UPDATE : Tel. contact kunnen maken en uitleg gekregen met duidelijke uitleg. Duim omhoog voor callcenter medewerker. Beoordeling aangepast naar 4 sterren. Diverse delen besteld en dire... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vlotte levering en product was zoals omschreven. Deze accu (BAT00014 van Cellonic) past perfect in mijn Cardo Packtalk Edge. De oude liep snel leeg, deze houdt het goed vol. Binnenkort een hele dag r... Zobacz więcej
mijn mening is dat jullie een waardeloos bedrijf zijn. ik heb tot op heden niets ontvangen van wat ik besteld heb, vanaf 27-3 2026 in plaats van30-3- 2026 het zal met 2 a 3 werkdagen bij mijn zijn,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Veel bedrijven vragen om een review, vaak heb ik daar geen zin in. Deze keer een ongevraagde review. Ja, ik zag hier wisselende scores, van super tot twijfelachtig. Heb het er toch op gewaagd, ook om... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan accessoires voor GSM, digitale camera, iPod en PDA. Bezoek nu onze webshop op www.subtel.nl en overtuig uzelf van ons aanbod!
Dane kontaktowe
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Snel geleverd en goed
Geweldig assortiment met prima prijzen…
Geweldig assortiment met prima prijzen en vlot geleverd.
Goed product en redelijke prijs
Goed product en redelijke prijs. De levering duurde naar mijn mening lang. (Ruim een week)
Prima vervangbatterij voor MSI
Mijn MSI PE60 6QE laptop is nu 8 jaar oud, maar doet het nog snel en is betrouwbaar. Alleen zijn batterij was waardeloos geworden. Dus koos ik voor een nieuwe en kocht die bij Subtel. Wat een super goede keuze! Deze snel geleverde batterij was eenvoudig te plaatsen en werkt prima. Na een volledige oplaadbeurt kan ik weer een hele poos draadloos aan de slag. Een échte aanrader!
Bespaar jezelf de moeite en bestel hier…
Bespaar jezelf de moeite en bestel hier niet. Ze beweren dat hun imitatie accu's passen op specifieke producten.. nou niet dus. Nu maar weer zien om mijn geld terug te krijgen plus de moeite van het retourneren omdat hun vals adverteren.
EDIT:
Wanneer je ze wijst op het feit dat ze onzin verkopen proberen ze heel technisch over te komen door model nummer e.d. te vragen.. zodra je dit hebt doorgegeven komen ze er zelf achter dat ze alleen de basis van het model (in dit geval) turtle beach 700 heeft ingevuld op hun website.
Deze type bestaat niet eens.. het is namelijk Gen1/Gen2 of de premium versie. Dus in dat geval zullen ze altijd gelijk hebben want ze adverteren met een product dat niet bestaat, en jij als consument dan maar beter had moeten opletten, plus de retourkosten kun je zelf ook nog even ophoesten.
Zoals verwacht trekt dit bedrijf zich niks aan van feedback van de klant, waardoor andere consumenten ook dit bedrijf spekken door foutieve producten te kopen.
EDIT 2:
Bijzonder dat jullie weken na de review en reactie nu jullie antwoord updaten door reclame te maken met de oneline : dat 85% van jullie klantjes tevreden zijn met jullie.. ik weet niet wat jullie nu verwachten? Een schouderklopje oid.
Praktijk leert wel dat die andere 15% waar ik dus ook onder val, gewoon genegeerd wordt en oplossingen niet geboden worden.. het enige wat je als antwoord krijgt is dus een soort gratis reclame, wij van wc eend adviseren wc eend.
Team Hendrik Swierstra.

Vreselijk niet bestellen!!!
Vreselijk niet bestellen!!!
Ik heb 3 weken geleden wat besteld en toen een orde bevestiging gekregen dat het binnen 2-3 werkdagen binnen zou zijn.
Sindsdien niks meer gehoord..
Mailen gestuurd krijg geen reactie.
15 minuten aan de lijn te zitten krijg ik niemand te pakken en is iedereen nog steeds zogenaamd in “gesprek”.
En dat is elke keer als ik probeer te bellen.
Geen contact mee te krijgen gaat je geld!!!! Echt niet bestellen dus.

Odpowiedź od subtel.nl
Ik had via zoekfunctie op de website…
Ik had via zoekfunctie op de website een zonnekap voor mijn Nikon camera gekocht en bij binnenkomst paste deze niet. Via de klanten service werd mij verweten dat dit mijn eigen schuld was en dat ik via de compatibiliteitslijst had moeten checken. Retourneren kon wel maar wel verzending heen/terug op eigen kosten. Zeer slechte after service wat mij betreft en nooit meer iets kopen!!

Odpowiedź od subtel.nl
I ordered a xiaomi pad 5 cable/Charger…
I ordered a xiaomi pad 5 cable/Charger since almost 2 weeks and still nothing. In the next 3 days I am leaving the country. Very dissapointed to order from Subtel, being sure that will arrive around 17-18 June as it was stated after purchase.
I ordered becoz I needed.
Very dissapointed.
Dolly Maxim

NIET BESTELLEN HIER
NIET BESTELLEN HIER. 1 kabel besteld, 3 euro verzendkosten betaald, kreeg een mailtje, verwachte levertijd 2-3 dagen, geen track&trace, week later nog niet binnen, klantenservice gebeld, kunnen niks betekenen voor mij, slechte zaken man. Ze verwachten dat ik 2 weken ga wachten op een brievenbuspakketje waar ik 3 euro verzendkosten voor heb betaald. Voor dat geld mag je in deze tijd levering op de volgende dag verwachten, niks 2 weken wachten.

Don`t order from them
I just ordered two batteries for the first time ever, they were supposed to deliver it within 2 to 3 workdays, and unfortunately, I haven't received it yet. I was supposed to receive it on 6th of June after I had ordered it on 3rd of June. Today is 11 of June and there still no trace of my batteries. I had a plan to fix my laptop and take it with me on vacation. It is now distracted.

Product never received...
Product never received...
Theft? Fraud? Stupid for buying from these guys in first place?

Kan gegevens niet invullen
Kan gegevens niet invullen, de dame aan de telefoon zie dat ze het niet kon oplossen en hing de telefoon op!
Geen bedrijf waar ik nog zaken mee ga doen

USB kabel
Snelle levering en goed betaalbaar produkt. Micro usb naar usb a 2.0
Waardeloos bedrijf 2.
Uiteindelijk goed afgelopen. Dag later toch contact met helpdesk via e-mail: standaardtekst. Met vraag naar mijn naw dat zij al hebben.
Product komt uit Duitsland, duurt lang. Moet zeker tot 16 mei wachten. Op 14-5 ontvangen, na 14 (!) dagen dus.
Maar... product werkt prima.
Waardeloos bedrijf.
Op 1 mei product besteld.
Op 2 mei verzendbevestiging.
Er is geen track trace.
Na een week nog niks ontvangen.
E-mail wordt niet beantwoord.
Telefonisch niet bereikbaar.
Waardeloos bedrijf.
Maakt hun slogans met 'beste helpdesk' niet waar.
Ben gewoon mijn geld kwijt en heb geen product.
Pas op!!
7juni:
Uiteindelijk wel contact en na 14 dgn product ontvangen. Dat werkt goed, goede kwaliteit.

Odpowiedź od subtel.nl
Goede service, waarbij de producten snel aan kwamen. Kwaliteit van de producten waren ook goed.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.