Stabelo AB Recenzje 2107

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Perfekt lånegivare, bytte ifrån LF och fick betydligt lägre ränta. Inga krånliga upplägg och bra support i samband med bytet. Tydligt översikt när man loggar in på ränta, amortering och vad som skall... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Korta räntor var höga, 5-åringen betydligt billigare. Jag hade rörligt lån. Stabelo erbjöd mig att få byta omedelbart till 5-åringens ränta och dessutom att bevaka räntorna så att så snart det rörliga... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Bra kund upplevelse, snabb och effektiv process bolån. Mycket nöjd. Tidigare erfarenhet av Swedbank vilket var avsevärt mycket sämre. Swedbank kommer framöver vara delägare i Stabelo vilket är en farh... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Att få man kunde få prata med en människa , eftersom jag inte har så stor kännedom om digitaliseringen ! redan från första kontakten med er !

Informacje dotyczące firmy

1. Kredytodawca hipoteczny
  2. Agencja kredytowa

Informacje o Stabelo AB

Napisane przez firmę

Stabelo erbjuder ett enkelt, färdigförhandlat och digitalt bolån. Vi ger vi alla kunder låg ränta, år efter år.

Glöm personliga rabatter, plötsliga räntehöjningar och sega samtal med banken. Hos Stabelo är det enkelt, transparent och färdigprutat.

Välkommen med en ansökan!

Färdigprutade bolån

Napisane przez firmę

Färdigförhandlade bolåneräntor till alla kunder
Vi erbjuder färdigförhandlade och transparenta räntor. Enkelt smidigt och digitalt.
Helt digitalt
Ansökan sker helt digitalt och du signerar med bankID.
Inget helkundskrav
Du behöver aldrig flytta över sparande eller andra kringprodukter, du har bara ditt bolån hos oss.

Tre skäl att välja Stabelos bolån

Lägre bolåneränta, inga personliga rabatter utan istället helt transparent

Lägre bolåneränta, inga personliga rabatter utan istället helt transparent
Lägre ränta, utan förhandling: Hos oss får du alltid en konkurrenskraftig ränta utan att behöva vara en mästare på att förhandla. Du kan alltid vara trygg i att du får vårt bästa erbjudande – helt automatiskt.

Inga rabatter att hålla koll på: Eftersom vi inte jobbar med tidsbegränsade personliga rabatter, slipper du oroa dig för när din rabatt löper ut. Du kan alltid känna dig trygg med att räntan på ditt bolån är låg över tid.

Transparent och tydligt: Vi tror på enkelhet och transparens. Hos oss vet du alltid exakt vad du får vilket gör det tryggt för dig.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Enkelt och smidigt

Enkelt och smidigt från ansökan till pengarna va på kontot med bra ränta dessutom ☺️ Bra återkoppling och uppföljning.

6 kwietnia 2026
Oceniono na 3 z 5

Snabb support men oklar kommunikation

Snabb support men mycket intern förvirring, olika besked från olika personer. Den snabba supporten rädda dom men krävdes mer arbete och samtal än vad som ska behövas. Även kvicka med nya 10% regeln.

20 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Lånelöfte men nekat lån

Fick godkänt lånelöfte men när det väl skulle omvandlas till bolån blev det nekat och tog väldigt lång tid

16 kwietnia 2026
Opinia niezależna

Odpowiedź od Stabelo AB

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Ett lånelöfte är alltid en preliminär bedömning som kan ändras när vi gör den slutgiltiga kreditprövningen och går igenom fler detaljer. Med det sagt är det viktigt för oss att processen känns tydlig och smidig hela vägen.

Hälsningar
Fanny, Stabelo

Oceniono na 5 z 5

Tycker allt funkade bra och snabbt

Tycker allt funkade bra och snabbt, ingenting att klaga på 👌

19 marca 2026

Odpowiedź od Stabelo AB

Tack snälla för din feedback! Vad roligt att höra att allt har fungerat smidigt och snabbt för dig – det är precis den upplevelsen vi vill ge.

Snabb hantering

Snabb hantering, transparenta villkor

1 kwietnia 2026

Odpowiedź od Stabelo AB

Tack för att du delar med dig! Vad fint att höra att du upplevt både snabb hantering och tydliga, transparenta villkor – det är precis så vi vill att det ska kännas.

Service

Enkelt och mycket trevligt bemötande

13 kwietnia 2026

Odpowiedź od Stabelo AB

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde processen som enkel och att bemötandet kändes trevligt – det betyder mycket för oss.

Smidigt och snabbt

13 kwietnia 2026

Odpowiedź od Stabelo AB

Tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att du upplevde processen som både smidig och snabb – det är precis så vi vill att det ska kännas.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej