Spar Nord Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Mette er altid en god vejleder, og vi ser altid frem til vores møder med hende. Hun forklarer det hele inspirerende og så alle føler sig trygge. Hun gav i dag vores datter en utrolig god vejledning om... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Altid velkommen på en god måde. Vi føler altid at vi er de vigtigste kunder. Professionel og forståelig vejledning. Alle spørgsmål besvaret på en måde så alt er let forståeligt. Poul-Henrik Svend... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi var på udkig efter ny bank, i forbindelse med et nybyg. Mange afviste os med nogle urealistiske krav, og jeg rakte hånden ud på Mybanker, hvor vores nuværende rådgiver skrev, at det lød spænd... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Desværre har det ikke været muligt, at få et fysisk møde i den lokale bank i Næstved. Derudover kan der ikke tilbydes alm. billån eller forbrugslån, selvom man kan booke møde til forbrugslån..? Underl... Zobacz więcej

1. Bank

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Den personlige bank i en digital verden Spar Nord er en bank, der søger at kombinere nærværende personlig rådgivning og service med tidssvarende og innovative digitale tilbud.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

4 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 393

Napisz recenzję

Seriøs rådgivning

Fantastisk dygtig rådgiver der belyste mange områder

11 lipca 2026

Hej Lise

Tak for de 5 stjerner.

Hvor er det dejligt at læse, at du har en fantastisk dygtig rådgiver, og at I fik belyst mange områder.

Oceniono na 1 z 5

Igen en RIGTIG dårlig oplevelse.

Igen en RIGTIG dårlig oplevelse.. efter at have skrevet i netbank, vedrørende nogle oplysninger jeg skulle bruge..
Jeg bad om at blive ringet op..
Processen har taget 7 dage !!!!
HELT vildt dårlig service..

13 lipca 2026

Hej Palle

Først og fremmest vil vi gerne beklage den sene besvarelse af din anmeldelse.

Vi er kede af at høre om den oplevelse, du beskriver, og beklager, at du har haft svært ved at komme i kontakt med os.

Da vi ikke behandler sager direkte på Trustpilot, vil jeg bede dig kontakte os via nedenstående link, så vi kan se nærmere på din henvendelse og hjælpe dig videre.

Som altid

Som altid, når jeg har brug for hjælp, ved jeg hvor min personlige rådgiver Cathrine Sørensen er. Hun giver mig meget ro og tryghed.
Da jeg mistede min mand, blev jeg udfordret på mange punkter, især med banken, men jeg er aldrig gået forgæves i Hadsund afdelingen.
Tak for det.
Vh Aase Gubi Pedersen

10 lipca 2026

Hej Åse

Tak for den flotte anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at du oplever ro og tryghed i samarbejdet med din rådgiver, og at du ved, hvor du kan søge hjælp, når du har brug for det.

Vi ved, at det kan være en meget svær tid at miste en ægtefælle, og derfor er vi særligt glade for at høre, at du har følt dig godt hjulpet og støttet gennem de udfordringer, der fulgte.

Jeg sørger for at sende rosen videre til Cathrine.

Meget velforberedt

Meget velforberedt, god til at forklarer og finde de rigtige løsninger.

Hej Anne

Tak for de 5 stjerner.

Hvor er det dejligt at læse, at din rådgiver var meget velforberedt og god til at forklare og finde de rigtige løsninger til dig og dine behov.

Oceniono na 4 z 5

God og kompetent rådgivning

God og kompetent rådgivning - men teknikken driller lidt endnu :-)

Hej Jens

Tak for den flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at læse, at du har fået en god og kompetent rådgivning.

Vi er samtidig kede af, at teknikken ikke fungerede helt optimalt denne gang. Vi arbejder løbende på at forbedre de tekniske løsninger, så oplevelsen bliver endnu bedre fremover.

Oceniono na 2 z 5

Jeres mobilapp løsning er elendig

Jeres mobilapp løsning er elendig. Face ID funktionen crasher konstant og man skal ind og indstille den forfra igen og igen. Lige nu har den opdatering I har lavet logget mig ude hele dagen. Få nu styr på det!

Hej Ken

Først og fremmest vil vi gerne beklage den sene besvarelse af din anmeldelse.

Vi er kede af at høre om de udfordringer, du har oplevet med vores mobilapp, herunder Face ID-funktionen og adgangen til appen efter den seneste opdatering.

Vi er blevet oplyst, at udfordringerne i forbindelse med den seneste opdatering nu skulle være løst. Samtidig arbejder vi løbende på at forbedre og optimere appen, og vi tager derfor din feedback med videre.

elendig bank, flabet personale

Elendig bank. Ventetiderne har været mellem 20-30 hver gang jeg ringer, for så at blive mødt af de mest flabet ansatte. Jeg havde ventet i 30 minutter for så at blive mødt af en medarbejder kl 16.00, som tjener en høj timeløn, at han har fri og at jeg gerne må gøre samtalen hurtigt. Derudover er de elendigt trænede, fordi jeg får noget nyt at vide hver gang jeg ringer, som så går imod det jeg sidst havde fået at vide fra dem. Det tog dem 2 måneder og en masse opkald for at hjælpe mig med en sag, som stadig ikke er løst.

25 czerwca 2026

Hej Ahmad

Først og fremmest vil vi gerne beklage den sene besvarelse af din anmeldelse.

Vi er kede af at høre om den oplevelse, du beskriver, med lange ventetider, manglende afklaring i din sag og en oplevelse af ikke at have modtaget den service og vejledning, som du forventede.

Godt kreativt møde

Fik svar på det ønskede, og lidt til.
Godt forberedt var J. Vinkel

25 czerwca 2026

Hej Frank

Tak for de 5 stjerner.

Hvor er det dejligt at læse, at du fik svar på det ønskede og endda lidt til af din velforberedte rådgiver.

Venlig og kompetent

Venlig og kompetent, udviste stor forståelse for vores situation. Og ikke mindst - kan huske os og er velforberedt til mødet.

Hej Dorte

Tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplevede både venlig og kompetent rådgivning, og at du følte dig mødt med stor forståelse for jeres situation.

Vi lægger stor vægt på at skabe personlige relationer og være godt forberedte til vores møder, så det betyder meget for os, at du har bemærket netop det.

Jeg har pr

Jeg har pr. 31/3 opsagt en forsikring og forventet refusion i april, siden fik jeg at vide at det blev i maj, og sidst i juni, refusionen er stadig ikke kommet og ingen svarer på mine henvendelser, man kan ikke klage over kundeservicen, for den er ikke eksisterende

Hej Janett

Først og fremmest vil vi gerne beklage den sene besvarelse af din anmeldelse.

Vi er derudover kede af at høre om den oplevelse, du beskriver, og beklager den manglende afklaring omkring din refusion samt den manglende respons på dine henvendelser.

Oceniono na 5 z 5

God og nede på jorden rådgiver.

God og nede på jorden rådgiver.

Hej Mette

Tak for de 5 stjerner.

Hvor er det dejligt at læse, at rådgiveren var god og nede på jorden.

Oceniono na 5 z 5

Vi fik en god og personlig rådgivning…

Vi fik en god og personlig rådgivning hos Spar Nord, mødet og resultatet svarede til vores forventninger

Hej Hans

Tak for den flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at læse, at I fik en god og personlig rådgivning, og at resultatet levede op til jeres forventninger.

Oceniono na 5 z 5

På alle måde en god oplevelse.

Min mand og jeg har lige været til møde med vores rådgiver. Vi fik gennemgået vores opsparing, lønkonto m.m.. Vi fik god vejlednning i forhold til hvad der gav os de bedste muligheder fremadrettet samt mulighed for at stille spørgsmål i forhold til vores ønsker.
På alle måde et godt og produktivt møde.
Vi bliver ligeledes mødt når kontakter Spar Nord vedr. spørgsmål af forskellig art.

Gitte Knudsen

29 czerwca 2026

Hej Gitte

Tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du og din mand havde et godt og produktivt møde med jeres rådgiver, og at I oplevede at få både relevant vejledning og svar på de spørgsmål, I havde til jeres økonomi og fremtidige muligheder.

Vi sætter stor pris på, at du også fremhæver den hjælp og imødekommenhed, I møder, når I kontakter os med spørgsmål i hverdagen.

Gammel swinger i faget

Gammel swinger i faget. Har været min rådgiver i snart 45 år..

Hej Mads

Tak for de 5 stjerner.

Hvor er det dejligt at læse, at du har en rådgiver, som du er glad for, og at du har haft din rådgiver i så mange år.

Oceniono na 2 z 5

Det burde have været 1 stjerne, men Frederik the Trainee fik den på 2

Det burde have været 1 stjerne, men Frederik the Trainee fik den på 2. Det startede nok med at hver gang jeg ringede til Spar Nord fik jeg en AI Robot i røret og at vide at der er 20-40 minutters ventetid. Derefter ringede jeg sporadisk til en række medarbejdere - en vendte tilbage efter nogle dage og sendte mig et andet sted hen. Det var forkert så tilbage igen og sendt et nyt sted hen.

Der var så 13-15 dages ventetid på oprettelse af en garanti "pga. sammenlægningen med Nykredit".

Eftert hårdt pres og tæt på en retslig deadline fik Frederik the Trainee sagen igennem....

Men kære Spar Nord - Tag nu for pokker telefonen med et menneske i røret og 20-40 ventertid holder ikke. En kommende kunde har I ikke her...

Update: Spar Nord har nu svaret på denne anmeldelse efter næste 2 måneder - og det er jo bare en indirekte bekræftigelse af problemerne...

Hej Normann

Først og fremmest vil vi gerne beklage den sene besvarelse af din anmeldelse.

Derudover er vi kede af at høre om din oplevelse og beklager de lange ventetider samt den lange proces i forbindelse med oprettelsen af garantien. Vi er dog glade for at høre, at Frederik kunne hjælpe med at få sagen på plads inden din deadline.

Vi er fuldt i gang med at forbedre vores tilgængelighed og arbejder målrettet på at nedbringe ventetiderne, så det bliver nemmere og hurtigere at komme i kontakt med os.

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi tager din feedback med videre.

Efter sammenlægningen med Nykredit

Efter sammenlægningen med Nykredit, så er det gået ned af bakke for sparnord.

Af flere omgange har min kæreste været inde og bede om det fysiske betalingskort, fordi han konstant skal kontakte kundeservice så hans “kort” på telefonen, som ikke kan ligges ind (det kan de ikke hjælpe med) ikke lukker. Det er fedt at stå i Føtex og lige pludselig virker hans kort ikke og han står der med to børn der også skal have aftensmad og banken lukker jo kl. 16.00 og der går ihvertfald 30 min før de har genoprettet kortet til brug i 7 dage. 5 gange har han været nede og høre hvor det kort bliver af. DAO er skylden, siger de..

Skulle man prøve det af?
Sjovt nok, så er det ikke sådan for Nykredit, som godt kan finde ud af at sende et kort OG som modtages. AF DAO SOM POSTLEVERANDØR!

Stram op, SparNord Vejle!

30 czerwca 2026

Hej JM

Først og fremmest vil vi gerne beklage den sene besvarelse af din anmeldelse.

Vi er kede af at høre om den oplevelse, du beskriver, og beklager de udfordringer, du og din kæreste har oplevet i forbindelse med kortløsningen. Det er ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at levere.

Vi håber, at situationen nu er afklaret, og at alt fungerer som forventet.

Venlig modtagelse

Venlig modtagelse, god afslappet samtale om de glæder og udfordringer man kan ha’ med sin Bank !!

16 czerwca 2026

Hej Per

Tak for de 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at du følte dig velkommen, og at samtalen var afslappet og udbytterig. Vi sætter stor pris på at kunne tale åbent om både de glæder og udfordringer, der kan være i relation til økonomi og bankforhold.

Kompetente personer

Kompetente personer, og seriøs behandling.

23 czerwca 2026

Hej Birger

Tak for de 5 stjerner.

Hvor er det dejligt at læse, at du fik hjælp af kompetente personer, og du fik en god og seriøs behandling.

Oceniono na 3 z 5

Lang ventetid i telefonen

Lang ventetid i telefonen. Ikke noget med at i ringer tilbage, nej jeg kan spilde min tid på at vente, medens i sparer penge ved at ansætte færre.
Jeg fik en fornemmelse af at det ville være nemmest for jer, hvis jeg kun brugte jeres online muligheder.
Jeg savner mærkbart tiden med Spar Nord.
Flink medarbejder.

24 czerwca 2026

Hej Lars

Først og fremmest vil vi gerne beklage den sene besvarelse af din anmeldelse.

Vi er opmærksomme på, at ventetiden på vores telefoner i en periode har været længere end ønsket i forbindelse med sammenlægningen, og vi forstår godt, at det har været frustrerende og ikke har levet op til dine forventninger.

Vi arbejder løbende på at nedbringe ventetiden, og generelt kan det være en fordel at kontakte os i ydertimerne, hvor der ofte er kortere ventetid.

Vi er samtidig glade for at læse, at du havde en god oplevelse med den medarbejder, du talte med.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi tager din feedback med videre.

Super god service af Hanne

12 czerwca 2026

Hej Kirsten

Tak for de 5 stjerner.

Hvor er det dejligt at læse, at du har fået super god service af din rådgiver.

Line

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej