Streetman Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg synes streetman er en af de bedste hjemmesider med herretøj. Deres service er er helt i top, de har et stort udvalg af vare, mange fede mærker. Der er altid gode tilbud samt ofte rabatkoder. Jeg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dengang man købte fysiske spil med coolshop(samme firma) var leveringen fra dag til dag, den service holder de fast i med streetman. Bestiller tøj en eftermiddag og næste dag kunne jeg hente de... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą uliczną
  2. Sklep z nakryciami głowy

O Streetman

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi fører et bredt udvalg af streetwear, skate og fashionwear. Du kan finde meget forskelligt på webshoppen, blandt andet caps og et bredt udvalg fra mærket Panuu. Firmaet bag Streetman.dk, har eksisteret siden 2003 og har derfor opbygget stor erfaring indenfor internet-handel. Vi tilbyder et bredt udvalg af street, skate og fashionwear til fornuftige priser, uden at der spares på service/kvalitet og support. Når du handler på Streetman.dk får du dag til dag levering og billige fragtmetoder. Ydermere kan du, helt uden beregning, få 1 stk. Flexfit cap eller Wow beanie med når du handler for mere end 1.000 kr. (eksl. fragt)

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service - og ekstrem hurtig levering

Jeg bestilte en skjorte som julegave kl. 17 om eftermiddagen - den var fremme kl. 6 næste morgen. Jeg er meget imponeret over leveringstiden.

Skæbnen ville så, at skjorten var for lille - og jeg læste på hjemmesiden, at man skulle sende en mail og bede om en returseddel.

Det gør jeg så - og får svar rimelig hurtigt, at jeg ikke behøves retursedlen, for jeg kan logge ind og trykke retur på selve købet. Det var jo nemt. Den søde medarbejder havde endda også lige vedhæftet en portoseddel til mailen, så jeg ikke engang selv skulle betale for retur portoen.

Så helt igennem fantastisk service, hurtig levering - og bare et rigtigt godt sted, hvor jeg helt sikkert vil handle igen.

4 stycznia 2017
Oceniono na 3 z 5

Godt men langsomt.

Dette sted er et godt sted at handle på nettet, men de har det med at være langsomme med levering, af personlig erfaring.

Når det så er sagt har de et fantastisk supportcenter med søde og rare ansatte.

20 grudnia 2016

nemt og hurtigt

det er både nemt at bruge shoppen og man får varen få dage senere - perfekt for mit temperament ;-)

Løgn omkring levering

Jeg kontaktede Streetman og fik at vide at varen var afsendt. Hos Post Nord kunne de oplyse at den IKKE var afsendt. Varen kom for sent (og vi måtte i hast købe erstatning) og vi har aldrig hentet den.

Defekt vare

Modtog desværre en defekt vare, som det er virkelig besværligt at få ombyttet. Varen skal først testes for defekten, inden jeg modtager en ny. Viser varen sig ikke ar være defekt ifølge medarbejderne hos Streetman, skal jeg betale en regning på 240,- pr. arbejdstime de har brugt på at "teste" den. Jeg køber ikke noget hos Streetman igen

Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej