Det är enkelt att ha att göra med ICA-banken. Alla handläggare är jättetrevliga, kunniga, hjälpsamma och tillmötesgående. Ångrar inte mitt byte till ICA-banken!
Reakcja na opinię
Förbannande kundservice. De blockerar kontot utan att ens meddela sin trovärdiga kund via mejl/sms eller telefon! De skriver ett meddelande i deras app och blockerar lönekontot helt och hållet in... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Om ni tar lån från Ica banken med tanken att ni kommer vilja extra amortera så hitta en annan bank. En vecka nu väntar jag på att få svar på min önskan att extra amortera. Dom prioriterar inte kunder... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ica Banken har alltid funnits för mig. Tryggt, snabbt, enkelt, lättillgängligt. De bara finns och löser mina problem! Stort och smått. Önskar att jag sparat mer och använt mig mer av Ica Banken alla d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Välkommen till ICA Banken. Här kan du ansöka om kort och konto, lån och krediter, hitta information om fonder och sparande samt försäkringar.
Lagercrantz plats 3, 504 31, Borås, Szwecja
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Odpowiedź od ICA Banken
Kan inte uttala mig om deras banktjänster. Dom är säkert mycket bättre än Swedbank iaf.
Men det som är så pinsamt löjligt är deras tv-reklam. Vuxna människor som står och pratar med mat i munnen🤪.
Småungar kanske tycker det är roligt....men hallå Ica. Byt reklambyrå.

Odpowiedź od ICA Banken
Fruktansvärt dåligt de gör fel och den tar ut sina misstag på mig som kund, jag fick vänta super länge bara för att få prata med nån om att lösa mina problem… jag måste betala dubbelt bara för att de gjort fel känner mig super lurad och jag som trodde att jag kunde lita på Ica - varje månad måste nåt dåligt hända och en ny avgift måste tas och de skyller på att det ska bli rätt men det är FELLLLL — Det är INTE mitt fel om ni har tekniska problem men varför ska jag få i uppgift att varje månad lägga till en summa pga eraaaaa fel???? De tar inte hänsyn heller att man väntar på de….

Odpowiedź od ICA Banken
Ansökte om ett lån och blev beviljad utan krångel samt snabbt utbetalning

Odpowiedź od ICA Banken
Jag fick vad jag ville och tjänsten var trevligt.

Odpowiedź od ICA Banken
Mycket bra kontakt och trevlig personal. Rekommenderas!

Odpowiedź od ICA Banken
Fick bra hjälp och jätte trevligt bemötande

Odpowiedź od ICA Banken
Jag får inget årsbesked gällande mitt sparande i IcaBanken, har haft åtskilliga meningslösa samtal med kundservice, skrivit brev till klagomålsansvarig. Nu har denna bank lyckats spärra mitt bankort. Svaret när jag ringer är: "Ha en bra dag". Konsumenternas bankrådgivningsbyrå tycker att jag ska byta bank ! Finansinspektionen är delgivna.

Odpowiedź od ICA Banken
Uselt bemötande när man vill lösa ett lån i annan bank med pengar man har på ICA-banken. De ifrågasätter var pengarna kommer ifrån när de skall ut från banken men inte inte när de kom in.

Odpowiedź od ICA Banken
Snabb återkoppling och bra bemötande, väldigt hjälpsamma.

Odpowiedź od ICA Banken
Har sagt upp en försäkring hos er men har inte fått någon bekräftelse på det på varken mail eller brev, vilket man brukar få från andra försäkringsbolag. Har jag blivit lurad?

Odpowiedź od ICA Banken
Såg de dragit 1,11 kr som ränta, på vad vet jag inte, kontaktade dem på chaten, de kunde inte se varför så beloppet sattes in igen, frågade via meddelande vad som hänt, som svar fick jag att jag övertrasserat mitt konto, 19/3 på dygnstarten fick jag in min pension, 19/3 00:46 sände jag pengar utomlands med Remitly, Icabanken valde bokföra det den 18/3, trots att datum för köp är 19/3 enligt Icabankens "kvitto"

Odpowiedź od ICA Banken
Snabb service bra bemött väldigt enkelt

Odpowiedź od ICA Banken
Lätt och smidig hantering av mitt ärende. Bra hjälp och trevlig kontakt med kundtjänst.

Odpowiedź od ICA Banken
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.