Sehr zufrieden mit dem Produkt, Buckshot 9 Fuß Billard Tisch. Schnelle Lieferung, leichter Aufbau (wenn man etwas erfahren im Handwerk ist), haben uns Videos zur Spannung der Decke im Internet ang... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Dione Ourdoor S600 ! Op afgelopen dinsfag avond wat heen en weer ge -appt over leveringsdata en welke tafel voor ons de meest geschikte zou zijn ( grote klasse !) kregen we de tafel op vrijdagmiddag... Zobacz więcej
Ik heb een poolbiljart hoes besteld van goede kwaliteit. Een aantal keer contact gehad met Strayshop en het advies was perfect. Een goede service van dit bedrijf een aanrader om er iets te kopen.
De bestelde pooltafel is stipt en correct geleverd en de montage bleek ook Mallem vlot te gaan, geen IKEA toestanden. Is van beter kwaliteit dan de voorgaande tafels die wij bij concurrenten heb... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Voor al uw pooltafels, voetbaltafels, tafeltennistafels, fitnessapparatuur en trampolines. Direct af te halen in onze winkel in Bemmel, of snel bezorgd door heel Europa.
Dane kontaktowe
Nijverheidstraat 75, 6681LN, Bemmel, Holandia
- 085-2733077
- service@strayshop.nl
- www.strayshop.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
2 nieuwe spelers
Een paar maanden geleden kocht ik de Buckshot Voetbaltafel Kicker Black. Na talloze fanatieke voetbalwedstrijden met mijn zoon bleken 2 spelers het geweld niet overleefd te hebben. Ze waren gebarsten. Na ff mailen ontving ik vandaag kosteloos via Strayshop 2 nieuwe spelers. We kunnen weer los gaan.
Tafeltennistafel uitstekend!
Aankoop: Tafeltennistafel
Telefonisch goed geholpen.. levering uitstekend en bovenal is het product super!
I ORDERED GYM MACHINE 2 weeks ago and…
I ORDERED GYM MACHINE 2 weeks ago and still waiting for MISSING ITEMS !!!
I call everyday to inform about my MISSING ITEMS, and sending email but NO ONE TAKES IT SERIOUS.
I payed 699,99 € for this set up gym machine. But I can’t use it cause is HALF WAY ARMED on the middle of my living room.
MAKE SURE YOU CONTACT THE PROVIDER BEFORE THE ORDER !
They not TRUSTY !!!
I do not recommend this store
I do not recommend this store, I ordered 2 x 10 kg and got 1 x 10 kg. Fraud
Manhatten 8ft Pooltisch
Manhatten 8ft Pooltisch
Toller Tisch, schnelle Lieferung und einfacher Zusammenbau.
Preis-Leistung sind hier absolut Top.
Die Kommunikation mit dem Verkäufer war ebenfalls Top, daher kann ich nur sagen: jederzeit gerne wieder.
Qualitativ mega, gerade für den Preis.
Bestnote AAA+++
KIJK UIT , Posten enkel de positieve reviews dus score is vervalst!
KIJK UIT
Over het algemeen was ik tevreden over de service van de winkel zelf. Over het geleverde product was ik echter niet helemaal tevreden. Hierover een eerlijke review gemaakt en gepost op hun website. Deze wordt niet geplaatst en hierover krijg ik ook geen uitleg of dergelijke... Als je enkel de goede reviews plaatst is het niet moeilijk om veel sterren te krijgen... Opgepast dus!
Super service en heel aangenaam en…
Super service en heel aangenaam en correct om mee te werken echt top !
Dione Home Gym HG3
Zeer tevreden over het toestel en zeker prijs kwaliteit een topper in zijn segment.
Opsturen van materiaal dat ontbreekt of stuk gaat is geen probleem en zit in de goede service.
Ik heb een voetbaltafel aangekocht van 350 euro, de levering was slecht door ontbrekende stukken en foute stukken. Na enig contact zijn ze het pakket komen halen en hebben ze nieuw pakket verzonden die deze keer wel juist was. Een zeer goede service, heel blij met de voetbaltafel :)
Goede service! er was een onderdeel van de homegym niet goed en er is vlot een nieuwe opgestuurd
Vriendelijk, Professioneel en Servicegericht
Zeer snelle levering en wanneer je vragen hebt staat vriendelijk personeel je te woord en worden zaken professioneel afgewikkeld. De aftercare van dit bedrijf is in mijn optiek ongekend. Een werkelijke aanrader als je op zoek bent naar sportartikelen.
Manhattan 8ft
Supertisch-phantastisches Preis-Leistungsverhältnis!
TIP 1: Ein Elektrotacker hilft beim Bespannen immens!!
TIP 2: Montage der Banden an einem Stück ging bei mir aus Platzgründen nicht. Daher habe ich die Banden am Mittelloch geteilt. Vorsicht beim Hochheben und Positionieren - macht man am besten zu zweit, geht dann auch einfach, wie auch das Zusammenschrauben.
TIP 3: Wenn die Kugeln in den Rücklauf fallen ist das sehr laut. Habe dicken Filz so hingelegt, dass die Kugeln beim Einloggen draufzahlen, aber noch vorbeikommen können. Habe mit etlichen Keilen (solche für Schrankrückwände) die Böden der Rückläufe mit dem Tisch verschraubt. Das dröhnt jetzt überhaupt nicht mehr.
Zeer goede service.
Zeer goede service.
Ik had het pakket ontvangen, er was een klein onderdeeltje beschadigd, maar men heeft me meteen een nieuw onderdeel gestuurd.
Schitterende service als de beloftes nagekomen worden
Deze week werd een fitness-station geleverd. Na levering bleken de afmetingen niet te kloppen waardoor het toestel te groot uitvalt. 1 telefoontje volstond om het toestel te retourneren en een passend toestel (zo werd beloofd) zal in de komende week geleverd worden. Als dit idd gebeurd zoals beloofd verdient deze shop niet 5 maar 6 sterren en kunnen een aantal andere webshops hier nog wat uit leren. Ik weet in ieder geval waar mijn volgende fitness toestellen vandaan komen.
Fam. Clynckemaillie-Detournay
Donderdag besteld en vandaag al…
Donderdag besteld en vandaag al geleverd.. super mooi en strak biljart erg blij mee.. bedankt voor de goede en snelle service... top!!!
Finger weg von diesem Shop!
Die vor Weihnachten bestellte Tischtennisplatte Dione S500O wurde stark beschädigt angeliefert, obwohl die Transportverpackung unbeschädigt war. Strayshop weigert sich bis dato eine Reparatur oder einen Umtausch der Platte vorzunehmen. Es wurden nur angeboten eine Schutzhülle zu schicken oder einen geringen Preisnachlass zu gewähren. Die Beschädigung an der Platte ist jedoch derart, dass die wesentlichen Eigenschaften dieser Tischtennisplatte nicht erfüllt werden, nämlich eine gewisse Wetterbeständigkeit (es soll eine Outdoorplatte sein) und das Spielen an sich, da das Spielfeld kaputt ist.
Strayshop teilte mir schriftlich mit, dass sie grundsätzlich eine Lieferung unbeschädigter Wäre nicht sicherstellen können. das ist ein Offenbarungseid, der Shop sollte schließen. Unverschämt. Ich kann jedem nur empfehlen unbedingt woanders zu kaufen.
alles conform belofte
alles conform belofte: kwaliteit en levertijd. Prima
Snelle levering en een goede service en…
Snelle levering en een goede service en betrouwbaar! Een goed verpakt product! Erg blij mee!
Betrouwbare winkel met een goede service.
Goede betrouwbare partij. Pooltafel 8ft besteld wegens de drukke maanden wel iets later geleverd maar prima tafel. In het laken zat een foutje maar na een kort mailtje te hebben gestuurd is er direct een nieuw laken gezonden. Top service.
Super tevreden
Onze pooltafel werd snel geleverd en zat in 1-2-3 in elkaar. We hebben met ons gezin al veel plezier beleefd. Een aanrader voor iedereen!
Doświadczenie Trustpilot