Soin et Nature Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Soin et Nature has a wide range of natural medicine, among many other things you usually find in a french pharmacie, and their online advice is highly competent and thorough. The order was shipped i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fiz uma encomenda de uma vitaminas no dia 29 de Janeiro de 2024 e recebi no dia 7 de Fevereiro de 2024. Sabendo que a encomenda veio da França até que foi rápida e estava muito bem empacotada. Até ago... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Registrazione e caricamento ordine: 5⭐️ Risposta e tempi di consegna: 5⭐️ Ampio catalogo prodotti, prezzi molto competitivi. Ho già ordinato e ricevuto due pacchi, entrambe le esperienze sono stat... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Per ora la mia farmacia preferita. Ottimi prezzi e abbastanza veloci (una settimana circa). Unica cosa abbasserei un po' la soglia per avere la spedizione gratuita (io uso sempre la consegna in punt... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Ekologiczna apteka z drogerią
  2. Sklep z produktami dla zdrowia i urody
  3. Konsultant ds. zdrowia
  4. Apteka homeopatyczna
  5. Apteka online
  6. Apteka weterynaryjna

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Créé et géré par un docteur en pharmacie passionné par l'homéopathie et les huiles essentielles, cette boutique en ligne souhaite vous donner accès à des produits d'homéopathie ,de phytothérapie, d'aromathérapie, d'élixirs floraux et autres produits naturels de haute qualité et d'origine pharmaceutique contrôlée. En effet, toutes nos plantes médicinales et nos compléments alimentaires Bio proviennent d'établissements pharmaceutiques et répondent aux normes très strictes des pharmacopées européenne ou française. Les critères de ces deux institutions nous permettent de vous présenter des remèdes naturels de qualité exceptionnelle, vous permettant ainsi d'obtenir le meilleur potentiel thérapeutique de chacun d'eux. Plus de 20000 références de phytothérapie, d'aromathérapie, des médicaments, de l'homéopathie et de bien-être disponible en permanence, livrés à l'adresse de votre choix partout dans le monde. Ce service vous est proposé par une officine de pharmacie basée dans le sud de la France; c'est pour vous l'assurance de qualité et de sécurité optimale des produits proposés. Retrouvez les conseils et notre actualité sur notre blog à l'adresse suivante: https://blog.soin-et-nature.com

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 32

Napisz recenzję

Chic Boutique!

I'm French and living in New York. This pharmacy is a dream come true! I can buy my favorite things and have them delivered fairly fast, in excellent condition and carefully wrapped for transport. Very important for me is that the shipping is not overpriced. Great communication as well. Merci Soin et Nature! Une chic boutique comme j'aime :-)

8 października 2021

Dear customer,

Thank you for your opinion.
We are glad you were satisfied with your order.
Hoping to see you again soon on www.soin-et-nature.com.

Best regards,
Customer service, Celine

satisfied 😁 client

I am very glad of the service- from the quick replies, to the fast delivery and reasonable prices.You have me as a client!

19 sierpnia 2021

Dear Client,

The Soin & nature team thanks you for your positive comments.
We remain at your disposal for any information and hope to see you again soon on our website.

Sincerely, customer service, Joël

Great

They have a huge range of products at competitive prices, and the international shipping rate to New Zealand is reasonable. I had no issue making a payment and my order arrived within the given time frame and was well packaged. Will be using them again.

13 lipca 2021

Dear Customer,

The Soin & nature team thanks you for your positive comments.
We are at your disposal for any request.

Sincerely, customer service, Joël

Oceniono na 1 z 5

Ho acquistato 3 scatole di plastedine…

Ho acquistato 3 scatole di plastedine dal sito.
Ho pagato con Paypal.
Il giorno 31/05/2021 leggo sul sito che i medicinali mi sono stati consegnati.
Mando una mail e comunico che questo non è avvenuto.
Loro mi rispondono che sicuramente c'è stato un furto nella mia buca delle lettere e quindi non erano responsabili.
Gli ho risposto che all'indirizzo di consegna corrisponde ad un ufficio dove arrivano circa 20 pacchi al giorno e quindi quello che dicevano loro era il falso.
Risultato:
Neanche mi hanno risposto si sono trattenuti la somma e basta.
Complimenti per la serietà
Marco Costanzo

14 czerwca 2021

Caro cliente,

Il 4 giugno hai contattato il nostro team per dirci che nessun ordine ti era arrivato.
Si è quindi proceduto ad una richiesta di indagine al corrier.
A seguito del reclamo effettuato al corriere, quest'ultimo ci informa dell'avvenuta consegna del tuo ordine in data 31/05/2021.
Come indicato sul sito nelle condizioni di consegna: "Responsabilità: Soin-et-nature.com non è in alcun modo responsabile per qualsiasi atto di vandalismo o furto nella cassetta delle lettere del cliente. Nel caso di pacchi il cui stato è fornito dal vettore è "consegnato", ma non trovato dal cliente, e si scopre che l'indagine del vettore porta ad una consegna effettiva senza errori, Soin & Nature non è tenuta a restituire un nuovo pacco a sue spese. "
Il team di Soin & Nature ha fatto ogni sforzo per rispondere alla tua richiesta, ma in questo caso non possiamo soddisfare la tua richiesta.

Rimaniamo a disposizione per qualsiasi richiesta.
Cordiali saluti, Servizio clienti, Joël

Sérieux rapide

Sérieux, rapide, service client au top je recommande

4 czerwca 2021

Chère cliente,

L'équipe Soin-et-nature vous remercie pour votre commentaire et reste disponible pour toute demande.
Dans l'espoir de vous revoir prochainement sur notre pharmacie en ligne.

Cordialement, le service client, Joël

Prodotti non pervenuti

Sono Carmen, ho ordinato dei prodotti il giorno 4 maggio e, nonostante sollecitazioni, il pacco non è ancora arrivato!!!!!!
Sono passati ben 18 giorni e avevo necessità di utilizzare i prodotti ordinati al più presto.
Neanche un messaggio di scuse per il ritardo.

22 maja 2021

Gentile cliente,

Ci hai effettivamente contattato per un ritardo nella consegna, quindi abbiamo immediatamente presentato un reclamo al nostro corriere. Dopo accertamenti e ricerche da parte delle Poste Italiane, si è finalmente proceduto alla consegna del vostro pacco.

Il nostro team è sempre stato a tua disposizione e ha svolto le varie ricerche che hanno permesso la consegna del tuo pacco.

Cordiali saluti, servizio clienti, Joël

Oceniono na 5 z 5

Goedendag lieve mensen van Soin et…

Goedendag lieve mensen van Soin et nature,

Ik geef jullie bij deze een warme douche (zoals dat in Nederland heet als een bedrijf uitstekend is) voor de levering van jullie producten aan mij. Je wordt echt heel erg correct behandeld. Snelle levering vanuit France. De artikelen ontzettend netjes stevig beschermd ingepakt. Snelle antwoorden op de mails. Dat wilt iedere koper. Ga zo door met jullie apotheek. Ik ben verkocht aan jullie en koop voortaan de spullen bij jullie. Tot gauw.

Groetjes van,

Jacqueline uit Nijmegen (Nederland)

18 maja 2021

Geachte cliënt,

Wij danken u voor uw feedback en zijn verheugd dat u tevreden bent over onze service.

Met vriendelijke groet, klantenservice, Joël

Oceniono na 1 z 5

Commande passé et non reçu

Commande passé, rien reçu.
Ne prends aucune responsabilité vis à vis du transporteur choisi. Et ne propose aucune solution, aide ou geste commercial. 50€ de produit perdu.

Je rejoins l'avis de plusieurs autres commentaires pour déplorer la qualité du SAV dans la résolution d'un problèmes.
Il serait judicieux de penser à changer de prestataire de transport ou de politique de gestion de ces incidents. Au vu d'autres commentaires dans le même cas que le mien.

Je ne recommande donc pas ce site ...

17 maja 2021

Cher client,

Aucune commande n'a été passée au nom de Gaël Lambert, vous semblez cependant écrire votre message vis-à-vis de la commande WISHAHIXH.
Le 07 mai vous nous avez indiqué ne pas avoir reçu votre colis, vous nous avez également informé que la livraison était bien indiquée livrée sur le site publique de la poste. Nous avons déposé une réclamation auprès des services postaux afin d'avoir plus d'informations. Une attestation de livraison fournie par Colissimo vous a par la suite été fournie.
Comme indiqué sur le site dans les conditions de livraison : "Responsabilité : Soin-et-nature.com n’est nullement responsable d’acte de vandalisme ou de vol dans la boîte aux lettres du client. En cas de colis dont le statut fourni par le transporteur est "livré", mais non trouvé par le client, et qu’il s’avère que l’enquête du transporteur aboutisse à une livraison effective sans erreur, Soin&Nature n’est pas tenu de retourner un nouveau colis à ses frais."

Nous restons disponibles pour toute demande,
Cordialement, Le service client, Joël

Fast delivery

Fast delivery
Accurate order
Great product

Thankkkkssssss a lot

24 kwietnia 2021

Dear Customer,
We thank you for your note concerning our site Soin-et-nature.com
We remain at your disposal for any information and hope to see you again soon.

Oceniono na 1 z 5

Money lost - do not trust in this pharmacy

I have bought some medicine and made the payment, but they said can not find my payment. I have sent the proof of payment several times and nothing. It's a lack of responsibility to say they do not have my payment when I have the proof of payment. I'm very frustrated with this situation. Do not buy anything with them, you will lose your money.

20 kwietnia 2021

Dear Customer,
As explained by email, we could not find your payment since you had selected a deferred payment.
We exchanged a lot of emails, and wasted a lot of time researching with our bank to finally find out that you had made a deferred payment. If you make payment on march 30th but with a date of effect on april 28th, we cannot send your order before having the money on our bank account.
Thank you for changing your review of our online store.

Oceniono na 1 z 5

No sé si es un timo o realmente el…

No sé si es un timo o realmente el servicio es muy malo, hice un pedido hace 12 días y todavía estoy esperando recibirlo, mandado varios correos sin obtener respuesta, he llamado al teléfono que hay en su página, y me dice que el teléfono no existe, me planteo denunciar.

19 kwietnia 2021

Querido cliente,
Lamentamos escuchar tu comentario. ¿Puede ponerse en contacto con el servicio de atención al cliente a través del formulario de contacto del sitio?
No podemos encontrar ningún pedido en nombre de Susi.
Atentamente, servicio al cliente.

Primo ordine

Come prima esperienza di acquisto mi sento di dare 5 stelle. Da 19 anni uso la medicina omeopatica, e devo dire che qui in Italia i prezzi dei tubo granuli sono arrivati alle stelle, un paio di volte sono stata in Francia a trovare i miei parenti e con l'occasione approfittavo per acquistarli. Altre volte , venendo loro in Italia, me li portavano.
Poi ho iniziato a cercare su internet e ho trovato questa farmacia.
Ho fatto l'ordine il 30 marzo 2021 e ho ricevuto il pacco il 12 aprile.
Ripeto, come prima esperienza tutto bene. Mi auguro anche per futuri acquisti.

12 kwietnia 2021

Caro cliente,
Siamo felici di poterti offrire un'ampia selezione di prodotti omeopatici, cosmetici e altre medicine naturali.
Restiamo a vostra disposizione tramite mail per ulteriori consigli sui nostri prodotti.

Tres magnifica!!!

1 kwietnia 2021

Cher client,
Merci pour votre commentaire concernant notre boutique en ligne.
Nous espérons vous revoir prochainement sur Soin-et-Nature.com
Sincèrement, service client.

Merci beaucoup!

Bonjour,
This pharmacie is very special, considering I am unable to travel to France for my very well loved, trusted brands from france. They have a huge variety, very polite and my order arrived in perfect condition, well packaged.
I thankyou you Soin et Nature for bringing some of my France to me in Australia, especially in these tough times we all face.

Merci beaucoup!

25 marca 2021

Dear Customer,
We are delighted to see your satisfaction from Australia.
We remain at your disposal by email or phone for more advice on our online store.

Todo perfecto

Todo perfecto. Buenos precios y tienen productos que solo he encontrado aquí. Repetiré.

17 marca 2021

Querido cliente,
Estamos encantados de ver su satisfacción.
También estamos a su disposición para cualquier información o consejo.
Nos vemos pronto en Soin-et-nature.com
Atentamente, servicio al cliente.

Oceniono na 5 z 5

Well packed and fast delivery.

Very fast delivery given there are less flights during the virus. My order arrived at my address in South Australia in about two weeks.
It was extremely well packed with plenty of cushioning. Product kept very safe during transit.
I ordered two tubes of Sebclair Cream for Seborrheic Dermatitis on my face, and I would definitely order from this French pharmacy again.

9 marca 2021

Dear Customer,
We thank you for your opinion regarding our online pharmacy. We remain at your disposal if you need any advice. We hope to see you again soon on our site.

My order never came

My order never came , I have send them three emails asking my money back and never answered me!!!!

26 lutego 2021

Dear Customer,

We have made a refund on your account due to various problems (problem of delivery)
The time is about 5 days for it to appear.
Thank you for your confidence.

Kind regards
Customer Service.

Oceniono na 5 z 5

Mi sono ricreduta è un azienda molto…

Mi sono ricreduta è un azienda molto seria ha prodotti dai alta qualità a prezzi imbattibili... sicuramente acquisterò nuovamente grazie mille

22 lutego 2021

Caro cliente,
ti ringraziamo per il tuo gentile messaggio. Restiamo a vostra disposizione e speriamo di rivedervi presto sul nostro sito.

sending medicine abroad

I always order Donormyl and recieve the 6 ( max.) pieces fast and without troubles at my home address abroad. But now I read that it isn't possible anymore since they stopped to send all kind of medicine to other countries. Am I right? That would be very disappointing! I hope I am wrong! Such a good experience over the last few years.

18 lutego 2021

Dear Customer,
We inform you that certain products whose status is medicinal can not be shipped outside French territory.
We apologize for the inconvenience.

Oceniono na 4 z 5

Salve ho appena conosciuto il vostro…

Salve ho appena conosciuto il vostro sito e sono interessata a conoscervi potrei avere un'indirizzo e-mail ho bisogno di farvi delle domande grazie

4 lutego 2021

Caro cliente,
Per contattarci, puoi utilizzare il modulo di contatto.
Nella parte superiore del nostro sito, fai clic su "contattaci".
Rispondiamo entro 72 ore dalle tue e-mail.
Cordiali saluti, servizio clienti.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej