Streetman Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg synes streetman er en af de bedste hjemmesider med herretøj. Deres service er er helt i top, de har et stort udvalg af vare, mange fede mærker. Der er altid gode tilbud samt ofte rabatkoder. Jeg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dengang man købte fysiske spil med coolshop(samme firma) var leveringen fra dag til dag, den service holder de fast i med streetman. Bestiller tøj en eftermiddag og næste dag kunne jeg hente de... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Modtog desværre en defekt vare, som det er virkelig besværligt at få ombyttet. Varen skal først testes for defekten, inden jeg modtager en ny. Viser varen sig ikke ar være defekt ifølge medarbejderne... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą uliczną
  2. Sklep z nakryciami głowy

O Streetman

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi fører et bredt udvalg af streetwear, skate og fashionwear. Du kan finde meget forskelligt på webshoppen, blandt andet caps og et bredt udvalg fra mærket Panuu. Firmaet bag Streetman.dk, har eksisteret siden 2003 og har derfor opbygget stor erfaring indenfor internet-handel. Vi tilbyder et bredt udvalg af street, skate og fashionwear til fornuftige priser, uden at der spares på service/kvalitet og support. Når du handler på Streetman.dk får du dag til dag levering og billige fragtmetoder. Ydermere kan du, helt uden beregning, få 1 stk. Flexfit cap eller Wow beanie med når du handler for mere end 1.000 kr. (eksl. fragt)

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Godt, hurtigt og billigt

Jeg har købt et bælte som julegave. Der var lynhurtig levering som der også stod på hjemmesiden (på trods af juletravlhed), super pris og bæltet levede fint op til forventningen fra billedet.

19 grudnia 2016
Oceniono na 2 z 5

Dårligt retursystem og flabet oprettelse af konto

Jeg bestilte 2 skjorter og 1 t-shirt. Begge skjorter passede, men desværre ikke t-shirten. Den ønskede jeg at bytte fra en str. L til en str. M. Jeg forsøger så fra jeres hjemmeside, men knappen til ombyt virker ikke?? Jeg får der efter kontakt til jeres kundeservice som oplyser mig omkring at problemet er kendt, men hun kan desværre heller ikke hjælpe mig, blot fortælle at jeg kan sende den retur og skrive i en seddel hvor der står "send gerne retur i str. M". Dette bliver gjort og en seddel bliver sendt med + på jeres hjemmeside kunne man tilføje en kommentar.
Dage senere modtager jeg pengene fra min t-shirt...
Men hvor er den t-shirt jeg ønskede og??? I havde den på lager, men den kunne ikke købes til samme pris igen grundet der var et 3 for 300 tilbud... Skuffende.
Og så opretter i en bruger til Coolshop uden jeg ønsker det..

22 października 2015

Mystisk returneringssystem - skuffet

Kære Streetman

Indtil nu, har jeg været yderst tilfreds med jeres service.
Jeg finder jeres returneringssystem meget forvirrende. Jeg bestilte et par Polo Ralph Lauren sko i størrelse 44, da jeg modtager dem er der rester af lim på skoen – og jeg undrer mig over, om denne vare overhovedet er ægte. Skoen er desværre også for stor, så jeg sender den tilbage. Jeg sender jer en mail og informerer om, at der var rester af lim på skoen, og at den var for stor. Jeg bestiller denne vare igen i håb om, at en 43 skulle passe perfekt. Desværre er denne 43 så for lille, og jeg må endnu engang returnere. Jeg går ind på jeres hjemmeside og trykker returner, venter et par dage og undrer mig over jeg ikke har modtaget en returneringslabel fra jer. Sidste gang fik jeg bare en returneringslabel sendt på email, og mit opfattelse var, at samme ville ske denne gang. Efter en uges undring, skriver jeg til jeres kundeservice, som flabet oplyser mig om, at jeg selv skal bede om en returneringslabel – selvom jeg har været inde og trykke ”returner” på jeres hjemmeside. Hun fortæller mig at I intet kan gøre, da det er min egen fejl. Det er da et mærkeligt system, at selvom man har meldt varen skal retur, at man så alligevel skal skrive personligt til jer og bede om en returlabel. Nu står jeg så med et par sko som jeg ikke kan bruge, og ikke må sende retur da jeg har overskredet datoen for returnering. Det er trods alt menneskeligt at fejle. Måske kunne I tydeliggøre på jeres hjemmeside, at man skal bede om returnering 2 gange – så andre ikke havner i samme situation som jeg.

5 czerwca 2015

Hej Sofie
Vi har været et par stykker inde over denne sag og konklussionen er jo som du ved, at vi har sovet i timen. Det beklager vi! Jeg ved du har fået ordren på sagerne i mellemtiden og vi takker for din forståelse.

Venlig hilsen, Coolshop support.

Oceniono na 3 z 5

cool shop

rigtig cool shop, men mangle nogen exclusive streetwear mærker, ikke kun fokuserer på Hip Hop

13 marca 2015

Hej Danh
Du nævner at du savner nogle mere exclusive streetmærker fremfor Hip hop wear. Kunne du evt. sende os nogle eksepmler på hvilke mærker du finder attraktive? Vores indkøbere er altid meget åbne over for nye mærker og vi hører derfor gerne fra dig på info@streetman.dk

Venlig hilsen,
Streetman support.

rædselsfuldt

Jeg bestilte d. 29. November en hue fra deres hjemmeside. D. 2. December trækker de penge fra min konto uden videre besked. I dag klokken 18 får jeg en besked om, at min bestilte vare (som var angivet: på lager) ikke er på lager og er udgået af sortimentet. Desuden spørger 'x' fra kundeservice om han/hun skal annullere min ordre, altså kan de ikke engang kommunikere med hinanden. Havde jeg ikke haft kendskab til handel, ville jeg have takket ja til anulleringen og aldrig have set en rød reje. Dårlig oplevelse herfra

3 grudnia 2014

Hej Jakob,
Din oplevelse lyder superunderlig. Jeg tror du har fanget os på det forkerte ben. Det er min mistanke, men jeg ved det ikke. Under alle omstændigheder ville vi aldrig have beholdt dine penge - som sagt skriver vi til kunden og meddeler at vi tilbagebetaler pengene manuelt straks, når varen viser sig ikke at være på lager. Jeg håber der er kommet orden i sagerne i mellemtiden - ellers så skriv til os.

Coolshop Support

Kanon!

Rigtig god hjemmeside, nem og overskuelig. Virkelig god service af medarbejderne, når man kontakter dem!

20 września 2014
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej