Oceniono na 5 z 5

Jeg havde bestilt to glas fra Zafferano. Det ene havde desværre en revne ved ankomst. Jeg kontaktede Stilleben og forklarede dem situationen. De svarede tilbage med det samme, at de ville sende et... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har bestilt fra Stilleben masser af gange, samt købt i deres fysiske butik. Altid vildt god service og SÅÅÅÅ flot indpakning. Modtog en pakke fra dem i dag, og der var virkelig kræset om deta... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Købte en vare 21.8.2015. Får bekræftelse på mit køb og pengene trækkes på mit dankort samme dag. Får aldrig bekræftelse på forsendelse og kontakter firmaet efter 6 dage. De siger pakken er sendt fra... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte nogle lækre produkter hos Stilleben, men havde en lidt kedelig oplevelse da jeg skulle betale. Jeg kontaktede Stilleben og gjorde opmærksom på det, hvorefter jeg fik et uddybende svar og de... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep
  2. Sklep odzieżowy
  3. Dekoracje i architektura wnętrz
  4. Sklep z dodatkami
  5. Sklep z wyposażeniem domowym

Napisane przez firmę

Stilleben designs privat label which include collections of tableware, textiles, and interior. The focus is on high quality materials and skilled craftsmanship, resulting in valuable and long lasting products. Find the products in our flagship store and on our webshop, where we also have a selection of hand-picked items from external brands.

4,3

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Kun god smag på hylderne

En unik oplevelse i hjertet af København. Flot, lys og imødekommende flagship med alt hvad hjertet kan ønske sig inden for livsstil og god smag. Ejerne er ikoner i dansk design.

11 grudnia 2023
Oceniono na 4 z 5

Det var en god oplevelse

27 listopada 2023

Odpowiedź od Stilleben

Hej Laila. Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du havde en god oplevelse og håber vi kan gøre det lige så godt og måske endda endnu bedre næste gang. Bedste hilsner Sofie / Stilleben

Fantastisk butik

Fantastisk betjening i butik
Smuk butik

6 listopada 2023

Odpowiedź od Stilleben

Tusind tak for rosen. Det gør os glade. Håber vi også fremover kan give dig mange gode oplevelser i vores butik.

Super oplevelse

Nemt at komme i kontakt med kundeservice ved spørgsmål. Har modtaget de smukkeste vinglas 😊

16 lipca 2023

Kære Rebekka

Tusind tak for din fine anmeldelse. Håber vi fremover kan give dig mange flere gode oplevelser hos Stilleben.

Oceniono na 5 z 5

Altid fantastiske varer og hurtig god…

Altid fantastiske varer og hurtig god perfekt levering!!! Elsker alt hos Stilleben❤️❤️❤️

10 lipca 2023

Kære Karin

Tusind tak for din fine anmeldelse. Håber vi kan give dig mange flere gode oplevelser hos Stilleben i fremtiden :-)

God hjemmeside, hurtig levering

God hjemmeside, nem at betjene. Fin indpakning og ikke mindst hurtig levering allerede dagen efter bestilling, super flot.

21 czerwca 2023

Odpowiedź od Stilleben

Hvor er det skønt med sådan en anmeldelse. Tusind tak! Dejligt du synes om den fine indpakning, håber også du er glad for dit køb :-)

No response from your Webshop

I send many e-mail but your Webshop team just ignored my problem (no response at all). I never had such a bad service like your company.
That‘s a pity, I liked your glasses very much….

23 kwietnia 2023

Dear Mikiko,

First and foremost thank you for placing an order with us and thank you for your nice words about our glassware. That means a lot to us.

Our apologies for the late response you have experienced. I'm happy to be able to help you though. I hope you are satisfied with the answer you have received by email already. Please let me know if I can help you in other way?

Kind regards, Sofie Wiik / Webshop manager / STILLEBEN

God oplevelse

Jeg havde en god oplevelse med stilleben

10 kwietnia 2023

Hej!
Det er vi glade for at høre. Håber vi kan få lov at give dig flere gode oplevelser fremover.

Hurtig service!

29 marca 2023

Hej!

Tak for din feedback og de 5 stjerner.
Vi ser frem til at gentage succesen :-) Håber du er blevet glad for din bestilling.

STILLEBEN / Sofie

Oceniono na 3 z 5

Gode produkter men fejl i ordren

Produkterne er god kvalitet og meget flotte, men desværre var halvdelen af ordren den forkerte farve tallerkner. Derudover synes jeg det ville klæde dem at tilbyde gratis fragt, når man køber for over 1000 kroner.

22 marca 2023

Odpowiedź od Stilleben

Tak for din feedback og dine fine ord om vores produkter.

Vi beklager at der har været fejl i leveringen. Det bør ikke ske. Vi prøver hele tiden at optimere vores processer, så vi kan imødekomme og hjælpe vores kunder bedst muligt. Derfor er feedback som din også noget vi tager til os.

Vi håber, trods din oplevelse, at vi får muligheden for at give dig en god oplevelse en anden gang. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Oceniono na 5 z 5

Skøn butik og fineste ting

Skøn butik og fineste ting. Altid lækkert sat op så der kan suges masser af inspiration🍀

27 marca 2023

Kære Tina

Tusind tak for anmeldelsen og dine rosende ord! Det betyder meget for os, at høre du har haft en god oplevelse hos os. På hjerteligt gensyn.

Oceniono na 5 z 5

Når man køber ting på nettet som…

Når man køber ting på nettet som "pakkekasterne" ikke formår at ødelægge, så er alt godt. (=Fin emballering)

16 stycznia 2023

Hej

Hvor er det skønt med sådan en anmeldelse. Tusind tak.
Foruden den gode emballage, så håber jeg, at du også er glad for dit køb :-)

Mette / STILLEBEN

Lækre produkter

Lækre produkter, venlig betjening. En af mine favoritbutikker i Kbh!

22 grudnia 2022

Kære Maja

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os.
Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse næste gang.

De bedste hilsner,
STILLEBEN

Still going strong

Er kommet i butikken i 20 år og har anbefalet deres sortiment, kuratering, service og univers til en masse andre. Stilleben er en institution i København og beriger byen ❤️

22 grudnia 2022

Hej Frederik

Hvor er det skønt at høre, at du også anbefaler os til andre.
Vi gør os umage i forbindelse med vores egne designs, kuratering og ikke mindst det at skabe et inspirerende univers. Ligeledes bestræber vi os efter, at udøve den bedste service, hvorfor det betyder meget med sådan en anerkendelse. Så tusind tak :-)

Vi glæder os til at give dig en skøn oplevelse næste gang.

De bedste hilsner,
STILLEBEN

Oceniono na 1 z 5

Jeg var i dag nede i jeres fysiske…

Jeg var i dag nede i jeres fysiske butik, for at købe noget af jeres fine sengetøj fra Tekla. Jeg spørger jeres medarbejder i en hvid striktrøje, om hvilke farver I har sengetøjet i, hvorefter hun svarer flabet tilbage “du kan selv gå ned og kigge efter hvilke farver der er”. Jeg ender med ikke at købe sengetøjet hos jer, da jeg ikke synes, at jeres kundeservice er lige så god som den har været. Jeg har veninder, som ligeledes har oplevet dårlig kundeservice i jeres butik inden for de sidste måneder. Vi synes alle sammen det er ærgerligt, da I har så mange fede ting i jeres butik, som vi nu må købe andre steder.

26 grudnia 2022

Kære Regitse

Vi er altid interesseret i at yde den bedste service både i butikken og på webshoppen, og vores mål er at give hver kunde en imødekommende og professionel oplevelse. Derfor er vi selvfølgelig ærgerlige over, at det ikke er den oplevelse, som du er gået ud af butikken med.
Jeg vil derfor gerne undskylde og beklage, og lover at vi følger op internt, så det ikke sker og opleves af andre kunder.

Jeg håber dog, at vi kan give dig en god oplevelse, hvis du finder vej ind i butikken igen.

STILLEBEN / Mette

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej