Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

De erbjöd ett fantastiskt bra hotell till ett riktigt bra pris. Jag har rest med dem tidigare också, och upplevelsen har varit lika bra varje gång i nivå med andra, betydligt dyrare resebolag. Jag kom... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Efter att jag strulade till det med bokning och betalning av min resa så fick jag all hjälp jag behövde via ett telefonsamtal för att komma iväg på den resa som var planerad, dom fixade till allt,... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

⭐ 1 Star – Extremely Poor Experience I booked a shared shuttle transfer from Barcelona airport to my hotel. Upon arrival, I was dropped far from my hotel — nowhere near the 500 meters claimed b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag har under många år rest både privat och genom de flesta arrangörer vi är vana vid. Detta var vår första resa fixat av Solfaktor. Vi besökte Bangkok under två veckor. Allt har verkligen funka... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Biuro podróży

Napisane przez firmę

Vi söker efter billiga resor med flyg från Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn och kombinerar dem med vårt stora utbud av populära hotell på populära resmål under söderns sol. Välkommen!

Dane kontaktowe

Jag är väldigt nöjd

Jag är väldigt nöjd. Allting var i sin ordning!! Tack 🤩

13 marca 2025

Odpowiedź od SOLFAKTOR

Tack för den trevliga feedbacken, det uppskattas verkligen. Jag önskar dig en bra dag, och ett varmt välkommen tillbaka när reslusten slår till igen. Med vänlig hälsning, Nina - Team Solfaktor

Oceniono na 4 z 5

Vi har beställt via solfaktor flera…

Vi har beställt via solfaktor, till bra pris,
flera gånger till olika
resmål och det har alltid fungerat.....

3 marca 2025

Odpowiedź od SOLFAKTOR

Tack för den trevliga feedbacken Tomas, det uppskattar vi verkligen. Jag önskar dig en bra, och ett varmt välkommen tillbaka när reslusten slår till igen. Med vänlig hälsning, Nina - Team Solfaktor

Oceniono na 1 z 5

Fick ett hotell rum med glas dörr utan…

Fick ett hotell rum med glas dörr utan lås till toaletten 🙈😩, inte anpassat till barn, balkong med glasräcker. Fick bytta till källare. Fukt skador på väggen, massa insekter. Ingen sol. Jätte kallt,
Maten dålig, samma, lite variation, inte värt pengarna, liten matsal, mycket ljud, kan inte ta med sig maten ut😩. Ingen snack å all-inclusive? Nej tack
!!!!

18 lutego 2025

Odpowiedź od SOLFAKTOR

Hej Stella. Tråkigt att höra att hotellet inte uppfyllde dina förväntningar. Min kollega svarade dig per e-post den 20/2 at vi informerar hotellbeskrivningen att hotellet ligger i ett område med hög ljudnivå. Angående dina övriga kommentarer angående maten, fuktskador på väggarna och massor av insekter så önskar jag att du hade kontaktat oss medan du fortfarande var på hotellet. Då hade vi bett dig att skicka dokumentation på detta som vi kunde använda i vår kommunikation med leverantören. Återigen beklagar att din vistelse inte motsvarade dina förväntningar. Med vänlig hälsning, Nina - Team Solfaktor

Allt klaffade

Allt klaffade. Fick återkoppling snabbt via mail.
Dock var jag den enda som åkte till flygplatsen. Blev hämtad 01.40 och planet gick kl 06.00!! Även chauffören tyckte jag blev hämtad väldigt tidigt. Tydligen togs ingen hänsyn till att jag var själv i bilen.

3 lutego 2025

Odpowiedź od SOLFAKTOR

Tack för den mycket trevliga feedbacken till vår kundtjänst, det uppskattar vi verkligen. Vet att transferbolagen gillar att vara ute i god tid, snarare än att ha dålig tid på flygplatsen och riskera att missa flyget. Jag önskar dig en fin dag, och varmt välkommen tillbaka när reslusten slår till igen. Med vänlig hälsning, Nina - Team Solfaktor

Proffsiga!

Proffsiga!
Ringde upp mig inför resan för att säkerställa att jag inte hade frågor och funderingar kring min resa.

27 stycznia 2025

Odpowiedź od SOLFAKTOR

Tack för den mycket trevliga feedbacken till vår kundtjänst Anita, det uppskattar vi verkligen. Jag önskar dig en fin dag, och varmt välkommen tillbaka när reslusten slår till igen. Med vänlig hälsning, Nina - Team Solfaktor

Oceniono na 5 z 5

Vänligt och korrekt bemötande.

Vänligt och korrekt bemötande.
Informativa meil innan resan.
Väldigt trevligt med ett telefonsamtal innan avresa.
Vänligen
Eva Wrennstad

13 stycznia 2025

Odpowiedź od SOLFAKTOR

Tack för den mycket trevliga feedbacken till vår kundtjänst Eva, det uppskattar vi verkligen. Jag önskar dig en fin dag, och varmt välkommen tillbaka när reslusten slår till igen. Med vänlig hälsning, Nina - Team Solfaktor

Bokade en resa till Andalucien

Bokade en resa till Andalucien, 2 veckor för 2personer. Det fungerade utmärkt. Mycket bra information om resan, fick tom en påminnelse per telefon inför resan. Tydliga instruktioner, kändes pålitligt och bra.

28 stycznia 2025

Hej Cecilia.
Stort tack för att du tog dig tid att recensera oss – det uppskattar vi verkligen. Nöjda gäster är vår allra högsta prioritet, så vi är mycket glada att höra att du är nöjd med både vår kundtjänst och den resa du bokade hos oss.
Vi ser fram emot att få välkomna er igen i framtiden.
Tack igen och ha en riktigt bra dag!
Nina - Team Solfaktor

Oceniono na 4 z 5

Bokade vår resa till Spanien på…

Bokade vår resa till Spanien på Solfaktors hemsida. Den fungerar utmärkt, resan var till stor belåtenhet. Rekommenderar Solfaktor, vi kommer åka med dom flera gånger.

24 grudnia 2024

Hej Henrik
Stort tack för att du tog dig tid att recensera oss – det uppskattar vi verkligen. Nöjda gäster är vår allra högsta prioritet, så vi är mycket glada att höra att du är nöjd med både vår hemsida och den resa du bokade hos oss.
Vi ser fram emot att få välkomna dig igen i framtiden.
Tack igen och ha en riktigt bra dag!
Johanne/Solfaktor

Oceniono na 5 z 5

Patricia var engagerad och proffsigt i…

Patricia var engagerad och proffsigt i sitt bemötande och utförandet av sitt uppdrag.

10 października 2024

Odpowiedź od SOLFAKTOR

Tack så mycket för att du tog dig tid att ge oss och Patricia denna feedback, vi uppskattar det verkligen. Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka när du vill ut och resa igen. Ha en trevlig helg.
Med vänlig hälsning, Nina - Team Solfaktor

Oceniono na 4 z 5

Vi bokade en resa till Spanien 16-23…

Vi bokade en resa till Spanien 16-23 september, flyget dit och hem skulle gå med flygbolaget Vueling, någon vecka innan resa så får jag ett Mail från flygbolaget att resan är framskjuten till 17 september. Då tog jag kontakt med Solfaktor och dom löste det galant, dom bokade om oss till Norwegian på vägen ner på utsatt datum. Otroligt trevlig tjej jag pratade med på kundtjänst. Nästa gång vi skall resa så lär jag kontakta dom.

9 września 2024

Hej Tomas

Tack så mycket för att du tog dig tid att ge oss denna feedback, vi uppskattar det verkligen. Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka när du vill ut och resa igen. Ha en trevlig helg.
Med vänlig hälsning, Nina - Team Solfaktor

Oceniono na 1 z 5

Men varför lyfter ni inte luren och…

Men varför lyfter ni inte luren och ringer Hertz som de säger att ni ska göra än att sitta här offentligt med att skicka falska ursäkter varför jag inte fått pengarna tillbaka från er för hyrbilen ni aldrig levererade ? Inget fungerar med er på Solfaktor , era hotell får man dra av 2 stjärnor mot vad ni skriver.

26 września 2023

Hej igen,
Som jag nämnde tidigare vill vi på Solfaktor väldigt gärna hjälpa till – men vi kan inte komma åt din bokning. Därför har vi bett dig att skicka olika bevis, så att vi kan gå vidare med AutoEurope.
Eftersom du inte har svarat eller skickat det vi har bett om, är det omöjligt för oss att göra något.
Du skriver nu att du har bevis – detta ber jag dig att skicka till mig på Solfaktor, så att jag kan försöka få pengarna återbetalda.
Jag inväntar dina bevis.
Jag vill återigen påpeka att vi flera gånger har försökt hjälpa dig – men du har aldrig återkommit.
Jag ser fram emot att få dina underlag så att vi kan hjälpa dig.

Bästa hälsningar,

Jeg var fornøyd

Jeg var fornøyd med dem selv om det var noe krøll med bestillingen. De var alltid på på e-post og svarte til og med seint på kvelden

18 lipca 2024

Odpowiedź od SOLFAKTOR

Takk for din tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du var fornøyd med vår service, selv om det oppstod noen problemer med bestillingen. Vi setter stor pris på din forståelse og tålmodighet, og er glade for at vi kunne være til hjelp gjennom hele prosessen. Å kunne tilby god kundeservice, selv etter ordinær arbeidstid, er viktig for oss. Takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring, og vi ser frem til å bistå deg med fremtidige reiser!

Med vennlig hilsen,

Oceniono na 2 z 5

Dubbelkolla med TripAdvisor innan du bokar!

Varierande kvalitet på hotell.

Är själv nöjd med min hotellvistelse men hade jag tagit något av de billigaste alternativen på Solfaktor hade det kunnat bli katastrof. Många riktiga skojarhotell där ute. Dubbelkolla med TripAdvisor innan du bokar!

28 lipca 2024

Odpowiedź od SOLFAKTOR

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du var nöjd med din hotellvistelse. Vi förstår att hotellens kvalitet kan variera, och vi uppskattar ditt råd om att dubbelkolla med TripAdvisor innan bokning. Vi strävar efter att erbjuda alternativ som lever upp till våra kunders förväntningar och är alltid öppna för att förbättra vårt utbud.

Tack för att du delar med dig av din erfarenhet, och vi hoppas att få möjligheten att hjälpa dig med framtida resor!

Missnöje över semester

Både solfaktor och hotellet som har samarbete med var oprofessionella och levde inte upp till standarden som utlovades på deras hemsida!

Detta har varit den värsta semestern någonsin för mig och min familj, och vi har inte fått någon ursäkt eller kompensation.

Aldrig mer all-inclusive-bokningar!
Rekommenderas inte!

17 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Mycket bra upplevelse hela vägen

Mycket bra upplevelse hela vägen, alltid lite oroligt när man bokar via sidor man inte tidigare känner till men fick mycket seriöst intryck av solfaktor - bra Mail med information etc och inte över säljigt! Mycket nöjd

15 lipca 2024

Kära Henrik

Tack för din recension här, vi är så glada att höra att vi har levt upp till förväntningarna och kanske mer :)

Ha en trevlig helg.

Bästa hälsningar
Anna

Rekommenderar Solfaktor

Bokade en resa med Solfaktor och jag måste bara säga vad smidigt allt gick. Inga krångligheter utmed resan. Allt klaffade. Vid frågor vi hade så svarade Solfaktor tämligen omgående på mail.

13 lipca 2024

Kära Stefan

Tack så mycket för dina stjärnor :) Det är så trevligt att veta att du uppskattar vår information. Det är väldigt viktigt för oss att ni som våra gäster känner er trygga och väl förberedda inför er resa.

Ha en underbar sommar.
Bästa hälsningar Anna

Oceniono na 5 z 5

Allt fungerade som utlovat.

Allt fungerade som utlovat.
Vi fick bra information innan om vart vi skulle vända oss om det blev något missöde under resan.
Allt fungerade som det utlovats med både flyg, hotell och privat transfer.
Bekvämt att kunna boka allt på samma ställe och att det sedan fungerar som förväntat.
Kommer att använda Solfaktor om/när det blir aktuellt med ny resa...

1 lipca 2024

Odpowiedź od SOLFAKTOR

Tusen tack för din recension. Vi är glada att ni hade en härlig semester och är nöjda med vår service. Vi ser fram emot att välkomna er igen :-)

Trevlig sommar

Avbokningskydd gäller ej!

Trots beställning med avbokningskydd VÄGRAR solfaktor att göra återbetalning på resa. Trots att man erbjuder att de kan få 20% i "skadestånd" för att man avbokar resan. Detta bolaget kommer jag då ALDRIG köpa en resa genom någonsin igen. Första och sista gången!!! Förtjänar inte ens 1 stjärna.

9 lipca 2024

Odpowiedź od SOLFAKTOR

Tack för din recension. Jag kopierar in information från vår hemsida om avbeställningsförsäkring (köpt genom Gouda - som vi också nämner).
"Avbeställningsförsäkring
Därför ska du teckna en avbeställningsförsäkring
Du undgår ekonomisk förlust vid avbokning av resan*
Försäkringen täcker vid akut sjukdom fram till avresan
Försäkringen täcker vid till exempel skilsmässa, uppsägning från heltidsarbete och om din bostad utsätts för inbrott eller brand
Om resan har en särskild målsättning (till exempel golfresa), så täcker försäkringen om den planerade aktiviteten inte kan utföras på grund av sjukdom eller olycka
Hos Solfaktor kan du teckna avbeställningsförsäkring on-line för alla typer av resor, vid bokningstillfället. Du hittar information och priser när du bokar din resa.
*Bra att veta om avbeställningsförsäkring
Du ska dock vara uppmärksam på att en avbeställningsförsäkring bara täcker om du avbokar resan på grund av sjukdom och enstaka andra orsaker. Det är stor skillnad på hur de olika försäkringsbolagen täcker, därför rekommenderar vi att du noggrant läser igenom villkoren innan du tecknar din försäkring.

Du kan teckna avbeställningsförsäkring för alla resor

Oavsett vart du ska resa, när du ska resa och hur, så kan du teckna en avbeställningsförsäkring. Detta innebär att du kan teckna en avbeställningsförsäkring oavsett om du reser på egen hand eller i en grupp. Det spelar heller ingen roll om du åker på semester i bil, med buss, tåg eller om du flyger. De två stora försäkringsbolagen när det gäller resor, Europeiska reseförsäkringar och Gouda reseförsäkring, har flera typer av avbeställningsförsäkringar där du kan välja om du vill teckna en avbeställningsförsäkring för hela hushållet under ett helt år eller enbart för en person under en begränsad period. På Solfaktor samarbetar vi med Gouda reseförsäkring."
Med vänliga hälsningar

Oceniono na 5 z 5

Hade en fin resa med barn

Hade en fin resa med barn. Solfaktor är bra företag. Jag är nöjd på allt. Transfer som jag beställde kom i tid, trots att det blev på natten.
Jag fick alla pappret på maill, alla kontakter svarade mig. Jag kände mig trygg med solfaktor.
Tack för upplevelsen!

19 czerwca 2024

Odpowiedź od SOLFAKTOR

Tusen tack för din recension :-)
Härligt att höra att du är nöjd med vår service. Vi hoppas kunna välkomna er igen - ha en trevlig sommar :-)
Bästa hälsningar Christina

Oceniono na 5 z 5

Vi gillar att ” komponera” ihop resan…

Vi gillar att ” komponera” ihop resan själva. Tidigare har vi alltid gjort det. Nu kan vi fortsätta med det, men med den lilla twisten att hela resan blir mkt billigare. Vi är mkt nöjda!

15 czerwca 2024

Odpowiedź od SOLFAKTOR

Tusen tack för din recension.
Härligt att höra att ni gillar vårt koncept :-)
Vi ser fram emot att snart få välkomna er igen. Solhälsningar Christina

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej