Super hurtig levering, min kæreste blev meget glad for det tøj jeg havde købt til ham i fødselsdags gave :)
Jeg synes streetman er en af de bedste hjemmesider med herretøj. Deres service er er helt i top, de har et stort udvalg af vare, mange fede mærker. Der er altid gode tilbud samt ofte rabatkoder. Jeg... Zobacz więcej
Dengang man købte fysiske spil med coolshop(samme firma) var leveringen fra dag til dag, den service holder de fast i med streetman. Bestiller tøj en eftermiddag og næste dag kunne jeg hente de... Zobacz więcej
Modtog desværre en defekt vare, som det er virkelig besværligt at få ombyttet. Varen skal først testes for defekten, inden jeg modtager en ny. Viser varen sig ikke ar være defekt ifølge medarbejderne... Zobacz więcej
O Streetman
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Stenholm 1, 9400, Nørresundby, Dania
- 89 93 99 10
- info@streetman.dk
- www.streetman.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Super tilfreds
Jamen det er kort sagt, er super tilfreds med streetman.dk
Super god service og hurtigt levering :D
For dårligt..
Jeg modtog en mail om, at min vare var på vej. To dage senere en ny mail om at varen ikke er på lager. Jeg fik af vide at jeg ville få mine penge tilbage, hvilket ikke er sket endnu og varen, jeg bestilte ligger stadig på hjemmesiden, som om at de er på lager. BARE IKKE I ORDEN!

Odpowiedź od Streetman
God pris og god service
Rigtig god hjemmeside med en pris der er god. Servicen er ekstrem god og det hele virker bare godt!
Skarpe priser, fantastisk service
Rigtig gode priser. Hurtig levering. Super service ved returnering af varer!
Gode priser og hurtig levering
De har et stort udvalg af fedt til tøj til rigtig gode priser, derudover er der hurtig levering, og det er nemt at returnere varer som ikke passer.
Hurtig levering og god service.
De holder hvad de lover omkring leveringstid, hvilket er et stort plus i min bog. Var derudover i kontakt med en medarbejder, da jeg ikke kunne forstå hvor mit track and trace nr. Blev af. Hun svarede også hurtigt og præcist!
Det eneste der er at sætte en finger på, er at kassen næsten var åben i bunden. Kunne godt have brugt en gang tape der nede også :)
Men vil absolut handle der igen.
Bedste site at købe tøj fra!
Ingen tvivl om at det er det bedste site at købe tøj fra. Anbefaler det til alle jeg kender
Super!
Altid gode tilbud og fede produkter. :-)
Tilbagebetaling ved returnering af varer, kunne dog godt gå lidt hurtigere!
God service, fint produktudvalg og konkurrencedygtige priser. Alt i alt en super webshop. Vender helt sikkert tilbage.
ok service
meget langsom ombytningsprocess, desværre. ok udvalg og priser