Justingames Recenzje 275

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik ben altijd wat huiverig met webshops die ik niet ken. Na het lezen van de reviews toch de knoop doorgehakt en een WII U in de doos besteld. Een paar uur later viel me in dat ik ook wat games n... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nintendo Switch Lite besteld voor mijn dochtertje. Werkt goed en was in nette staat. Toen de oplader na 2 weken stuk ging, reageerde de klantenservice snel en sturen ze een nieuwe op. Fijne service!

Dane kontaktowe

Odpowiada na 91% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Top en eerlijke winkel

Ik had een psp accu hier besteld. Deze liep alleen na een dag leeg. Ik heb contact opgenomen en justingames heeft geweldig service verleend door mij de accu te laten terug zenden en mij een nieuwe te verzenden. Helemaal top

15 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Prima webshop totdat je iets retour stuurt

Prima webshop totdat je iets terugstuurt.
XBOX360 met controllers en kabels retour gestuurd met verzendlabel die nog op de doos zat. (mijn adres)

Tijdens het vragen of het aangekomen is werd er track&trace gevraagd. Jammer genoeg dat klein papiertje verloren. Ik dacht verzendlabel dat erop zat zou voldoende zijn.

Achteraf zeggen ze dat ze niets kunnen doen en dat er tientallen pakketten binnenkomen zonder dat ze weten van wie het is.

Nou fijn, gratis console gewonnen op deze manier die je opnieuw kan verkopen JustinGames! Heel jammer dit

10 stycznia 2026

Beste Ricardo,

Dank voor je bericht. Wij hebben op onze website duidelijk onze retourinstructies aangegeven (dikgedrukt en meermaals herhaalt). U dient ten alle tijden een herroepingsformulier of een briefje met het ordernummer mee te sturen.

Wij ontvangen soms tot wel 100 pakketten per dag en kunnen retouren zonder afzender niet verwerken (logisch, wij weten niet wie de afzender is).

Wij bewaren deze pakketten totdat de klant contact met ons opneemt, dan kunnen wij alsnog zijn retour verwerken.

Wij hebben meermaals gezocht naar uw retour maar hebben deze niet kunnen terugvinden en kunnen met zekerheid zeggen dat wij deze nooit retour hebben mogen ontvangen.

Ons advies is om naar het postpunt te gaan, aan de hand van de pin transactie kunnen zij je een track & trace overhandigen.

Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je ons ook even bellen.

Oceniono na 1 z 5

Zeer oneerlijke webshop

Helaas een zeer slechte ervaring met deze webshop. Eerst werd ik gemaild dat de bezorging langer zou duren omdat ze de spullen nog moesten controleren en eventueel schoonmaken. Dit was al vervelend genoeg, omdat ik vrij had genomen om de goederen de volgende dag in ontvangst te nemen. Vervolgens krijg je vieze beschadigde artikelen binnen waardoor voor mij de lol er af is en de bestelling is geretourneerd. Dus eerst is er extra tijd nodig maar vervolgens alsnog beschadigd spul versturen. Paar dagen later krijg je bericht dat een artikel beschadigd is binnengekomen en deze aan mij geretourneerd wordt. Het is mijn schuld want ik heb geretourneerd. Als Justingames gewoon deugdelijk spul had verzonden in eerste instantie, had ik niet hoeven te retourneren. Daarnaast is het op exact dezelfde manier verzonden als dat ik de bestelling ontvangen heb. Het verbaast me niets als dit opzet is geweest. Ik wordt gestraft omdat ik niet akkoord met hoe ik de spullen ontvang. Als ik een premium prijs betaal verwacht ik ook premium artikelen.

Edit:
Onjuist? Haha helemaal niet onjuist. Ik ben inderdaad akkoord gegaan met een langere verzending met de gedachte dan wordt het in ieder geval goed nagekeken. Maar niets is minder waar, jullie versturen artikelen zogenaamd in "nette staat" maar is dus gewoon beschadigde zooi voor een veel te hoge prijs. Op de website van jullie staat ook van als het defect is mag het retour en zijn jullie zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Beschadigde artikelen vind ik ook defect.
Maar goed, het tekent jullie wel. Een excuses kan er nog niet eens van af.

25 marca 2026

Beste Raymond,

Dank voor je bericht. Helaas is dit verhaal eenzijdig en onjuist.

Vanwege de grootte van je bestelling hebben wij je gemaild en vervolgens is er telefonisch contact geweest om je bezorging te wijzigen naar een afhaalpunt. Vanwege de grootte van je bestelling hadden wij 1 extra werkdag nodig om deze gereed te maken, hier had je telefonisch alle begrip voor en blijkbaar achteraf per mail niet.
Binnen 1,5 dag lag je bestelling klaar om afgehaald te worden (je hoefde hier natuurlijk geen vrij voor te nemen).

Je was ontevreden over een van je producten en vervolgens heb je het geheel geretourneerd, dit is uiteraard je goed recht. Echter is er een product flink beschadigd tijdens retourzending en zijn wij hier niet aansprakelijk voor.

Wij willen je vragen om ons even te bellen, dat communiceert wellicht wat makkelijker dan via een review.
Wij hebben je reeds geprobeerd te bellen maar kregen geen gehoor.

Slechte kwaliteit product

Ik had paar dagen geleden een nintendo wii-remote met motion plus + nunchuks 2-pack gehaald en toen ik hem ontving was hij in heel mooie staat angekomen (van daar 3 sterren) maar toen ik hem heb gepaard met de wii werkte hij, maar dan als ik in een piekmoment ging (zoals een laadscherm) viel de controller uit, waardoor de wii vastloopt en een hardwarematige reboot nodig heeft en ook beschadigd kan raken. Ik zal dit bericht updaten als er meer nieuws over de retournering binnenkomt.

Edit: retournering is wel goed gegaan, succesvol geld terug gekregen dus nu tevreden, helaas geen bevestigings-email. 4 sterren!

11 marca 2026

PSP verkocht

PSP verkocht en verzonden aan Justingames. Snelle service 2 dagen na ontvangst was het afgesproken bedrag al gestort met een nette terugkoppeling erbij.

13 marca 2026

Nintendo Switch Lite

25 lutego 2026
Oceniono na 2 z 5

Ik heb 2 van de 4 spullen ontvangen van…

Ik heb 2 van de 4 spullen ontvangen van hun, ik had hun recentelijk ook een mail gestuurd van de situatie maar ik Heb nog geen reactie gekregen

4 marca 2026

Beste,

Wij hebben direct gereageerd op je mail (tweemaal). Zou je je spambox kunnen controleren?

Wij hebben je zojuist geprobeerd te bellen, bel je ons even terug?

Groet,

Oceniono na 4 z 5

Alles wat ik altijd heb besteld bij…

Alles wat ik altijd heb besteld bij Justin games is prima.
Nu de eerst x dat een cd niet wil installeren, zonder zichtbare schade aan de cd, maar dat wordt hopelijk nog netjes opgepakt.
Koop er zeker wel weer als ik wat moois zie.

3 marca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej