De erbjöd ett fantastiskt bra hotell till ett riktigt bra pris. Jag har rest med dem tidigare också, och upplevelsen har varit lika bra varje gång i nivå med andra, betydligt dyrare resebolag. Jag kom... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Efter att jag strulade till det med bokning och betalning av min resa så fick jag all hjälp jag behövde via ett telefonsamtal för att komma iväg på den resa som var planerad, dom fixade till allt,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
⭐ 1 Star – Extremely Poor Experience I booked a shared shuttle transfer from Barcelona airport to my hotel. Upon arrival, I was dropped far from my hotel — nowhere near the 500 meters claimed b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag har under många år rest både privat och genom de flesta arrangörer vi är vana vid. Detta var vår första resa fixat av Solfaktor. Vi besökte Bangkok under två veckor. Allt har verkligen funka... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi söker efter billiga resor med flyg från Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn och kombinerar dem med vårt stora utbud av populära hotell på populära resmål under söderns sol. Välkommen!
Frederik Selmers Vei 6, 0663, Oslo, Norwegia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Fantastiskt service med dess bemötande. Man får snabb hjälp på olika frågor som jag har haft och har fått svar direkt. Personalen jag varit i kontakt med var väldigt hjälpsam. Stort tack 🌹för er hjälp med vår resa till Santa Susanna d 12/9-19/9-2025. Vi lär boka med er igen 🌹. Med vänliga hälsningar Terez

Odpowiedź od SOLFAKTOR
En resa med min son. Vi bokade i sista minuten-anda, men kom till en charmig by och bodde på en hotell med all-inclusive. Solfaktor skickade meddelande för att vi skulle vara pålästa innan resan och ringde även för att önska oss en trevlig semester.

Odpowiedź od SOLFAKTOR
Blev uppringd några dagar före avresa då man frågade om allt var bra och om jag undrade över något. Har rest mycket i över 50 år och det här var första gången. Riktigt trevligt.

Odpowiedź od SOLFAKTOR
Väldigt tydlig information genom hela vägen, från bokning till resa. Enkelt och smidigt alltihop!

Odpowiedź od SOLFAKTOR
Första gången jag bokade en resa med Solfaktor – och jag var lite tveksam eftersom priset var så lågt. Men allt gick väldigt bra! Vi valde det absolut billigaste alternativet, och la till bagage och transfer i efterhand – ändå blev det billigare än andra bolag. Bra information före, under och efter resan, även om mängden meddelanden innan resan kunde göra en lite osäker.
Men det var tydligt att de bara ville att allt skulle bli rätt och att jag skulle slippa betala onödiga extra kostnader av de flygbolag vi flög med.
Jag fick snabb hjälp inför avresa när jag hade frågor, och kände att de var lätta att få tag på. Vi är nöjda och kan absolut tänka oss att boka med Solfaktor igen! Dessutom va dom väldigt trevliga…

Odpowiedź od SOLFAKTOR
Det är första gången vi boka med solfaktor, Tycker att solfaktor har rimliga priser på paket resor. Lätt att navigera och boka. Sen så är det bra service och hjälp får man om det behövs. För övrigt så tycker jag de borde ha längre öppettider på kundtjänst.

Odpowiedź od SOLFAKTOR
Det är andra gången jag bokade med Solfaktor och jag kommer definitivt boka med dem igen!
Allt fungerade jättebra, fick bra information i mail och det kom påminnelser i mailen när det närmade sig resan och bla information om check in och om transfern.
Blev förvånad att de ringde några dagar innan resa. och gav bra information och ville checka av om jag hade några frågor, väldigt bra service!
Har även fått bra service när jag har ringt på deras telefontid när jag hade frågor.
Och om man missade telefontiden och mailade till dem så återkopplade de snabbt!
De hjälpte mig även på min första resa när vårat flyg var försenat och vi fick hjälp att kontakta transfer-bolaget!
Kan varmt rekommendera resebolag och jag ser framemot nya resor med dem!

Odpowiedź od SOLFAKTOR
Nöjd med solfaktor då det var första gången vi reste med de. Blev förvånad när de ringde några dagar innan resan för att fråga om allt var ok inför resan. Tydliga med uppgifter om stället vi skulle bo på etc.

Odpowiedź od SOLFAKTOR
En kanonresa och väldigt bra erfarenhet av solresor. Enkel bokning, bra info och lättillgängliga. Kommer definitivt använda er igen!

Odpowiedź od SOLFAKTOR
Det är första gången som vi bokade via Solfakor, och vi kan säga att allt gick utmärkt utan problem. Fick bra information via email. Solfakor är en bra företag och jag starkt rekommenderar er.
Super proffsiga.
PS: kommer definitivt välja Solfaktor i framtiden.

Odpowiedź od SOLFAKTOR
Bra resa och bra Hotell trevlig personal, dåliga drinkar solstolar paxas utan att att nån ligger på dom under hela dagar...Rätt ok mat mycket frukt i stort sätt var vi nöjda...

Odpowiedź od SOLFAKTOR
Fick bra info båda via email och via telefonen .
Solfakor är en bra företag. Vi stark rekommenderar det företag.
Vi kommer boka igen via dem .

Odpowiedź od SOLFAKTOR
Det var toppen . Information båda på email och telefonsamtal om resan och hur man kontaktar boandevärd .
Jag känner mig väldigt nöjd.

Odpowiedź od SOLFAKTOR
Enkelt, bra priser och Solfaktor ringde upp mig några dagar innan resan för att dubbelkolla så vi hade koll på allt kring att flyga med Ryanair samt om vi hade andra eventuella frågor.
Perfekt helt enkelt.

Odpowiedź od SOLFAKTOR
Det har är min första och sista gången jag bokar hos de jätte dåligt service boka inte hos de de är inte hjälpsamma de vill bara ta våra pengar jag fick betala extra typ 8000kr för att byta datum efter de säger vi behöver betala bara för att byta flyg efter vi har betalat för flyg de säger vi måste betala för hotellet också nästan 5000kr jag är så besviken 😢

Odpowiedź od SOLFAKTOR
Dåligt sidan lita inte på när ni bokar en resa ta bild på annars kommer få ändra allt .ingen vidare med hotel transport m.m

Odpowiedź od SOLFAKTOR
Bokade en resa till Budapest med Solfaktor och allt har fungerat jätte bra med både flyg och hotellet vi bodde på var fantastiskt och dessutom ett riktigt bra pris.
Har fått information på mejl om allt och finns absolut inget att klaga på. Kommer att boka med Solfaktor igen.

Odpowiedź od SOLFAKTOR
Hittade min resa när jag sökte på nätet. Allt har fungerat mycket bra, från bokning, till information om resan osv. Så rekommenderar verkligen Solfaktor, som sköter sig utmärkt.

Odpowiedź od SOLFAKTOR
Bokade en sista minuten resa där slumpen gav Solfaktor som arrangör. Utan större förväntningar blev vi positivt överraskade då allt fungerade trots den korta förberedelsetiden. Blev även kontaktad innan avresa att allt var ok. Vi fick helt klart vad vi betalade för. Lite jobbigt med den tidiga flygturen hem men den perfekta transfern från hotellet lättade upp morgonhumöret. Återkommer nog men med mer planeringstid.

Odpowiedź od SOLFAKTOR
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.