StrayShop.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Sehr zufrieden mit dem Produkt, Buckshot 9 Fuß Billard Tisch. Schnelle Lieferung, leichter Aufbau (wenn man etwas erfahren im Handwerk ist), haben uns Videos zur Spannung der Decke im Internet ang... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dione Ourdoor S600 ! Op afgelopen dinsfag avond wat heen en weer ge -appt over leveringsdata en welke tafel voor ons de meest geschikte zou zijn ( grote klasse !) kregen we de tafel op vrijdagmiddag... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb een poolbiljart hoes besteld van goede kwaliteit. Een aantal keer contact gehad met Strayshop en het advies was perfect. Een goede service van dit bedrijf een aanrader om er iets te kopen.

Oceniono na 5 z 5

De bestelde pooltafel is stipt en correct geleverd en de montage bleek ook Mallem vlot te gaan, geen IKEA toestanden. Is van beter kwaliteit dan de voorgaande tafels die wij bij concurrenten heb... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep ze sprzętem do ćwiczeń

Napisane przez firmę

Voor al uw pooltafels, voetbaltafels, tafeltennistafels, fitnessapparatuur en trampolines. Direct af te halen in onze winkel in Bemmel, of snel bezorgd door heel Europa.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 24

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Prima! Tafel ziet er goed uit.

Blij met de nieuwe voetbaltafel. ( de GTS black )Goede kwaliteit.
Een aantal jaar geleden een trampoline op het zelfde adres gekocht.
Fijn dat het gebracht kan worden, zeker met grotere aankopen.

16 listopada 2016
Oceniono na 4 z 5

Een woord een woord

Tafeltennis tafel besteld bij Strayshop afspraak over de levering komen ze perfect na.
Er is na een aantal maanden een klei onderdeel kapot gegaan, dus een mail gestuurd met foto.
Ik dacht dit wordt een lange weg voordat ik het onderdeel weer kan kopen.
Na een paar dagen kreeg ik een mail dat het onderdeel nagezonden wordt en dat dit onder de garantie zou vallen.
Dit had ik niet verwacht. Wat een goede service.
Ik zou Strayshop zeker aanbevelen bij mij kennissen en collegas

24 października 2016
Oceniono na 5 z 5

Uitstekend! Een echte aanrader!

We zochten een voetbaltafel voor ons bedrijf in Nijmegen. Via Google dit bedrijf gevonden en de voetbaltafel direct online besteld. Omdat het in de buurt was de volgende dag zelf de voetbaltafel opgehaald en afgerekend. Goede service en een goed product. Een aanrader!

19 października 2016
Oceniono na 5 z 5

Prima Halterschijven, prima prijs, prima zaak

Voor 175kg aan rubber-coated 50mm halterschijven plus olympische halterstang afgehaald bij Strayshop. Ze hebben een goed concept waardoor de prijs van deze artikelen de scherpste is in Nederland. Qua ophalen: locatie is wel een uithoekje. Mooie rit, maar volgende keer laat ik het wel lekker bezorgen. Zal niet aarzelen weer een dergelijke aankoop te doen bij Strayshop.

7 października 2016
Oceniono na 3 z 5

randkussen trampoline

Ik had randkussen voor zelfde type trampoline besteld zoals mijn originele aankoop...maar kussen lijkt me uiteindelijk van mindere kwaliteit te zijn...is minder dik en stevig. Ook is het materiaal in dekzeilstof. Wat mij ook minder kwalitatief lijkt...
adv de beschrijving dacht ik het originele onderdeel bij te bestellen... :-(

28 września 2016
Oceniono na 5 z 5

Problemen los je op door uitstekende service!!

Van mij een dikke 5 sterren!
Er was een probleem met de eerste levering van een driewieler waardoor deze niet geheel gemonteerd kon worden. Na een kort belletje hadden we de dag erna een nieuwe op de stoep staan met daarbij de mededeling dat we de andere lekker konden laten staan!!

Super service! Volgende artikelen ook zeker weer hier bestellen!

18 lipca 2016
Oceniono na 1 z 5

Niet te vreden aankoop producten strayshop

Wij hebben 3 massagestoelen gekocht bij strayshop.nl
De service van het leveren was goed. Maar na de installatie was er 2 van de 3 massagestoelen stuk. Wij hebben contact gezocht met stayshop gelijk na het leveren in jan. 2015 Nu zijn wij al een paar maanden verder nog niets gehoord. een massagestoel arm massage werkt niet tweede stoel werkt helemaal niet meer dit was voor mij een groot aankoop van meer dan 3000 euro dan verwacht je dat het product wat je koopt ook werkt anders heb je er niets aan. Dus zeer slecht service geen webshop waardig bedenkt goed wat je gaat bestellen want als je aangekocht is er geen service meer en is het personeel van stayshop niet meer bereikbaar voor voor contact.

28 listopada 2015

Een hele tevreden klant!

Maandag trampoline met vangnet besteld. Dezelfde dag ontvang ik van de vervoerder een telefoontje dat er de volgende dag al geleverd wordt. Top gedaan want zo kon ik de kinderen naar school brengen want ik wist precies hoelaat ze kwamen. Dikke pluim voor strayshop en de vervoersmaatschappij!!

16 października 2015

Zeer behulpzaam

Stefan heeft me persoonlijk geholpen om een voetbaltafel binnen dag geleverd te krijgen. Super service en scherpste prijzen!

11 sierpnia 2015
Oceniono na 5 z 5

Zeer behulpzaam en uitstekende levering

Roeitrainer besteld, snel geleverd en werd zelfs twee verdiepingen hoog (via trappen) gebracht. Er ontbrak een (gratis) product uit de levering, maar deze werd direct nageleverd. Prima service!!

10 sierpnia 2015
Oceniono na 2 z 5

Slechte service.

Snelle levering maar de nazorg is slecht.
Op de website stond bij onze trampoline een plaatje met een dekzeil erop. Wij dachten dat deze erbij zat. Niet dus. Misleidend vinden wij. Contact met Strayshop opgenomen en aangeboden om het dekzeil alsnog te bestellen, maar dan zouden zij de extra verzendkosten voor hun rekening moeten nemen. Hun antwoord is kort: je kunt het op de website bestellen. Daarna niets meer van hen vernomen. Teleurstellend.

4 czerwca 2015

helemaal top bedrijf

had een online trampoline gekocht bij strayshop zeer snelle levering.
na hem in elkaar gezet te hebben was er een klein mankementje aan. contact gehad en werd gelijk en snel opgelost door strayshop dus voor mij een dikke duim aan strayshop top mensen top service

16 marca 2015

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej