Mette er altid en god vejleder, og vi ser altid frem til vores møder med hende. Hun forklarer det hele inspirerende og så alle føler sig trygge. Hun gav i dag vores datter en utrolig god vejledning om... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Altid velkommen på en god måde. Vi føler altid at vi er de vigtigste kunder. Professionel og forståelig vejledning. Alle spørgsmål besvaret på en måde så alt er let forståeligt. Poul-Henrik Svend... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi var på udkig efter ny bank, i forbindelse med et nybyg. Mange afviste os med nogle urealistiske krav, og jeg rakte hånden ud på Mybanker, hvor vores nuværende rådgiver skrev, at det lød spænd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Desværre har det ikke været muligt, at få et fysisk møde i den lokale bank i Næstved. Derudover kan der ikke tilbydes alm. billån eller forbrugslån, selvom man kan booke møde til forbrugslån..? Underl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Den personlige bank i en digital verden Spar Nord er en bank, der søger at kombinere nærværende personlig rådgivning og service med tidssvarende og innovative digitale tilbud.
Skelagervej 15, 9100, Aalborg, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Har virkelig haft en dårlig oplevelse med SparNord i Viborg. Bankrådgiver svarer ikke efter adskillige beskeder i app og ej heller på mail efter at kassekredit forsvandt pludselig 🫣
1 uge senere forsvinder kassekredit på firmakonti - uden varsel eller besked.
For få hænder siger de så da jeg giver dem et møgfald nede i banken 🔥 aldrig har jeg haft så dårlig en oplevelse og banken river jo faktisk tæppet væk under en. Det er selvfølglig også resulteret i at vi flytter bank nu - kan godt forstå at folk flygter fra jer efter sammenlægning med Nykredit

Odpowiedź od Spar Nord
Det er altid godt med en personlig samtale med min faste bankrådgiver, som jeg sætter stor pris på. Han svarer ærligt på alle spørgsmål og forklarer tingene på en forståelig måde. God kontakt.

Odpowiedź od Spar Nord
The bank provides great customer service and the personnel is friendly and open to guide you financially.

Odpowiedź od Spar Nord
Min rådgiver, Mette, hjalp mig med at gennemgå og analysere den nuværende situation og det gjorde hun rigtig godt og forståeligt.
Men jeg blev ked af at få et vide, at jeg ikke kunne flytte penge frem og tilbage på vore Prioritets Konti.

Odpowiedź od Spar Nord
Min bankrådgiver Marlene Rydal formår at informere selv komplicerede økonomiske forhold på en måde, så man/jeg forstår det.
Og så er det trygt og en ekstra luksus, at Marlene ved hvem jeg er efter over 20 års kendskab og samarbejde.
mvh
Else-Marie Mathiasen

Odpowiedź od Spar Nord
Bliver altid mødt af en venlig medarbejder og budt en kop kaffe.
Bankrådgiveren kommer til aftalte tid til, et hyggeligt og meget konstruktivt møde kan begynde. Altid en stor fornøjelse at møde ens bankrådgiver som er meget imødekommende for ens ønsker.

Odpowiedź od Spar Nord
Mødet var sådan set udmærket. Nykredit ville helst bestemme, og har taget min kassekredit på kr 50000 fra mig som jeg har haft i 40 år hos jer. De siger jeg er for gammel til at have gæld, så jeg skal sælge min ejendom. De må ikke give mig mere kredit, det siger ledelsen

Odpowiedź od Spar Nord
Får altid hurtigt og professionelt svar fra rådgiver

Odpowiedź od Spar Nord
Jeg er meget tilfreds med forløbet omkring køb af sommerhus, og især med min nye rådgiver, både i forhold til den rådgivningsmæssige side, men også for hans løbende opfølgning under selve handlen.

Odpowiedź od Spar Nord
Vi har været til møde med Privat banking- og investeringsrådgiver i forbindelse med overgang til folkepensionering.
Vi har fået meget fin rådgivning og oversigt i forbindelse med vores nedsparring.

Odpowiedź od Spar Nord
Elendig bank, med endnu dårligere kundeservice, er du ikke den rigeste person i byen er du ligegyldig i deres øjne, især afdelingen i Holstebro er fuldstændig ligeglade med deres kunder, service de har haft i flere år bliver pludseligt stoppet og så står kunderne i poo til halsen... hold jer væk fra denne bank, de kan og vil vælte jeres økonomi for sjovs skyld.

Odpowiedź od Spar Nord
Spar Nord Hoslstebro er godt nok den værste bank man kan havde ved rørende på kundeservice, kan næsten aldrig få fat i sin bankrågiver, Svare aldrig på det men spørge dem om, og de andre i banken vil ikke hjælpe en men derimod gerne snakke ned til en istedet, Jeg vil stærkt fraråde folk fra og benytte denne bank.. FØJ en bank

Odpowiedź od Spar Nord
Efter 23 år med samme rådgiver ved Spar Nord, stod jeg pludselig med et valg, jeg ikke havde set komme.
Skulle jeg følge med min rådgiver til en anden bank eller blive hos Spar Nord med en ny rådgiver?
Ved et meget positivt møde med Thomas ved Spar Nord, Horsens, stod det helt klart at mit arrangement hos Spar Nord skulle fortsætte.
Jeg blev taget godt imod af hele personalet, der smilende spurgte om jeg havde brug for hjælp 😊 Mødet med Thomas var positivt og jeg følte mig virkelig hørt,set og forstået.
Jeg giver 5 STJERNER for bedste bank i Horsens: Spar Nord

Odpowiedź od Spar Nord
Der er INGEN kundeservice tilbage efter de fusioneret med Nykredit. Det er umuligt at komme igennem til nogen, ingen tager ansvar eller svare tilbage på mails, telefonopkald, eller beskeder i netbank. Vi var SÅ glade for Spar Nord og vores rådgiver (som nu er på barsel) Men efter den her fusion der skifter vi bank. Vil absolut ikke anbefale Spar Nord længere.. Forfærdelig kundeservice.

Odpowiedź od Spar Nord
Hvor er det ærgerligt at man “kun” kan give 5 stjerner, min bankrådgiver Peter G. Sørensen i Køge har fortjent 10 stjerner. Han ved hvem jeg er og han er hurtig til at reagere når jeg har brug for ham. Jeg vil til hver en tid anbefale ham til andre.