Spar Nord Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Mette er altid en god vejleder, og vi ser altid frem til vores møder med hende. Hun forklarer det hele inspirerende og så alle føler sig trygge. Hun gav i dag vores datter en utrolig god vejledning om... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Altid velkommen på en god måde. Vi føler altid at vi er de vigtigste kunder. Professionel og forståelig vejledning. Alle spørgsmål besvaret på en måde så alt er let forståeligt. Poul-Henrik Svend... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi var på udkig efter ny bank, i forbindelse med et nybyg. Mange afviste os med nogle urealistiske krav, og jeg rakte hånden ud på Mybanker, hvor vores nuværende rådgiver skrev, at det lød spænd... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Desværre har det ikke været muligt, at få et fysisk møde i den lokale bank i Næstved. Derudover kan der ikke tilbydes alm. billån eller forbrugslån, selvom man kan booke møde til forbrugslån..? Underl... Zobacz więcej

1. Bank

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Den personlige bank i en digital verden Spar Nord er en bank, der søger at kombinere nærværende personlig rådgivning og service med tidssvarende og innovative digitale tilbud.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

4 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 393

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Har virkelig haft en dårlig oplevelse…

Har virkelig haft en dårlig oplevelse med SparNord i Viborg. Bankrådgiver svarer ikke efter adskillige beskeder i app og ej heller på mail efter at kassekredit forsvandt pludselig 🫣
1 uge senere forsvinder kassekredit på firmakonti - uden varsel eller besked.
For få hænder siger de så da jeg giver dem et møgfald nede i banken 🔥 aldrig har jeg haft så dårlig en oplevelse og banken river jo faktisk tæppet væk under en. Det er selvfølglig også resulteret i at vi flytter bank nu - kan godt forstå at folk flygter fra jer efter sammenlægning med Nykredit

12 czerwca 2026

Hej Lene

Først og fremmest vil vi gerne beklage den sene besvarelse af din anmeldelse.

Derudover er vi kede af at høre om din oplevelse og beklager, at forløbet ikke har levet op til dine forventninger.

Da du skriver, at du har valgt at skifte bank, håber vi, at overgangen er forløbet godt, og at du er kommet godt videre.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi tager din feedback med videre.

Oceniono na 4 z 5

Fint møde

Fint møde, god samtale og gode råd

Hej Peter

Tak for den flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at læse, at du havde et godt møde med din rådgiver, hvor du fik nogle gode råd.

Kunde venlig.

19 czerwca 2026

Hej Paw

Tak for de 5 stjerner.

Hvor er det dejligt at læse, at du gik en god og venlig betjening.

Meget tilfreds kunde

Det er altid godt med en personlig samtale med min faste bankrådgiver, som jeg sætter stor pris på. Han svarer ærligt på alle spørgsmål og forklarer tingene på en forståelig måde. God kontakt.

Hej Charlotte

Tak for den flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at læse, at du er en tilfreds kunde, og at du sætter pris på en personlig samtale med din faste rådgiver.

Det er skønt at vide, at han svarer ærligt på alle spørgsmål og forklarer tingene på en forståelig måde.

Oceniono na 5 z 5

The bank provides great customer…

The bank provides great customer service and the personnel is friendly and open to guide you financially.

25 czerwca 2026

Hi Amilcar

Thank you very much for your kind review.

We are delighted to hear that you experienced great customer service and found our team friendly and supportive. Providing clear financial guidance and helping our customers feel confident in their decisions is something we highly value.

Have a nice day.

Best regards

Oceniono na 4 z 5

Mette Vinum Madsen

Min rådgiver, Mette, hjalp mig med at gennemgå og analysere den nuværende situation og det gjorde hun rigtig godt og forståeligt.
Men jeg blev ked af at få et vide, at jeg ikke kunne flytte penge frem og tilbage på vore Prioritets Konti.

Hej Carsten

Tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at I oplevede rådgivningen som både grundig, forståelig og hjælpsom, da I gennemgik jeres nuværende situation.

Vi er samtidig kede af at høre, at I blev ked af det over beskeden om mulighederne på jeres prioritetskonti. Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når ens forventninger ikke stemmer overens med de gældende vilkår.

Oceniono na 5 z 5

Min bankrådgiver Marlene Rydal formår…

Min bankrådgiver Marlene Rydal formår at informere selv komplicerede økonomiske forhold på en måde, så man/jeg forstår det.
Og så er det trygt og en ekstra luksus, at Marlene ved hvem jeg er efter over 20 års kendskab og samarbejde.
mvh
Else-Marie Mathiasen

Hej Else-Marie

Tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at rådgiver formår at gøre selv komplekse økonomiske forhold overskuelige og lette at forstå. God rådgivning handler i høj grad om at skabe klarhed og tryghed, og det er dejligt at høre, at du oplever netop det.

Vi sætter også stor pris på de langvarige relationer, vi bygger med vores kunder. Derfor er det særligt skønt at høre, at samarbejdet gennem mere end 20 år fortsat giver dig en følelse af både tryghed og personlig service.

Møde investering

Så fint et forløb.

Hej Casper

Tak for de 5 stjerner.

Hvor er det dejligt at læse, at du havde et fint forløb i forbindelse med dit investeringsmøde.

God og venlig atmosfære

Hej Lea

Tak for de 5 stjerner.

Hvor er det dejligt at læse, at der var en god og venlig atmosfære til dit møde.

Oceniono na 5 z 5

Bliver altid mødt af en venlig…

Bliver altid mødt af en venlig medarbejder og budt en kop kaffe.
Bankrådgiveren kommer til aftalte tid til, et hyggeligt og meget konstruktivt møde kan begynde. Altid en stor fornøjelse at møde ens bankrådgiver som er meget imødekommende for ens ønsker.

18 czerwca 2026

Hej Bruno

Tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du altid føler dig velkommen og bliver mødt af venlige medarbejdere. Vi sætter stor pris på at skabe en hyggelig og imødekommende atmosfære, hvor der er tid til en god kop kaffe og en konstruktiv dialog.

Det er også dejligt at høre, at du oplever din bankrådgiver som både punktlig, imødekommende og lydhør over for dine ønsker.

Oceniono na 5 z 5

Mødet var sådan set udmærket

Mødet var sådan set udmærket. Nykredit ville helst bestemme, og har taget min kassekredit på kr 50000 fra mig som jeg har haft i 40 år hos jer. De siger jeg er for gammel til at have gæld, så jeg skal sælge min ejendom. De må ikke give mig mere kredit, det siger ledelsen

Hej Martha

Mange tak for din anmeldelse.

Først og fremmest vil vi gerne beklage den sene besvarelse af din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede mødet som udmærket. I Nykredit er det altid vores ambition at rådgive ud fra den enkelte kundes situation og finde løsninger, der skaber tryghed og et godt grundlag for fremtiden.

Vi er dog kede af at høre, at du ikke var helt tilfreds med udfaldet af sagen.

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Oceniono na 5 z 5

Får altid hurtigt og professionelt svar…

Får altid hurtigt og professionelt svar fra rådgiver

Hej Vita

Tak for de 5 stjerner.

Hvor er det dejligt at læse, at du altid får et hurtigt og professionelt svar fra rådgiver.

Meget tilfreds med rådgivning

Jeg er meget tilfreds med forløbet omkring køb af sommerhus, og især med min nye rådgiver, både i forhold til den rådgivningsmæssige side, men også for hans løbende opfølgning under selve handlen.

19 czerwca 2026

Hej Henrik

Tak for den flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at læse, at du er meget tilfreds med forløbet omkring købet af dit sommerhus og især din nye rådgiver.

Det er skønt at vide, at du både har været glad for det rådgivningsmæssige og den løbende opfølgning undervejs i forløbet.

Oceniono na 5 z 5

En god snak og forklaring

25 czerwca 2026

Hej Mette

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god snak, og at tingene blev forklaret på en måde, der var nem at forstå.

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi ser frem til at hjælpe dig igen fremover.

Nedsparringsplan

Vi har været til møde med Privat banking- og investeringsrådgiver i forbindelse med overgang til folkepensionering.
Vi har fået meget fin rådgivning og oversigt i forbindelse med vores nedsparring.

Hej Peter

Mange tak for de 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at I har haft en god oplevelse i forbindelse med jeres møde med vores Privat Banking- og investeringsrådgiver.

Vi er glade for, at I oplevede at få værdifuld rådgivning og et godt overblik over jeres økonomi og muligheder for nedsparring i forbindelse med overgangen til folkepension.

Vi ser frem til at kunne hjælpe jer igen jeres fremover.

Elendig bank

Elendig bank, med endnu dårligere kundeservice, er du ikke den rigeste person i byen er du ligegyldig i deres øjne, især afdelingen i Holstebro er fuldstændig ligeglade med deres kunder, service de har haft i flere år bliver pludseligt stoppet og så står kunderne i poo til halsen... hold jer væk fra denne bank, de kan og vil vælte jeres økonomi for sjovs skyld.

Hej Mikkel

Først og fremmest vil vi gerne beklage den sene besvarelse af din anmeldelse.

Vi er derudover kede af at høre, at du har haft en oplevelse.

Da vi ikke behandler sager direkte på Trustpilot, vil jeg bede dig kontakte os via nedenstående link, så vi kan se nærmere på din henvendelse.
Link:https://www.sparnord.dk/kundeservice/trustpilotfacebook/

FØJ en bank

Spar Nord Hoslstebro er godt nok den værste bank man kan havde ved rørende på kundeservice, kan næsten aldrig få fat i sin bankrågiver, Svare aldrig på det men spørge dem om, og de andre i banken vil ikke hjælpe en men derimod gerne snakke ned til en istedet, Jeg vil stærkt fraråde folk fra og benytte denne bank.. FØJ en bank

Hej DaNuR

Først og fremmest vil vi gerne beklage den sene besvarelse af din anmeldelse.

Vi er derudover kede af at høre, at du har haft en oplevelse.

Link:https://www.sparnord.dk/kundeservice/trustpilotfacebook/

Oceniono na 5 z 5

Efter 23 år med samme rådgiver …

Efter 23 år med samme rådgiver ved Spar Nord, stod jeg pludselig med et valg, jeg ikke havde set komme.
Skulle jeg følge med min rådgiver til en anden bank eller blive hos Spar Nord med en ny rådgiver?
Ved et meget positivt møde med Thomas ved Spar Nord, Horsens, stod det helt klart at mit arrangement hos Spar Nord skulle fortsætte.
Jeg blev taget godt imod af hele personalet, der smilende spurgte om jeg havde brug for hjælp 😊 Mødet med Thomas var positivt og jeg følte mig virkelig hørt,set og forstået.
Jeg giver 5 STJERNER for bedste bank i Horsens: Spar Nord

Hej Elna

Mange tak for de 5 stjerner.

Det glæder os meget at høre, at du valgte at fortsætte dit engagement hos Spar Nord efter 23 år med den samme rådgiver. Vi ved, at et rådgiverskifte kan være en stor beslutning, og derfor betyder det meget for os, at du følte dig godt taget imod.

Det er dejligt at høre, at både mødet med Thomas og modtagelsen fra resten af teamet i Horsens levede op til dine forventninger, og at du følte dig hørt, set og forstået. Det er netop den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Tak for de flotte ord, vi ser frem til at hjælpe dig igen fremover.

Oceniono na 1 z 5

Der er INGEN kundeservice tilbage efter…

Der er INGEN kundeservice tilbage efter de fusioneret med Nykredit. Det er umuligt at komme igennem til nogen, ingen tager ansvar eller svare tilbage på mails, telefonopkald, eller beskeder i netbank. Vi var SÅ glade for Spar Nord og vores rådgiver (som nu er på barsel) Men efter den her fusion der skifter vi bank. Vil absolut ikke anbefale Spar Nord længere.. Forfærdelig kundeservice.

Hej Kevin

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre, at din oplevelse med Spar Nord efter fusionen med Nykredit har været skuffende.
Fusioner kan desværre medføre midlertidige udfordringer, men det er vigtigt for os at understrege, at det ikke er en undskyldning for manglende service eller kommunikation.
Du skal som kunde naturligvis føle dig hørt og prioriteret, uanset om der er interne forandringer i banken, og det beklager vi, at vi ikke har levet op til.

Hvis du vælger at skifte bank, ønsker vi dig det bedste med at finde en løsning, der passer til dine behov og forventninger.

Katrine

Hurtig respons

Hvor er det ærgerligt at man “kun” kan give 5 stjerner, min bankrådgiver Peter G. Sørensen i Køge har fortjent 10 stjerner. Han ved hvem jeg er og han er hurtig til at reagere når jeg har brug for ham. Jeg vil til hver en tid anbefale ham til andre.

Hej Helle

Tak for din fantastiske anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har så gode oplevelser med din bankrådgiver. At han kender dig og reagerer hurtigt, når du har brug for hjælp, viser, hvor dedikeret han er. Vi sørger for, at din ros bliver videregivet til Peter – han vil uden tvivl sætte stor pris på det.
Tak for din anbefaling, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med dig.

Katrine

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej