Spar Nord Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Mette er altid en god vejleder, og vi ser altid frem til vores møder med hende. Hun forklarer det hele inspirerende og så alle føler sig trygge. Hun gav i dag vores datter en utrolig god vejledning om... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Altid velkommen på en god måde. Vi føler altid at vi er de vigtigste kunder. Professionel og forståelig vejledning. Alle spørgsmål besvaret på en måde så alt er let forståeligt. Poul-Henrik Svend... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi var på udkig efter ny bank, i forbindelse med et nybyg. Mange afviste os med nogle urealistiske krav, og jeg rakte hånden ud på Mybanker, hvor vores nuværende rådgiver skrev, at det lød spænd... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Desværre har det ikke været muligt, at få et fysisk møde i den lokale bank i Næstved. Derudover kan der ikke tilbydes alm. billån eller forbrugslån, selvom man kan booke møde til forbrugslån..? Underl... Zobacz więcej

1. Bank

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Den personlige bank i en digital verden Spar Nord er en bank, der søger at kombinere nærværende personlig rådgivning og service med tidssvarende og innovative digitale tilbud.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

4 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 393

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Altid en god oplevelse at have møde med…

Altid en god oplevelse at have møde med Frederik Grønlund .

27 maja 2026

Hej Claus

Det er dejligt at høre, at du altid har en god oplevelse med Frederik Grønlund.
Vi sætter stor pris på din feedback og sørger for, at din ros når frem til ham.

Min bankrådgiver

Min bankrådgiver
Er meget imødekommende og tager sig tid til at spørge hvordan det går.
Er meget kompetent omkring de ting vi snakker om, det hun ikke ved det finder hun ud af.
Jeg er meget tilfreds med min rådgiver.💖

Hej Hanne

Det er dejligt at høre, at din bankrådgiver er imødekommende, tager sig tid til dig og er kompetent omkring de emner, I drøfter.
Det betyder meget, at du er tilfreds, og vi sætter stor pris på din feedback.

Super fin service

Super fin service

Hej Søren

Det er dejligt at høre, at du oplevede super fin service.

Super god bankrådgiver

Vores bankrådgiver Pia Colding.
Super god til at informere på et forståeligt dansk.

Hej Alice

Tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I har en super god oplevelse med jeres bankrådgiver, Pia Kolding, og at hun formår at informere på en klar og forståelig måde.
Vi sørger for, at din ros bliver videregivet til hende, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med jer.

Oceniono na 5 z 5

Venlig og saglig information :)

Hej Søren

Tak for din fine anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du oplevede venlig og saglig information.
Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at hjælpe dig igen fremover.

Oceniono na 5 z 5

Jeg er meget tilfreds over…

Jeg er meget tilfreds over imødekommende personale og den rådgivning men får efter mit eget behov. Samtidig er glad for imødekommende rådgiver i banken nemt at snakke med og nemt at forstå.
Vh Mica Jovanikic

28 maja 2026

Hej Mica

Tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med det imødekommende personale og den rådgivning, der er tilpasset dine behov.
Det glæder os også, at du oplever din rådgiver som nem at tale med og nem at forstå.
Din positive feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med dig.

Escape Room Banking, RUUUNNN

Spar Nord må have opfundet et nyt kundeservice-koncept: “Escape Room Banking” 😄

Du har en rådgiver.
Du ringer → intet svar.
Du sender besked → intet svar.
Du sender email → intet svar.
Du ringer til kundeservice efter 25-40 minutters ventetid…
og de siger: “Vi sender en besked til din rådgiver.” 😂

Så klager man og beder om en ny rådgiver, fordi man tænker:
“Okay, måske er det bare én person.”

Plot twist:
Ny rådgiver… præcis samme historie 😄

Nu har jeg en tredje rådgiver. same case :)

På et tidspunkt går det op for én:
Det er ikke rådgiveren. Det er hele processen og virksomhedskulturen.

Det sjove er, at jeg aldrig har haft dårlige betalinger eller problemer med banken — helt tilbage fra Day2Day Bank tiden.

Men hvis du forventer svar på opkald, beskeder eller emails uden at starte en mindre administrativ krig… så held og lykke 😄

Kan bestemt ikke anbefales.

---------------------------------------

Hej Kathrine,

Tak for dit svar. Jeg har læst det, og jeg fik faktisk også svaret vurderet af AI. Ifølge den virker det som et 70–90 % generelt standardsvar eller et forberedt AI-assisteret svar. Overraskende nok 😊
Of course. Jeg har hørt de samme sætninger flere gange før:
“det er ikke den service, vi ønsker at give”, “vi beklager fejlen” osv.

Men problemet er, at det sker igen og igen og igen.

Det er præcis det, jeg skrev i min anmeldelse: Et AI-/standardsvar på en menneskelig klage. I siger de samme ting hver gang og beder mig endnu en gang sende en mail til den samme adresse og klage over noget, jeg allerede har forklaret flere gange før.

Hvorfor skulle jeg spilde min tid på det igen?

Giv mig bare én god grund til at gøre det igen, når der ikke engang findes et sagsnummer, og sagen bare bliver lukket for at få det til at se ud som om problemet er løst.

Hurra — så er målet nået, KPI’en opfyldt, og bonusserne sikret.

27 maja 2026

Hej Rasmus

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende og opslidende det må føles at blive kastet rundt i systemet uden at få den hjælp og opmærksomhed, du har brug for. Det er bestemt ikke den service eller oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Din sammenligning med et "Escape Room" er både kreativ og tankevækkende – og desværre beskriver den præcist, hvordan manglende opfølgning kan føles for vores kunder. Det er uacceptabelt, at du har været nødt til at skifte rådgiver flere gange uden at opleve en forbedring, og det vil vi meget gerne se nærmere på.

Vi vil gerne bruge din kritik som en mulighed for at forbedre vores processer, da det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig hørt og prioriteret, og derfor vil vi bede dig om at sende en e-mail til trustpilot@nykredit.dk, så vi kan undersøge hvad der er gået galt og rette op på det, og forhåbentligt får vi mulighed for at genoprette din tillid.

Der er naturligvis grænser for, hvor mange måde vi kan udtrykke at vi beklager på, men jeg kan garantere dig for, at jeg er et helt levende menneske, der har svaret på din anmeldelse, at jeg ikke får nogen bonus (øv!), og at jeg ikke kan rette op på situationen medmindre du sender en e-mail til os, da vi ikke sagsbehandler på Trustpilot, og jeg heller ikke har andre oplysninger end Rasmus A., og derfor ikke kan slå dig op i vores system og se hvad der er gået galt.

Oceniono na 1 z 5

Jeg er synshandikappet og ikke IT nørd

Jeg er synshandikappet og ikke IT nørd. Efter at have kæmpet 1 time kumne jeg ikke logge ind efter at en omdirigering af en anmeldelses portal gjorde mig offline. Jeg vil gerne have at en medarbejder guidet af mig udfylder en indsigelsesblanket da jeg føler at jeg som hadikappet bliver nægtet adgang til at give indsigelse og få min indbetaling returneret . Med meget sur hilsen

I skriver pluselig at i vil støtte de kriminelle 🥵🥵🥵😱😱😱 uhørt i skal da hjælpe med at få beløbet tilbageført BASTA

26 maja 2026

Hej Poul

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vi forstår, hvor frustrerende det må være for dig at kæmpe med tekniske udfordringer, særligt når du er synshandikappet og står overfor en vigtig opgave som at indsende en indsigelse.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få udfyldt og indsendt din indsigelsesblanket. Vi anbefaler, at du kontakter vores kundeservice på telefon 96 34 40 03, og beder om at tale med en medarbejder, der kan hjælpe dig med at udfylde blanketten over telefonen, eller du kan få hjælp ved fysisk fremmøde i en af vores afdelinger.

Jeg skriver derfor, at vi vil hjælpe dig, som forurettet, og ikke de kriminelle? Sagen er dog, at for at vi kan hjælpe med at få tilbageført beløbet, er vi nødt til at modtage en indsigelse, og det vil vi naturligvis gerne være dig behjælpelig med at lave.

Oceniono na 1 z 5

Rådgiver med manglende forberedelse, viden om egen produkter

Som bisidder til personen der var til møde om køb af et sommerhus nr 2., hvor økonomi beregningen var går helt skævt for rådgiveren. Der var forkert vurdering på bestående sommerhuset, hvor der i økonomi beregningen var regnet på en forkert værdi, som ikke kunne lade sig gøre. Derved blev økonomi beregningen forkert og for dyrt at side med.
Rådgivere. Havde ikke styr på funktionerne i ege økonomi beregningen, manglede viden om bankens produkter og disse regler og betingelser. Trods flere kontaktforsøg til rådgiveren ingen respons. Der kom først respons ved en direkte klage til hovedsædet. Nyt møde i afdelingen, blev der lovet at et lån der var lavet ude dialog, men underskrevet da det kom til underskrift dagen før den fulde betaling af sommerhuset skulle foretages. Rådgiveren kunne ikke kontaktes efterfølgende. På det efterfølgende møde lovede de at tilbageføre hele lånet med omkostninger mm, hvilket også er blevet gjort som aftalt. De nye tilbud og beregninger som det blev lovet på mødet er endnu 14 dage efter ikke blevet fremsendt. Generelt har rådgiveren fremstået med manglede forberedelse, manglende kendskab og viden om egen produkter og derved besvær med at forklare over for sin kunde fordelen ved dette produkt. På begge møder som jeg var med til kom rådgiveren over 5 min for sent til mødet, og skulle først så åbne mødelokalet samt gør sin pc klar. Jeg må desværre anbefale at man bruger en anden bank.

8 maja 2026

Hej Tim

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre om den utilfredsstillende oplevelse, du har haft som bisidder til mødet omkring sommerhuskøbet. Det er tydeligt, at sagen har været præget af flere fejl og mangler, som har skabt frustrationer og besvær. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere.

At økonomiberegningen blev forkert på grund af en fejlagtig vurdering af det eksisterende sommerhus og manglende kendskab til produkterne, er ikke acceptabelt. En rådgiver skal være velforberedt og i stand til at give præcise og korrekte oplysninger for at sikre, at kunden kan træffe velinformerede beslutninger.

Det er også meget beklageligt, at der har været manglende kommunikation og respons fra rådgiverens side, hvilket har tvunget jer til at eskalere sagen gennem en direkte klage til hovedsædet.

Vi beklager, at din oplevelse har været så utilfredsstillende, og vi forstår, hvorfor du føler, at en anden bank måske vil være et bedre valg. Din feedback giver os imidlertid mulighed for at identificere, hvor vi skal forbedre os, og vi vil bruge din oplevelse til at arbejde på at sikre, at lignende situationer ikke opstår fremover, hvorfor du meget gerne må kontakte os på trustpilot@nykredit.dk.

Oceniono na 1 z 5

Bankautomat åd mit kort og det blev…

Bankautomat åd mit kort og det blev makuleret og ikke kontaktet. Wallet kan i ikke få op at køre, jeg skulle på ferie men det kan jeg ikke uden kort eller kontanter. Fik besked på at låne penge af familien selv om jeg har 150000 kr. Så ferie afbestil og ikke penge til mad eller benzin.

14 maja 2026

Hej Karina

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre om din oplevelse og de store gener, den har medført for dig. Det er forståeligt, at du føler dig både frustreret og svigtet i denne situation, især når det har haft så stor indflydelse på din ferie og din hverdag.

At miste sit kort på grund af en fejl i en bankautomat og samtidig ikke blive kontaktet med det samme er naturligvis ikke optimalt. Det er et eksternt firma der håndterer pengeautomaterne, og derfor er vi afhængige af at få beskeden fra dem, om at et kort er inddraget, før vi kan kontakte vores kunde.
Det burde have været håndteret hurtigt og effektivt, så du kunne få et nyt kort udstedt.

Når man ikke har mere end et enkelt kort, og dette bliver stjålet, spærret eller inddraget, er der desværre ikke mange muligheder. Ved kontakt til banken, kan vi dog bestille et nyt kort, som kan benyttes elektronisk med det samme.
Hvis der er tekniske problemer med Wallet, kan en løsning derfor være, at overføre penge fra sin konto, igennem netbank, til en der kan hæve kontanter til dig.
Vi har forståelse for, at det ikke er optimalt, men det er desværre begrænset hvad vi kan gøre i denne situation.
Vi anbefaler, at du har minimum to betalingskort, så du har et ekstra kort, hvis uheldet er ude. Har du fx et Visa Dankort, anbefaler vi, at du også har et Mastercard debit og omvendt.

God oplevelse.

God oplevelse.
Fik svar på alle mine spørgsmål

12 maja 2026

Hej Ole

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og fik svar på alle dine spørgsmål.

Oceniono na 5 z 5

Gennemgang af min investeringspulje.

Gennemgang af min investeringspulje.
Det var et godt møde.

Hej Inge-Lise

Tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at alt var perfekt.

Dårlig oplevelse

Hej vil gerne fortælle om en rigtig dårlig oplevelse omkring sparnord. Min kone og jeg skiftede til sparnord for ca. 5 år siden og fik den bedste rådgiver som vi nogensinde har haft😊 første gang vi overhovedet havde et møde var hjemme hos os selv, og hvilke en positiv oplevelse. Jeg og min kone flyttede fra en af de store banker fordi den personlige bank ikke ikke var der mere🥺 sagen kort vi henvendte os til sparnord Hillerød afdelingen i februar, for at hjem tage et lån til et nyt badeværelse og rep. Af et tag. Vi ville gerne låne i friværdien i vores hus og betale lånet tilbage inden pensionen. Hvilket var en aftale fra start. Vi var til møde i lokal afdelingen omkring økonomi hvilke så fint ud👍🏼 der efter starter der noget som vi overhovedet ikke forstår noget af, vi aflevere alle løn og skatter oplysninger som rådgiver spurgte om men hun glemte fuldstændig sagen. Der sket først noget da vi ringede og spurgte om lånet efter 6 uge😵‍💫 men så skulle vi indsende nye oplysninger igen🥺 jeg har snakket med bankrådgiveren flere gange og hun kunne ikke forstå min lønseddeler hvilke er meget underligt jeg har været i byggebranchen i 39 år 👀 min kone og jeg har en friværdi på over 1.5 millioner og et månedligt rådighedsbeløb på over 18-19 tusind når alt er betalt til banken. Jeg tror desværre vi ikke er på bølge længde mere efter Nykredit er blevet en del af banken.

21 maja 2026

Hej Mik

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende og skuffende det må være for dig og din kone at føle jer dårligt behandlet, især efter en tidligere positiv oplevelse med Spar Nord. Det er bestemt ikke det serviceniveau, vi ønsker at levere, og vi beklager, at I har haft en så negativ oplevelse.

Det er uacceptabelt, at der gik seks uger uden fremdrift i jeres sag, og at I skulle rykke for svar, før der blev taget handling, og det er klart, at jeres frustration er vokset.

Vi vil stærkt anbefale, at I kontakter os på trustpilot@nykredit.dk, så vi kan undersøge sagen og finde en løsning.
Det er vigtigt for os, at I føler jer hørt og forstået, og at vi kan rette op på denne situation.

Pension

Meget imødekommende. Meget kompetent rådgiver - god til at forklare og vejlede.

30 kwietnia 2026

Hej Dorte

Tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du oplevede en imødekommende og kompetent rådgiver, der var god til at forklare og vejlede omkring din pension.

Oceniono na 5 z 5

Som altid rigtig god service

Som altid rigtig god service. Hurtigt respons og god til at forklare så selv jeg forstod hvad vi snakkede om.

Hej Henriette

Tak for din fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du som altid oplever rigtig god service, hurtig respons og en rådgivning, der er nem at forstå. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at hjælpe dig igen fremover.

Behagelig kompetent rådgivning!

11 maja 2026

Hej Mogens

Tak for din flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du oplevede rådgivningen som både behagelig og kompetent.

Oceniono na 5 z 5

Fik en god snak om mine behov og…

Fik en god snak om mine behov og mulighedder i forbindelse med en opgave jeg skal løse for en kunde i udlandet.

Hej Jan

Det er dejligt at høre, at du havde en god samtale om dine behov og muligheder i forbindelse med din opgave for en kunde i udlandet.

Oceniono na 2 z 5

Overførelse af egne penge til virksomhed

Jeg er Nykredit kunde 4 årtier, jeg syndes der er kontrol på større overførsel.
Men jeg måtte redegørelse ved forlanges af dokument på købet ikke et lån, der var 3 gange beløbet på kontoen.
Ok med at spørge hvad de er til men jeg mener ikke det kan komme på tale skriflig dukoment.
Min datter har brug for en lille bil som jeg kunne hjælpe med. kontonummer til overførsel af penge var til erhverv.
Det tog det medste af min dag på godkendt beløbet 3 gange vente tid i telefonen ny rådgiver hver gang. første glemte at der skulle bruges veb. hjemmeside når fil skulle med.
Jo jeg er klar over finansministeriets lov om sikkerhed og hvid vask.
Jeg ved banken kan forlange dukoment men det er ikke et krav, ok til at spørge ind.
Jeg føler de har mistillid på forhånd, til trods der aldrig havde været underskud eller noget form dårligt betaling fra min side.
Så jeg søger væk fra Nykredit/ spar nord.

12 maja 2026

Hej Torben

Tak for din ærlige og detaljerede feedback.

Vi er kede af at høre om din oplevelse, især når du har været en loyal kunde hos Nykredit i fire årtier.

Det er korrekt, at banken i henhold til lovgivningen om hvidvaskning af penge er forpligtet til at stille spørgsmål og indsamle dokumentation i forbindelse med større transaktioner. Det er en del af vores ansvar for at sikre, at lovgivningen bliver overholdt. Men vi forstår fuldt ud, at processen kan føles både unødvendig og belastende, især når du har været en stabil og loyal kunde uden økonomiske problemer.

At du skulle bruge det meste af en dag på at få godkendt overførslen, med lange ventetider og gentagne forklaringer til nye rådgivere, er ikke acceptabelt. Vi beklager, at din oplevelse blev gjort mere besværlig af manglende koordinering og klare instruktioner fra vores side.

Vi beklager, at du føler dig nødsaget til at søge væk fra Nykredit/Spar Nord, og vi ønsker dig alt det bedste i din nye bank.

Elendig/ikke eksisterende kundeservice…

Elendig/ikke eksisterende kundeservice efter fusion. Har forsøgt at få kontakt til banken i over en måned. Det er stadigvæk ikke lykkes!

18 maja 2026

Hej Brit

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre om din oplevelse og der er ingen tvivl om, at vi har haft ekstra travlt efter fusionen. Vi arbejder benhårdt på at komme tilbage til normalt serviceniveau.

Jeg har undersøgt sagen, og kan se, at du har været i kontakt med din rådgiver efterfølgende, og at hun nu er på din sag, og jeg gør derfor ikke yderligere, udover endnu en gang at beklage din oplevelse.

God dag.

Oceniono na 5 z 5

Hurtigt og effektivt samtidig med at…

Hurtigt og effektivt samtidig med at man har en rådgiver man kan tale med-jeg glæder mig ikke til den dag hvor vi ikke skal snakke sammen mere.

13 maja 2026

Hej Flemming

Tak for din fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du oplever hurtig og effektiv service, og at du har en rådgiver, du føler dig godt tilpas med at tale med.
Vi forstår, at det kan være svært at tænke på en dag, hvor samarbejdet måske ændrer sig, men vi sætter stor pris på din positive feedback og ser frem til mange flere gode samtaler fremover.

Katrine

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej