Sehr zufrieden mit dem Produkt, Buckshot 9 Fuß Billard Tisch. Schnelle Lieferung, leichter Aufbau (wenn man etwas erfahren im Handwerk ist), haben uns Videos zur Spannung der Decke im Internet ang... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Dione Ourdoor S600 ! Op afgelopen dinsfag avond wat heen en weer ge -appt over leveringsdata en welke tafel voor ons de meest geschikte zou zijn ( grote klasse !) kregen we de tafel op vrijdagmiddag... Zobacz więcej
Ik heb een poolbiljart hoes besteld van goede kwaliteit. Een aantal keer contact gehad met Strayshop en het advies was perfect. Een goede service van dit bedrijf een aanrader om er iets te kopen.
De bestelde pooltafel is stipt en correct geleverd en de montage bleek ook Mallem vlot te gaan, geen IKEA toestanden. Is van beter kwaliteit dan de voorgaande tafels die wij bij concurrenten heb... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Voor al uw pooltafels, voetbaltafels, tafeltennistafels, fitnessapparatuur en trampolines. Direct af te halen in onze winkel in Bemmel, of snel bezorgd door heel Europa.
Dane kontaktowe
Nijverheidstraat 75, 6681LN, Bemmel, Holandia
- 085-2733077
- service@strayshop.nl
- www.strayshop.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Goed advies gekregen van vriendelijk…
Goed advies gekregen van vriendelijk personeel. Levering en in elkaar zetten ging beide zeer voorspoedig. Topproduct voor een scherpe prijs met zeer goede service!
Service is top! Duurt wel even voordat ze je contacteren maar is het uiteindelijk wel waard.
Voetbaltafel keurig geleverd maar na het eerste potje op kantoor waren de stangen al krom en na een week spelen zelfs al gebroken.
Contact gezocht, duurde wel een paar dagen voor er reactie kwam maar ze hebben het keurig afgehandeld. We hebben de volgende dag een hele set massieve stangen ontvangen. Kan niet beter! Wij zijn tevreden.
Afgehandeld.
Dhl en bedrijven... eerder een soort gelijk probleem mee gehad, na 6 maanden kwamen de ontbrekende pakketten te voorschijn...
Verzending weg/beschadigd??
Ik heb GÉÉN idee. Breng een retour voortaan zelf wel weg...
Waar het probleem ligt geen idee, alleen is mijn klacht zoals het er nu uitziet netjes opgelost, vandaar de 4 sterren.
Amazing company start to finish
Amazing company start to finish! Really helpful and fast to reply.
Will be back for sure! Pool table and foosball are both great quality.
100% happy customer right here!!!
Een goed beslissing, zo blijkt...
Een zeer democratische prijs voor een keurige kickertafel. Snelle afhandeling en levering. Het monteren van de 'Buckshot Black' neemt wel wat tijd in beslag, maar de tafel is stevig en zeer degelijk afgewerkt. Geen enkel onderdeeltje ontbreekt (gelukkig !!); alles is blijkbaar prima 'voorbedacht'. Het enige dat we konden vaststellen was, dat er geen voorgeboorde gaatjes waren voor de balopvangbakjes, onderaan, maar dat was dan ook het énige (overigens pietluttige) detail dat we konden opmerken. Een vergissing bij het leveren van de accessoires, wordt door de firma royaal rechtgezet, kortom, het lijkt me een aanrader van formaat !
TOTAAL ONBETROUWBAAR
Op 7/11/2019 kocht ik een pooltafel type Buckshot Manhattan 7ft. Er werd mij schriftelijk beloofd dat de levering ervan tussen kerst en nieuwjaar geen enkel probleem zou zijn. Dit omdat de tafel diende geleverd te worden op ons vakantieadres in Spanje. Op 13/11 kreeg ik na een aantal mail uiteindelijk de orderbevestiging. Op 17/12 stel ik de vraag via mail en what's app of de bestelling reeds is klaargemaakt voor verzending. Na een aantal berichten te hebben uitgewisseld wordt ik opgebeld om te melden dat de tafels niet beschikbaar zijn en nog moeten geleverd worden. Dit hou je gewoon niet voor mogelijk voor een bestelling die reeds meer dan een maand bevestigd werd. Neen, dit is echt geen manier van correcte handel. Wanneer ik vraag of het 8ft model nog voorradig is krijg ik een antwoord dat dit model eventueel op 20/12 zou kunnen verzonden worden. Hiervoor dient echter een toeslag te worden betaald. Indien gevraagd wordt om deze zonder toeslag te verzenden als commerciële oplossing blijft het opnieuw stil aan de andere kant van de lijn, geen antwoord meer. Neen, voor mij nooit nog Strayshop. Heb al talloze artikels besteld bij Nederlandse online shops, maar zo een nare ervaring en slechte klantendienst maakte ik nog nooit mee. Benieuwd hoe lang het duurt voor ik mijn centen terugkrijg die al meer dan een maand op hun rekening staan...

Odpowiedź od StrayShop.nl
gebrekkige informatie
een nieuw besteld randkussen voor een trampoline, compatibel volgens de website, blijkt niet te passen. Na telefonisch contact blijkt dit type trampoline te bestaan met korte en lange veren die beiden een verschillend type randkussen nodig hebben. Daar wordt bij het bestelproces echter niets over gezegd. Strayshop vond dat ik zelf maar had moeten nameten hoe breed het nieuwe randkussen moest zijn en was niet bereid de retourkosten (18€) op zich te nemen. Jammer...
Goed geholpen, prima service
Vroeg in de middag hebben we een Buck Shot gekocht bij Stray Shop.
Het is een mooi degelijk spel wat samen met goede vrienden in elkaar is gezet. Het in elkaar zetten was best pittig. In plaats van anderhalf uur werd het toch wel drie uur. Ook op de site staat de foto van de Buck Shot spiegelbeeld afgebeeld. Dus toen het spel in elkaar stond vond ik dat het nogal raar aanvoelde. Ik heb toen via afbeeldingen verschillende tafelvoetbalspellen bekeken. Morgen gaan we de stokken omdraaien en dan is het perfect!
Wat Stray Shop betreft; hele goede service, erg goed geholpen. De showroom is niet echt een showroom maar de service van het personeel is daarentegen voor ons heel sympathiek!!
Aanradertje!
Aanradert! snelle levering, goede en duidelijke service. en niet onbelangrijk. uitstekende prijzen.
Goed snel en prima service
Bij deze mijn bevindingen over StrayShop, kan ze 100% aanbevelen voor een bestelling / aankoop, goede info vooraf en goede inlichtingen over het leveren van de goederen, na het opzetten van het bestelde apparaat met goede handleiding heb ik hier veel plezier van , gebruik het iedere dag. voor diegene die geen duur sportschool abonnement wil is dit een prima oplossing om thuis te trainen / oefenen in je eigen tijd en tempo,
geweldige webshop met prima service
8ft Buckshot Mahattan
Na bezoek aan showroom, waar met veel plezier meerdere modellen uit de schappen werden gehaald om de keuze te maken, een 8ft tafel gekozen. Snelle levering op vooraf afgesproken datum en het naleveren van twee kleine elementjes ging helemaal zonder problemen.
KLANTVRIENDELIJKHEID 0% SERVICE 0% !!!
Ik heb een bestelling gedaan bij StrayShop.nl van ruim €3000.00. Bij de levering zei de chauffeur mij al dat er 2 palletten geleverd gingen worden, maar dat hij er maar 2 bij had. Ik had dus de leveringsbon afgetekend en er bij geschreven '1 pallet geleverd'. Een 2de pallet hebben we echter nooit gezien... Bij het in elkaar steken van de goederen zagen we dat de leistenen van de pooltafel ontbraken. Wij hebben StrayShop.nl hiervan op de hoogte gebracht en hebben hen duidelijk gemaakt dat we de 2de pallet nooit ontvangen hebben. Het antwoord dat we terug kregen was dat we de bon afgetekend hadden... Het feit dat ik er zelf had bijgeschreven dat we maar 1 pallet ontvangen hadden werd in de doofpot gestoken. Ik heb dus de leistenen nog een keer extra moeten bestellen of ik had NIETS aan de pooltafel. Klantvriendelijkheid 0% Service 0% !!! NOOIT zal ik nog iets bestellen bij StrayShop.nl!

Odpowiedź od StrayShop.nl
Supersnel geleverd en heldere…
Supersnel geleverd en heldere communicatie van begin tot eind.
Klantenservice meer dan bereid om de klant Koning te maken.
Pooltafel
Is van beter kwaliteit dan de voorgaande tafels die wij bij concurrenten hebben aangekocht
Is voor ons zeer belangrijk daar deze in de verhuur gebruikt worden veel verplaatst dienen te worden
service en prijs kwaliteit voor ons a+++en zeker voor herhaling vatbaar.
Dries Attractieverhuur
Niets op aan te merken !
Pooltafel werd geleverd door een vriendelijke chauffeur in het weekend. Dezelfde dag gemonteerd in een klein uurtje en sindsdien hebben we hier nu al een maand veel plezier mee gehad !
Levering top kwaliteit tafel slecht.
De Service van strayshop om de levering voor kerst te doen was top!
De kwaliteit van de tafel was slecht maar dat is de schuld van de fabrikant. Na 1 keer gebruik is de tafel al stuk. De scharnieren om de tafel in te klappen zijn zeer slap en stuk en eigenlijk is de inklapbare tafel niet geschikt om in te klappen waarvoor hij juist aangeschaft was.
Verder had ik aanvullende vragen waar niet op ingegaan is bij de bestelling (ik wilde grote pucks bestellen voor een airhockey tafel) en ik zou nog steeds 10 voebalballetjes voor een voetbaltafel nageleverd moeten krijgen waar ik niets meer van heb gehoord maar wel voor betaald heb......
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Pooltafel (Buckshot Lemans 7ft) moest op zolder geplaatst worden. Geen probleem! Binnen één dag mooie pooltafel en leuke speelruimte erbij.
Prettig zaken doen met Strayshop
Pooltafel, tafeltennis en tafelvoetbal gekocht op twee verschillende momenten.
Jullie begrijpen wat service is. Erg prettig. Ga zo door!!
Snel geleverd
Snel geleverd, in goede conditie. Daarnaast kreeg ik snel contact met de klantenservice en werd ik daar goed geholpen
Doświadczenie Trustpilot