Oceniono na 5 z 5

Jeg havde bestilt to glas fra Zafferano. Det ene havde desværre en revne ved ankomst. Jeg kontaktede Stilleben og forklarede dem situationen. De svarede tilbage med det samme, at de ville sende et... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har bestilt fra Stilleben masser af gange, samt købt i deres fysiske butik. Altid vildt god service og SÅÅÅÅ flot indpakning. Modtog en pakke fra dem i dag, og der var virkelig kræset om deta... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Købte en vare 21.8.2015. Får bekræftelse på mit køb og pengene trækkes på mit dankort samme dag. Får aldrig bekræftelse på forsendelse og kontakter firmaet efter 6 dage. De siger pakken er sendt fra... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte nogle lækre produkter hos Stilleben, men havde en lidt kedelig oplevelse da jeg skulle betale. Jeg kontaktede Stilleben og gjorde opmærksom på det, hvorefter jeg fik et uddybende svar og de... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep
  2. Sklep odzieżowy
  3. Dekoracje i architektura wnętrz
  4. Sklep z dodatkami
  5. Sklep z wyposażeniem domowym

Napisane przez firmę

Stilleben designs privat label which include collections of tableware, textiles, and interior. The focus is on high quality materials and skilled craftsmanship, resulting in valuable and long lasting products. Find the products in our flagship store and on our webshop, where we also have a selection of hand-picked items from external brands.

4,3

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Hurtig levering - 2 dage som lovet 👍😊

24 lutego 2025

Odpowiedź od Stilleben

Tak Birgit for den flotte anmeldelse , og for at give dig tid til det. Det betyder meget for en lille webshop som vores😊 MH Stilleben / Helena

Oceniono na 4 z 5

Hurtigt svar og hjælp

Hurtigt svar og hjælp, da jeg havde brug for det, da leveringen havde været for hård ved et af varerne. Meget tilfreds med kvaliteten af mine varer.

31 stycznia 2025

Odpowiedź od Stilleben

Tusind tak Pia , for den flotte anmeldelse. Er glad for vi fik løst problemet , og du fik nogle nye fine tallerkner :). MH Stilleben / Jelena

Oceniono na 3 z 5

Fint betræk

Fint betræk, blev skuffet over der ikke fulgte en pude med

29 listopada 2024

Odpowiedź od Stilleben

Hej Birgitte. Tak for din anmeldelse. Dejligt du er glad for betrækket.😊 Vi beklager hvis du har troet der fulgte monteringspude med betrækket. Vi har ikke oplevet dette før men vi vil se på om vi kan tydeliggøre det på vores webshop således at det ikke kan misforståes. Fortsat god dag. VH Stilleben / Helena

Langsom levering (en lille uge

Langsom levering (en lille uge - og der var ingen Black friday tilbud) men meget smuk plakat der ikke fås andre steder.

29 listopada 2024

Odpowiedź od Stilleben

Hej Anne , beklager det tog lidt tid før du fik din pakke. Vi bestræber os på at sende ordrer afsted hver dag , men der kan naturligvis ske forsinkelser. Især i ugen op til Black Friday.( som vi ikke deltager i :)). Dejligt du er glad for dit print🌞

Hurtig levering, godt pakket

22 października 2024

Odpowiedź od Stilleben

Hej Ole, mange tak for den flotte anmeldelse- vi er så glade for at du havde en god oplevelse med at handle hos os. MH Helena / Stilleben

Odpowiedź od Stilleben

Hej Louise, Mange tak for de flotte stjerner🌞 Det betyder meget for os at giver dig tid til dette! Glæder os til at hjælpe dig en anden gang . Bedste hilsner Jelena / Stilleben

Oceniono na 5 z 5

Great product, with exceptional customer service

The online ordering was simple. The product is exquisite. The delivery from Copenhagen to Australia was swift and no breakages, as each bowl was individually wrapped in its own cardboard box.

6 sierpnia 2024

Odpowiedź od Stilleben

Dear Elaine, Thank you so much! We are happy that our products arrived safely and fast to Australia . Warm regards from Copenhagen and Team Stilleben

God oplevelse

Bestilte en lille pung/taske til bind osv. som jeg bla. kan have med på arbejde.
Den var i fin stand da jeg åbnede pakken op og så hvad der gemte sig i.
En god oplevelse at bestille hos jer📦🥳

30 maja 2024

Odpowiedź od Stilleben

Hej Mille, Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at vores produkter kan bruges i din hverdag, og at vi leverede en god oplevelse til dig. Mange hilsner Jelena / Stilleben

Oceniono na 1 z 5

Dårlig behandling ved returnering af varer

Rigtig dårlig behandling i forbindelse med returnering af varer

30 kwietnia 2024

Odpowiedź od Stilleben

Hej Dorthe. Vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse ifbm. returnering. Du skrev til os d 5 maj at du havde bestilt de forkerte glas og gerne ville ombytte dem i vores fysiske butik. Det svarede jeg dig på d 6 at du var meget velkommen til. Derfor forstår jeg heller ikke hvad utilfredsheden handler om .Du er altid velkommen til at sende os en mail på webshop@stilleben.dk , hvis der er mere vi kan hjælpe dig med. VH Stilleben Kundeservice / Helena

Oceniono na 5 z 5

Så smukke ting Stilleben har og hurtig…

Så smukke ting Stilleben har og hurtig levering

19 lutego 2024

Odpowiedź od Stilleben

Hej Mette. Mange tak for den flotte anmeldelse! Det sætter vi stor pris på :)- Fortsat god dag. Venlig hilsen Jelena / Stilleben

Fantastisk kundeservice!

Stilleben kom ved en fejl til at sende et forkert print til os.
De sendte nyt print lynhurtigt, og bad os beholde det forkerte!
Dét er virkelig GOD kundeservice.
5 store stjerner herfra!

21 lutego 2024

Odpowiedź od Stilleben

Tak for stjernerne :) - det betyder meget for os med tilfredse kunder! Fortsat god dag - og velkommen tilbage en anden dag . Bedste hilsner Jelena / Stilleben

Top oplevelse hos Stilleben

Smukkeste varer (keramik) pakket super forsvarligt, sendt på rekordtid og indet hele taget bare en top 5 ud af 5 oplevelse med Stilleben på alle planer ☺️

29 stycznia 2024

Odpowiedź od Stilleben

Tusind tak for anmeldelsen! Vi er glade for at du var tilfreds med oplevelsen :)

Oceniono na 1 z 5

Dårlig oplevelse og en helt useriøs behandling.

Jeg har købt to undertøjstoppe af mærket Hanro, normalprisen er 450 kroner, hvilket burde borge for en vis kvalitet.
Min datter har taget top nummer to i brug og der fremkommer efter et par dage en lang linje, som ligner det man kalder en tråd og på den linje åbner stoffet sig i små huller.
Svaret i butikken var at det måtte have hængt fast i noget, et smykke eller lignende.
Min datter går ikke med smykker og at der kunne være en fejl i stoffet er åbenbart ikke en mulighed.
"Hun kunne da godt give det videre til sin chef, men der var nok ikke noget at gøre", når en ekspedient siger det, er man klar over deres politik.
Helt vildt indirekte at blive beskyldt for selv at have forårsaget problemet. Jeg kunne ikke drømme om at komme tilbage med en vare, hvor jeg selv havde lavet en skade.
Jeg har henvendt mig til en bekendt der er skrædder, som mener at det åbenlyst er en fejl, en tråd ville have fortsat og ikke kun være 10 cm lang.
Men jeg kan jo læse mig til at kundeservice ikke er deres fremste fokus.
Heldigvis er den anden top i orden og vi slipper da for at overveje et genbesøg.

31 stycznia 2024

Odpowiedź od Stilleben

Hej Sanne , beklager du har haft denne oplevelse af vores kundeservice i går i vores butik. Vi bestræber os altid på på at yde en god og rimelig kundeservice- noget vi heldigvis også synes afspejles på vores Trustpilot. Vi tar gerne imod reklamationer som skyldes produktionsfejl. Dette vil altid være en vurderingssag. Igår mente vi der var tvivl om fejlen kunne tilskrives produktionsfejl. Derfor tilbød vi at tage toppen videre til vores butikschef som i samråd med Hanro ville vurdere sagen. Det afslog du. Hvis du ønsker at få toppen vurderet , er du naturligvis velkommen til at indlevere den i vores butik.
Venlig hilsen Stilleben

Hurtig ekspedition

10 stycznia 2024

Kære Anna Mette
Tusind tak for de mange stjerne! Vi forsøger altid at gøre os umage, så dem er vi meget taknemlige for.
Bedste hilsner
Sofie / Stilleben

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice, eller rettere manglende… Skrev en mail til Stilleben d. 26 december, angående et gavekort jeg har et spørgsmål til. Men har ikke hørt noget fra dem, forhåbentligt endnu…

10 stycznia 2024

Kære Mille
Det er dybt beklageligt at du endnu intet har hørt. Jeg har nu gennemgået alle henvendelser fra omkring den dato du beskriver, men har intet kunne finde fra dig. Hvilken mail-adresse har du anvendt? Venligst skriv til webshop@stilleben.dk eller ring på 22 89 90 97, så vi kan finde en løsning på dit spørgsmål angående gavekortet.
Bedste hilsner
Sofie / Stilleben

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej