Spar Nord Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Mette er altid en god vejleder, og vi ser altid frem til vores møder med hende. Hun forklarer det hele inspirerende og så alle føler sig trygge. Hun gav i dag vores datter en utrolig god vejledning om... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Altid velkommen på en god måde. Vi føler altid at vi er de vigtigste kunder. Professionel og forståelig vejledning. Alle spørgsmål besvaret på en måde så alt er let forståeligt. Poul-Henrik Svend... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi var på udkig efter ny bank, i forbindelse med et nybyg. Mange afviste os med nogle urealistiske krav, og jeg rakte hånden ud på Mybanker, hvor vores nuværende rådgiver skrev, at det lød spænd... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Desværre har det ikke været muligt, at få et fysisk møde i den lokale bank i Næstved. Derudover kan der ikke tilbydes alm. billån eller forbrugslån, selvom man kan booke møde til forbrugslån..? Underl... Zobacz więcej

1. Bank

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Den personlige bank i en digital verden Spar Nord er en bank, der søger at kombinere nærværende personlig rådgivning og service med tidssvarende og innovative digitale tilbud.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

4 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 393

Napisz recenzję

Personlig og nærværende betjening

Altid en nærværende, uhøjtidelig og personlig rådgivning. Godt forberedt. God til at følge op på aftalerne.

3 sierpnia 2026

Hej Lea

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplever vores rådgivning som nærværende, uhøjtidelig og personlig. Samtidig er det dejligt at høre, at du oplever, at vi er godt forberedte og følger godt op på vores aftaler..

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det sætter vi stor pris på.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen fremover.

Oceniono na 1 z 5

Jeg er chokeret over det niveau af…

Jeg er chokeret over det niveau af dårlig kundeservice samt ai det er en børnehave og efter Nykredit har blandet sig i projektet så er det til at lukke op og skide i forvirringen omkring ai assistance er enorm og man får ubrugelige oplysninger og henvisning til medarbejdere man ikke har haft kontakt med overhovedet og så er der utrolig lang ventetid og uhøflig betjening samt høje gebyrer og latterlige ansatte i filialen i Horsens godt gået klaphat nord

Hej Carsten

Først og fremmest vil vi gerne beklage den sene besvarelse af din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at kontakten med os ikke har levet op til dine forventninger, og at du har oplevet udfordringer med både vores digitale løsninger og den service, du har modtaget.

Vi er opmærksomme på, at ventetiden hos os i en periode har været længere end ønsket i forbindelse med sammenlægningen. Samtidig arbejder vi kontinuerligt med at udvikle og forbedre vores AI-løsninger, så de i endnu højere grad kan understøtte en god kundeoplevelse og gøre det nemmere at få den rette hjælp.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi tager din feedback med videre.

Sindssyg lang behandlingstid

Jeg fik i slutningen af februar vurderet mit hus med henblik på at låne op i boligen. Nu er der gået flere måneder, og sagen er stadig ikke afsluttet.

Det mest frustrerende har været den manglende opfølgning og de gentagne løfter, der ikke er blevet overholdt. Flere gange er jeg blevet lovet, at dokumenterne ville være klar til underskrift inden ugens udgang eller inden rådgiveren gik på ferie, men hver gang er der kommet nye forsinkelser uden en ordentlig forklaring.

Formålet med låneomlægningen er blandt andet at finansiere renovering af huset. De lange forsinkelser har derfor ikke kun påvirket mig, men også betydet, at håndværkere har måttet vente i månedsvis på at kunne komme i gang med det planlagte arbejde.

Som kunde forventer jeg ærlig kommunikation, realistiske tidsplaner og en rimelig sagsbehandlingstid. Desværre har min oplevelse været præget af lange ventetider, manglende fremdrift og løfter, der ikke er blevet indfriet. Derfor kan jeg ikke anbefale banken og giver 1 stjerne.

Hej Christian

Først og fremmest vil vi gerne beklage den sene besvarelse af din anmeldelse.

Vi er derudover kede af at høre om din oplevelse og beklager det forløb, du beskriver, herunder den manglende opfølgning undervejs. Det er ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give.

Da vi ikke behandler sager direkte på Trustpilot, vil jeg bede dig kontakte os via nedenstående link, så vi kan se nærmere på din sag.

Spar nord Nyk

Spar nord Nyk. F
Deres service er under al kritik. Min nuværende bankrådgiver er langtidssygemeldt og der er ingen til at tage over. De lover at ringe tilbage og følge op. Men der sker ingenting.
Har ringet 4 gange til kundeservice i dag, som gør hvad de kan, men når jeg bliver viderestillet bliver der lagt på.
Der er desværre ikke meget hjælp at hente, da det desværre ikke er første gang, at denne ikke eksisterende service viser sig..

Hej Alexander

Først og fremmest vil vi gerne beklage den sene besvarelse af din anmeldelse.

Derudover er vi kede af at høre, om din oplevelse med manglende opfølgning og de udfordringer, du har mødt i forbindelse med kontakten til os.

Oceniono na 1 z 5

Vi er desværre meget skuffede over…

Vi er desværre meget skuffede over forløbet. Selvom vi kunne fremvise dokumentation for tidligere rådgivning, har det ikke haft nogen betydning. Vi føler os ikke hørt eller taget alvorligt som kunder, og vi vil derfor have svært ved at anbefale banken til andre.

31 lipca 2026

Hej Pia

Tak for din feedback.

Først og fremmest beklager vi den sene besvarelse af din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at I ikke har følt jer hørt eller taget alvorligt i forløbet, det naturligvis ikke er den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

God og hjælpsom bank

Fin bank der altid står klar til at hjælpe.

24 lipca 2026

Hej Claus

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplever, at vi altid står klar til at hjælpe.

Det er noget, vi lægger stor vægt på og arbejder målrettet for hver dag.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig fremover.

Oceniono na 5 z 5

Som altid godt forberedt til møder

Hej Jørgen

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplever, at vi som altid er godt forberedte til møderne

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen fremover.

super god service

29 lipca 2026

Hej Michael H

Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med den service, du har modtaget.

Oceniono na 5 z 5

Faglighed og god bank rådgiver

Vi blev mødt af en velforberedt senior rådgiver og fagligheden var i top. Vi havde et rigtig godt møde.

Hej S.T.

Det glæder os meget at høre, at I havde et rigtig godt møde, og at I oplevede seniorrådgiveren som både velforberedt og fagligt kompetent.

Vi lægger stor vægt på at være godt forberedt og yde rådgivning af høj kvalitet, så det er dejligt at høre, at det kom til udtryk i jeres oplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det sætter vi stor pris på.

Vi ser frem til at kunne hjælpe jer igen fremover.

Oceniono na 1 z 5

Efter sammenlægningen med Nykredit er…

Efter sammenlægningen med Nykredit er det en anden bank.
Aftalt møde om et produkt jeg tidligere på året kunne benytte mig af. Da mødet afholdes viser det sig at jeg ikke længere kan benytte mig af produktet pga. Nykredit regler. Spild af både min og bankens tid med det møde.

29 lipca 2026

Hej Camilla

Tak for din feedback.

Først og fremmest beklager vi den sene besvarelse af din anmeldelse.

Det er ærgerligt at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse i forbindelse med sammenlægningen med Nykredit. Vi forstår godt din frustration over, at et aftalt møde om et produkt ikke førte til den forventede løsning.

Oceniono na 5 z 5

Godt og konstruktivt møde mhp

Godt og konstruktivt møde mhp. at hjælpe sine børnebørn med en fremtidig god økonomi.

Hej Lise

Det glæder os at høre, at du har haft et godt og konstruktivt møde, og at du har fået hjælp og sparring i forhold til at skabe en god økonomisk fremtid for dine børnebørn.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det sætter vi stor pris på.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen fremover.

Oceniono na 1 z 5

Jeg skiftede for mere end 3 måneder…

Jeg skiftede for mere end 3 måneder siden bank. Alle mine konti er efterhånden blevet flyttet til min nye bank undtagen en ratepensionskonto. Min nye bank kontaktede mig og meddelte at de ikke kunne vriste denne sidste konto fra Sparnord og bad mig om selv at kontakte SparNord for at få den sidste konto overført. Bankens svar var st henvendelsen skulle komme fra min nye bank. Der står sagen nu. Den nye bank får ingen reaktion fra Sparnord og jeg får besked på at min nye bank skal henvende sig. Det er jo en fuldkommen håbløs situation!

23 lipca 2026

Hej Per

Først og fremmest vil vi gerne beklage den sene besvarelse af din anmeldelse.

Vi er kede af at høre om den oplevelse, du beskriver i forbindelse med flytningen af din ratepensionskonto, og den manglende afklaring du oplever i processen.

Da vi ikke behandler sager direkte på Trustpilot, vil jeg bede dig kontakte os via nedenstående link, så vi kan se nærmere på din henvendelse og hjælpe dig videre.

Oceniono na 5 z 5

God og behagelig møde med til bunds…

God og behagelig møde med til bunds gået besked 5 stjerner til min kontakt

24 lipca 2026

Hej Rene

Tak for de 5 stjerner.

Hvor er det dejligt at læse, at det var et godt og behageligt møde med din kontakt.

Oceniono na 5 z 5

Super seniorrådgiver - omhyggelig og dygtig. Goodbye til Arbejdernes landsbank!

Foreløbig en super god oplevelse at skifte fra ALSydbank: nærværende og dygtig bankrådgiver. Bedste anbefalinger herfra. Som den person, som anbefalede banken sagde: Han ta’r sgu telefonen eller er i hvert fald meget nem at få kontakt med.
Thumbs up 🎯

19 lipca 2026

Hej Ulla

Tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at skiftet til os indtil videre har været en super god oplevelse. Vi sætter stor pris på ordene om nærværende og dygtig rådgivning, og det er især dejligt at høre, at tilgængeligheden og den personlige kontakt gør en positiv forskel for dig.

Oceniono na 5 z 5

er altid blevet taget godt imod

er altid blevet taget godt imod, og har en fantastisk rådgiver.

22 lipca 2026

Hej Poul

Tak for de 5 stjerner.

Hvor er det dejligt at læse, at du altid er blevet taget godt imod af din fantastiske rådgiver.

Oceniono na 5 z 5

Altid hjælp at hente fra vores bank rådgiver

Vi tog kontakt til vores rådgiver, da vi havde nogle spørgsmål og skulle have ordnet nogle ting. Yderligere fik vi rådgivning til et andet dilemma som blev løst. Vi oplever altid at vores rådgiver har tid til at hjælpe, rådgive eller mødes med os, alt efter vores behov.

10 lipca 2026

Hej Betina

Tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplever, at din rådgiver tager sig tid til at hjælpe og finde løsninger, uanset om det drejer sig om spørgsmål, rådgivning eller et møde.

Det er vigtigt for os at være tilgængelige og skabe værdi, når behovet opstår, så det er dejligt at høre, at du føler dig godt hjulpet.

Ikke hvad det har været

Har været kunde der altid, men servicen er virkelig blevet forringet med årene og der er ingen hjælp at hente.
Overvejer kraftigt at skifte bank.
Jeg vil heller ikke anbefale sparnord/nykridit til nogen

16 lipca 2026

Hej Nadia

Først og fremmest vil vi gerne beklage den sene besvarelse af din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du oplever, at vores service er blevet forringet over årene, og at vi ikke har levet op til dine forventninger.

Vi er opmærksomme på, at ventetiden hos os i en periode har været længere end ønsket i forbindelse med sammenlægningen, og vi arbejder løbende på at forbedre vores tilgængelighed og nedbringe ventetiderne.

Hvis du beslutter dig for at skifte bank, håber vi, at overgangen forløber godt, og vi ønsker dig alt det bedste fremadrettet.

En utroværdig bank

60 procent belåning i huset, ingen anden gæld, fint rådighedsbeløb med plads til opsparing og SparNord fastholder os i et 4 procent fastforrentede lån. Der handler udelukkende om manglende plads i deres kvote end at vi som kunder frit kan vælge lån. Vi har de sidste 2 år fulgt alle bankens råd og de bliver ved med at holde os hen.
Vi skifter bank.

6 lipca 2026

Hej Christina

Først og fremmest vil vi gerne beklage den sene besvarelse af din anmeldelse.

Vi er kede af at høre om den oplevelse, du har haft i forbindelse med dine lånemuligheder, og at vi ikke har levet op til dine forventninger.

Selvom vi naturligvis er ærgerlige over din beslutning om at skifte bank, håber vi, at overgangen forløber godt.

En fantastisk bank

Jeg skiftede til Spar Nord for cirka 4 år siden fra en stor bank. Det har jeg aldrig fortrudt. Jeg møder nu et serviceminded pengeinstitut hvor man føler sig velkommen og føler at banken er til for en. Det oplevede jeg ikke før. Jeg får hos Spar Nord altid svar på mine henvendelser inden for et par dage, og skal ikke længere vente flere uger på svar. Jeg anbefaler helt sikkert Spar Nord, da jeg føler de har kompetencerne uanset om det er lån, opsparinger, investeringer eller anden rådgivning.

9 lipca 2026

Hej Søren

Tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at skiftet til os har været en positiv oplevelse, og at du gennem de seneste fire år har oplevet en nærværende og serviceminded bank, hvor du føler dig velkommen og værdsat som kunde.

Vi ved, hvor vigtigt det er at være tilgængelige og give hurtig respons, så det er særligt dejligt at høre, at du oplever at få svar på dine henvendelser inden for kort tid. Samtidig er vi glade for, at du har tillid til vores rådgivning på tværs af både lån, opsparing, investering og andre økonomiske spørgsmål.

Oceniono na 2 z 5

Jeg blev 1/6 færdig med at betale mit…

Jeg blev 1/6 færdig med at betale mit billån. Allerede tre måneder før sendte I mig en mail om alle de muligheder i kunne tilbyde mig når billånet var betalt.
Jeg lavede sidste år et forbrugslån som jeg bliver færdig med til efteråret.
Jeg har siden starten af Juni måned skrevet frem og tilbage med en af jeres kolleger. Der har været en masse besvær med at få sendt alle de oplysninger I skal bruge for at forlænge et eksisterende lån.
Dags dato er der stadig nogen afklaring på om jeg kan få lånet (40000)
DET ER DA FRUSTRERENDE
Jeg var sidste fredag nede i jeres afdeling i Danmarksgade i Frederikshavn for at få gennemgået og tilrettet mit budget efter billånets ophør.
Jeg betalte før 11700 kroner om måneden og da jeg forlod mødet skal jeg stadig betale nøjagtig det samme???
Jeg kunne ikke få en forklaring på hvorfor det ikke var de 2041 kroner mindre om måneden som billånet lød på ????
Jeres medarbejdere har været søde og venlige.

Men jeg er ærlig talt FRUSTRERET

Finn Rasmussen

10 lipca 2026

Hej Finn

Først og fremmest vil vi gerne beklage den sene besvarelse af din anmeldelse.

Vi er kede af at høre om din oplevelse af din lånesag og den manglende afklaring, du fortsat oplever.

Karoline

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej