Mette er altid en god vejleder, og vi ser altid frem til vores møder med hende. Hun forklarer det hele inspirerende og så alle føler sig trygge. Hun gav i dag vores datter en utrolig god vejledning om... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Altid velkommen på en god måde. Vi føler altid at vi er de vigtigste kunder. Professionel og forståelig vejledning. Alle spørgsmål besvaret på en måde så alt er let forståeligt. Poul-Henrik Svend... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi var på udkig efter ny bank, i forbindelse med et nybyg. Mange afviste os med nogle urealistiske krav, og jeg rakte hånden ud på Mybanker, hvor vores nuværende rådgiver skrev, at det lød spænd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Desværre har det ikke været muligt, at få et fysisk møde i den lokale bank i Næstved. Derudover kan der ikke tilbydes alm. billån eller forbrugslån, selvom man kan booke møde til forbrugslån..? Underl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Den personlige bank i en digital verden Spar Nord er en bank, der søger at kombinere nærværende personlig rådgivning og service med tidssvarende og innovative digitale tilbud.
Skelagervej 15, 9100, Aalborg, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Altid en god oplevelse at have møde med Frederik Grønlund .

Min bankrådgiver
Er meget imødekommende og tager sig tid til at spørge hvordan det går.
Er meget kompetent omkring de ting vi snakker om, det hun ikke ved det finder hun ud af.
Jeg er meget tilfreds med min rådgiver.💖

Odpowiedź od Spar Nord
Vores bankrådgiver Pia Colding.
Super god til at informere på et forståeligt dansk.

Odpowiedź od Spar Nord
Jeg er meget tilfreds over imødekommende personale og den rådgivning men får efter mit eget behov. Samtidig er glad for imødekommende rådgiver i banken nemt at snakke med og nemt at forstå.
Vh Mica Jovanikic

Spar Nord må have opfundet et nyt kundeservice-koncept: “Escape Room Banking” 😄
Du har en rådgiver.
Du ringer → intet svar.
Du sender besked → intet svar.
Du sender email → intet svar.
Du ringer til kundeservice efter 25-40 minutters ventetid…
og de siger: “Vi sender en besked til din rådgiver.” 😂
Så klager man og beder om en ny rådgiver, fordi man tænker:
“Okay, måske er det bare én person.”
Plot twist:
Ny rådgiver… præcis samme historie 😄
Nu har jeg en tredje rådgiver. same case :)
På et tidspunkt går det op for én:
Det er ikke rådgiveren. Det er hele processen og virksomhedskulturen.
Det sjove er, at jeg aldrig har haft dårlige betalinger eller problemer med banken — helt tilbage fra Day2Day Bank tiden.
Men hvis du forventer svar på opkald, beskeder eller emails uden at starte en mindre administrativ krig… så held og lykke 😄
Kan bestemt ikke anbefales.
---------------------------------------
Hej Kathrine,
Tak for dit svar. Jeg har læst det, og jeg fik faktisk også svaret vurderet af AI. Ifølge den virker det som et 70–90 % generelt standardsvar eller et forberedt AI-assisteret svar. Overraskende nok 😊
Of course. Jeg har hørt de samme sætninger flere gange før:
“det er ikke den service, vi ønsker at give”, “vi beklager fejlen” osv.
Men problemet er, at det sker igen og igen og igen.
Det er præcis det, jeg skrev i min anmeldelse: Et AI-/standardsvar på en menneskelig klage. I siger de samme ting hver gang og beder mig endnu en gang sende en mail til den samme adresse og klage over noget, jeg allerede har forklaret flere gange før.
Hvorfor skulle jeg spilde min tid på det igen?
Giv mig bare én god grund til at gøre det igen, når der ikke engang findes et sagsnummer, og sagen bare bliver lukket for at få det til at se ud som om problemet er løst.
Hurra — så er målet nået, KPI’en opfyldt, og bonusserne sikret.

Odpowiedź od Spar Nord
Jeg er synshandikappet og ikke IT nørd. Efter at have kæmpet 1 time kumne jeg ikke logge ind efter at en omdirigering af en anmeldelses portal gjorde mig offline. Jeg vil gerne have at en medarbejder guidet af mig udfylder en indsigelsesblanket da jeg føler at jeg som hadikappet bliver nægtet adgang til at give indsigelse og få min indbetaling returneret . Med meget sur hilsen
I skriver pluselig at i vil støtte de kriminelle 🥵🥵🥵😱😱😱 uhørt i skal da hjælpe med at få beløbet tilbageført BASTA

Odpowiedź od Spar Nord
Som bisidder til personen der var til møde om køb af et sommerhus nr 2., hvor økonomi beregningen var går helt skævt for rådgiveren. Der var forkert vurdering på bestående sommerhuset, hvor der i økonomi beregningen var regnet på en forkert værdi, som ikke kunne lade sig gøre. Derved blev økonomi beregningen forkert og for dyrt at side med.
Rådgivere. Havde ikke styr på funktionerne i ege økonomi beregningen, manglede viden om bankens produkter og disse regler og betingelser. Trods flere kontaktforsøg til rådgiveren ingen respons. Der kom først respons ved en direkte klage til hovedsædet. Nyt møde i afdelingen, blev der lovet at et lån der var lavet ude dialog, men underskrevet da det kom til underskrift dagen før den fulde betaling af sommerhuset skulle foretages. Rådgiveren kunne ikke kontaktes efterfølgende. På det efterfølgende møde lovede de at tilbageføre hele lånet med omkostninger mm, hvilket også er blevet gjort som aftalt. De nye tilbud og beregninger som det blev lovet på mødet er endnu 14 dage efter ikke blevet fremsendt. Generelt har rådgiveren fremstået med manglede forberedelse, manglende kendskab og viden om egen produkter og derved besvær med at forklare over for sin kunde fordelen ved dette produkt. På begge møder som jeg var med til kom rådgiveren over 5 min for sent til mødet, og skulle først så åbne mødelokalet samt gør sin pc klar. Jeg må desværre anbefale at man bruger en anden bank.

Odpowiedź od Spar Nord
Bankautomat åd mit kort og det blev makuleret og ikke kontaktet. Wallet kan i ikke få op at køre, jeg skulle på ferie men det kan jeg ikke uden kort eller kontanter. Fik besked på at låne penge af familien selv om jeg har 150000 kr. Så ferie afbestil og ikke penge til mad eller benzin.

Odpowiedź od Spar Nord
Gennemgang af min investeringspulje.
Det var et godt møde.

Odpowiedź od Spar Nord
Hej vil gerne fortælle om en rigtig dårlig oplevelse omkring sparnord. Min kone og jeg skiftede til sparnord for ca. 5 år siden og fik den bedste rådgiver som vi nogensinde har haft😊 første gang vi overhovedet havde et møde var hjemme hos os selv, og hvilke en positiv oplevelse. Jeg og min kone flyttede fra en af de store banker fordi den personlige bank ikke ikke var der mere🥺 sagen kort vi henvendte os til sparnord Hillerød afdelingen i februar, for at hjem tage et lån til et nyt badeværelse og rep. Af et tag. Vi ville gerne låne i friværdien i vores hus og betale lånet tilbage inden pensionen. Hvilket var en aftale fra start. Vi var til møde i lokal afdelingen omkring økonomi hvilke så fint ud👍🏼 der efter starter der noget som vi overhovedet ikke forstår noget af, vi aflevere alle løn og skatter oplysninger som rådgiver spurgte om men hun glemte fuldstændig sagen. Der sket først noget da vi ringede og spurgte om lånet efter 6 uge😵💫 men så skulle vi indsende nye oplysninger igen🥺 jeg har snakket med bankrådgiveren flere gange og hun kunne ikke forstå min lønseddeler hvilke er meget underligt jeg har været i byggebranchen i 39 år 👀 min kone og jeg har en friværdi på over 1.5 millioner og et månedligt rådighedsbeløb på over 18-19 tusind når alt er betalt til banken. Jeg tror desværre vi ikke er på bølge længde mere efter Nykredit er blevet en del af banken.

Odpowiedź od Spar Nord
Meget imødekommende. Meget kompetent rådgiver - god til at forklare og vejlede.

Odpowiedź od Spar Nord
Som altid rigtig god service. Hurtigt respons og god til at forklare så selv jeg forstod hvad vi snakkede om.

Odpowiedź od Spar Nord
Fik en god snak om mine behov og mulighedder i forbindelse med en opgave jeg skal løse for en kunde i udlandet.

Odpowiedź od Spar Nord
Jeg er Nykredit kunde 4 årtier, jeg syndes der er kontrol på større overførsel.
Men jeg måtte redegørelse ved forlanges af dokument på købet ikke et lån, der var 3 gange beløbet på kontoen.
Ok med at spørge hvad de er til men jeg mener ikke det kan komme på tale skriflig dukoment.
Min datter har brug for en lille bil som jeg kunne hjælpe med. kontonummer til overførsel af penge var til erhverv.
Det tog det medste af min dag på godkendt beløbet 3 gange vente tid i telefonen ny rådgiver hver gang. første glemte at der skulle bruges veb. hjemmeside når fil skulle med.
Jo jeg er klar over finansministeriets lov om sikkerhed og hvid vask.
Jeg ved banken kan forlange dukoment men det er ikke et krav, ok til at spørge ind.
Jeg føler de har mistillid på forhånd, til trods der aldrig havde været underskud eller noget form dårligt betaling fra min side.
Så jeg søger væk fra Nykredit/ spar nord.

Odpowiedź od Spar Nord
Elendig/ikke eksisterende kundeservice efter fusion. Har forsøgt at få kontakt til banken i over en måned. Det er stadigvæk ikke lykkes!

Odpowiedź od Spar Nord
Hurtigt og effektivt samtidig med at man har en rådgiver man kan tale med-jeg glæder mig ikke til den dag hvor vi ikke skal snakke sammen mere.