Jeg havde bestilt to glas fra Zafferano. Det ene havde desværre en revne ved ankomst. Jeg kontaktede Stilleben og forklarede dem situationen. De svarede tilbage med det samme, at de ville sende et... Zobacz więcej
Jeg købte nogle lækre produkter hos Stilleben, men havde en lidt kedelig oplevelse da jeg skulle betale. Jeg kontaktede Stilleben og gjorde opmærksom på det, hvorefter jeg fik et uddybende svar og de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Stilleben designs privat label which include collections of tableware, textiles, and interior. The focus is on high quality materials and skilled craftsmanship, resulting in valuable and long lasting products. Find the products in our flagship store and on our webshop, where we also have a selection of hand-picked items from external brands.
Frederiksborggade 22, 1360, København, Dania
- +45 22 89 90 97
- webshop@stilleben.dk
- www.stilleben.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Køber gerne fra dem igen
De fik sendt en forkert ordre til mig, men jeg fik hurtigt kontakt til deres kundeservice som var utrolig hjælpsom og hurtige i deres svar og hjælp. Indenfor 2 dage havde jeg modtaget min rigtige ordre og jeg kunne sende den anden retur med det label de havde lagt i. Super dejligt.

Odpowiedź od Stilleben
Jeg kontaktede Stilleben og forklarede dem situationen. De svarede tilbage med det samme, at de ville sende et nyt glas afsted - og at jeg bare skulle smide det ødelagte glas væk. Jeg modtog glasset få dage efter.
Meget professionel håndtering af en ellers uheldig situation.
Kæmpe anbefaling fra mig!
Dårlig service ved online-køb af udsalgsvarer.
Jeg er glad for Stillebens fysiske butik. Jeg ser dog store problemer med deres online-butik. Jeg har to gange i denne måned forsøgt at købe udsalgsvarer hos stilleben. Jeg lægger dem i kurven og betaler, og forventer dermed at få mine varer. Jeg bliver dog kontaktet af Stilleben på mail, som nu ikke har 3/4 af tingene alligevel og spørger, om de skal sende den ene ting. Da jeg problematiserer måden, hvorpå de gør det på (altså sælger ting, som de så ikke har alligevel), bliver jeg bare mødt med et arrogant svar. Ikke så meget som “vi beklager rigtig meget”. Ej heller at de tilbyder, at jeg må købe noget andet lignende til den udslagspris - det er der faktisk flere andre forretninger der gør, hvis de kommer til at vildlede kunden med ting, som de ikke ligger inde med længere.
Jeg synes simpelthen, at det er for dårligt - især at stilleben virker så upåvirket og arrogante omkring det. For pokker - jeg har købt og betalt, og så trækker de I land med deres mail. Så få dog lavet et ordentlig system til jeres online-butik, som er til at stole på!
Synes virkelig, at det er dårlig stil af dem! Og jeg havde forventet MEGET mere.
Jeg har desværre en dårlig oplevelse…
Jeg har desværre en dårlig oplevelse med Stillebens onlineshop. Bestilte en taske på nettet, som viste sig at være udsolgt. Bestilte så en anden, men fik en forkert farve. Nu skal jeg ind i butikken for anden gang for at aflevere den forkerte taske igen. Alt for besværligt i forhold til, hvor mange andre gode netshops der findes.
Tusinde tak for endnu en perfekt levering og skønne produkter
Jeg har bestilt fra Stilleben masser af gange, samt købt i deres fysiske butik. Altid vildt god service og SÅÅÅÅ flot indpakning. Modtog en pakke fra dem i dag, og der var virkelig kræset om detaljerne. Silkepapir. Smuk skrift. Lilla Følgebrev. Stofpose. Og selvfølgelig forsvarligt sendt og pakket ind så smukt som jeg efterspurgte.
Slet ikke sidste gang, at jeg bestiller derfra.
Mange hilsner Simone
God service og godt humør
Hos Stilleben er de altid søde til at yde god service, og de sender gerne en sød besked med i pakken. Kan kun anbefales!! (Såvel hjemmeside som fysisk butik)
Fremragende service på trods af ødelagt spejl
Jeg bestilte et spejl i julegave til min kæreste. Leveringstidspunktet var som aftalt dagen efter. Desværre var spejlet ødelagt da jeg åbnede pakken.
Jeg kontaktede Stilleben og forklarede dem situationen. De svarede hurtigt tilbage at de ville sende et nyt spejl med det samme. Jeg modtog det nye spejl dagen efter og det fejlede intet.
Virkelig god håndtering af en ellers uheldig oplevelse op til jul.
Jeg følte mig virkelig godt behandlet og vil klart anbefale dem.
Virkelig dårlig service
Jeg har aldrig skrevet en anmeldelse på internettet før - jeg har (indtil nu) været overbevist om, at jeg ikke var typen, der blev bitter og gjorde sådan noget. I skrivende stund går det dog op for mig, at jeg måske bare aldrig har været udsat for virkelig dårlig service før.. Lige indtil jeg var i Stilleben i dag.
Historien om virkelig dårlig service:
Jeg har fået en vase fra Stilleben i fødselsdagsgave, men da jeg pakker den op, ser jeg at vasen er flækket i den ene siden. Jeg går ikke dybere ind i et forhør af mine gave-givere omkring, hvorfor og hvordan det dog kunne lade sig gøre at vasen ikke er intakt, da jeg egentlig synes det ville virke ubehøvlet over for nogle mennesker, der forsøger at give én en fødselsdagsgave, men jeg får bonen med og tager den og vasen med ned i forretningen.
Jeg kommer med vasen, stadig pakket ind i det gavepapir og bølgepap, som den er blevet udklædt i i forretningen, og siger tingene som det er - altså, at vasen er gået i stykker i sin indpakning før jeg overhovedet åbnede den. Den ekspedient jeg henvender mig til, ved ikke rigtig hvad hun skal gøre, så hun kigger på sin kollega, som kommer over og siger, at det ikke er deres ansvar og at de har loven på deres side, når de jo, som jeg kan se, har pakket varen forsvarligt ind i bølgepap. Jeg siger henkastet, at man jo kan diskutere præcis, hvor forsvarlig indpakningen er, når det er der den er gået i stykker, men laver ellers ikke noget spektakel. Dog spørger jeg dem, om der overhovedet ikke er noget, de kan gøre - da det jo ikke er verdens letteste situation, men her bliver jeg bare mødt af et blankt nej.
Jeg var ærlig talt lidt chokeret - det kan godt være, at man ikke er forpligtet ved lov til at erstatte varen, men en anden ting synes jeg et eller andet sted er at yde en form for anstændig kundeservice. Min veninde har engang oplevet, at en lignende gave købt et andet sted gik i stykker i cykelkurven og fik den erstattet på stedet.. Andre konkurrenter har brudgaranti..
Jeg kunne såmænd godt have levet med ikke at få erstattet hele vasen, halvdelen synes jeg havde været fair nok, men jeg synes det er for dårligt, at man slet ikke kan reklamere på en vare, som er gået i stykker i deres indpakning.
Jeg ved ikke, om man kan kalde det bitterhed, det kan man måske nok men jeg er da i hvert fald blevet overbevist om, hvor jeg ikke skal handle igen - og selvom det bliver svært at diktere, hvor folk skal købe mine fødselsdagsgaver i fremtiden, vil jeg give det et forsøg.
Er der styr på forretningen?
Købte en vare 21.8.2015. Får bekræftelse på mit køb og pengene trækkes på mit dankort samme dag. Får aldrig bekræftelse på forsendelse og kontakter firmaet efter 6 dage. De siger pakken er sendt fra deres lager men desværre forsvundet. Jeg vil gerne have pengene retur, men de giver mig problemet og siger, at da de ikke ved hvor pakken er kan jeg ikke få pengene retur.
Meget interessant forretningsmodel! Her 3.9.15 (13 dage efter at beløbet er trukket fra min konto) venter jeg stadig på mine penge.
Fantastisk Service
Hurtig, pålideligt og med en super service.
Reagerer prompte på email og ombytning/penge problem forløber uden problemer.
Vil helt sikkert handle her igen og kan jeg kun anbefale andre også at gøre.
Super betjening!
Lækre varer og super hurtig betjening. Levering få dage efter bestilling.
Hyggeligt med personlig hilsen med fra den søde 'pakke'-pige :-)
Hurtig og sikker levering.
Jeg bestilte et billede på Stilleben.dk en fredag, fik et tracking nr. og en mail om pakken var afsendt søndag og modtog pakken mandag formiddag.
Leveringen er dog lidt dyr, men billedet var pakket sikkert ind, havde ingen bøjede hjørner eller var krøllet.
Jeg kan varmt anbefale andre at handle på stilleben.dk :)
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.