Spar Nord Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Mette er altid en god vejleder, og vi ser altid frem til vores møder med hende. Hun forklarer det hele inspirerende og så alle føler sig trygge. Hun gav i dag vores datter en utrolig god vejledning om... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Altid velkommen på en god måde. Vi føler altid at vi er de vigtigste kunder. Professionel og forståelig vejledning. Alle spørgsmål besvaret på en måde så alt er let forståeligt. Poul-Henrik Svend... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi var på udkig efter ny bank, i forbindelse med et nybyg. Mange afviste os med nogle urealistiske krav, og jeg rakte hånden ud på Mybanker, hvor vores nuværende rådgiver skrev, at det lød spænd... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Desværre har det ikke været muligt, at få et fysisk møde i den lokale bank i Næstved. Derudover kan der ikke tilbydes alm. billån eller forbrugslån, selvom man kan booke møde til forbrugslån..? Underl... Zobacz więcej

1. Bank

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Den personlige bank i en digital verden Spar Nord er en bank, der søger at kombinere nærværende personlig rådgivning og service med tidssvarende og innovative digitale tilbud.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

4 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 393

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Her føler jeg mig set og hørt

Her føler jeg mig set og hørt. i Det jeg har behov for at vide . Det er let at få kontakt i en sagsbehandler.
Mand skal heller ikke starte forfra med at fortælle om ens behov det er rart.

Hej Charlotte

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du føler dig set og hørt, og at du får de oplysninger, du har behov for. Det er også dejligt, at kontakten med din rådgiver er nem, og at du ikke skal starte forfra hver gang.
Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

God oplevelse

Kompetente, empatiske og forstående medarbejdere som fremlagde deres information på en forståelig måde i en afslappet men professionel stemning.

10 czerwca 2026

Hej Jan

Tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med kompetente, empatiske og forstående medarbejdere, der præsenterede informationen på en forståelig måde. Vi er glade for, at stemningen var både afslappet og professionel. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at hjælpe dig igen fremover.

Ekstremt dårlig kundeservice

Er en kunde som har haft den samme bank i ca 40 år, er nu desværre havnet i nykredit bank.
Skulle blot have fat ii min bankrådgiver i sparnord, fik fat i kundeservice for 4 dage siden, de ville bede sparnord i Herning kontakte.

Da dette ikke skete ringede jeg igen til deres kundeservice, de ville igen bede dem kontakte mig, nu 8 timer senere er det stadigvæk ikke sket. Hvis man så prøver at kontakte dem er der en ventetid på over 30 minutter. DET ER ABSOLUT DEN DÅRLIGSTE KUNDESERVICE JEG HAR OPLEVET.
MÅSKE HAR DE VERSIONERE MEN KLART IKKE EVNERE

Nu fik jeg svar, men ai har ikke opfundet forgæves, hvor føler man sig bare trådt på....

Hej Finn

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vi forstår din frustration over de lange ventetider. Det er bestemt ikke det serviceniveau, vi ønsker at levere, og vi beklager, at du har følt dig overset og ikke fået den hjælp, du har brug for. Vi arbejder på højtryk for at komme ventetiden til livs og komme tilbage til normale tilstande.

Jeg beklager naturligvis også, at du føler dig trådt på, over mit svar på din anmeldelse, men jeg kan garantere dig, at der er et rigtigt menneske bag besvarelsen.

Oceniono na 5 z 5

Blev modtaget af den skønneste unge…

Blev modtaget af den skønneste unge mand fuld af humor. Første gang vi mødes. Bliver rådgivet og vejledt, så selv jeg, der er dårlig til tal, forstår det hele. Får også på vej ud at vide, jeg må kontakte ham alt det jeg har brug for. Kontakten fortsatte dagen efter på beskeder i netbank. Også her udviser han stor tålmodighed. Så tak for dig Jonas.
Til dig Katrine:
Den søde unge mand hedder Jonas Sørensen og arbejder i Frederikshavn afd.
Det er vigtigt også at huske de gode oplevelser, og ikke kun reagere på det negative.

Hej Birgitte

Tak for din skønne anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at Jonas har givet dig en så positiv oplevelse med både humor og tålmodighed. Det betyder meget, at du føler dig godt rådgivet og forstået, selv når det handler om tal, som kan være udfordrende. Jeg ville ønske, at din ros kunne blive videregivet til Jonas, han ville uden tvivl sætte stor pris på det, men jeg kan desværre ikke finde ham ud fra de oplysninger jeg har til rådighed.
Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med dig.

Oceniono na 5 z 5

Vi har en kunde rådgiver som lytter og…

Vi har en kunde rådgiver som lytter og hører hvad vi siger. Er altid parat og hurtig svarende ved spørgsmål.
Vi er rigtig glade for at være kunder der.

Hej Susanne

Tak for din fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I har en kunderådgiver, der lytter til jer og hurtigt svarer på jeres spørgsmål.
Vi er glade for, at I er tilfredse med at være kunder, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med jer.

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde brug for hjælp til at udrede…

Jeg havde brug for hjælp til at udrede en som forsøgte at hæve et stort beløb på min konto i Spar Nord Herning afdelingen.
Professionel blev der taget hånd om opgaven i en hast og blev redet lige på stregen.
Det har været en fornøjelse, at opleve så professionelle mennesker som klarede opgaven til UG.
Tak for godt samarbejde.
Mvh. Polle Vejvad.

Hej Polle

Tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du oplevede hurtig og professionel hjælp i Spar Nord Herning-afdelingen, og at situationen blev håndteret effektivt og løst til din tilfredshed.
Det betyder meget for os, at du føler dig godt taget hånd om, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Oceniono na 5 z 5

Det er altid en fornøjelse at møde…

Det er altid en fornøjelse at møde kompetente og rare medarbejdere.
Jens og Line er super begge to

2 czerwca 2026

Hej Niels

Tak for din flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at du altid oplever kompetente og rare medarbejdere.

Oceniono na 5 z 5

Vores privatrådgiver Anne Marie…

Vores privatrådgiver Anne Marie Kjeldsen er en god og dygtig person. Vi har haft hende over en del år. Hun kender os rigtig godt, og råder os på bedste vis.
Dejligt med et kendt ansigt når der skal snakkes økonomi

Hej Knud Erik

Tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I har haft en lang og positiv relation med jeres rådgiver, og at hun kender jer godt og rådgiver jer på bedste vis. Det betyder meget, at I føler jer trygge med en rådgiver, der forstår jeres behov og økonomi.
Vi sørger for, at jeres ros bliver videregivet til Anne Marie, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med jer.

effektivt møde

effektivt møde - rådgiver var godt forberedt

Hej Benny

Det er dejligt at høre, at mødet var effektivt, og at din rådgiver var godt forberedt.

Oceniono na 5 z 5

Har altid haft en kunderådgiver med det…

Har altid haft en kunderådgiver med det helt rigtige overskud….
Tak for dig Helle

Hej Lars

Tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har en kunderådgiver som Helle, der har givet dig det helt rigtige overskud.

Oceniono na 5 z 5

Behageligt møde i rette omgivelser

Behageligt møde i rette omgivelser.
Jeg havde nogle spørgsmål, som Sara selv, uden jeg spurgte, tog ansvar om.
Dejligt.

Hej Flemming

Det er skønt at høre, at du havde et behageligt møde, og at Sara tog ansvar og hjalp med dine spørgsmål, selv før du bad om det. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at hjælpe dig igen fremover.

Har lige skiftet rådgiver

Har lige skiftet rådgiver, den nye rådgiver gjorde et fantastisk job.

Jeg er meget tilfreds med banken og min nye rådgiver!!

10 czerwca 2026

Hej Jesper

Tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at din nye rådgiver allerede har gjort et fantastisk stykke arbejde, og at du er tilfreds med både rådgiveren og banken.
Vi sørger for, at din ros bliver videregivet, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med dig.

Oceniono na 2 z 5

Alting i den bank tager en evighed

Alting i den bank tager en evighed. Umuligt at komme igennem på telefon og mails besvares åbenbart ikke dagligt.
Har nu skiftet bank og nyder at jeg faktisk har en rådgiver jeg kan kontakte og som rent faktisk svarer. Ordner nærmest alt selv på net bank, så er det super irriterende at man ikke kan få svar når man rent faktisk har brug for det.

5 maja 2026

Hej Lone

Tak for din feedback.

Det er helt rigtigt, at vi efter sammenlægningen oplever usædvanlig travlhed, men jeg kan forsikre dig om, at vi gør alt hvad vi kan for at besvare vores kunders henvendelser og arbejder hårdt på at komme tilbage til normale tilstande.

Vi beklager naturligvis din oplevelse, og ønsker dig alt det bedste i din nye bank.

Lang ventetid i telefonen/mail

Lang ventetid i telefonen, op til 35 min. det er en voldsom forringelse efter at Nykredit har opkøbt banken, overvejer seriøst at skifte bank, min hustru gør det samme. Vi vil gerne lave en overførsel til Nordnet Bank, men der er et loft på 50.000kr. dagligt og derfor brug for bankens godkendelse, men det er håbløst at komme igennem, mail er også skrevet uden der er reageret, nu er det mere end 24 timer siden mail blev afsendt. Virkelig dårlig service.

Hej Curt

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre om din oplevelse med lang ventetid og manglende respons, og vi forstår din frustration.
Fusionen med Nykredit har medført midlertidige udfordringer, hvor forlængede svartider på telefon og beskeder desværre er en konsekvens, som vi arbejder benhårdt på at få ned til det normale igen.

Vi arbejder løbende på at reducere ventetider og forbedre vores kundeservice.
Derfor er telefonerne åbne alle hverdage i tidsrummet 8.00-20.00 og i weekenderne fra 10.00-16.00, men det er klart, at der er spidsbelastninger i nogle tidsrum i løbet af dagen, dog bør vores åbningstider give mulighed for at komme igennem til os.

Jeg vil samtidig gøre dig opmærksom på, at du har selv mulighed for at ændre din beløbsgrænsen på www.sparnord.dk/dit-liv/daglig-okonomi/belobsgraense, så du selv kan lave overførslen, hvis det haster.

Vi håber, at vi kan få mulighed for at genoprette din tillid, og ellers ønsker vi dig alt det bedste i din kommende bank.

Oceniono na 1 z 5

Skifter bank en af dagene.

Skifter bank en af dagene.
Spar Nords uhæmmede og voldsomme stigninger på gebyrer. Formentlig resultat af en fusion.

Hej Erik

Tak for din feedback.

Efter sammenlægningen med Nykredit, er Spar Nord blevet en foreningsejet bank, der ejes af Forenet Kredit.
Det betyder, at Spar Nord nu kan tilbyde ForeningsFordele, som giver dig adgang til en række økonomiske fordele, herunder rabatter på udvalgte bankgebyrer samt på lån og investeringer, hvis du samler din økonomi og boligfinansiering hos Spar Nord.
Sammenlægningen med Nykredit har medført ændringer i gebyrstrukturen, hvilket betyder, at visse gebyrer er hævet, til gengæld får du dem nu refunderet igennem din KundeRabat, og dermed er det blevet billigere at være kunde i Spar Nord.
Vi er derfor ikke enige i, at der er kommet stigninger i gebyrerne efter sammenlægningen.

Vi er kede af, at du ønsker at skifte bank, men vi ønsker dig alt det bedste i din nye bank.

Oceniono na 1 z 5

Hold op en dårlig kundeservice

Hold op en dårlig kundeservice - her sidder jeg og har brug for hjælp til en hævet beløb og der er mellem 23 og 40 minutters vente tid.
Nu er det vist på tide at skifte til en bank med kundepleje

Hej Frede

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre om din oplevelse med den lange ventetid, når du har brug for hjælp. Det er fuldt forståeligt, at du føler frustration, når der er behov for hurtig assistance, og vi beklager, at vi ikke har leveret den service, du har brug for.

Vi arbejder løbende på at reducere ventetider og forbedre vores kundeservice, men din oplevelse viser, at vi stadig har områder, der kræver forbedring.
Telefonerne er åbne alle hverdage i tidsrummet 8.00-20.00 og i weekenderne fra 10.00-16.00, men det er klart, at der er spidsbelastninger i nogle tidsrum i løbet af dagen, dog bør vores åbningstider give mulighed for at komme igennem til os.

Vi beklager naturligvis de gener, dette har medført, og vi ønsker dig alt det bedste i din nye bank.

Oceniono na 5 z 5

Professionel og seriøs tilgang samt god…

Professionel og seriøs tilgang samt god info og hjælp hjælp fra personlig bankrådgiver, i en god, afslappet atmosfære, uden at det går ud over den professionelle tilgang

Hej Kent

Tak for din fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har oplevet en professionel og seriøs tilgang fra din personlige bankrådgiver, samtidig med at atmosfæren var god og afslappet.

Utilfreds kunde i Spar Nord

Jeg var en glad og tilfreds kunder i Spar Nord - lige indtil fusionen med Nykredit, som jeg på linje med mange andre kunder slet ikke kunne se meningen med. For mere end 1 måned siden (!!) modtog Spar Nord/Nykredit de sidste oplysninger med henblik på at flytte alle vores konti til en anden bank, men flytningen er stadig ikke gennemført. Det er mildest talt utilfredsstillende, og jeg er både vred og skuffet over behandlingen. Jeg plejede at anbefale Spar Nord - det gør jeg helt bestemt ikke længere!

Hej Erling

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vi forstår fuldt ud din frustration og skuffelse over den lange behandlingstid i forbindelse med flytningen af dine konti. Det er bestemt ikke det serviceniveau, vi ønsker at levere, og vi beklager, at processen har været så langsom og utilfredsstillende.

Fusioner kan desværre medføre midlertidige udfordringer, men det er vores ansvar at sikre, at kunder som dig ikke oplever denne slags forsinkelser og frustrationer.

Jeg kan se, at du har sendt en besked til os via netbanken i dag, og at der er en medarbejder på sagen.

Per i Kastrup

Haft møde med min bankrådgiver Per og må sige han er hudløs ærlig, ingen skjulte gebyr og utrolig service samt rådgivning som jeg følte mig tryg i.

4 czerwca 2026

Hej Danielle

Tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at dit møde med Per var præget af ærlighed, gennemsigtighed og god service. Det betyder meget, at du følte dig tryg i rådgivningen.
Vi sørger for, at din ros bliver videregivet til Per, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med dig.

Oceniono na 4 z 5

Sød og venlig behandling.

Hej Birthe

Det er dejligt at høre, at du oplevede en sød og venlig behandling.

Katrine

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej