra for.

Netop fordi han spildte så meget af vores tid, så var vi over 1 time bagud. Sidste stop skulle være kl 00:00 på Islands brygge. Han skrev en privat besked til en fra klassen om at han ikke måtte køre efter midnat men at hvis vi skulle blive stoppet så ville han sige at, vognen gik i stykker og derfor ville vi have ret til at få lidt mere tid, som vi også skulle betale ekstra for.
Klokken rammer 00:00 og nogle ukendte gutter ser vores vogn og følger efter os med fyrværkeri. Det politianmeldeler han så og stopper vores tur. Også selvom vi ikke havde noget med dem at gøre så stopper han vores tur og efterlader os på et stop vi skulle videre fra.

Han stak af fra os efter at havde behandlet os alle som dyr hele dagen. Vi var som fanget dyr i den lille vogn som han næsten ikke kunne styre. Vi alle endte med at falde og slå os, flaskerne faldt ud og det skældte han os ud for.

Aldrig vælg dem for jeres egen skyld

Kæmpe tak til Sula!!

Vi takker Sula for ikke kun at give os en sikker og komfortabel tid på vognen, men også for at være ekstrem hjælpsomme over mail!! Vognen blev ikke kun holdt ren og ordenlig af vognmanden, men var generel alt hvad man ønsker sig ift. studentervogn!!

2 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Helt igennem fantastisk studenterkørsel…

Helt igennem fantastisk studenterkørsel som overgik alle forventninger!

Vi kørte studenterkørsel den 3. Og 4. Juli med Michael hvilket var en mega god oplevelse.

Micheal møder op til tiden begge dage med et godt humør, han får os sikkert fra A til B og man kan godt mærke at han sætter vores og andres sikkerhed før alt andet.

Vognmanden har været med til at give os en mega god sidste oplevelse som klasse og vil håbe at andre kan få lov til at køre med ham i fremtiden!!

Vognen var ren og pæn ved ankomst.

Samt vil vi også rose Trine som altid har besvaret vores opkald, som har kunnet besvare vores spørgsmål og give os den ekstra tryghed op til kørselsdagene.

-3C

3 lipca 2024

fedeste oplevelse

Vi havde tre helt fantastiske dage, men der skal især lyde et kæmpe tak til vores chauffør på sidste dag, Evan H, som var udadvendt, hjælpsom og helt i øjenhøjde med os studenter.
-3a Varde Handelsskole

3 lipca 2024
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej