Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Beker en bedrukking zijn top uitgevoerd. Er was alleen "morgen in huis" beloofd, wat vervolgens 3 dagen duurde waardoor ik het letterlijk 2 minuten vóór ik het nodig had pas in huis had.

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

De shaker is van goede kwaliteit en het logo is mooi gegraveerd. Ik ben netjes benaderd door BeFit omdat het bestand niet goed was.

Oceniono na 5 z 5

Ik heb een kapotte Shake beker gekregen, maar na een mailtje gelijk snel antwoord en een nieuwe beker opgestuurd gekregen! Goede service en kwaliteit ook goed.

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z pamiątkami sportowymi
  2. Sklep ze sprzętem do ćwiczeń
  3. Sklep z odzieżą i sprzętem do używania na wolnym powietrzu

Napisane przez firmę

Be Fit verkoopt niet alleen sportkleding en accessoires. Het is een mindset: grenzen doorbreken, sterker worden en jezelf blijven uitdagen. Het begon met een persoonlijke zoektocht naar discipline en vooruitgang — geen gouden start, wel de keuze om het anders te doen. Vanuit die mindset begonnen we met iets kleins maar bijzonders: gratis personaliseren van onze RVS shakebeker en thermosfles, zodat klanten iets kregen dat écht van henzelf is. Dat doen we tot de dag van vandaag nog steeds. Vandaag maken we duurzame essentials voor sport en dagelijks gebruik: RVS drinkflessen en shakebekers die we graveren vanaf 1 stuk (met namen, teksten, logo's en emoji's) en, waar nodig, drinkflessen bedrukken in full-colour vanaf 100 stuks. Altijd met snelle levering en lekvrij-garantie. Daarnaast brengen we sportkleding die lang meegaat — van gym T-shirts en shorts tot trainingspakken, slippers en sokken. Geen troep; wel materialen en afwerking die je met vertrouwen draagt. Be Fit staat voor meer dan sporten. Het staat voor lef hebben, discipline en nooit genoegen nemen met minder dan het beste. Het is de mindset die atleten, ondernemers en doorzetters bindt. Be Fit is een reminder: twee woorden, één boodschap. Blijf bouwen, ook als niemand kijkt. We helpen teams, bedrijven en sporters met producten die tegen een stootje kunnen en die je echt gebruikt — op werk, op school, in de gym en onderweg. Be Fit. Never Give Up.

Dane kontaktowe

2 marca 2026

Goede service!

4 marca 2026
Oceniono na 3 z 5

Goede shakebeker en bedrukking, alleen laat verzonden

20 lutego 2026

Odpowiedź od Be Fit

Bedankt voor je review en de complimenten over de bedrukking! Mijn welgemeende excuses voor de vertraging. Juist bij een afscheidscadeau met zo'n mooie tekst als 'Zonder jou kunnen we het wel schudden' begrijp ik dat timing alles is. We waren die dagen een nieuwe machine-uitbreiding (BigFoot frame) aan het installeren voor een nog hogere kwaliteit, maar het afstellen kostte helaas net wat meer tijd dan ik had gehoopt. Ik ga er alles aan doen om die 'morgen in huis' belofte weer waar te maken. Hopelijk is het cadeau ondanks de krappe bezorging goed ontvangen door jullie collega!

Geweldige service

Geweldige service. Ik was eerst bang dat mijn tekst niet zou passen maar toen kreeg ik video beeld van ongeveer dezelfde hoeveelheid tekst. Toen had ik per ongelijk besteld zonder de tekst van te voor op te geven en achteraf nog zonder moeite erbij kunnen zetten.

2 września 2025

Odpowiedź od Be Fit

Wat een mooi bericht! Fijn dat we het ondanks dat foutje bij de bestelling snel voor je hebben kunnen oplossen. We denken altijd graag mee, zeker bij zo'n persoonlijk cadeau. We hebben inmiddels zelfs een Live Preview Tool op de site gebouwd, zodat je voortaan tijdens het ontwerpen al precies kunt zien hoe je tekst op de fles valt. Veel plezier met je aankoop!

Shakebeker

Een shakebeker besteld en een naam erop laten graveren. Voor nu lijkt het een mooi product en het werd snel geleverd.

1 września 2025

Odpowiedź od Be Fit

Bedankt voor de complimenten! We vinden het altijd mooi om te zien hoe een gegraveerde naam de beker echt uniek maakt. Veel plezier met je nieuwe shakebeker!

Oceniono na 4 z 5

Mooi product

Mooi product, eigen naam erop. Houd goed warm en koud.
Shaken gaat minder goed dan gehoopt, onderin blijft soms ongemixte poeder achter, dus moet je nog eens in roeren.

29 lipca 2025

Beste Marcel,

Dank voor je review! Super dat je blij bent met de fles.

Tip voor het shaken: eerst wat water/melk, dan pas het poeder. Zo werkt het vaak top!

Oceniono na 5 z 5

Mooi merk en goede kwaliteit items

Mooi merk en goede kwaliteit items. Erg blij met mijn aankoop

14 czerwca 2025

Beste Ricky,

Dank voor je review! Super dat je blij bent met je items.

Oceniono na 5 z 5

Shakebeker besteld met naam er op voor…

Shakebeker besteld met naam er op voor vaderdag, vader was er echt tevreden mee. Top cadeau, top kwaliteit en mooi merk.

14 czerwca 2025

Beste P Furgensen,

Dank voor je review! Super dat je blij bent met de fles.

Heel snel geleverd

Heel snel geleverd. Tekst was wat lang en kreeg netjes een WhatsApp met de vraag hoe het gegraveerd moest worden. Super netjes weer!

5 czerwca 2025

Beste Mariska,

Dank voor je bestelling & review! Super dat je blij bent met de service & je fles!

Oceniono na 5 z 5

De producten zijn van hoge kwaliteit

De producten zijn van hoge kwaliteit. Er was iets niet helemaal duidelijk, via de live chat contact opgenomen met de klantenservice en was binnen een paar minuten keurig geregeld. Toppers 💪

5 czerwca 2025

Beste Justin De Moor,

Oceniono na 5 z 5

Goede service en vlot contact

Goede service en vlot contact. We hadden een probleem met de eerst ontvangen fles en die is netjes en snel vervangen,

8 maja 2025

Hi Claudine,

Oceniono na 5 z 5

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Alle sterren waard!!!!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik heb deze shakebeker voor mijn moeder besteld. De kwaliteit is echt goed, stevig RVS en hij ziet er mooi uit. Wat ik zelf heel handig vond, is dat je ‘m gratis kunt personaliseren. Haar naam erop maakt het net even specialer. Ze gebruikt ‘m elke dag.

4 czerwca 2025

Hi Ndria,

Oceniono na 5 z 5

Eerlijke de toon en focus op kwaliteit

Ik waardeer de eerlijke toon en duidelijke focus op kwaliteit en discipline enorm van Be Fit. Het merk voelt betrouwbaar en professioneel. Dit is precies wat ik in een sportkleding merk zoek, daarom ben ik erg positief over Be Fit.

26 maja 2025

Goeie kwaliteit!!

Prachtige kwaliteit ik ben zeer tevreden, toffe beker als cadeau gekregen. Zeker een aanrader!!!

3 czerwca 2025

Odpowiedź od Be Fit

Dank voor je fantastische beoordeling, Charleyy!

Echt super om te horen dat je zo tevreden bent met de producten en service.

We zijn trots dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen.

Top kwaliteit

Perfecte kleding om me te sporten. Echt een aanrader

10 maja 2025

Odpowiedź od Be Fit

Dank voor je fantastische beoordeling, jim!

Echt super om te horen dat je zo tevreden bent met de kleding.

Oceniono na 5 z 5

Ik heb een RVS gepersonaliseerde…

Ik heb een RVS gepersonaliseerde shake-baker voor mijn vader voor vaderdag gekocht en hij kwam de volgende dag binnen. De beker is percect en ik kreeg er ook een leuke verrassing bij, ik ga er ook eentje voor mezelf laten personaliseren!

3 czerwca 2025

Odpowiedź od Be Fit

Dank voor je fantastische beoordeling, Charleyy!

Echt super om te horen dat je zo tevreden bent met de levering, service en product.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej