Prima winkel. Bestelling vlot afgehandeld. Erg goedkoop voor hetgeen ik moest hebben. Kan het largo fit moeilijk kwalijk nemen (vandaar wel vijf sterren) maar als ze dpd als bezorgdienst dumpen is he... Zobacz więcej
Bought a Steelflex Incline Press Machine at Largo Fit. They shipped it quickly to Denmark and it arrived in perfect condition. 10/10 experience. This shop is super great :-)
de levering was heel professioneel, goed verpakt en vriendelijk persoon. het in elkaar zetten ging gemakkelijk d.m.v de duidelijke instructies. inmiddels getest en ben zeer tevreden. je krijgt zek... Zobacz więcej
Largo Fit adverteerde met een aanbieding via een wederverkoper. Wederverkoper gaf een leverdatum aan die voor mij absoluut niet uit kwam. Na contact met Largo Fit, prima geholpen en bestelling aldaar... Zobacz więcej
Kempische Steenweg 303/200, 3500, Hasselt, Belgia
Levering prima op tijd en product zoals gewenst!
Fitness toestel super goed geregeld en snel bezorgd.
De levering was snel. Het product (fitnessbankje) is bijzonder goed met een hele gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Aanrader.
Gemakkelijk om te bestellen. Duidelijk overzicht. Levering gaat moeizaam. Afspraken worden niet nagekomen.
De hulp bij het instaleren was echt noodzakelijk.
Eén opmerking: de polsindicator werkt nog altijd niet.
Goede producten en prima levertijd. Enige probleem was met dpd heb ik nooit mijn pakket kunnen volgen en toen ik emailde erover werd er niet op gereageerd
Alles hebben ze goed gedaan, steengoed product geleverd en achteraf gezorgd voor een Nederlandse handleiding die er niet bij was geleverd! Grote klasse toch, waar krijg je dit tegenwoordig nog?
Vlotte levering en goed ingepakt. Zeer tevreden, ik zal hier waarschijnlijk nog bestellen.

Odpowiedź od Largo Fit