Mette er altid en god vejleder, og vi ser altid frem til vores møder med hende. Hun forklarer det hele inspirerende og så alle føler sig trygge. Hun gav i dag vores datter en utrolig god vejledning om... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Altid velkommen på en god måde. Vi føler altid at vi er de vigtigste kunder. Professionel og forståelig vejledning. Alle spørgsmål besvaret på en måde så alt er let forståeligt. Poul-Henrik Svend... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi var på udkig efter ny bank, i forbindelse med et nybyg. Mange afviste os med nogle urealistiske krav, og jeg rakte hånden ud på Mybanker, hvor vores nuværende rådgiver skrev, at det lød spænd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Desværre har det ikke været muligt, at få et fysisk møde i den lokale bank i Næstved. Derudover kan der ikke tilbydes alm. billån eller forbrugslån, selvom man kan booke møde til forbrugslån..? Underl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Den personlige bank i en digital verden Spar Nord er en bank, der søger at kombinere nærværende personlig rådgivning og service med tidssvarende og innovative digitale tilbud.
Skelagervej 15, 9100, Aalborg, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Odpowiedź od Spar Nord
God rådgivning og sparring i forbindelse med huskøb, rejseforsikring og pensionsopsparing.

Odpowiedź od Spar Nord
Jeg havde et godt og informativt møde med Mads og Jeppe. De var rigtigt godt forberedt og fremholdt tingene på en venlig og afslappet måde.
Jeg fik svar på mine økonomisk spørgsmål og nogle gode råd med på vejen

Odpowiedź od Spar Nord
Velforberedt og konstruktivt møde i forbindelse overførelse af mit engagement fra Spar Nord Bank til Nykredit Private Banking.

Odpowiedź od Spar Nord
Som altid får man en god behandling af Aars afdelingen.
Altid lyttende og konstruktive i deres måde at behandle kunder på,
Anders Jørgensen

Odpowiedź od Spar Nord
Altid hurtig og god betjening uanset om det er pr. telefon eller mail, og de er ufattelig hjælpsomme, specielt min bankrådgiver Anders i Hillerød, men også i kundeservice.

Odpowiedź od Spar Nord
Super god og hurtig behandling af Sommerhuskøb. God vejledning og service.

Jeg er blevet trukket 225kr dags dato
Hvad Fa- -en
er det for noget svineri.
Vi kan ikke se hvad beløbet dækker over.
Det er konservativt umoralsk, lav etik og lav moral dårlig opførsel kære spar Nord i Horsens.

Odpowiedź od Spar Nord
Min nye bankrådgiver, er super og forklarer på en god måde, jeg virker behagelig tryk.

Odpowiedź od Spar Nord
Har været kunde i mere end 10år.
Skiftede bank pga. alt for ofte nye "personlige rådgivere" i Nordea.
Spar Nord har ydet en virkelig god service & givet gode vilkår både ifm. billån, boliglån og ift. drift af eget firma.
Alt i alt en rigtig god bank - med kompetente & ærlige rådgivere, som også har været gode at sparre med.

Odpowiedź od Spar Nord
Jeg har ikke modtaget min udenlands folkepension siden marts! Efter sammenlægningen gik der kuk i Iban nummer og swift kode, jeg har haft meget bøvl med opringninger og brev skrivning til pension afsender landet ! Og her til juni er det 3 mdr. Hvor jeg ikke har fået min pension ØV! Og Banken beklager bare !😡

Odpowiedź od Spar Nord
Dejligt møde med Sussi, som altid er positiv, og jeg føler mig velkommen, når hun tager i mod.

Odpowiedź od Spar Nord
Dejligt at møde vores nye rådgiver.
Hyggelig atmosfære.
Fik god vejledning og svar på spørgsmål om vores økonomi nu og i fremtiden.

Odpowiedź od Spar Nord
Jeg har været kunde i Spar Nord i ca. 6 år, og i mange år var jeg utrolig glad for banken. Jeg havde den bedste rådgiver, Henriette – professionel, dygtig, hjælpsom og altid hurtig til at svare. Hun gav mig virkelig følelsen af tryghed og god service.
Desværre skiftede Henriette bank for omkring et år siden, og siden da har min oplevelse ændret sig markant i Spar Nord.
Problemerne begyndte, da min familie ønskede at købe et sommerhus. Vi fandt et hus, vi var meget interesserede i, og jeg kontaktede banken med det samme, fordi tid ofte er afgørende ved boligkøb. Men der gik næsten to uger uden svar fra vores rådgiver. Jeg blev meget bekymret for, om huset ville blive solgt, mens vi bare ventede uden nogen form for respons.
Først efter kontakt til support fik vi svar og en tid til møde.
Da jeg blev usikker på hele processen, valgte jeg at tage min nabo med som bisidder til møderne. Han har tidligere arbejdet som bankrådgiver gennem mange år og er nu pensioneret. Det viste sig desværre at være en god beslutning.
Ved møderne i Helsingør-afdelingen oplevede vi fejl i økonomiberegning, generelt manglende forberedelse. Ved det sidste møde kom rådgiveren endda uden computer og virkede slet ikke forberedt. Under mødet måtte han gå ud to gange for at finde svar på helt grundlæggende spørgsmål, som vi stillede. Det gav desværre ikke meget tillid i en så vigtig proces.
Efter købet ønskede vi et møde for at gennemgå økonomien, få rettet fejl og tilbageføre et lån, som var blevet oprettet på baggrund af forkerte beregninger. Men også her oplevede vi store problemer. Vi ventede mere end tre uger på at få et møde og måtte kontakte ledelsen for overhovedet at få hjælp. Først efter en formel klage til hovedkontoret i Nykredit lykkedes det at få sagen håndteret og få tingene bragt på plads.
Kommunikation, opfølgning og rådgivning har gennem hele forløbet været meget utilfredsstillende. Det er især skuffende, fordi jeg tidligere har haft så gode oplevelser i Spar Nord og følt mig tryg som kunde. Derfor havde jeg forventet samme professionalisme og rådgivning i forbindelse med en så vigtig beslutning som køb af sommerhus.
Jeg skriver denne anmeldelse i håb om, at Spar Nord tager det alvorligt og forbedrer både rådgivning, kommunikation og kundeservice fremover i Helsingør-afdelingen.

Odpowiedź od Spar Nord
Venlig og imødekommende, rådgiver. Fik ordnet det vi kom efter, god sommer. Vh Jytte larsen