Mette er altid en god vejleder, og vi ser altid frem til vores møder med hende. Hun forklarer det hele inspirerende og så alle føler sig trygge. Hun gav i dag vores datter en utrolig god vejledning om... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Altid velkommen på en god måde. Vi føler altid at vi er de vigtigste kunder. Professionel og forståelig vejledning. Alle spørgsmål besvaret på en måde så alt er let forståeligt. Poul-Henrik Svend... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi var på udkig efter ny bank, i forbindelse med et nybyg. Mange afviste os med nogle urealistiske krav, og jeg rakte hånden ud på Mybanker, hvor vores nuværende rådgiver skrev, at det lød spænd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Desværre har det ikke været muligt, at få et fysisk møde i den lokale bank i Næstved. Derudover kan der ikke tilbydes alm. billån eller forbrugslån, selvom man kan booke møde til forbrugslån..? Underl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Den personlige bank i en digital verden Spar Nord er en bank, der søger at kombinere nærværende personlig rådgivning og service med tidssvarende og innovative digitale tilbud.
Skelagervej 15, 9100, Aalborg, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Spar Nord, var en god bank. Inden fusionen ned Nykredit. Men derefter, sikke da en ringe service der er. Eller der er ingen service mere. Ting der blev klaret hurtig og effektivt før, tager måneder nu. Hvis der overhovedet sker nok. Derfor skifter vi bank. Tilmed er alle gamle Spar Nord ansatte stort set væk fra banken i den afdeling vi er tilknyttet.

Odpowiedź od Spar Nord
Vi blev set og hørt. Og fik relevante oplysninger.

Odpowiedź od Spar Nord
1/9 har vi været uden fast erhvervsrådgiver i et halvt år..
Der er absolut INGEN dialog fra Spar Nords side.
I et tidligere svar her på Trustpilot fremstår det som om at Spar Nord tog det meget alvorligt med de udfordringer der var tilbage i marts/april.
Det er absolut ikke tilfældet!
Spar Nord har slet ikke fulgt op på noget som helst.
Netbanken er dog blevet meget bedre.
Svar til Spar Nord:
KOM NU IND I KAMPEN!
Jeg har skrevet til jer i det interne beskedsystem i Netbanken, flere gange.
I har tidligere, herinde, lovet at reagere.
Jeg har på opfordring fra jer, givet yderligere oplysninger her på Trustpilot, men:
Der sker INTET.
- og nu er det så IGEN mig som kunde der skal følge op på jeres fejl.
Mon ikke det er bedre at finde en anden bank, efter godt og vel 55 år hos jer.

Odpowiedź od Spar Nord
Jeg har været kunde i Spar Nord i mere end 10 år. I forbindelse med, at jeg fik en ny rådgiver, og banken samtidig blev overtaget af Nykredit, har jeg oplevet et markant fald i serviceniveauet.
Det begyndte med, at jeg blev kontaktet omkring et overtræk på blot 12 kroner på min konto. Henvendelsen og tonen virkede unødigt irettesættende, selvom jeg samlet set havde et betydeligt engagement i banken og rigelig økonomi til at dække beløbet.
Senere bad jeg om omlægningstilbud på Totalkredit boliglån i min to ejendomme. Jeg deltog i et møde med min rådgiver, hvor vi gennemgik mulighederne og drøftede de relevante forhold. Til trods for dette modtog jeg aldrig de lovede tilbud, og der var ingen opfølgning fra bankens side.
Efterfølgende valgte jeg at flytte min aktie- og investeringsportefølje til Nordnet. Senere flyttede jeg også mine øvrige bankforretninger til en anden bank. På intet tidspunkt blev jeg kontaktet for at høre om årsagen, eller om banken kunne gøre noget for at fastholde mig som kunde.
For god ordens skyld skal det nævnes, at jeg hverken har været uenig med eller haft konflikter med bankens medarbejdere. Min beslutning skyldes alene den mangelfulde service og manglende interesse for mig som kunde.
Jeg er godt klar over, at jeg blot er en lille kunde i en stor bank. Men når man gennem flere forløb bliver mødt med manglende opfølgning, fraværende service og total ligegyldighed, føler man sig ikke som kunde, men som et nummer i rækken. Det er ganske enkelt ikke godt nok.

Odpowiedź od Spar Nord
Første samtale med min nye bankrådgiver efter sammenlægningen med Nykredit. Meget positiv oplevelse. Rådgiveren var velforberedt og uden overdrevne "salgstaler".
Så alt i alt en positiv oplevelse.

Odpowiedź od Spar Nord
Super informativt og konstruktivt møde.

Odpowiedź od Spar Nord
Rigtig dygtig rådgiver, med fine menneskelige egenskaber.

Odpowiedź od Spar Nord
Som altid -dejligt at møde den kompetente medarbejder. Har aldrig fortrudt at jeg valgte Spar Nord. Man møder altid hjælpsomhed og velvilje. En god, god bank...:-)

Odpowiedź od Spar Nord
Havde et godt møde med Nadja, hun var forberedt til mødet og gav sig god tid til, at vejlede om de muligheder der nu var.

Odpowiedź od Spar Nord
Jeg havde et rigtig godt møde med Henrik Olesen. Hvor vi fik gennemgået vore projekter der er gang i, og fik aftalt nogle optimale løsninger. 👍

Odpowiedź od Spar Nord
Jeg magter ikke at skulle tale med jeres AI... giv mig nu bare mulighed for at snakke med et menneske uden af skulle forklare jeres AI det....

Odpowiedź od Spar Nord
Mit første møde med min nye rådgiver. Han erstatter min rådgiver igennem 30 år som er gået på pension. Et godt møde, hvor vi lærte hinanden at kende og gennemgik hele min økonomi, som af forskellige grunde skal sættes anderledes op på visse områder.

Odpowiedź od Spar Nord
Havde den tid jeg skulle bruge til at få det forklaret så jeg forstod det